|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
27.8.2009 15:52:05   
nincy29
ejla
jej vidim da tudi jaz imam narobe napisano na seznamu user posted image
1. noseča in itak 0. otrok

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 551
27.8.2009 16:14:16   
jasna
Pozdravljene nosečke user posted image ,

vidim, da nas je že zelooo veliko aprilčic in da je veliko novih.

Berem redno ampak kot večina se še zmeraj borim z slabostjo in glavoboli user posted image . Tko da Chi_Pita kapo dol jaz nimam energijo za nič, sineka komaj popedinam za očija pa bol malo ostane. Ampak bo že potrpel.

V torek imam prvi pregled komaj čakam da vidim malega fižolčeka, upam da je vse ok.

Naslednji teden povem tudi v službi user posted image  ne bojo nič kaj veseli.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 552
27.8.2009 17:00:32   
memole
Ejla!
Kako ste?

maja1985 upam da bo vse ok!

neka_noč hehe jaz nimam komu rečt sem sama edino če pride kakšna stranka pa ji rečem počakte grem sam mal školjko objet!user posted image user posted image
Sem si pa danes dala dve kepici sladoleda in nisem mogla pojest do konca mi je kr mal obrnilo pa sem sam stran vrgla!Še dobro da ga jem zastonj!user posted image user posted image user posted image
V prvi nosečnosti sem jz šla gor skoraj 30 kil s tem da k temu moremo prištet še otročka,kri,posteljico in še kej!

Jaz tudi rada spim na trebuhu in zaenkrat še nekako gre sam ne za dolgo se kr skozi neki popravljam!

Glede G žal Miloševiča ni več in sem prav žalostna ker jaz sem njega imela in mi je bil full v redu zelo prijazen zdej pa ne vem pri komu bom ker Vitezica mi ne diši preveč in namesto Miloševiča pride ena starejša ženska!
Za Izolo pa tudi jaz oklevam če bi šla šeenkrat rodit ker je bil poden od podna!
Sam sprejem je bil katastrofalen,ko sem prišla in smo pozvonili je prišla sestra ven in rekla kaj na vsako uro ena ste se zmenile da boste prišle!WTF?
Babica je bla v redu una njena pomočnica pa živa čarovnica!
Vem pa da je ena ki je bla zelo nesramna, sam ne vem kera, je ni več!

Tropical hvala ki si popravla podatke!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 553
27.8.2009 17:22:49   
čebelca25
Pa se vam končno javljam..vas spremljam redno vendar mi vedno zmanjka časa za pofočkanjeuser posted image podatki za na seznamček 1user posted image 0user posted image . prvi pregled pa imam11.9.me je pa že doletela jutranja slabost in neznosna utrujenost
:( ampak bo boljše:)
Mene pa zanima kdaj se je potrebno začeti mazati trebuh in katero kremo priporočate?
Lp

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 554
27.8.2009 17:32:41   
Di_Di
Chi_Pita sej kar se tiče g. je super, mam dr. Smailo. Res full ok ženska, prej sem mela Numovskega pa mi bi bil ok, pr njemu je blo vse ok tud če ni blo.. pa še grob je bil. Zato sem šla gor v bolnico... Kakor sem že napisala je g. full ok, sam sestre so tko zoprne in tečne kot da nimajo kančka razumenvanja. Sej ne rečem majo pač full pacijentk, sam vseeno to ni način da se tko obnašaš z ljudmi kot se one tam gor v ambulanti.

Ene par mesecev nazaj sem ostala v bolnišnici zarad bujene ovulacije in edin ena sestra s celega odelka, ki me je sprejela tudi v ambulanti je bla ok, ostale pa... bolje da ne govorim. Tudi jaz delam z ljudmi pa moram tud kdaj pa kdaj podvignit glas, bit stroga in koga pokregat če me ne upošteva ma v večini se trudim bit prijazna in razumevajoča, pa tud če tisti osebi napišem multo.. sej je sam človek. Dan danes smo vsi neki nestrpni pa neučakani, marsi kdo ima kup problememov, sam če jih že maš ni mus da se na druge spravljaš zarad svojega nezadovoljstva. Kaj ni res?

