Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 8:42:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Alenka....tud jaz sem in malo še jokam kako je konec najinega obdobja z Ronjo, in da nikoli več v življenju ne bova imeli tega časaaaaaaaaa... pa nevem kaj vse sem še tupile.......no pol mi pa moj tud reče, da pa pride zdaj novo obdobje in se je treba tega veselit.......ampak, ene mormo mal pojokcat.......je le sprememba tud za nas mamice mislim, da nas dalj časa "boli" oz. nam je težje, kot pa našim sončkom.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 8:44:53
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Alenka....tud jaz sem in malo še jokam kako je konec najinega obdobja z Ronjo, in da nikoli več v življenju ne bova imeli tega časaaaaaaaaa... pa nevem kaj vse sem še tupile.......no pol mi pa moj tud reče, da pa pride zdaj novo obdobje in se je treba tega veselit.......ampak, ene mormo mal pojokcat.......je le sprememba tud za nas mamice mislim, da nas dalj časa "boli" oz. nam je težje, kot pa našim sončkom. točno tako! saj bomo zmogle res je tudi to ja, da prihajajo novi izzivi in novo obdobje... res nam bo vsekakor lepo še naprej! samo začetek je malce težak...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 8:48:36
|
|
|
|
Alenka_
|
punce... sej ne morm vrjet!!!! sem klicala v vrtec, ker še vedno ne vemo, katero vzgojiteljico imamo in kdaj bomo imeli sestanek z njo, da ji poveva malce o Sarinih navadah in o njej sami... in mi reče danes po telefonu DA SARE SPLOH NIMAJO NA SEZNAMU !!!!!????!!!!! in da zato še nič ne vemo... H A L O!!!!!!! zdej čakam, da me pokliče nazaj kaj za je zdej to... ah sm jezna ko 100
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 8:55:59
|
|
|
|
KAHLO
|
meni gre to tako na živce, a ti ljudje sploh razumejo kaj se v staršu dogaja....k začnejo enkrat nekaj biksat pr varstvu otroka.......pa jaz nevem no.......jaz mislim da je prišlo do kake šlamparije in so kaj zamutle!!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 8:58:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce... sej ne morm vrjet!!!! sem klicala v vrtec, ker še vedno ne vemo, katero vzgojiteljico imamo in kdaj bomo imeli sestanek z njo, da ji poveva malce o Sarinih navadah in o njej sami... in mi reče danes po telefonu DA SARE SPLOH NIMAJO NA SEZNAMU !!!!!????!!!!! in da zato še nič ne vemo... H A L O!!!!!!! zdej čakam, da me pokliče nazaj kaj za je zdej to... ah sm jezna ko 100 mislm.....haloooooooooooo??????????? ...............sej se bo poštimal.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:00:29
|
|
|
|
Alenka_
|
samo res ja... v torek je bilo zmenjeno, da začnemo... prej pa naj bi bil še sestanek z vzgojiteljico... in oni so kar pozabili na Saro... založili papirje... če jaz ne bi poklicala Sara sploh ne bi imela varstva... DA SI TO DOVOLIJO!!??? ok, zastopim, da so le ljudje in ljudje tudi delamo napake... zato se je ravnateljica sama ponudila, da pokliče na upravo in to zrihta... kot da nisem že dovolj znervirana...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:05:22
|
|
|
|
Alenka_
|
KAHLO: tista štorija o praznovanju včerajšnjega rojstnega dne tvojega dragega: najprej te morm pohvalit, da si se zeloooooooooo lepo potrudila za tvojega slavljenca tisto o spanju pa: EVO TI RUKE STARA! tudi midva sva šla 14 dni nazaj zvečer malo ven.. prvič sama... ampak sva bila takooo utrujena, da sva kar kmalu prišla nazaj domov in z mislijo o tem, da se prav fino počutiva doma ob Sari in zgodnjemu večernemu spancu, samo padla v posteljo in zaspala
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:21:26
|
|
|
|
*bubi*
|
vsem. Ja, je težko to obdobje zdaj, čeprav lahko navzven zgledamo čisto skulirane. Ampak sem prepričana, da vsako mamico malo stiska, kaj in kako bo. V končni fazi se vse porihta. Ko vidiš, da zjutraj otrok stegne rokice proti varuški, pa naj bo babica, privat ali vrtec, je lažje. Iz dneva v dan. Jaz za sebe vem, da sem pri bubiju marsikaj zamudila Je pač šel zelo hitro v varstvo. Takrat se mi je to zdelo čisto ok. Zdaj pri bubiki pa se sprašujem, kako sem lahko . Mi je zdaj dosti huje, kot mi je bilo 3 leta nazaj. Nekako komaj čakam, da prebrodimo ta september. Da bubiju zalavfa v novi skupini z nekaj novimi otroki in novo vzgojiteljico. Da bubiki zalavfa na novo v jaslih. In da meni zalavfajo vse spremembe v službi. Potem bo lažje. popoldnevi bodo rezervirani za moja sončka in vem, da se v 4 urah lahko zelo naigramo in nacartamo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:22:05
