Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 20:38:20
|
|
|
|
ključek
|
pf, imaš zs.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 20:41:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Zjutraj kljub make upu ne morem zakriti svoje neprespanosti in utrujenosti. Pa nisem nek medo, da bi spala dvanajst ur na noč, ampak vsakih par minut vstat je pa tudi too much. te popolnoma razumem.... verjetno so zobki,ja...druga mi ne pade na pamet
< Sporočilo je popravil Saraya -- 28.8.2009 20:42:15 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 20:42:04
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, imaš zs. Tudi ti.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 20:42:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zakaj pa se otroški dodatek zmanjša, če otrok obiskuje vrtec? Jst nisem nič označla, da ga obiskuje, ko sem dajala vlogo, pač ni hodila v vrtec...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 20:43:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya te popolnoma razumem.... verjetno so zobki,ja...druga mi ne pade na pamet Naj me ena potolaži, da bo že jutri zunaj, ker drugače se mi bo zmešalo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 20:46:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naj me ena potolaži, da bo že jutri zunaj, ker drugače se mi bo zmešalo. Uf, kriza to zbujanje... Lara se je ful zbujala, ko so ji 4 zobki vsi naenkrat ven hodili.... Ma kaj pa, če ima kakega komarja v sobi?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 20:47:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zakaj pa se otroški dodatek zmanjša, če otrok obiskuje vrtec? Jst nisem nič označla, da ga obiskuje, ko sem dajala vlogo, pač ni hodila v vrtec... jaz sem označila....pa še tud ni hodila.... se pa baje zmanjša ja...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 20:50:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naj me ena potolaži, da bo že jutri zunaj, ker drugače se mi bo zmešalo. Uf, kriza to zbujanje... Lara se je ful zbujala, ko so ji 4 zobki vsi naenkrat ven hodili.... ja to je grozno.... pri nas je tako že konstantno 12 mesecev,če odvzamemo mogoče dneve ko je lepo spala.....pa sem doma,pa čutim nenormalno utrujenost,energije full ampak telo je slabotno(no,če se razumemo ).....meni je vse skupaj že na spomin vdarlo....me taka skleroza daje,da ne znam opisat.... pf...pri tvoji,glede na to kako lepo je spala prej,mislim da so zobki in da bo to hitro minilo
< Sporočilo je popravil Saraya -- 28.8.2009 20:51:49 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 20:55:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mimogrede, sem dobila v manj kot enem tednu Rekarota iz Nemčije.... udobno vožnjo Lariki
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 20:59:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zakaj pa se otroški dodatek zmanjša, če otrok obiskuje vrtec? Jst nisem nič označla, da ga obiskuje, ko sem dajala vlogo, pač ni hodila v vrtec... meni tudi ni čisto jasno.... ampak sem raje "poštena", ker bi lahko dobili navzkrižne podatke (občina in CSD).
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 20:59:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya te popolnoma razumem.... verjetno so zobki,ja...druga mi ne pade na pamet Naj me ena potolaži, da bo že jutri zunaj, ker drugače se mi bo zmešalo. pf Mogoče pa te potolaži to, da jutri ne greš v službo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 21:14:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya te popolnoma razumem.... verjetno so zobki,ja...druga mi ne pade na pamet Naj me ena potolaži, da bo že jutri zunaj, ker drugače se mi bo zmešalo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 21:51:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mimogrede, sem dobila v manj kot enem tednu Rekarota iz Nemčije.... udobno vožnjo Lariki in, kako se dopade Lari vožnja v sedežu??
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 21:56:38
|
|
|
|
ključek
|
hmm.....v nedeljo smo bili na obisku. in sem vedela, da bomo šli ven jest. ln je sicer kašljala, ampak ker je zdravnica po pregledu rekla, da pač samo kašlja, da ni nič kužnega da gre lahko v vrtec, smo šli na obisk. kjer imajo 3 mesece starega . vedela sem, da zunaj otroka ne bosta v stiku, eden v vozičku, ln pri meni. potem smo pa itak imeli namen iti domov, nič pa notri v stanovanje na kavo ali kaj podobnega. pa dobim mail, kako sem lahko takšna mama, tako neodgovorna, da pripeljem bolanega otroka na obisk. sem res tako slaba mama????