Uff sem se razpisala kot prava... grem počivat.

Pazite nase

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 555
27.8.2009 17:50:15   
memole
Čebelca25 jaz sem se mazala z mandljevim oljem od jonshons in sem vsenako dobila strije!
Pri meni je vrjetno vse zastonj da mečem denar za kreme ker sem podvržena strijam in mi ne bi nobena krema pomagala!
Pa sem se veliko ukvarjala z športom preden sem prvič zanosila, in to bi naj kao pripomoglo k bolj prožni koži!user posted image
Eh kaj čmo tako je življenje dobre pa slabe stvari a ne!user posted image

No lepo se imejte se kej zvečer beremo,zdej gremo v vrtec na sestanek za novo vrtčevsko leto,pa spoznat nove vzgojiteljice ki jih sicer že poznam saj so tudi mene imele!Tko vem da je tamala v dobrih rokah!user posted image

Lep dan vam želim!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 556
27.8.2009 19:58:20   
maja1985
Hvala vsem za lepe želje!

Sem bila na pregledu v bolnici. So mi odvzeli kri, pregledali, naredili tudi vaginalni UZ. BHCG je pokazal 84, torej nosečnost je. ni se pa videla še v maternici. V nedeljo moram na ponovni odvzem krvi, da bodo videli, če hormnon raste. Upam, da bo. Krvavim še vedno, včasih malo manj, včasih malo bolj, me pa zdej vse boli od UZ, ker mi je tako grdo tisto sondo dajala sem in tja, da sem mislila, da bom jokala user posted image .

Lep večer vsem.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 557
27.8.2009 20:15:44   
ljupka
Maja strogo ležat !
A ti je vsaj dala kakšne tabletke proti splavu?

In držim pesti,da bo vse v redu!

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 558
27.8.2009 20:44:05   
tintin
Jaz sem šla tudi danes na UZ, ker me je skrbel jutranji rjav izcedek.
Smo videli večkico, rumenjakov mehurček in mali mali plodek velik 2,4 mm. Zaznalo je že celo nekaj utripovuser posted image G je rekel, da je vse ok, da je očitno kaka kapilarca počila, dal mi je borax svečke in to je to. Rekel je, da izgleda vse ok. Sem se pa olajšala za 70 evr ker sem šla na privat pregled, ampak vse za user posted image -
Sicer pa mi je slaaaaaaaaaaaaabo...cel dan. user posted image

Maja.
moraš še kaj dat kri za hormon? Ker take nizke vrednosti so lahko sumljive za izvenmaternično, sploh ker krvaviš.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
27.8.2009 20:47:41   
barika
TINTIN, ČESTITKE!!!!!!! user posted image user posted image user posted image še dobro, da sem vidla tvojo zadnjo objavouser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 560
27.8.2009 20:52:56   
tintin
Barika, thx!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 561
27.8.2009 22:07:20   
tropical

user posted image   APRILSKE NOSEČKE 201O user posted image

user posted image  

2.4.2010
user posted image jasna                     32let,                   ( 2.user posted image ,1. user posted image )           NP 01.09.
user posted image Clarie2010              27let,         LJ       (1.user posted image ,0. user posted image )          NP 03.09.  user posted image
user posted image  sasa7                                                                          NP 24.09.

3.4.2010
user posted image testianka                                         (4.user posted image . ?. user posted image   )         NP 17.09.
user posted image mamika25                                          (2.user posted image ,1. user posted image   )        NP 23.09.

