Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 21:42:26
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa hvala bogu za PLIN,...ker drgač bi se dons kopala z ledeno vodo,.... smo se manal u kopalnici k po tekočmu traku evo kle je dolgčas,..tko da grem na tv,...vse fante sm zrihtala,..zdj pa mal časa zame,...kmal bom poslušala smrčanje iz 3 smeri LAHKO NOČ IN SLADKE SANJE lahko noč...aja najprej greš pred tv...pol pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 22:34:16
|
|
|
|
Balonchy
|
Ste pa res ene čvekulje danes zvečer...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 22:36:48
|
|
|
|
tanci29
|
ah dejte no kwa use spite al kaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 22:43:02
|
|
|
|
brkn83
|
Ne js še ne spim, ker nik noče spat in se skoz dere, ga poskušam uspavati pa na rokah mal drema, ko ga dam pa v potlo pa zopet jok in stok. Zdej pa sploh ne vem kaj storiti.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 22:44:53
|
|
|
|
tanci29
|
brkn-jah nč nosila se bosta, kaj češ...jutri bo pa itak vse ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 22:49:46
|
|
|
|
brkn83
|
ja pa sej mi ga ni problem nosit, ampak ko bi potem vsaj zaspal, se mi pa smeji in me gleda. Se mi zdi da je preveč utrujen, in zato ne more zaspat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 22:51:08
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 ja pa sej mi ga ni problem nosit, ampak ko bi potem vsaj zaspal, se mi pa smeji in me gleda. Se mi zdi da je preveč utrujen, in zato ne more zaspat. pol se pa skupaj na posteljo ulešta...pa kako nežno muziko pa ga mal čohej pa bo ziher zakomiral
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 22:52:05
|
|
|
|
|
Tud jaz še ne spim
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 22:53:17
|
|
|
|
tanci29
|
cita a si ti drgač ok...mislm a si kej boljš...nč več ne napišeš kako si...sam me res zanima kdo te v tako slabo volo spravla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 22:57:24
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cita a si ti drgač ok...mislm a si kej boljš...nč več ne napišeš kako si...sam me res zanima kdo te v tako slabo volo spravla Kako sem drugače nekako takole veš zakaj ne pišem več ker si ne želim pokvarit vašega dobrega vzdušja na rr...ta moj bivši mislim oče od Laure mi bo požrl vse popolnoma vse živce joj ko se spomnim mi ni za nič kako so lahko ljudje tako hudobni tako nesramni po vrhu vsega pa tako verni in potem želijo vsem slabo... Kako kaj pr vas??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 23:01:35
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cita a si ti drgač ok...mislm a si kej boljš...nč več ne napišeš kako si...sam me res zanima kdo te v tako slabo volo spravla Kako sem drugače nekako takole veš zakaj ne pišem več ker si ne želim pokvarit vašega dobrega vzdušja na rr...ta moj bivši mislim oče od Laure mi bo požrl vse popolnoma vse živce joj ko se spomnim mi ni za nič kako so lahko ljudje tako hudobni tako nesramni po vrhu vsega pa tako verni in potem želijo vsem slabo... Kako kaj pr vas?? jao...kaj pa če met? pa se še kar vleče...pa dej ga že nekam rukn pišuka...ti želim da se čimprej pošlihta drugače pa sej veš da nam lohk tukile vse napišeš kako se počutiš, mogoče ti bo pa lažje...veš kaj pol boš pa hitrej boljše volje...nej te ne skrbi nč nas ne moriš mi? mio smo ok...rastemo...prehitro, še malo pa gremo na morje....komaj čakam...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 23:03:33
|
|
|
|
tanci29
|
ej mlea a ti že gledaš u nebo da vidiš kako zgleda mars...čaki mal še ura pa pol je do takrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 23:03:47
|
|
|
|
Maksi1
|
Joj, čvekice, še ste tle... Cita - ne sekiraj se - vse se vrača, vse se plača...tudi za tvojega moža. Pa tudi ni se treba bat za vzdušje na rr, saj smo kolegice in si pomagamo, če le lahko. Poslušale pa bomo vedno. Mihajlo - žal sva se zgrešile. Je moj glih domov pršu in sva šla po stolček. Sva vzela enga od cama. Goriški bc ima namreč akcijo do konca oktobra za otroško opremo, da za vsakih 50 € nakupa dobiš bon za 10 €. No pol pa ko je bla glih sreda, pa sva še par cunjic vzela. Tako, zdej pa grem pod tuš in spat. Mojedva že skori 1 uro spita, jaz pa sem bila na volji in sem dala pečt eno skutno pecivo, tako da sem morala počakat, da je blo pečeno. Ajde, lepo spite.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 23:05:16
