|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
27.8.2009 11:39:15   
Anonimen
Pozdravljene babuške user posted image !
Pohitim, preden se Ela zbudi. Od kar sva začeli z uspavanjem v njeni posteljici, je to postala naša rutina! user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi čez dan. Tako da potrebujemo za uspavanje kakšnih 45 minut, od tega 15 minut hodim po sobi, potem pa se vsedem k Eli in zaspimo brez ene solzice, samo malo jamramo na koncu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Edino včeraj ga je nekaj sračkala, se je jokala, ne vem, ali je bila preveč utrujena in se ni mogla umiriti, ker smo prišli malo kasneje domov. Mami mami ga sračkaš! user posted image user posted image

GH - Mi smo trenutno v fazi draženja brbončic, sem ji dala za polizat jabolko, breskev, sladoled, marmelado, špinačo ... Najbolj ji je bilo všeč jabolko, pa je bilo zelo kislo. Očitno naša princeska ne bo taka sladkosnedka kot mamica user posted image .

Bili smo pri razvojni in nam je dala napotnico za fizioterapevtko, ker ima Ela baje nekoliko pokrčena ramena, zaradi česar ne dviguje rokic, če ji daš kaj nad popek, ampak čaka, da ji prineseš k rokicam. Baje je vse to posledica zlatenice, toda sama se ne sekiram, vem da bo naša mucka vse osvojila, samo očitno malo kasneje. Moja teorija je, da se ji super pospešeno razvijajo možgani in ker baje oboje hkrati ne gre, zato zamujamo pri telesnem razvoju user posted image user posted image user posted image . Nam je pa tudi rekla, da naj še kar počakamo s športnim vozičkom, smo ga že veselo pripravili, pa bomo očitno še malo v košari user posted image . Sem pa ravno včeraj dobila sling (od dragega za RD user posted image ), se ravno suši, tako da bomo sedaj par dni se učili, kako se spakirati vanj user posted image user posted image user posted image . Jo namreč na sprehodih velikokrat vzamem ven iz vozička in bo sling super pripomoček. Pa doma se bova nosili naokrog, medtem ko bom obešala perilo, pa pospravljala ... Jupi! user posted image user posted image user posted image

Mi smo v glavnem kar v gužvi, tako da sem se manj javljala, tisoč in en opravek. Vas grem še malo prebrat, upam, da mi bo uspelo.

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
27.8.2009 12:05:35   
kpmk
a to ste vedle?

http://www.zurnal24.si/cms/novice/slovenija/index.html?id=106914

pišuka pa sma zamudla user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 752
27.8.2009 12:18:45   
veronikab
Danes smo pa stari 4 mesece.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kako čas beži .....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 753
27.8.2009 12:25:03   
Anonimen
Pat74 - Kako lepe fotkice iz dopusta, vidim da ste prav vsi uživali. user posted image
veronikab - Super za dopust in bravo za spanje in uspavanje. user posted image Kar se tiče spanja na trebuščku, bi jaz na tvojem mestu kar vprašala P, naj ona pove. Če malemu paše, jaz mislim, da v teh mesecih ni več problem. Ampak zanimivo, Ela pa sploh ne zna spati na trebuhu, ne zna biti na trebuščku in dati glave na stran, jo kar direktno tišči v podlago user posted image user posted image user posted image . Pa kako lepe fotkice! user posted image user posted image user posted image Mi že beremo knjigice od drugega meseca in Ela kar posluša in gleda. Če ji zelo zavzeto pripovedujem pravljico, ko se zvečer uspavama, kar na široko odpre oči in usta in čisto noter pade user posted image user posted image user posted image .

detelja - Sladoled pa bo moral vedno biti v hladilniku, a ne? Kolikor sem sklepala po fotkici. user posted image user posted image user posted image Mi smo tudi ponoči v bodiju s kratkimi rokavi in brez hlačnic. Toda brez zoknčkov, saj nam je že brez njih pošteno vroče. Na sploh mi je vedno vroče, ko samo vidim otroka, ki gre spat s štumfki user posted image .

rea27 - Ne vem no, 4-mesečni dojenček še ne razume, zakaj mamica enkrat pride, drugič pa ne, zakaj pravzaprav ne pride, če z jokom sporoča, da jo potrebuje. Če mene vprašaš, je to vseeno še prehitro za "vzgojo". Pa četudi si želi samo nošenja po rokah in dotika, je potreba po ljubezni čisto legalna potreba. Saj zato pa jih imamo, a ne, da jih bomo imeli radi?! Upam, da nisem preostra, toda tako težko berem opise mamic, ki postanejo tako hitro stroge user posted image . Če otročka ne uspavamo v naročju, pa je dobro, da smo vsaj poleg njega pri posteljici, da nas lahko prime za roko, nas vidi in sliši. Bližina dela čudeže in naše zakladke je velikokrat tudi strah in takrat nas z jokom pokličejo. Pa bravo za mere! user posted image
Bleeyes - Iii, kako luštna večerna zgodbica! user posted image user posted image user posted image

