|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
28.8.2009 8:42:01   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Alenka....tud jaz sem  in malo še jokam kako je konec najinega obdobja z Ronjo, in da nikoli več v življenju ne bova imeli tega časaaaaaaaaa... pa nevem kaj vse sem še tupile.......no pol mi pa moj tud reče, da pa pride zdaj novo obdobje in se je treba tega veselit.......ampak, ene mormo mal pojokcat.......je le sprememba tud za nas mamiceuser posted image

mislim, da nas dalj časa "boli" oz. nam je težje, kot pa našim sončkom.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
28.8.2009 8:44:53   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Alenka....tud jaz sem  in malo še jokam kako je konec najinega obdobja z Ronjo, in da nikoli več v življenju ne bova imeli tega časaaaaaaaaa... pa nevem kaj vse sem še tupile.......no pol mi pa moj tud reče, da pa pride zdaj novo obdobje in se je treba tega veselit.......ampak, ene mormo mal pojokcat.......je le sprememba tud za nas mamiceuser posted image

mislim, da nas dalj časa "boli" oz. nam je težje, kot pa našim sončkom.

točno tako! saj bomo zmogle user posted image
res je tudi to ja, da prihajajo novi izzivi in novo obdobje... res nam bo vsekakor lepo še naprej! samo začetek je malce težak...

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
28.8.2009 8:48:36   
Alenka_
punce... sej ne morm vrjet!!!! sem klicala v vrtec, ker še vedno ne vemo, katero vzgojiteljico imamo in kdaj bomo imeli sestanek z njo, da ji poveva malce o Sarinih navadah in o njej sami... in mi reče danes po telefonu DA SARE SPLOH NIMAJO NA SEZNAMU !!!!!????!!!!! in da zato še nič ne vemo... H A L O!!!!!!!

zdej čakam, da me pokliče nazaj kaj za user posted image je zdej to...

ah sm jezna ko 100 user posted image user posted image user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
28.8.2009 8:55:59   
KAHLO
meni gre to tako na živce, a ti ljudje sploh razumejo kaj se v staršu dogaja....k začnejo enkrat nekaj biksat pr varstvu otroka.......pa jaz nevem no.......jaz mislim da je prišlo do kake šlamparije in so kaj zamutle!!!!!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
28.8.2009 8:58:28   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

punce... sej ne morm vrjet!!!! sem klicala v vrtec, ker še vedno ne vemo, katero vzgojiteljico imamo in kdaj bomo imeli sestanek z njo, da ji poveva malce o Sarinih navadah in o njej sami... in mi reče danes po telefonu DA SARE SPLOH NIMAJO NA SEZNAMU !!!!!????!!!!! in da zato še nič ne vemo... H A L O!!!!!!!

zdej čakam, da me pokliče nazaj kaj za user posted image je zdej to...

ah sm jezna ko 100 user posted image user posted image user posted image

mislm.....haloooooooooooo???????????user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............sej se bo poštimal.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
28.8.2009 9:00:29   
Alenka_
samo res ja... v torek je bilo zmenjeno, da začnemo... prej pa naj bi bil še sestanek z vzgojiteljico... in oni so kar pozabili na Saro... založili papirje... če jaz ne bi poklicala Sara sploh ne bi imela varstva... DA SI TO DOVOLIJO!!??? ok, zastopim, da so le ljudje in ljudje tudi delamo napake... zato se je ravnateljica sama ponudila, da pokliče na upravo in to zrihta... kot da nisem že dovolj znervirana... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
28.8.2009 9:05:22   
Alenka_
KAHLO: tista štorija o praznovanju včerajšnjega rojstnega dne tvojega dragega: najprej te morm pohvalit, da si se zeloooooooooo lepo potrudila za tvojega slavljenca user posted image user posted image user posted image
tisto o spanju pa: EVO TI RUKE STARA! user posted image user posted image user posted image tudi midva sva šla 14 dni nazaj zvečer malo ven.. prvič sama... ampak sva bila takooo utrujena, da sva kar kmalu prišla nazaj domov in z mislijo o tem, da se prav fino počutiva doma ob Sari in zgodnjemu večernemu spancu, samo padla v posteljo in zaspala user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
28.8.2009 9:21:26   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image vsem.
Ja, je težko to obdobje zdaj, čeprav lahko navzven zgledamo čisto skulirane. Ampak sem prepričana, da vsako mamico malo stiska, kaj in kako bo.

V končni fazi se vse porihta. Ko vidiš, da zjutraj otrok stegne rokice proti varuški, pa naj bo babica, privat ali vrtec, je lažje. Iz dneva v dan.