4.4.2010

user posted image Nohtek10               24let    gorenjska  (1.user posted image ,0. user posted image   )        NP 02.09.
user posted image Chi_Pita                 24let    obala        (1.user posted image   ,0. user posted image )          NP 22.09.  user posted image

5.4.2010
user posted image 26AnejaA                                         (1.user posted image ,0. user posted image  
)

6.4.2010
user posted image Chloe                   29let     Celje        (2.user posted image ,1. user posted image   ) 

7.4.2010
user posted image mokca                   31let        LJ        (2.user posted image ,1. user posted image   )     NP ?  user posted image   NS 23.09.

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka   26let    gorenjska   (2.user posted image ,1. user posted image   )        NP ?  user posted image  

09.04.2010

user posted image mausi                  40let    gorenjska   (5.user posted image ,2. user posted image   )        NP 08.09
user posted image azaleja                40let       LJ          (2.user posted image   ,1. user posted image   )        NP 27.08.
user posted image setag                  34let     Kranj        (4.user posted image ,3. user posted image   )         NP ?  user posted image

user posted image neka_noč          35let      Lj          (3.user posted image ,1.user posted image   )         NP ?  user posted image

10.4 2010
user posted image ela24                 24let                     (2.user posted image , 0.user posted image )      
user posted image
nax05
                                                                               user posted image

12.04.2010
user posted image Venera              34let       MB          (2.user posted image , 1. user posted image )  
user posted image ljupka              30 let                      (3.user posted image ,2.user posted image )   NP 08.09.

13.4.2010
user posted image majas                                           (2.user posted image ,1. user posted image        NP 02.09.
user posted image Getreal             23let    primorska   (1.user posted image ,0. user posted image

14.04.2010
user posted image roža03                                           (3.user posted image ,2. user posted image   )
user posted image gugy                26let                                                      NP 09.09.

15.4.2010
user posted image inch                29let        MB          (1.user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image nadka30                                         (2.user posted image ,1. user posted image   )         NP 01.09.
user posted image ema tiara      35let     Ptuj           (5.user posted image   ,4. user posted image )        NP31.08.

17.04.2010
user posted image Aanchy            28let                       
(1.user posted image ,0.user posted image )    

18.4.2010
user posted image mojca976                                       
(1. user posted image ,0 .user posted image )           NP 28.08.

19.4.2010 

user posted image čebelca25                                     (1.user posted image ,0.user posted image )       NP 11.09.

20.04.2010
user posted image NATAŠA35          34let  Stahovica      
(4. user posted image ,3 user posted image )           NP 02.09.
user posted image mandarinaJ                                    (1. user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image jana-k                                           
(3. user posted image ,1 .user posted image )  
user posted image katy83               25let      MB          
(1.user posted image ,0 .user posted image )  

21.4.2010
user posted image Di_Di               26let   Obala       (1.user posted image ,0 user posted image )  

22.4.2010
user posted image barvar               28let    Ptuj          
(2user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image tintin                                            (3.user posted image ,1 user posted image )          NP 02.09.
user posted image maja1985           24let      CE           (2user posted image ,1 user posted image )           NP 15.09.

24.4.2010

user posted image soncek_25              29let                    
(2user posted image ,0 . user posted image )           NP 16.09.

25.4.2010

user posted image tropical                                         
(3.user posted image ,1.user posted image )          NP 14.09. 
user posted image neli2010             27let                     
(3.user posted image ,0 . user posted image )  
user posted image country             26let      Gorenjska   (2.user posted image ,1user posted image . )         NP 05.09.

26.4.2010
user posted image memole             26let      Obala         (2.user posted image ,1.user posted image )      NP 23.9.09
user posted image nizy                 30let      gorenjska    (4.user posted image ,3 . user posted image 

27.4.2010
user posted image nincy29        18let  Nova Gorica       (1.user posted image ,0 . user posted image )        NP16.09.
user posted image rujčica           29let     Kras             (1.user posted image ,0 .user posted image )  

XX.4.2010
user posted image nejanejc        31let    Kranj            (1. user posted image ,0.user posted image )        NP 31.08.
user posted image cebeli                                            (2. user posted image ,1. user posted image )        NP 11.09.

aprilčic nas je 47   !!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 562
28.8.2009 7:14:06   
neka_noč
Halloo? Danes še nobene tukaj? user posted image   Včeraj ste bile vse tako zellloooo zgodnje... pridne - že pred službami na netu.. danes pa nobene? Kar ne morem verjeti.