Nalini - Upam, da je z vneto očko in lulčkom že vse ok user posted image .
nmagk - Kako lepe fotkice! user posted image user posted image user posted image Pa taka mladostna frizurca. user posted image

2sonček2 - Že pol leta? user posted image Kako gre hitro čas! user posted image Koliko kapljic BioGaia pa ji daješ? Kaj pa če je mogoče preveč? Ela dobi samo enkrat na dan in to samo 3 kapljice. Baje je max 5 kapljic. Pa bravo za mere! user posted image

Moram it, mucka kliče, sem prišla samo do polovice user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
27.8.2009 12:26:39   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

GH - Mi smo trenutno v fazi draženja brbončic, sem ji dala za polizat jabolko, breskev, sladoled, marmelado, špinačo ... Najbolj ji je bilo všeč jabolko, pa je bilo zelo kislo. Očitno naša princeska ne bo taka sladkosnedka kot mamica user posted image .

user posted image  user posted image  bo že še pršlo za njo tole... naša je pa poskusla jogurte, jabolka, banane, čokolado, marmelado... rezultat - vse odlično razen enkrat jabolka k je bil prekisel, drugič sem dala pa bolj sladkega je pa navalila... he he, tko da je prov po mami sladkosneda user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab
Danes smo pa stari 4 mesece.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj kako čas beži .....
user posted image  

iiiiiiiiiiiiiii luštn tale Jakob Bela

mi mamo pa dons eno leto odkar smo zvedl user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
27.8.2009 12:27:41   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
Bleeyes - Iii, kako luštna večerna zgodbica! user posted image user posted image user posted image

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 756
27.8.2009 12:28:51   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Joj kako čas beži .....
user posted image  

Luštn po očetu!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 757
27.8.2009 12:29:36   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Joj kako čas beži .....
user posted image  

Luštn po očetu!!!user posted image user posted image user posted image

a dej dej.. kdo bi ti pa vrjel user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 758
27.8.2009 13:06:43   
Anonimen
Cveta28 - Uuu, vikend pa je bil pester. user posted image Ni kaj, potepanje tudi našo gospodično malo zmede in fajn utrudi, je potem še dva dni tako srečna, samo da je doma user posted image  user posted image  user posted image . Glede uspavanja pa mislim, da je bistveno predvsem to, da nas naše mucke vidijo, slišijo in čutijo (da jim damo recimo rokico v posteljico), pa četudi jokajo. Da vedo, da smo ob njih, tudi ko jim je težko (beri: so preutrujeni, da bi lahko zaspali user posted image ).

detelja - Ampak Maja bo ziher imela nek fetiš z rutami, ti povem user posted image user posted image user posted image . Ful lepe fotkice! user posted image user posted image user posted image

kričanje - Ela je začela zadnji teden tako kričati, da bo gotovo en dan prišel en sosed, če lahko nehamo user posted image user posted image user posted image . Pa to kriči cel dan in pravi visoki c-ji. Mogoče bo pa operna pevka user posted image user posted image user posted image .

Sonček85 - Res je smotano bit brez očija, toda mislim, da smo mi sedaj s temi solo vikendi zaključili do oktobra user posted image . Se pa prav vidi, da je Ela že čisto očijeva princeska, saj se mu tako smeji, ko pride domov, da jaz kar odpadem kot zrela hruška na veji user posted image user posted image user posted image . Gleda za njim, kam gre, kaj dela ... prav očitno se ga razveseli, očka pa je tako ganjen, da se mu prav vidi, kako se topi od sreče user posted image . Čeprav se ve, da mamica je še vedno No. 1 user posted image user posted image user posted image . Uf, že vidim, kako bom ljubosumna, ko bo Ela večja in se bo navezala še na koga drugega razen mene user posted image user posted image user posted image . Pa kako lepa fotkica, kakšen frajer je Aleks  user posted image user posted image user posted image , tako resno sedi, kot en intelektualc user posted image user posted image user posted image .
Pa super za tikanje!!! Verjemi mi, to je dober znak. user posted image Jaz sem svoji tašči in tastu morala sama predlagat, pa nista bila navdušena, sedaj pa mi je kar čudno, ju tikam, pa vikam. Pač nisem začutila, da bi se strinjala, kar mi pa ni všeč. Tako da bodi vesela, da je ona sama dala vspodbudo. user posted image user posted image user posted image

plavanje - Nam je na razvojni plavanje odsvetovala zaradi ramic in rokic, tako da bomo očitno orng zaplavali šele drugo leto. Nisem vedela, da je lahko plavanje škodljivo, sem mislila, da ga bo celo priporočala user posted image .