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 22:02:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you hmm.....v nedeljo smo bili na obisku. in sem vedela, da bomo šli ven jest. ln je sicer kašljala, ampak ker je zdravnica po pregledu rekla, da pač samo kašlja, da ni nič kužnega da gre lahko v vrtec, smo šli na obisk. kjer imajo 3 mesece starega . vedela sem, da zunaj otroka ne bosta v stiku, eden v vozičku, ln pri meni. potem smo pa itak imeli namen iti domov, nič pa notri v stanovanje na kavo ali kaj podobnega. pa dobim mail, kako sem lahko takšna mama, tako neodgovorna, da pripeljem bolanega otroka na obisk. sem res tako slaba mama???? kaj???????????? kdo pa ti je to napisal?? nevem..jaz preden grem,vedno omenim,da je npr..A ali pa M prehlajena....naj se odločijo,če želijo da pridemo ali da ne.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 22:02:50
|
|
|
|
gloria
|
...čer
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 22:03:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you hmm.....v nedeljo smo bili na obisku. in sem vedela, da bomo šli ven jest. ln je sicer kašljala, ampak ker je zdravnica po pregledu rekla, da pač samo kašlja, da ni nič kužnega da gre lahko v vrtec, smo šli na obisk. kjer imajo 3 mesece starega . vedela sem, da zunaj otroka ne bosta v stiku, eden v vozičku, ln pri meni. potem smo pa itak imeli namen iti domov, nič pa notri v stanovanje na kavo ali kaj podobnega. pa dobim mail, kako sem lahko takšna mama, tako neodgovorna, da pripeljem bolanega otroka na obisk. sem res tako slaba mama???? kaj???????????? kdo pa ti je to napisal?? nevem..jaz preden grem,vedno omenim,da je npr..A ali pa M prehlajena....naj se odločijo,če želijo da pridemo ali da ne..... prijateljica, pri kateri smo bili na obisku.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 22:04:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer ojla!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 22:05:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tako, pa je petek tukaj......fajn. cela 2 dni bom lahko skupaj z najino princesko..... ........jo tok pogrešam!!! ...joj ti verjamem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 22:08:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO moj pa je včeraj praznoval rd....k marisa Ko je ati malo spravljal v pižamo in ji rihtal frizurco, sem nama jaz hitro nardila en aufšnit (mal pršutka in več vrst sira, pa sadje, pa butelko, pa svečke.....pa k da bi pop tv vedel je bil romantikuš film...mandolina....) no in poldava malo spat, un ves presenečen nad romantičnim večerom...z velikim zagonom se spraviva na ta tepih piknik....debatirava......in poooooooooooooool babe.......od utrujenosti sva oba zaspala......pol k sva se ob pol enih pr ekranu zbudila.....sva se začela samo marija, drugič bom nama raje skuhala kakšno kafe, ne pa butelko......da bo pol še kaj akcije ...tebe sem pa pogrešala da veš...kok me ti v smeh sparaviš ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 22:10:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you hmm.....v nedeljo smo bili na obisku. in sem vedela, da bomo šli ven jest. ln je sicer kašljala, ampak ker je zdravnica po pregledu rekla, da pač samo kašlja, da ni nič kužnega da gre lahko v vrtec, smo šli na obisk. kjer imajo 3 mesece starega . vedela sem, da zunaj otroka ne bosta v stiku, eden v vozičku, ln pri meni. potem smo pa itak imeli namen iti domov, nič pa notri v stanovanje na kavo ali kaj podobnega. pa dobim mail, kako sem lahko takšna mama, tako neodgovorna, da pripeljem bolanega otroka na obisk. sem res tako slaba mama???? kaj???????????? kdo pa ti je to napisal?? nevem..jaz preden grem,vedno omenim,da je npr..A ali pa M prehlajena....naj se odločijo,če želijo da pridemo ali da ne..... prijateljica, pri kateri smo bili na obisku. oprosti....ampak da meni to napiše prijateljica...je več ne smatram za prijateljico....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 22:10:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Alenka....tud jaz sem in malo še jokam kako je konec najinega obdobja z Ronjo, in da nikoli več v življenju ne bova imeli tega časaaaaaaaaa... pa nevem kaj vse sem še tupile.......no pol mi pa moj tud reče, da pa pride zdaj novo obdobje in se je treba tega veselit.......ampak, ene mormo mal pojokcat.......je le sprememba tud za nas mamice ...se še ena pridržuje ki že lep čas z solzami zaspi ...ah bo že minil sam da zalaufamo....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 22:11:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ samo res ja... v torek je bilo zmenjeno, da začnemo... prej pa naj bi bil še sestanek z vzgojiteljico... in oni so kar pozabili na Saro... založili papirje... če jaz ne bi poklicala Sara sploh ne bi imela varstva... DA SI TO DOVOLIJO!!??? ok, zastopim, da so le ljudje in ljudje tudi delamo napake... zato se je ravnateljica sama ponudila, da pokliče na upravo in to zrihta... kot da nisem že dovolj znervirana... ..ne morš verjet
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 22:15:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you en nasvet prosim...........če ti nekdo posodi ogromnooooooooooo cunj, kaj lahko daš v zahvalo?? mogoče kakšno igračko za ? ...jaz sem v takem primeru kupila par novih cunjic(tri komletke) in knjigico in je kolegica bila ful vesela....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 22:18:34
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še utrinki ob tortici..... ..kok ste si podobne..... ...ful lepa tortica...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?