Sem se malo "oglasila" zjutraj, da vam vsem voščim lepo dobro jutro in še lepši dan! Danes je petek in vikend, ki bo primeren za počitek. Vsem tistim, ki vam je slabo želim vliti nekaj upanja, da mine. Meni je danes ponovno super. Polna energije, slabosti so (upam) mimo (pravijo - ne hvali dneva pred nočjo...)! Bomo videli!

Skratka grem veselo na delo. Uživajte - tista, ki (že) lahko!

P.s.: Čestitam vsem vidnim user posted image , tiste pa, ki imate kakršnekoli težave DRŽIM PESTI - vem kako je v negotovosti!  user posted image   user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 563
28.8.2009 8:37:07   
Chi_Pita
Evo še ena jutranja čveka user posted image

tintin ... user posted image bravo za pregled

maja ti pa res strogo ležat, držim pesti, da bo hormon do nedelje napredoval ... user posted image user posted image user posted image za srečo maja
jasna hvala za odgovor glede moči ... kdaj pa naj bi se to spremenilo oz izboljšalo? Kdaj vse to izgine? user posted image
Z dragim sva se odločila, da poveva danes mojim, jutri pa njegovim ... sam mislim, da moji že sumijo, ker me vidijo vsak dan in sem pravo nasprotje, pa še zredila sem se eno malo user posted image Ne veva pa še vedno kako povedati ... mislim, da bova kar slikico pokazala user posted image

Aha memole hvala da si me popravla  ... jaz sem samo povedala kar sem slišala, nisem pa bila za ziher glede teh g. Di_Di to je pa tudi moja kolegica rekla, da Naumovski pravi, da je vse Ok, pa čeprav ni, drugače pa sem slišala za njega same pohvale ... booo ... Ah ta bolnica, se bom ubadala s tem kasneje, zdaj je še prehitro karkoli govorit, zdaj imajo res druge stvari prednost user posted image

neka_noč ... lepo delaj ... pa da tvoje počutje tako tudi ostane user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 564
28.8.2009 8:46:20   
mojca976
Dobro jutro, sem prišla iz pregleda in je vse ok. Noseča sem 8t,tako da mi prosim popravite pdp na 11.4.2010. Ponovni pregled imam 11.9. (UZ,kri).Drugače zjutraj se v redu počutim, od 10. pa do 16.ure pa ne funkcioniram tko kot bi morala. Tudi nizek pritisk imam. Zdaj grem pa kej narest potem pa počitek.
Lp in lep vikend

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 565
28.8.2009 9:00:56   
pupa*81
Evo punce, da se še jst pridružim veselemu klubu aprilskih user posted image ! Vem da sem malo pozna, ma bolje pozno k nikoli user posted image .

Podatki za tabelco: PDP 2.4., 28let, 1. nosečnost, NP 4.9., Logatec.

Veselo preživljam nosečnost, ob občasnih slabostih, zaenkrat brez bruhca user posted image pa ob neskončnem zmišljevanju "Kaj bom pa danes jedla?" user posted image

Pa srečno vsem na pregledih! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 28.8.2009 9:07:38 >

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 566
28.8.2009 9:13:26   
Chi_Pita

user posted image   APRILSKE NOSEČKE 201O user posted image

user posted image  

2.4.2010
user posted image jasna                     32let,                   ( 2.user posted image ,1. user posted image )        NP 01.09.
user posted image Clarie2010              27let,         LJ       (1.user posted image ,0. user posted image )         NP 03.09.  user posted image
user posted image  sasa7                                                                          NP 24.09.
user posted image pupa*81                            Logatec     (1.user posted image , 0 user posted image )          NP 04.09.                        

