|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
28.8.2009 9:17:40   
Ajvy
no...danes nisem pa nič spala....zobek nagajal...mam zobarja ob pol dvanajstih...držte pesti, da nam skup padla od strahu

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
28.8.2009 9:19:44   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baki

a katera od vas uporablja hojico?

Pri Tarji smo jo...je bila zelo dobrodošla....res....
Fora je samo v tem ,da v hojici ne sme bit preveč časa...15 minut na dan...al pa pol urce pa čist nobenih posledic ne pusti.....
NO, v bistvu je isto kolkr če je otroček skoz po rokah..samo temu se še nihče ni upal rečt , da je slabo za otrokovo hrbtenico...za hojico majo pa vsi zanimivo mnenje......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
28.8.2009 9:26:26   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

no...danes nisem pa nič spala....zobek nagajal...mam zobarja ob pol dvanajstih...držte pesti, da nam skup padla od strahu

komu tebi ali keri pupi...dobr zrihtejte...pa da ne boš zaspala na stolu k nisi nč spala

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
28.8.2009 9:29:49   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: baki

a katera od vas uporablja hojico?

Pri Tarji smo jo...je bila zelo dobrodošla....res....
Fora je samo v tem ,da v hojici ne sme bit preveč časa...15 minut na dan...al pa pol urce pa čist nobenih posledic ne pusti.....
NO, v bistvu je isto kolkr če je otroček skoz po rokah..samo temu se še nihče ni upal rečt , da je slabo za otrokovo hrbtenico...za hojico majo pa vsi zanimivo mnenje......

mi spadamo u drugo polovico...skos po rokah...ampak trenutno nam uspeva podaljševati minute na tlehuser posted image user posted image user posted image bravo mi.....nisem čist nč vesela da je tako da je skos po naročju....drugače ne gre...ampak je pa nebi dala še v hojco....itak pa v obeni stvari ni dobro pretiravat...zdravo z zabavo pa s pametjo pa je vse ok...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
28.8.2009 9:31:04   
Urša08
Mihailo naj se vam nočke poštimajo user posted image

ajvy joj a zdej pa še zob user posted image user posted image držim pestke

tanci ti pa veselo pakiraj user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj šibate - a jutri

mlea dobro jutro

tamika kje se pa ti skrivaš danes?

No tako. Jaz sem ravno hotla na sprehod s tamalima ko je Žigec zaspal. Naj se naspi, pa bomo šli potem mal pred hišo v senčko na vrt. Nejc je itak polno zaposlen z vlakcem Tomažkom user posted image Jaz pa najboljš da se spravim mal k delu. Naše nočke ne bom komentirala k itak na dve uri vstajam user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se to kmalu neha k sem res že k zombi user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
28.8.2009 9:33:57   
sazi

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

ALJAŽU IN ZARJI (OD SAZI) VSE NAJ ZA POL LETA!!!

user posted image

Hvala za čestitke in zelo lepo, da se sploh še spomnite na naju.
Poletje je hitro minilo. Zarja je v tem času veliko napredovala na vseh področjih. Je že prava punca. Njen razvoj gre čisto drugo pot kot sinkov (no, fant je imel tažave, Zarja pa je povsem zdrava). Se že plazi, kar mi je skoraj nepredstavljivo, vse daje v usta (kar prvi ni nikoli) in kaže iteres za hrano in tudi kaj poje. Že dober mesec in pol ima dva zobka, s katerima zna močno ugrizniti. Zdaj čakamo na zgornja 2.
Včeraj je imela cepljenje in sistematski. Ima 734o g in 67 cm.

Če poletje sem bila bolj ali manj odklopljena z interneta, saj sem bila z malima ali na morju ali v Bohinju. In z obema doma nisem imela časa niti za dihat, kaj šele za internet. Sploh, ko spita oba čisto premalo (no, sploh Zarja). Zaspi okoli 23. ure in nemalokrat je pokonci že ob 6ih, vmes pa se zbudi še za hranjenje. Danes me je razveselila s spanjem do 7:45. Čez dan včasih spi 2 uri, največkrat pa 2-3x po 20-30 minut. Brez kakršnegakoli reda in nikoli ne vem, kaj me čaka.

Sem bila pa včeraj na sestanku z vzgojiteljico njene skupine. Mi je bilo kar čudno se pogovarjat o uvajanju v vrtec. Je pa cela skupina takih malih, ki bodo počasi kapljali v skupino. Septembra bosta v skupini le 2 otroka, potem pa še ostalih 10 pride do konca februarja.

No, toliko o nas. Upam, da ste vse v redu in vse in vsi otroci zdravi. Pa se vam še kdaj oglasim.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
28.8.2009 9:44:22   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo naj se vam nočke poštimajo user posted image

ajvy joj a zdej pa še zob user posted image user posted image držim pestke

tanci ti pa veselo pakiraj user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj šibate - a jutri

mlea dobro jutro

tamika kje se pa ti skrivaš danes?

