Anonimen
|
Cveta28 - Uuu, vikend pa je bil pester. Ni kaj, potepanje tudi našo gospodično malo zmede in fajn utrudi, je potem še dva dni tako srečna, samo da je doma . Glede uspavanja pa mislim, da je bistveno predvsem to, da nas naše mucke vidijo, slišijo in čutijo (da jim damo recimo rokico v posteljico), pa četudi jokajo. Da vedo, da smo ob njih, tudi ko jim je težko (beri: so preutrujeni, da bi lahko zaspali ). detelja - Ampak Maja bo ziher imela nek fetiš z rutami, ti povem . Ful lepe fotkice! kričanje - Ela je začela zadnji teden tako kričati, da bo gotovo en dan prišel en sosed, če lahko nehamo . Pa to kriči cel dan in pravi visoki c-ji. Mogoče bo pa operna pevka . Sonček85 - Res je smotano bit brez očija, toda mislim, da smo mi sedaj s temi solo vikendi zaključili do oktobra . Se pa prav vidi, da je Ela že čisto očijeva princeska, saj se mu tako smeji, ko pride domov, da jaz kar odpadem kot zrela hruška na veji . Gleda za njim, kam gre, kaj dela ... prav očitno se ga razveseli, očka pa je tako ganjen, da se mu prav vidi, kako se topi od sreče . Čeprav se ve, da mamica je še vedno No. 1 . Uf, že vidim, kako bom ljubosumna, ko bo Ela večja in se bo navezala še na koga drugega razen mene . Pa kako lepa fotkica, kakšen frajer je Aleks , tako resno sedi, kot en intelektualc . Pa super za tikanje!!! Verjemi mi, to je dober znak. Jaz sem svoji tašči in tastu morala sama predlagat, pa nista bila navdušena, sedaj pa mi je kar čudno, ju tikam, pa vikam. Pač nisem začutila, da bi se strinjala, kar mi pa ni všeč. Tako da bodi vesela, da je ona sama dala vspodbudo. plavanje - Nam je na razvojni plavanje odsvetovala zaradi ramic in rokic, tako da bomo očitno orng zaplavali šele drugo leto. Nisem vedela, da je lahko plavanje škodljivo, sem mislila, da ga bo celo priporočala . Blancica - Objemček za vaju, da čim prej minejo ti trije meseci brez očija . Pa kako lepe fotkice! Nalini in detelja - Aleksej in Maja, to je lepi par! Blueeyes - Ampak ta zgodbica s kakanjem in poziranjem pa je še boljša od prejšnje! Pa čestitke za obletnico pluska! nočno zbujanje - Pri nas se vsake 3-5 dni zbudimo spet ob 4h ali 5h (drugače spimo do 6h), sumim, da jo zbudi želodček, da pač rabi več hrane, saj greva takoj jest in navali kot medved iz gozda . Potem pa seveda nazaj spat, ker je noč . nmagk - Bravo za pregled in mere! Cveta28 - Mater pa ti šoferji! Midve še nisva šle na bus ravno zaradi tega, ker ne vem, koliko je teh nizkih busov, čeprav če bi prišel pa stari, bi pa kar prosila šoferja, naj mi pomaga. Se bova morali opogumiti en dan . A žetonov pa sploh ni več, al' kaj? Torej je Urbana obvezna? Uf, se vidi, da sem kar izven časa . detelja - Super za obračanje in držim pesti, da bo krst minil kot se šika . veronikab - Čestitke za 4 mesece in kako lepe fotke! Druga je prav pozerska. Pa kaj imata to za en sling? Mi zgleda ful razrahljano, a ga moraš držat, če hodiš? Letim, ker gremo na obisk v mojo službo, še niso videli najine mucke. Lep dan še naprej, pa se tipkamo naslednje dni , NenaLena
|