3.4.2010
user posted image testianka                                         (4.user posted image . ?. user posted image   )         NP 17.09.
user posted image mamika25                                          (2.user posted image ,1. user posted image   )        NP 23.09.

4.4.2010

user posted image Nohtek10               24let    gorenjska  (1.user posted image ,0. user posted image   )        NP 02.09.
user posted image Chi_Pita                 24let    obala        (1.user posted image   ,0. user posted image )          NP 22.09.  user posted image

5.4.2010
user posted image 26AnejaA                                         (1.user posted image ,0. user posted image  
)

6.4.2010
user posted image Chloe                   29let     Celje        (2.user posted image ,1. user posted image   ) 

7.4.2010
user posted image mokca                   31let        LJ        (2.user posted image ,1. user posted image   )     NP ?  user posted image   NS 23.09.

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka   26let    gorenjska   (2.user posted image ,1. user posted image   )        NP ?  user posted image  

09.04.2010

user posted image mausi                  40let    gorenjska   (5.user posted image ,2. user posted image   )        NP 08.09
user posted image azaleja                40let       LJ          (2.user posted image   ,1. user posted image   )        NP 27.08.
user posted image setag                  34let     Kranj        (4.user posted image ,3. user posted image   )         NP ?  user posted image

user posted image neka_noč          35let      Lj          (3.user posted image ,1.user posted image   )         NP ?  user posted image

10.4 2010
user posted image ela24                 24let                     (2.user posted image , 0.user posted image )      
user posted image
nax05
                                                                               user posted image

11.4.2010
user posted image mojca976                                      (1.user posted image , 0 user posted image )         NP 11.09. user posted image

12.04.2010
user posted image Venera              34let       MB          (2.user posted image , 1. user posted image )  
user posted image ljupka              30 let                      (3.user posted image ,2.user posted image )   NP 08.09.

13.4.2010
user posted image majas                                           (2.user posted image ,1. user posted image        NP 02.09.
user posted image Getreal             23let    primorska   (1.user posted image ,0. user posted image

14.04.2010
user posted image roža03                                           (3.user posted image ,2. user posted image   )
user posted image gugy                26let                                                      NP 09.09.

15.4.2010
user posted image inch                29let        MB          (1.user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image nadka30                                         (2.user posted image ,1. user posted image   )         NP 01.09.
user posted image ema tiara      35let     Ptuj           (5.user posted image   ,4. user posted image )        NP31.08.

17.04.2010
user posted image Aanchy            28let                       
(1.user posted image ,0.user posted image )    

19.4.2010 

user posted image čebelca25                                     (1.user posted image ,0.user posted image )       NP 11.09.

20.04.2010
user posted image NATAŠA35          34let  Stahovica      
(4. user posted image ,3 user posted image )           NP 02.09.
user posted image mandarinaJ                                    (1. user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image jana-k                                           
(3. user posted image ,1 .user posted image )  
user posted image katy83               25let      MB          
(1.user posted image ,0 .user posted image )  

21.4.2010
user posted image Di_Di               26let   Obala       (1.user posted image ,0 user posted image )  

22.4.2010
user posted image barvar               28let    Ptuj          
(2user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image tintin                                            (3.user posted image ,1 user posted image )          NP 02.09.
user posted image maja1985           24let      CE           (2user posted image ,1 user posted image )           NP 15.09.

24.4.2010

user posted image soncek_25              29let                    
(2user posted image ,0 . user posted image )           NP 16.09.

25.4.2010

user posted image tropical                                         
(3.user posted image ,1.user posted image )          NP 14.09. 
user posted image neli2010             27let                     
(3.user posted image ,0 . user posted image )  
user posted image country             26let      Gorenjska   (2.user posted image ,1user posted image . )         NP 05.09.