Blancica - Objemček za vaju, da čim prej minejo ti trije meseci brez očija user posted image user posted image user posted image . Pa kako lepe fotkice! user posted image user posted image user posted image

Nalini in detelja
- Aleksej in Maja, to je lepi par! user posted image user posted image user posted image
Blueeyes - Ampak ta zgodbica s kakanjem in poziranjem pa je še boljša od prejšnje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čestitke za obletnico pluska! user posted image

nočno zbujanje - Pri nas se vsake 3-5 dni zbudimo spet ob 4h ali 5h (drugače spimo do 6h), sumim, da jo zbudi želodček, da pač rabi več hrane, saj greva takoj jest in navali kot medved iz gozda user posted image  user posted image  user posted image . Potem pa seveda nazaj spat, ker je noč user posted image  user posted image  user posted image .
nmagk - Bravo za pregled in mere! user posted image user posted image user posted image

Cveta28 - Mater pa ti šoferji! user posted image Midve še nisva šle na bus ravno zaradi tega, ker ne vem, koliko je teh nizkih busov, čeprav če bi prišel pa stari, bi pa kar prosila šoferja, naj mi pomaga. user posted image user posted image user posted image Se bova morali opogumiti en dan user posted image . A žetonov pa sploh ni več, al' kaj? Torej je Urbana obvezna? Uf, se vidi, da sem kar izven časa user posted image user posted image user posted image .

detelja - Super za obračanje in držim pesti, da bo krst minil kot se šika user posted image user posted image user posted image .

veronikab - Čestitke za 4 mesece in kako lepe fotke! user posted image user posted image user posted image user posted image Druga je prav pozerska. user posted image Pa kaj imata to za en sling? Mi zgleda ful razrahljano, a ga moraš držat, če hodiš?

Letim, ker gremo na obisk v mojo službo, še niso videli najine mucke. Lep dan še naprej, pa se tipkamo naslednje dni user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
27.8.2009 13:45:52   
veronikab
NenaLena - midva imava 2 pripomočka za prenašanje:

pestunjo Minimonkey (kupila v Pikapolonici) - položaj kenguru:

user posted image user posted image
user posted image

in Sleepy Wrap:
položaj zibke:
user posted image

pokončni položaj:
user posted image

Pri hoji obadva uporabljava brez rok, čeprav ga jaz še vedno malce božam po hrbtu, glavici ali pa po nogicah, da se počuti bolj varno, pa tudi meni dobro dene.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 760
27.8.2009 14:53:08   
Nalini
veronikab ... čestitke za 4. mesece user posted image user posted image user posted image user posted image
pa luštne slikice user posted image user posted image user posted image

mi pa praznujemo danes 5. mesecevuser posted image .... že cel dan razmišljam kdaj so minili in da grejo dnevi kot leta ....

Neposredna povezava do sporočila: 761
27.8.2009 14:54:32   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kpmk,srečanje je za VSE aprilke z user posted image in seveda jagodkami in krofki!user posted image

kaj pa to pomeni z user posted image  ????

da so ateki zraven tudi!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 762
27.8.2009 15:04:27   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini
mi pa praznujemo danes 5. mesecevuser posted image .... že cel dan razmišljam kdaj so minili in da grejo dnevi kot leta ....

žeeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  u kaj gre šas hitro user posted image  user posted image  user posted image

Kpmk,srečanje je za VSE aprilke z user posted image in seveda jagodkami in krofki!user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 763
27.8.2009 16:48:54   
veronikab
Nalini in Aleksej, čestitke za 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, čas pa res hitro beži. Tega se vedno bolj zavedam.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 764
27.8.2009 21:45:25   
sonček85
matcar.ja evo pa je konec počitnic,kaj čemo .Super da je očka bolje ,le tko naprej
cveta.hvala za pogostitev in vidim da uživate na polno ,tako je prav,lori je pa prava cvetkauser posted image
BE;hvala user posted image mi nekako gre tkole.nekaj povem in vlečem da mi ni treba tikam,če pa ne gre pa rečem vi/tiuser posted image user posted image
kpmk:za vse splošno srečanje vseh krofkov in jagod z atiji in mamicamiuser posted image
spanje.danes smo se zbudili 1x
tašča.ja tko kot si napisalauser posted image
blančica:super za kopanje in kako lepe slikce
nalini:ma kaki prijateljici -nikoli