No tako. Jaz sem ravno hotla na sprehod s tamalima ko je Žigec zaspal. Naj se naspi, pa bomo šli potem mal pred hišo v senčko na vrt. Nejc je itak polno zaposlen z vlakcem Tomažkom user posted image Jaz pa najboljš da se spravim mal k delu. Naše nočke ne bom komentirala k itak na dve uri vstajam user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se to kmalu neha k sem res že k zombi user posted image

TAMIKA TUKAJ user posted image
ursa nasa imata podoben ritem user posted image mi se tud na 2 uri zbujamo user posted image user posted image user posted image , nas je pol več takih, ki bomo začeli ponoči strašit user posted image user posted image user posted image
kar se dela tiče, saj bo počakalo user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
28.8.2009 9:47:57   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

mlea - kdaj mate naslednji pregled???

Še ne vem, enkrat oktobra... Moram mesec dni prej poklicat, ker v našem ZD nimajo spalnirano z tako daleč...user posted image  Takrat ji bojo tudi kri in vodo vzeli, nič prej.

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
28.8.2009 9:50:06   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo ti bom kar tele poslala, da ne boš. Mene je tud vedno strah in ji potem vedno zatežim, da naj mi da inekcijo....user posted image user posted image  No, pa mi jo da in je potem bolje.

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
28.8.2009 9:55:22   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
mi spadamo u drugo polovico...skos po rokah...ampak trenutno nam uspeva podaljševati minute na tlehuser posted image user posted image user posted image bravo mi.....

Ja, bravo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
28.8.2009 9:57:34   
Onasiss
A zdaj pa nobene ni???user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 9:58:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4587
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 9:59:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4588
28.8.2009 9:59:29   
Urša08
Tamika a vi se tud na dve uri zbujateuser posted image ma sej bo, se tolažim da itak rastejo user posted image Delo pa počaka, sej jaz to vem sam na žalost zmer meneuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
28.8.2009 9:59:56   
Urša08
kolumbo dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
28.8.2009 10:03:21   
Onasiss
No bom imel pa samogovore......user posted image user posted image user posted image

Mi smo včeri dobili še eno kremo za rito, ker ima non-stop neki rdečuser posted image user posted image , je rekla, da ima pač glivična vnetja-nimam pojma od česa, ker je previta na 3 ure-razen ponoč, čez dan jo imam večkrat brez plenicuser posted image , ko se plazi vzunaj po dekah, tako da mi ni jasno, v ustih pa tudi ni bilo videti nekih sorov. Nam je predpisala še BioGaja kapljice, da se uredi ta črevesna flora, ker se ponavadi to vnetje pojavi po kakanju oz. je takrat bolj izrazito. user posted image  Bomo to probali pa bo.

Je pa danes začuda user posted image  dobro spalauser posted image user posted image user posted image user posted image , zadnjo flašo je dobila ob 23,30 in potem je še ob 5 neki cvindrala, sem ji dala za pit in smo potem spali do 7,30..... Tako, da po moje jo je res kaj črevesjje matralo in upam, da bo zdaj po kapljicah bolje...user posted image user posted image user posted image  UPAM.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
28.8.2009 10:04:31   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jst sm tleuser posted image

Dobro jutro...... A si danes kaj bolje.....?

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4592
28.8.2009 10:05:42   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika a vi se tud na dve uri zbujateuser posted image ma sej bo, se tolažim da itak rastejo user posted image Delo pa počaka, sej jaz to vem sam na žalost zmer meneuser posted image

Jaz sem se tudi s tem tolažila, pa se Vito še danes, ko je že bolj velik zbuja ponoč....user posted image user posted image user posted image user posted image   Sicer se je pa takšno zbujanje pri nas umirilo šele pri 18 mesecih.....user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 28.8.2009 10:06:24 >

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 10:09:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4594
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 10:11:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4595
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 10:13:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4596
28.8.2009 10:14:44   
Onasiss
Jaz tud študiram, da bi ji "tisto" kupla, pa ne vem kako se kaj obnese....user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4597
28.8.2009 10:16:47   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

jst sm tleuser posted image

Dobro jutro...... A si danes kaj bolje.....?

pa jesam hvala dobrouser posted image , sm mela dobro terepevtko po telefonuuser posted image , sm bla pr matki hladna k špricer.

Ej dons grem ob 15h k tastarim mal se namakat, če maš cajt prileti, pa še kera druga če hočeuser posted image

Hvala, bom še vidla, kva bo Onasis kaj dons delu, ma ena izobraževanja, pol pa bi on šel delat, pa ne bi šel delatuser posted image user posted image user posted image user posted image  . 

Pa še drugič....user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 28.8.2009 10:17:37 >

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4598
28.8.2009 10:18:00   
baki
no mi smo iz sprehoda.nik je spal zunaj več kot uro.hvala za odgovore zaradi hojice..drgač mi nik fajn napreduje sam sedi.mi drgač mamo hojico,pa ga dam malo noter sam opažam da ni preveč navdušen.katja pa je bla rada v njej,mali pa uživa ko sedi.

Neposredna povezava do sporočila: 4599
28.8.2009 10:21:35   
tanci29
mi smo mel tud tega porivalčka....ZAKON...trenutno smo ga posodli...mlea če češ lohk pokličem če še rabjo, če ne ti lohk posodim da vidiš če vam odgovarja...itak ko bomo mi tole rabl boste vi že plezal bohvedkjeuser posted image

sam mora otrok dobit eno ravnotežje ker tisto se kar pele, ko pa naumi da mora mal držat ker če ne ga odpi.di na hitrco je pa ful dobro

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?