Jaz za sebe vem, da sem pri bubiju marsikaj zamudila user posted image Je pač šel zelo hitro v varstvo. Takrat se mi je to zdelo čisto ok. Zdaj pri bubiki pa se sprašujem, kako sem lahko user posted image . Mi je zdaj dosti huje, kot mi je bilo 3 leta nazaj.

Nekako komaj čakam, da prebrodimo ta september. Da bubiju zalavfa v novi skupini z nekaj novimi otroki in novo vzgojiteljico. Da bubiki zalavfa na novo v jaslih. In da meni zalavfajo vse spremembe v službi. Potem bo lažje. popoldnevi bodo rezervirani za moja sončka in vem, da se v 4 urah lahko zelo naigramo in nacartamo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
28.8.2009 9:22:05   
*bubi*
user posted image dobra sta, Kahlo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
28.8.2009 9:23:59   
ključek
*bubi*, si doma?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
28.8.2009 9:25:04   
*bubi*
Evo, midve sva danes tudi šli malo igralnico od znotraj pogledat. Ful imajo lepo porihtano. Res mi je škoda, da sta trenutno samo vzgojiteljici, ki ne bosta (več) v naši enoti.

Bubiki je itak ful zanimivo, pa ona je bila zanimiva drugim otrokom user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
28.8.2009 9:25:40   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

*bubi*, si doma?

Ja, zdaj še. Čakam babico, da pride iz službe in prevzame bubiko, potem pa jaz v službo šibam user posted image

Nimam neke fiksne ure danes.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
28.8.2009 9:26:53   
arabela*
nič..šibamo me vem...najverjetneje v park...da sed malečke znorita na travi....user posted image

lep dan vsemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
28.8.2009 9:27:30   
*bubi*
Alenka, še dobro, da si poklicala v vrtec. Saj odločbo o sprejetju pa si dobila?

Jaz sem tudi takoj sezname prečekirala, ko so bili obešeni. Sestanek z vzgojiteljicama pa imamo mi šele v ponedeljek.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
28.8.2009 9:29:19   
*bubi*
V sredo sem šla iskat še zdravniško spričevalo. 3€ za kos papirja, na katerem tako nedolžno piše, da je bila bubika tistega dne pregledana user posted image Ja pa ja, njena kartoteka user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
28.8.2009 9:32:36   
ključek
rabi katera še magnetke ledena doba?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
28.8.2009 9:47:27   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

V sredo sem šla iskat še zdravniško spričevalo. 3€ za kos papirja, na katerem tako nedolžno piše, da je bila bubika tistega dne pregledana user posted image Ja pa ja, njena kartoteka user posted image

plačat si mogla???user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
28.8.2009 9:48:07   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

nič..šibamo me vem...najverjetneje v park...da sed malečke znorita na travi....user posted image

lep dan vsemuser posted image

lepo se imejte!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
28.8.2009 9:49:01   
ključek
septembra en vikend šibnem v ikeo. štajerke, bo padla kakšna user posted image ?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
28.8.2009 10:04:47   
Alenka_

Alenka, še dobro, da si poklicala v vrtec. Saj odločbo o sprejetju pa si dobila?

Jaz sem tudi takoj sezname prečekirala, ko so bili obešeni. Sestanek z vzgojiteljicama pa imamo mi šele v ponedeljek.

ja sem jo ja ... še vedno čakam na odgovor če so že "našli" Saro...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
28.8.2009 10:25:49   
ključek
se že zadnjič napisala, pa ste verjetno spregledale..........

ima katera namen iti v nedeljo...............

http://www.ringaraja.net/carobni-dan_1903.html

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
28.8.2009 10:27:03   
ključek
nekaj me zanima............ali ste vse, ki imate user posted image  v vrtcu dale otroka cepiti...........no, ne cepiti, mislim da se spije...........proti rota virusu?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
28.8.2009 10:29:50   
ključek
Lara, nekaj me zanima........ti larike nisi nič cepila, kajne? pa so jo sprejeli v vrtec brez problema? ker pri nas ni variante, da gre otrok v vrtec, če ni cepljen.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
28.8.2009 10:55:55   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

ja sem jo ja ... še vedno čakam na odgovor če so že "našli" Saro...

Upam, da so te že poklicale in je vse urejeno!!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
28.8.2009 11:05:54   
ključek
en nasvet prosim...........če ti nekdo posodi ogromnooooooooooo cunj, kaj lahko daš v zahvalo?? mogoče kakšno igračko za user posted image ?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?