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 765
27.8.2009 21:45:43   
sonček85
miška :radarjiiiiiiiiiiiuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 766
27.8.2009 21:46:14   
sonček85

Nalini in Aleksej, čestitke za 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, čas pa res hitro beži. Tega se vedno bolj zavedam.
Se pridružujem čestitkamm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 767
27.8.2009 21:54:13   
Blueeyes
uf, spet mal pomočnikov... tud jz sm jih glih pr nas nalimala user posted image  take pridne pomočnike user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 768
27.8.2009 22:07:29   
matcar
Še iz moje strani čestitke vsem ta obmesečnice!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 769
27.8.2009 22:21:51   
nmagk
user posted image user posted image user posted image  za obmesečnice,kok čas beži......
Tile pomočniki so pa res hudi..............

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 770
27.8.2009 22:29:28   
malcekvita
zdravo mamice,
midva z Jakobom sva bila en mesec na dopustu, oči pa je moral delat user posted image . nisem imela dostopa do interneta, tko da vas nism mogla spremljat.
Naš Jakob je pri 4 mesecih dobil dva zobka ( spodnji enkici). Je kar lepo prestal, ni veliko jokal. krvave driske so še zmeraj prisotne, naslednji teden greva spet na pediatrično kliniko.
Sonček zdi se mi, da Jakoba ne najdem na seznamu med aprilskimi krofeki in jagodkami. je mogoče po pomoti zbrisan ( izbrisani user posted image ).

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 771
27.8.2009 23:02:51   
sonček85
veronika:čestitke za 4muser posted image
nena:hhhh mali ntelektualc,ja sam je frajer a ne na slikci.
no sej še samo danes dela baje 12h potem pa normalno po 8huser posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiii dela še samo jutri pa od pon.do čet. pol pa 1t domauser posted image user posted image user posted image
nalini:čestitke za 5muser posted image
malcekvita.ja ni med izbrisanimi je na čakanju.Smo malo skrajšale seznamček in ker do sedaj nisi še posredovala podatkov smo rekle da počakamo do konca dopustov in da javite in da vas damo še na seznamček.Ker nekatere se pa SPLOHHHHHH ne javijo več,ti nas pa še prideš pokukat stalno, samo podatkov pa še ni.Napiši in te damo jutri na seznamček z veseljem,saj sta našauser posted image user posted image

U a kar 1 m ste bili jaz bi tudiuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 27.8.2009 23:04:33 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 772
28.8.2009 7:18:02   
detelja
user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 773
28.8.2009 8:01:26   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ponoči zbujanje - joj joj, danes se je hb 1* manj .... hmmm mani ni nič več jasn..... upam, da se kmalu tole umiri in da bo vse po starem user posted image

moja maja se je zadnjič pol 3 zbudila, ker je bila lačna (gospodična noče nič jest razen mleka in pol je nonstop lačna, ko pa jeva pa naju gleda pa požira sline kot to ma bit) ji lepo dam mlekca in da greva dalje spat...in glej ti to čbelco začne se mi režat, noge po lufto metat...pol pa sem si mislila ti bom jaz že dala sredi noči režanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ji rekla "maja, zdaj še vsi spijo pa bomo tudi mi" dala sem ji slepo dudo in ugasnila luč...nato slišim kako godrnja, se preteguje, stoka, jamra, udarja po ograji posteljice itd...nato pa mal zajoka...prižgem luč ji še enkrat ponovim, da vsi spijo in da bomo tudi mi ji dam slepo dudo in vstrajam, da zaspi in ratalo mi je....jaz ne vem kaj je z temi našimi jagodami in krofki...pa maja ima zadnje čase take fore...včasih mi skoraj nič ne poje čez dan potem tudi ponoči ne je...a včasih mi pa je ob 19 h pa je tam ob 1, 2 že spet lačna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zvite lisice....

tudd men nič jasno..... lahko zadnji obrok full poje,. pa je pol kao lačn, poje pa nič ker... ma ja pa smeji se, pa on bi se ponoč mal še poigral user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 774
28.8.2009 8:04:23   
kpmk

sej mi je pol blo jasn user posted image user posted image user posted image  pol pa le računaj na nas 3 user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?