|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
26.8.2009 21:42:26   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

hvala bogu za PLIN,...ker drgač bi se dons kopala z ledeno vodo,.... smo se manal u kopalnici k po tekočmu trakuuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo kle je dolgčas,..tko da grem na tv,...vse fante sm zrihtala,..zdj pa mal časa zame,...kmal bom poslušala smrčanje iz 3 smeriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAHKO  NOČ IN SLADKE SANJE

lahko noč...aja najprej greš pred tv...pol pa lahko noč

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
26.8.2009 22:34:16   
Balonchy
Ste pa res ene čvekulje danes zvečer... user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
26.8.2009 22:36:48   
tanci29
ah dejte no kwa use spite al kaj

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
26.8.2009 22:43:02   
brkn83
Ne js še ne spim, ker nik noče spat in se skoz dere, ga poskušam uspavati pa na rokah mal drema, ko ga dam pa v potlo pa zopet jok in stok. Zdej pa sploh ne vem kaj storiti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
26.8.2009 22:44:53   
tanci29
brkn-jah nč nosila se bosta, kaj češ...jutri bo pa itak vse ok

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
26.8.2009 22:49:46   
brkn83
ja pa sej mi ga ni problem nosit, ampak ko bi potem vsaj zaspal, se mi pa smeji in me gleda. Se mi zdi da je preveč utrujen, in zato ne more zaspat.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
26.8.2009 22:51:08   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

ja pa sej mi ga ni problem nosit, ampak ko bi potem vsaj zaspal, se mi pa smeji in me gleda. Se mi zdi da je preveč utrujen, in zato ne more zaspat.

pol se pa skupaj na posteljo ulešta...pa kako nežno muziko pa ga mal čohej pa bo ziher zakomiraluser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
26.8.2009 22:52:05   
Tud jaz še ne spimuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
26.8.2009 22:53:17   
tanci29
cita a si ti drgač ok...mislm a si kej boljš...nč več ne napišeš kako si...sam me res zanima kdo te v tako slabo volo spravla

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
26.8.2009 22:57:24   

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

cita a si ti drgač ok...mislm a si kej boljš...nč več ne napišeš kako si...sam me res zanima kdo te v tako slabo volo spravla

Kako sem drugače nekako takole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš zakaj ne pišem več ker si ne želim pokvarit vašega dobrega vzdušja na rr...ta moj bivši mislim oče od Laure mi bo požrl vse popolnoma vse živceuser posted image joj ko se spomnim mi ni za nič kako so lahko ljudje tako hudobni tako nesramni po vrhu vsega pa tako verni in potem želijo vsem slabo...

Kako kaj pr vas??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
26.8.2009 23:01:35   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Kako sem drugače nekako takole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš zakaj ne pišem več ker si ne želim pokvarit vašega dobrega vzdušja na rr...ta moj bivši mislim oče od Laure mi bo požrl vse popolnoma vse živceuser posted image joj ko se spomnim mi ni za nič kako so lahko ljudje tako hudobni tako nesramni po vrhu vsega pa tako verni in potem želijo vsem slabo...

Kako kaj pr vas??

jao...kaj pa če met? pa se še kar vleče...pa dej ga že nekam rukn pišuka...ti želim  da se čimprej pošlihta drugače pa sej veš da nam lohk tukile vse napišeš kako se počutiš, mogoče ti bo pa lažje...veš kaj pol boš pa hitrej boljše volje...nej te ne skrbi nč nas ne moriš

mi? mio smo ok...rastemo...prehitro, še malo pa gremo na morje....komaj čakam...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
26.8.2009 23:03:33   
tanci29
ej mlea a ti že gledaš u nebo da vidiš kako zgleda mars...čaki mal še ura pa pol je do takrat

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
26.8.2009 23:03:47   
Maksi1
Joj, čvekice, še ste tle...

Cita - ne sekiraj se - vse se vrača, vse se plača...tudi za tvojega moža. Pa tudi ni se treba bat za vzdušje na rr, saj smo kolegice in si pomagamo, če le lahko. Poslušale pa bomo vedno.