26.4.2010
user posted image memole             26let      Obala         (2.user posted image ,1.user posted image )      NP 23.9.09
user posted image nizy                 30let      gorenjska    (4.user posted image ,3 . user posted image 

27.4.2010
user posted image nincy29        18let  Nova Gorica       (1.user posted image ,0 . user posted image )        NP16.09.
user posted image rujčica           29let     Kras             (1.user posted image ,0 .user posted image )  

XX.4.2010
user posted image nejanejc        31let    Kranj            (1. user posted image ,0.user posted image )        NP 31.08.
user posted image cebeli                                            (2. user posted image ,1. user posted image )        NP 11.09.

aprilčic nas je 48   !!!  user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 567
28.8.2009 9:22:39   
mokca
ojla!
najprej podatki:

mokca 31,LJ, 2user posted image ,1user posted image ,NP 8.9.09,NS:23.9.09!

Chi-pita: na trebuščku pa le ajaj,zdaj uživaj ker kmalu te bo oviral ogromni trebuh.user posted image jaz sem tako v 15t in 4 dni začutila prvič našega sončeka.user posted image
res ni bojazni za trebuščka.po porodu pa sploh priporočajo ležanje na trebuhu,čimveč in čim dlje.mamice se avtomatično tega izogibamo,a so skrbi odveč.user posted image

strije: mazala tam nekje od 3 meseca nos. z SANOSAN KREMO.pridelala nisem niti 1 strije po trebuhu,čeprav je bil moj trebuh ogromen in sem me se zdi obseg na koncu namerila okoli 110cm.vsi so mi govorili če  bodo dvojčki.user posted image samo sem majhna-160cc  in mi je šlo vse v trebuh.ta mi je ostal še do te nosečnosti,tam kak 4 mesec.user posted image tako da sem zdaj v 5!user posted image user posted image

punce držite se,ko bo več časa se oglasim.
pa dobrodošle nove.user posted image veliko nas je.bravo.user posted image

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 568
28.8.2009 9:25:36   
mokca
aja še neki glede strij: vse odvisno od elastičnosti in tipa kože.zado moj nasvet: ni glih treba dat za kremo celo premoženje!lahko koža zdrži skoraj do poroda lepa,potem pa čez noč......boooooom-strije!jih veliko poznam.sicer pa mene to ne moti.najbolj važno je da je user posted image ok in mamica po porodu.

zdej pa ne vem: gor sem napisala 2 user posted image ,1 user posted image ......(3 letnika imamo doma,2 user posted image je v buši)
naj kera prav napiše!

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 569
28.8.2009 9:50:22   
Claire2010
hej, vidim, da že pridno čvekate user posted image  No saj tako je prav user posted image

Vidim, da je debata nanesla tudi na kg... Joj punce, mene je tega kar strah.. Nekatere pišete, da ste se zredile za 30 kg user posted image  To je meni grozno? Pa zakaj toliko? A ste full jedle ali so kakšni bolezenski znaki bili zraven ali so kile kar same gor letele? user posted image  Moja želja je tam okoli 10, sicer mi ni jasno ali je to izvedljivo in od česa je odvisno (no razen zaužite hrane seveda) koliko se zrediš, samo reeeees upam, da ne bo 20 + user posted image  Jaz imam sedaj 57, ne morem si predstavljati, da jih imam na koncu 87 user posted image  user posted image  No bomo videli, upamo na najboljše.....
Ja pa še strije, to je tudi poglavje zase.. To pa vem, da ni toliko od ravnanja same nosečnice odvisno, pač pa zgolj od tega kakšen tip kože imaš... Tukaj itak ne moreš nič naredit, razen upati, da jih ne bo...

