Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 22:48:44
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Reka poje mi .... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tukaj je pa Brad tko lep ... grem si mal oči napast na tej lepoti (pa posnetki pokrajine - vau - je film dobil tud oskarja za to, btw ), jagode/borovničke prestavljam za nedoločen čas .... no, za kakšno urco Misliš, da te bo čakal... medtem, ko si boš ti oči pasla na drugem? Aha ... ker imam presenečenje zanj ...
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 22:49:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 22:49:54
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška dr :Good night, sleep tight, Don't let the bedbugs bite. And if they do. Then take your shoe and knock 'em 'til they're black and blue! totalno kjut ajde, zdaj pa over & out mene čakajo dečki
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 22:50:24
|
|
|
|
lili3
|
Nič, jaz grem tudi počasi proti postelji, mogoče bom še mal knjigo brala, ker moj že 2 uri spi, je bil popoldan na pivu in je bil zgleda kakšen preveč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 22:51:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 22:51:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 22:59:47
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 bolezni in psiha - sigurno je povezano - meni je luskavica na nohtih prvič ven udarila po spontanem splavu, potem zatišje, po porodu pa bum že spet - sem se tolk preeskirala med nosečnostjo, ker me je bilo na smrt strah, da bi šlo kaj narobe, da se je moralo nekje pokazat Muči me pa vprašanje, kaj je zdaj narobe, ker se mi je stanje ful poslabšalo - pa se ne sekiram, v šolo sem šla nazaj z veseljem, mala je cuker, doma alles ok ... hm, le kaj mi manjka? Any ideas? Pa kako naj si te smotane nohte poacjtam????? Help, ladies! predvsem se nekaj obremenjevat s tem. Luskavica je močno povezana s stresom, vsaj pri mojem vidim, da to drži. Sploh si pa dovolj pozitivke, da boš to premagala, se mi zdi. A ti čajček kaj pomaga?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 23:00:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica kupila karte za Riverdance, kap me je zadela, ko sem plačevala, ampak greva z dragim, tako da bo luštno. sem ti že fouš ... ko bo predstava, boš morala še v mojem imenu malo uživati
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 23:06:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 23:08:18
|
|
|
|
Majuska
|
Pol kupa sem polikala ... ostalo pa jutri. Nočko
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 2:26:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 7:11:32
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška dobro jutro nema vas, ko dnarja vas nema ti si čist zmešana! veš kolk je bla ura! pol tri... ksenci - lekadole lahko jemlješ kolikor te boli. jst sm bla v najbolj rizičnem obdobju hudo bolana. mela gnojno angino in vročinsko virozo hkrati. pristala v bolnici, prejemala trojne antibiotike hkrati in pojedla sm goro lekadolov. tolko kolko so mi jih dali. na začetku se prav spomnem, da so mi dajal po dva naenkrat. bla pa sm takrat v 10, 11 in 12 teden nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 7:12:53
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci iščem kakšno ugodno ponudbo za 3dni na jadranu, vrjetno kr polpenzion- pravi lubek, da to pa si še lahk letus privoščmo če bo vse ok, se gremo namočit še za 3 dni v prvi polovici septembra. upam, da bo vreme še ok do 12. septembra je Istra praktično zasedena, mi smo komaj komaj našli eno fraj sobo. Mogoče bi v Umagu kaj dobila, te destinacije sicer nisem gledala. Sem pa ugotovila, da se trenutno najbolj splača rezervirat preko Kompasa, ker zbiraš točke (točka en euro) in s tem pridobiš popust pri naslednji rezervaciji.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 7:20:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dober dan, letim proti službi, samo pomahati sem vam hotela...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 7:29:06
|
|
|
|
Tinky
|
