|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
26.8.2009 9:30:39   
MIHAILO
zdaj sem videla v dipu na reklami ,da imajo te puzle in so 5e...v bc pa 22e?sam mogoce so te iz bc bolj kvalitetne?hmmm kako naj vem

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
26.8.2009 9:32:20   
brkn83
Pozdravljene

Noč je bila lepo prespana, zdej pa z mano rr bere.

Hvala vsem za odgovore in čestitke. Mlea - sem na podiplomcu in sm prav vesela, da bo vsak čas konec.

lilcha - lilcha naš je  vodi ful užival, tk sa smo ga v vodo dajali kr celega, smo meli tud obroč sabo, pa še en avto smo mel.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
26.8.2009 9:36:47   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

zdaj sem videla v dipu na reklami ,da imajo te puzle in so 5e...v bc pa 22e?sam mogoce so te iz bc bolj kvalitetne?hmmm kako naj vem

BC je firma, LUMPI in podobni pa ne....v tem jst vidim razliko..... so naše čist ok, glede na to da zna larissa tud kr prbit z glavo ob tla, pa ni nobenga joka...user posted image me pogleda, se ji nasmejim,pol se nasmeji še ona in gre daljeuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
26.8.2009 9:41:59   
baki
haj punce.vidim da čvekate o otroški prehrani.pri nas nimamo problemov.kar mu dam vse poje.zelenjavo, sadje,vse kašice(sadne)zelenjavne še nisem kupla,ker je tudi jst nebi jedla.zelenjavo sama nardim.tk da hvala bogu s tem nimamo problemov.tudi čokolino je,pa navadno mleko,mu že dam.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
26.8.2009 9:43:19   
črticaa

jz sm jih kupla u BC k so bli u akciji,..in so res jajc,..sploh ne grejo lepo skupaj,....tko da jih nimam na telh,..ampak mam tepih ta debel,..pa rjuha dam čez če lih bruha pa je,... user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
26.8.2009 9:46:40   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Tok sm lena.......sm še kr v postli, Larissa na tleh........ma ene čudne pogovore z gosenico....user posted image user posted image

Aja Larissa se je začela kao kobacat...al kako bi se temu rekl..ker gre namreč u rikvercuser posted image user posted image

To še ni kobacanje, to je bolj ODRIVANJE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no hvala, to besedo sm iskalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Si jo imela na konc jezika a ne???'user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
26.8.2009 9:47:16   
Onasiss
Ursa- a tvoj že puza????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
26.8.2009 9:48:31   
Onasiss
Saj res črticaa, a nisi rekla, da boš šla včeri v Celovc? A bo kera šla v prihodnje??? Mam ta nov katalog pa bi neko stvar naročila?

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
26.8.2009 9:48:42   
claud

Tok sm lena.......sm še kr v postli, Larissa na tleh........ma ene čudne pogovore z gosenico....user posted image user posted image

Aja Larissa se je začela kao kobacat...al kako bi se temu rekl..ker gre namreč u rikvercuser posted image user posted image

To še ni kobacanje, to je bolj ODRIVANJE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no hvala, to besedo sm iskalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Si jo imela na konc jezika a ne???'user posted image user posted image

Ja pa mam zgleda tok dolg jezik da si jo pol ti najdla tam na rudnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
26.8.2009 9:50:26   
claud

Saj res črticaa, a nisi rekla, da boš šla eri v Celovc? A bo kera šla v prihodnje??? Mam ta nov katalog pa bi neko stvar naročila?

Sori ampak temu sm se pa nasmejala........slovenščina mooja domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 26.8.2009 9:51:21 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
26.8.2009 9:50:37   
Onasiss
No, tkole kuhinja je lepa, sijoča.... Zdaj se bom mogla še na knjižnji regal spravt. Smo zadnjič pri babici pokojni stanovanje pospravljali, pa sem en kup knjig podedovala. Aja pa še gorenjski sklednik s skledami.user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj sam rabm nekoga, da mi ga namontira.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
26.8.2009 9:50:51   
MIHAILO
Ok punce hvala vam...bom sla v merkator po njih...
Mihailo ne bo vec bogi ,bo imel dosti prosotra in mami mal vec mira k bo mel vec placa al bom pa se bolj letala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
26.8.2009 9:52:51   
MIHAILO
vam prilimam posnetek kako kobaca al se odriva (kot pravi mlea) mIHAILO

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
26.8.2009 9:52:56   
Onasiss

Saj res črticaa, a nisi rekla, da boš šlaeri v Celovc? A bo kera šla v prihodnje??? Mam ta nov katalog pa bi neko stvar naročila?

Sori ampak temu sm se pa nasmejala........slovenščina mooja doma  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kao včeri. Kako pa bi ti rekla????? user posted image  Če je rekla, da bo šla pa ni?????user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
26.8.2009 9:53:20   
claud

No, tkole kuhinja je lepa, sijoča.... Zdaj se bom mogla še na knjižnji regal spravt. Smo zadnjič pri babici pokojni stanovanje pospravljali, pa sem en kup knjig podedovala. Aja pa še gorenjski sklednik s skledami.user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj sam rabm nekoga, da mi ga namontira.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Waaa super za knjigeuser posted image ........upam da se najde kakšna zanimiva-da ni sam kuharija in štrikanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
26.8.2009 9:55:24   
MIHAILO
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
26.8.2009 9:55:29   
Onasiss

Waaa super za knjigeuser posted image ........upam da se najde kakšna zanimiva-da ni sam kuharija in štrikanjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Se tudi to najde..... Sem podedovala eno o domači slovenski kuhinji. user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
26.8.2009 9:56:05   
claud

Saj res črticaa, a nisi rekla, da boš šlaeri v Celovc? A bo kera šla v prihodnje??? Mam ta nov katalog pa bi neko stvar naročila?

Sori ampak temu sm se pa nasmejala........slovenščina mooja doma  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kao včeri. Kako pa bi ti rekla????? user posted image  Če je rekla, da bo šla pa ni?????user posted image user posted image

tricky questinuser posted image user posted image user posted image
A nisi za včeraj rekla da greš v Celovec?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah pa ta moj dolg jezikuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
26.8.2009 9:56:28   
Onasiss

user posted image

Faca....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
26.8.2009 9:56:32   
črticaa

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa bi rada,...jz sm ga tud naročila,..ga še čakam,....a majo kej pametnga,....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
26.8.2009 9:56:58   
MIHAILO
Sam tu je ze full zaspan...gremo mal vozickat da bo spal na luftu...se tipkamo..

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
26.8.2009 9:57:50   
claud

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
pilotirat zna tuduser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
26.8.2009 9:58:09   
MIHAILO
Mlea a mislis da bo kmalu zacl puzat?z nogicam skoz brca sam v luftuuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
26.8.2009 9:58:44   
MIHAILO

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
pilotirat zna tuduser posted image

kaj topomenuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
26.8.2009 10:00:04   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?