No zdaj pa malo bolj k lepim temam....
Vidim, da nas je full, kar je prav, naj kar tako tudi ostane... user posted image  Pa nova pupa*81 imaš na isti dan rok kot jaz. Mogoče se vidiva v porodnišnici user posted image  

No tako punce lep dan vam želim, s čim manj slabostmi, pa da vam ne bo tako vroče (jaz že koooomaj čakam, da vročina mine in da se začne jeseeeeeen in pečen kostanj user posted image

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 570
28.8.2009 10:04:39   
pupa*81
Claire2010: ma ja, sej veš kak je z roki... 4% jih rodi na pdp user posted image tako da upam da ne rodiva en dan prej, k nam noben ne bo verjel user posted image pol bo treba vsakemu 2x povedat user posted image

(odgovor članu Claire2010)
Neposredna povezava do sporočila: 571
28.8.2009 10:05:40   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: mokca

zdej pa ne vem: gor sem napisala 2 user posted image ,1 user posted image ......(3 letnika imamo doma,2 user posted image je v buši)
naj kera prav napiše!

hehe ... 2.user posted image pomeni da si v drugo noseča, 1 user posted image pa da imaš enega ŽE doma ... Tisti v bušiju zaenkrat ne šteje user posted image user posted image user posted image

jooj mokca si me prav potolažila s tem, ko si napisala naj kar spim na trebuhu user posted image ... ne vem zakaj imam jaz neko svojo predstavo, da tako stiskam plodek in gre lahko kaj narobe ... ne mi zamerit, sej veste kako je ko je nekaj prvič user posted image ... vas pa že v naprej opozorim, da bom kar spraševala, ker taka pač sem in če v nekaj nisem prepričana se temu izogibam. user posted image

Kdaj se ponavadi začne kupovati kakšne stvari oz potrebščine, jaz bi že kar cel baby center nakupila user posted image user posted image user posted image ... hehe, zaenkrat nisem še čisto nič

Claire ... glede kg sva na istem - panika user posted image -... jaz niti ne vem kako bo to vse skupaj, se pa probam sprostit in vem, da bom prišla na svoje po porodu, tako, da panika je odveč ... ah lahko je govorit user posted image Sem pa visoka in mislim, da se mi nekaj novih kilogramov ne bo poznalo tako kot če bi bila majhna ... vsaj ena prednost je za velike user posted image

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 572
28.8.2009 10:30:50   
Claire2010
pupa*81 jaaaaa tudi jaz sem se spomnila na 1. april user posted image  zna biti ravno takrat, nikoli ne veš user posted image

Chi_Pita tudi jaz sem visoka, samo dodatnih 20-30 kg se ti pa pozna tudi če si stolp user posted image  Tako da moje pobožne želje so 10, samo če bodo pa kar letele gor, se bom pa tolažila s tem, da bodo šle itak z dojenjem dol user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 573
28.8.2009 10:32:43   
neli2010
Ojla punce!

Še malo mojih novih podatkov prvi pregled joj šele 14.09.2009, NS pa 12.10.2009.

Počutje: Zmatranost, boleče prsi, slabosti zjutraj ko je prazen želodček, potem je pa ok, pa po besedah mojega sem zelo tečna user posted image !

Punce katerim preglevice povzročajo težve vam pošiljam user posted image user posted image user posted image  in veliko veliko optimizma!

lep pozdravček in naj petek v službi hitro mine

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 574
28.8.2009 10:51:11   
tintin
Jutro od mene,..

no nekaj mojih izkušenj z nosečnostjo.

kg...Zredila sem se prvič 10 kg, od tega je imel moj sonček 4200g. Ostalo in še več je šlo dol z dojenjem (dojila sem 14 mesecev), ampak ko sem nehala polno dojit (po 6.m starosti) je šlo malo gor in zdaj startam s 4 kg več kot prvič...

strije...nisem dobila nobene, čeprav sem imela velik trebuh.

dobrodošle nove.

Meni je slabo...

(odgovor članu neli2010)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?