|
|
|
|
*bubi*
|
dobra sta, Kahlo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:23:59
|
|
|
|
ključek
|
*bubi*, si doma?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:25:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, midve sva danes tudi šli malo igralnico od znotraj pogledat. Ful imajo lepo porihtano. Res mi je škoda, da sta trenutno samo vzgojiteljici, ki ne bosta (več) v naši enoti. Bubiki je itak ful zanimivo, pa ona je bila zanimiva drugim otrokom
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:25:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you *bubi*, si doma? Ja, zdaj še. Čakam babico, da pride iz službe in prevzame bubiko, potem pa jaz v službo šibam Nimam neke fiksne ure danes.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:26:53
|
|
|
|
arabela*
|
nič..šibamo me vem...najverjetneje v park...da sed malečke znorita na travi.... lep dan vsem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:27:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Alenka, še dobro, da si poklicala v vrtec. Saj odločbo o sprejetju pa si dobila? Jaz sem tudi takoj sezname prečekirala, ko so bili obešeni. Sestanek z vzgojiteljicama pa imamo mi šele v ponedeljek.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:29:19
|
|
|
|
*bubi*
|
V sredo sem šla iskat še zdravniško spričevalo. 3€ za kos papirja, na katerem tako nedolžno piše, da je bila bubika tistega dne pregledana Ja pa ja, njena kartoteka
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:32:36
|
|
|
|
ključek
|
rabi katera še magnetke ledena doba?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:47:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* V sredo sem šla iskat še zdravniško spričevalo. 3€ za kos papirja, na katerem tako nedolžno piše, da je bila bubika tistega dne pregledana Ja pa ja, njena kartoteka plačat si mogla???
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:48:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič..šibamo me vem...najverjetneje v park...da sed malečke znorita na travi.... lep dan vsem lepo se imejte!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 9:49:01
|
|
|
|
ključek
|
septembra en vikend šibnem v ikeo. štajerke, bo padla kakšna ?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 10:04:47
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Alenka, še dobro, da si poklicala v vrtec. Saj odločbo o sprejetju pa si dobila? Jaz sem tudi takoj sezname prečekirala, ko so bili obešeni. Sestanek z vzgojiteljicama pa imamo mi šele v ponedeljek. ja sem jo ja ... še vedno čakam na odgovor če so že "našli" Saro...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 10:27:03
|
|
|
|
ključek
|
nekaj me zanima............ali ste vse, ki imate v vrtcu dale otroka cepiti...........no, ne cepiti, mislim da se spije...........proti rota virusu?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 10:29:50
|
|
|
|
ključek
|
Lara, nekaj me zanima........ti larike nisi nič cepila, kajne? pa so jo sprejeli v vrtec brez problema? ker pri nas ni variante, da gre otrok v vrtec, če ni cepljen.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 10:55:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Alenka, še dobro, da si poklicala v vrtec. Saj odločbo o sprejetju pa si dobila? Jaz sem tudi takoj sezname prečekirala, ko so bili obešeni. Sestanek z vzgojiteljicama pa imamo mi šele v ponedeljek. ja sem jo ja ... še vedno čakam na odgovor če so že "našli" Saro... Upam, da so te že poklicale in je vse urejeno!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.8.2009 11:05:54
|
|
|
|
ključek
|
en nasvet prosim...........če ti nekdo posodi ogromnooooooooooo cunj, kaj lahko daš v zahvalo?? mogoče kakšno igračko za ?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?