|
|
|
|
brkn83
|
tanči - kam pa greste na morje cita - upam, da se ti vse kmalu uredi in da boš boljše volje. Če pa ti lahko kako pomagamo pa povej. nik še vedn noče zaspat, tk da sem ga zdej v svojo postlo dala in se on na polno pogovarja okoli gleda in se smeji, mislim da še kr neki časa ne bo zaspal.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 23:05:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 23:07:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 23:07:26
|
|
|
|
brkn83
|
maksi - lahko noč in lepo spi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 23:08:13
|
|
|
|
tanci29
|
brkn-gremo na mali lošinj maksi-kakšno skutino pecivo, zdej se sam še "kolumbo" torte delajo kolumbo-vejo vejo pa ne povejo...še dobr da so kumare ostale da se neb kislo držale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 23:10:03
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cita a si ti drgač ok...mislm a si kej boljš...nč več ne napišeš kako si...sam me res zanima kdo te v tako slabo volo spravla Kako sem drugače nekako takole veš zakaj ne pišem več ker si ne želim pokvarit vašega dobrega vzdušja na rr...ta moj bivši mislim oče od Laure mi bo požrl vse popolnoma vse živce joj ko se spomnim mi ni za nič kako so lahko ljudje tako hudobni tako nesramni po vrhu vsega pa tako verni in potem želijo vsem slabo... Kako kaj pr vas?? jao...kaj pa če met? pa se še kar vleče...pa dej ga že nekam rukn pišuka...ti želim da se čimprej pošlihta drugače pa sej veš da nam lohk tukile vse napišeš kako se počutiš, mogoče ti bo pa lažje...veš kaj pol boš pa hitrej boljše volje...nej te ne skrbi nč nas ne moriš mi? mio smo ok...rastemo...prehitro, še malo pa gremo na morje....komaj čakam... velikokrat iamm že kaj napisano in potem zbrišem ko vidim da imate vesele debate ne vem kaj bi rad glih tko se obnaša kot da nisem jaz njena mama kot da nič ne dobi od mene itd...joj zakaj so ljudje takšni... JOj sam res gre prehitro čas jaz sploh ne morem verjet kam beži še malo oz.še nekaj časa pa bo treba delat ne bi še šla...doma bi bial z Lio mojo malo pikico joj sploh ne morem opisat kako sedaj jemljem materinstvo kot pa pr lauri takrat sem bila še mladič pa sem vse tko mal za rezervo sedaj pa lahko rečem da sem mamica v pravem pomenu besede nikomur je ne bi dala za pazit pa če tudi ne morem več pa če zvečer padem v postlo ni šans moja je in je nihče ne bo pazil razen atija ki jo nenormalno obožuje...res atijeva lubica... Morje to pa bo fino...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 23:10:03
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo NE SMS DOBILA SM MMS slikej jima rr...da bosta na tekočem...aja ups sej to sta...gin teče u potokih
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 23:10:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 23:11:56
|
|
|
|
boma2
|
čeeeeer... :) NO evo jaz še zadnje stvari dajem v kovček upam, da ne bom kej pozabila, kar je v moji navadi.. :( kako ste kaj? Gremo na morje.e............... :) komaj čakam , da se mal spočijem ..če ne drgač gledam v morje.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 23:12:32
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BALONCY KAJ ŠE NISI U HIDROGLISERJU?????? SM DOBILA SMS NA KATEREM JE SAMO ŠE EN PIR PA KISLE KUMARCE....KO SM UPRAŠALA KJE JE GIN, STA NAPISALE D NIČ NE VESTA ali pa mislita da se ju boš usmilila in jima spet kaj pripeljala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 23:13:02
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cita a si ti drgač ok...mislm a si kej boljš...nč več ne napišeš kako si...sam me res zanima kdo te v tako slabo volo spravla Kako sem drugače nekako takole veš zakaj ne pišem več ker si ne želim pokvarit vašega dobrega vzdušja na rr...ta moj bivši mislim oče od Laure mi bo požrl vse popolnoma vse živce joj ko se spomnim mi ni za nič kako so lahko ljudje tako hudobni tako nesramni po vrhu vsega pa tako verni in potem želijo vsem slabo... Kako kaj pr vas?? za vaju z Lauro... Bom držala pesti, da te bo nehal sekirat.. ne sekiraj se, ker boš samo ti na slabšem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 23:13:12
|
|
|
|
tanci29
|
cita da nisi ti mal preveč občutljiva dušica in on to z veseljem izkorišča...mal mu zobe pokaž...če ne bo zaleglo pa kr ugrizni...nima se kej na voljo otrok igrat tukile...mislim če ti ni odveč s čim pa ti nagaja
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?