Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 15:49:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič,tud me šibamo ven.....ker notri sta mi tak nevzdržne.... se tipkamo... torej: KAFE danes ob 17 uri nevemkje... Zaradi tega posta sem napisala ob petih. Sem mislila, da si si premislila. Torej Kalvarija ob pol petih. Jaz zrihtam Tineja in se odpravim od doma. Morda kakšno minuto zamudim, ker imam nekaj vožnje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 15:52:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič,tud me šibamo ven.....ker notri sta mi tak nevzdržne.... se tipkamo... torej: KAFE danes ob 17 uri nevemkje... Zaradi tega posta sem napisala ob petih. Sem mislila, da si si premislila. Torej Kalvarija ob pol petih. Jaz zrihtam Tineja in se odpravim od doma. Morda kakšno minuto zamudim, ker imam nekaj vožnje. vem ja..ne mi zamerit...ma čist me izmozgate male dve,da ne vem več,kje se me glava drži.... okej te pa bom jaz tud ob pol nekje tam,tak z avtom pridemo.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 16:01:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly...ti prideš?? Ja seveda pridem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 16:04:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly...ti prideš?? Ja seveda pridem. no faj..... me se bomo počasi odpravile,ker je nevzdržno
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 19:03:53
|
|
|
|
arabela*
|
še utrinki ob tortici
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 19:05:58
|
|
|
|
arabela*
|
kak smo prišli domov..do sedaj...NORIŠNICA ...je rekel moj,da se mu smilim,ko vidi kako je pri hiši.... grem jih poštimat...pol pa pridem na klepet..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 19:14:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še utrinki ob tortici kak ste bile lepe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 19:17:09
|
|
|
|
tasa_m
|
kaj se samo meni zdi ali je res FULLL vroče oz. soparno? Jaz sem danes kot cota, vse me boli od las do nohtov Je danes Tomaž Lijo porihtal do spanja, jaz sem jo sam nahranla..zdaj pa že spi. Zadnje čase, ko popoldan ne spi več kot urco al pa 2, ful hitro zaspi (okoli 19h).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 19:53:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj se samo meni zdi ali je res FULLL vroče oz. soparno? Jaz sem danes kot cota, vse me boli od las do nohtov Je danes Tomaž Lijo porihtal do spanja, jaz sem jo sam nahranla..zdaj pa že spi. Zadnje čase, ko popoldan ne spi več kot urco al pa 2, ful hitro zaspi (okoli 19h). pri meni je bilo čist isto..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 19:53:45
|
|
|
|
arabela*
|
Sem ju spokala spat po hitrem postopku.... Ni lepšega kot večer in ko otroci zaspijo
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 19:54:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem ju spokala spat po hitrem postopku.... Ni lepšega kot večer in ko otroci zaspijo se strinjam s teboj ja..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:03:42
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa si grem v miru nekaj za jest privoščit... dragi je na fešti....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:05:18
|
|
|
|
arabela*
|
Marta in Ly117....še enkrat se opravičujem,da sem vaju tako hitro zapustila danes....pa saj vesta kaki so moški.....ma me je moral videt po vsej sili......da je pol v miru šel.. ..pa še A mi je lepo skopal,pa vse pripravil......tako da.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:19:58
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:21:01
|
|
|
|
ly117
|
Jaz zdaj tudi papam. Je nama naredil senviče za večerjo. Luka pa že pančka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:24:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Marta in Ly117....še enkrat se opravičujem,da sem vaju tako hitro zapustila danes....pa saj vesta kaki so moški.....ma me je moral videt po vsej sili......da je pol v miru šel.. ..pa še A mi je lepo skopal,pa vse pripravil......tako da..... Nimaš se kaj opravičevat. Lepo je od tvojega, da te je hotel videti oz. vas je hotel videt preden gre na lušno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:32:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz zdaj tudi papam. Je nama naredil senviče za večerjo. Luka pa že pančka. priden tvoj... jaz pa sem solato jedla,pa kruh zraven..zdaj bi še kaj sladkega....ma spet hmmm.ne grem gor....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:36:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz zdaj tudi papam. Je nama naredil senviče za večerjo. Luka pa že pančka. priden tvoj... jaz pa sem solato jedla,pa kruh zraven..zdaj bi še kaj sladkega....ma spet hmmm.ne grem gor.... Jaz pa sem si še na povrh privošla mini lučko, moj pa kornet in veselo ližema, vsak na svoji strani sobe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:39:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa sem si še na povrh privošla mini lučko, moj pa kornet in veselo ližema, vsak na svoji strani sobe. slike sta vidva...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:40:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa sem si še na povrh privošla mini lučko, moj pa kornet in veselo ližema, vsak na svoji strani sobe. slike sta vidva... On pred TV ,jaz pa za računalnikom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:43:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 On pred TV ,jaz pa za računalnikom. pravično...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:53:24
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:54:38
|
|
|
|
ly117
|
Čer matcar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:55:18
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem danes imela norišnico.Ob 5-h auf,pa na šiht,do 1-h sem delala,lauženke pobrala pri tašči in doma,pa šibala na RD.Zdaj pa smo domov prišli.Maks je že v avtu zaspal,ker ni sploh spal nič danes in je omagal,Saš pa tudi že spi. Sem pa ful slikic naredla,bom jih nekaj napopala gor.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.8.2009 20:58:18
|
|
|
|
ly117
|
Vglavnem, da si uživala na RD.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......