Mihajlo - žal sva se zgrešile. Je moj glih domov pršu in sva šla po stolček. Sva vzela enga od cama. Goriški bc ima namreč akcijo do konca oktobra za otroško opremo, da za vsakih 50 € nakupa dobiš bon za 10 €. No pol pa ko je bla glih sreda, pa sva še par cunjic vzela. user posted image

Tako, zdej pa grem pod tuš in spat. Mojedva že skori 1 uro spita, jaz pa sem bila na volji in sem dala pečt eno skutno pecivo, tako da sem morala počakat, da je blo pečeno.

Ajde, lepo spite.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
26.8.2009 23:05:16   
brkn83
tanči - kam pa greste na morje

cita - upam, da se ti vse kmalu uredi in da boš boljše volje. Če pa ti lahko kako pomagamo pa povej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nik še vedn noče zaspat, tk da sem ga zdej v svojo postlo dala in se on na polno pogovarja okoli gleda in se smeji, mislim da še kr neki časa ne bo zaspal.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 23:05:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maksi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4440
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 23:07:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
26.8.2009 23:07:26   
brkn83
maksi - lahko noč in lepo spi

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
26.8.2009 23:08:13   
tanci29
brkn-gremo na mali lošinj

maksi-kakšno skutino pecivo, zdej se sam še "kolumbo" torte delajouser posted image

kolumbo-vejo vejo pa ne povejo...še dobr da so kumare ostale da se neb kislo držaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4443
26.8.2009 23:10:03   

Kako kaj pr vas??

jao...kaj pa če met? pa se še kar vleče...pa dej ga že nekam rukn pišuka...ti želim  da se čimprej pošlihta drugače pa sej veš da nam lohk tukile vse napišeš kako se počutiš, mogoče ti bo pa lažje...veš kaj pol boš pa hitrej boljše volje...nej te ne skrbi nč nas ne moriš

mi? mio smo ok...rastemo...prehitro, še malo pa gremo na morje....komaj čakam...

velikokrat iamm že kaj napisano in potem zbrišem ko vidim da imate vesele debate ne vem kaj bi rad glih tko se obnaša kot da nisem jaz njena mama kot da nič ne dobi od mene itd...joj zakaj so ljudje takšni...

JOj sam res gre prehitro čas jaz sploh ne morem verjet kam beži še malo oz.še nekaj časa pa bo treba delat ne bi še šla...doma bi bial z Lio mojo malo pikico joj sploh ne morem opisat kako sedaj jemljem materinstvo kot pa pr lauri takrat sem bila še mladič pa sem vse tko mal za rezervo sedaj pa lahko rečem da sem mamica v pravem pomenu besede nikomur je ne bi dala za pazit pa če tudi ne morem več pa če zvečer padem v postlo ni šans moja je in je nihče ne bo pazil razen atija ki jo nenormalno obožuje...res atijeva lubica...

Morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image to pa bo fino...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
26.8.2009 23:10:03   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

NE SMS DOBILA SM MMSuser posted image

slikej jima rr...da bosta na tekočem...aja ups sej to sta...gin teče u potokihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4445
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 23:10:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4446
26.8.2009 23:11:56   
boma2

čeeeeer... :)

NO evo jaz še zadnje stvari dajem v kovček upam, da ne bom kej pozabila, kar je v moji navadi.. :( kako ste kaj?

Gremo na morje.e............... :) komaj čakam , da se mal spočijem ..če ne drgač gledam v morje.. :)

boma2 :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
26.8.2009 23:12:32   

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BALONCY KAJ ŠE NISI U HIDROGLISERJU??????

SM DOBILA SMS NA KATEREM JE SAMO ŠE EN PIR PA KISLE KUMARCE....KO SM UPRAŠALA KJE JE GIN, STA NAPISALE D NIČ NE VESTA

ali pa mislita da se ju boš usmilila in jima spet kaj pripeljalauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4448
26.8.2009 23:13:02   
boma2

Kako kaj pr vas??

user posted image user posted image za vaju z Lauro... Bom držala pesti, da te bo user posted image nehal sekirat.. ne sekiraj se, ker boš samo ti na slabšem...

boma2 :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
26.8.2009 23:13:12   
tanci29
cita da nisi ti mal preveč občutljiva dušica in on to z veseljem izkorišča...mal mu zobe pokaž...če ne bo zaleglo pa kr ugrizni...nima se kej na voljo otrok igrat tukile...mislim če ti  ni odveč s čim pa ti nagaja

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?