Jutro Majuska, si mogoče pogledala ročaj od vozička? Sem pisala včeri na Sonček, ma ne duha ne sluha o kakšnem odgovoru Me taaaakooooo boli hrbet, da se komaj premikam. Včerajšnje beljenje me je sesulo. Zdej moram še dve steni diagonalno pobarvat v rumeno. Pol pride že itak Teo domov in bo itak kažin. Včeraj je bil z mojimi v živalskem vrtu. Baje ni bil kej dosti navdušen, no, zanimale so ga opice, slon in tjulenj, ki je vriskal in delal akrobacije, pa male kozice so ga prilačle. Ostalih živali pa niti videl ni, ker mu niso ble v dosegu učka in dokler mu je mama pokazala, kje je kakšna žival je ta že šla lovit ribe. Ko bo malo večji bomo šli raje v Lignano v zoo, ker je full večji in full več živali. Nič, grem barvat.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 7:30:00
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: flower Jaz tudi vsak večer do polnoči buljim v tv. Pol leta nazaj sem pa hodila še s kurami spat. Zdaj sem pa zadnja še tu gor, ko nobene ni več prijavljene... Potem pa zaspat ne morem še do 2h pa sem zjutraj itak hin, čeprav spima do 8h,9h.. ma kaj do polnoči..jaz hodim spat ob 1h, 2h.... jaz sem ob 22. že taka koma, da če hočem sploh še gledat, si moram veke zalimat z lepilnim trakom.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 7:32:39
|
|
|
|
Tinky
|
Resno razmišljam, da si po hitrem postopku dobim kakšno službo, zato da grem počivat. S takšnim tempom bom pregorela. Teo je naspidiram 100 na uro, da ga komaj dohajam. Eh, ja....to so pa že leta
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 7:35:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 7:37:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 7:43:37
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro julijke, evo nas, da se pofočkam ... smo kar pridno spali, vmes je bilo malce panike za dudo. Seveda se je malček malo prej zbudil, ravno ko sem s črpalko letala naokoli in sem vmes pač z eno roko rihtala njegovo jutranjo flaško. Svašta. Tale zajtrk se bo prav prilegel ... grem si pripravit kavico.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 7:53:43
|
|
|
|
nanka
|
jutro, še ena čisto zalimana, naša noč je bila , ji pa vročina pada, vsaj upam, da je pregurala, zvečer je imela še 38,5, zdajle zjutraj pa 37,4. Upam. da smo zmagali, se je pa zjutraj zbudila čisto mokra. Sovražim cepljenja, samo še eno , potem pa do šole nič več. Mi smo doma v okrnjeni sestavi, Tjaša uživa na maturancu v grčiji, Matic hodi na oratorij, včeraj je prespal v šotoru, danes grejo v Zoo, tako da nimam pojma kdaj pride. Zdaj pa moram začeti delati, ker že eno uro čakam da se me prime delovna vnema.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:09:04
|
|
|
|
3jeMi
|
jutrooooooooo! a je bila pri vseh taka čudna noč... pri nas smo malo jambrali - še zadnja trojka rine na plano, potem pa bom imeli 15 zob, jaz sem spala krneki, oči je bil pa nekje vmes... jah, drugače mi je pa včeraj končno uspelo (po več kot pol leta) pridt do frizerja... ... sva imeli s frizerko generalko, jo moram prav po hvalit, kolikor je gospa že starejša ima pa polno glavo idej in vedno odprta za nove predloge ... zdaj sem tudi jaz blond (pramena) in me moj sine tudi bolj zaljubljeno gleda ... drugače pa nič, inbox je prazen (to je že praznik), sem pa klele že tulila k zmaj... sem brala v Delovi prilogi članek "Moj" prvi porod, ki sploh ni bil moj... reševalec opisuje "njegov" prvi porod v rešilcu, pa sem se kar zjokala poleg ... krneki... grem brat... aj, ste pa naklofale... pa vidim, da HD ni mogla spat... in kje za boga se Netki skriva?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:22:08
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 beseda NE - ponavljamo, utrjujemo & upam, da se bo nekega dne gospodične prijelo Saj veste: "Practice makes perfect." ... bo ja... a veš kdaj se je bo prijelo... ko ji boš rekla, če ti nekaj naredi in ti bo rekla: NE, nimam časa. ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 8:22:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 8:24:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?