Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:30:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
zdaj sem videla v dipu na reklami ,da imajo te puzle in so 5e...v bc pa 22e?sam mogoce so te iz bc bolj kvalitetne?hmmm kako naj vem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:32:20
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene Noč je bila lepo prespana, zdej pa z mano rr bere. Hvala vsem za odgovore in čestitke. Mlea - sem na podiplomcu in sm prav vesela, da bo vsak čas konec. lilcha - lilcha naš je vodi ful užival, tk sa smo ga v vodo dajali kr celega, smo meli tud obroč sabo, pa še en avto smo mel.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:36:47
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO zdaj sem videla v dipu na reklami ,da imajo te puzle in so 5e...v bc pa 22e?sam mogoce so te iz bc bolj kvalitetne?hmmm kako naj vem BC je firma, LUMPI in podobni pa ne....v tem jst vidim razliko..... so naše čist ok, glede na to da zna larissa tud kr prbit z glavo ob tla, pa ni nobenga joka... me pogleda, se ji nasmejim,pol se nasmeji še ona in gre dalje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:41:59
|
|
|
|
baki
|
haj punce.vidim da čvekate o otroški prehrani.pri nas nimamo problemov.kar mu dam vse poje.zelenjavo, sadje,vse kašice(sadne)zelenjavne še nisem kupla,ker je tudi jst nebi jedla.zelenjavo sama nardim.tk da hvala bogu s tem nimamo problemov.tudi čokolino je,pa navadno mleko,mu že dam.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:43:19
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO zdaj sem videla v dipu na reklami ,da imajo te puzle in so 5e...v bc pa 22e?sam mogoce so te iz bc bolj kvalitetne?hmmm kako naj vem jz sm jih kupla u BC k so bli u akciji,..in so res jajc,..sploh ne grejo lepo skupaj,....tko da jih nimam na telh,..ampak mam tepih ta debel,..pa rjuha dam čez če lih bruha pa je,...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:46:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud Tok sm lena.......sm še kr v postli, Larissa na tleh........ma ene čudne pogovore z gosenico.... Aja Larissa se je začela kao kobacat...al kako bi se temu rekl..ker gre namreč u rikverc To še ni kobacanje, to je bolj ODRIVANJE.... no hvala, to besedo sm iskala Si jo imela na konc jezika a ne???'
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:47:16
|
|
|
|
Onasiss
|
Ursa- a tvoj že puza????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:48:31
|
|
|
|
Onasiss
|
Saj res črticaa, a nisi rekla, da boš šla včeri v Celovc? A bo kera šla v prihodnje??? Mam ta nov katalog pa bi neko stvar naročila?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:48:42
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud Tok sm lena.......sm še kr v postli, Larissa na tleh........ma ene čudne pogovore z gosenico.... Aja Larissa se je začela kao kobacat...al kako bi se temu rekl..ker gre namreč u rikverc To še ni kobacanje, to je bolj ODRIVANJE.... no hvala, to besedo sm iskala Si jo imela na konc jezika a ne???' Ja pa mam zgleda tok dolg jezik da si jo pol ti najdla tam na rudniku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:50:26
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Saj res črticaa, a nisi rekla, da boš šla včeri v Celovc? A bo kera šla v prihodnje??? Mam ta nov katalog pa bi neko stvar naročila? Sori ampak temu sm se pa nasmejala........slovenščina mooja doma
< Sporočilo je popravil claud -- 26.8.2009 9:51:21 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:50:37
|
|
|
|
Onasiss
|
No, tkole kuhinja je lepa, sijoča.... Zdaj se bom mogla še na knjižnji regal spravt. Smo zadnjič pri babici pokojni stanovanje pospravljali, pa sem en kup knjig podedovala. Aja pa še gorenjski sklednik s skledami. Zdaj sam rabm nekoga, da mi ga namontira.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:50:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ok punce hvala vam...bom sla v merkator po njih... Mihailo ne bo vec bogi ,bo imel dosti prosotra in mami mal vec mira k bo mel vec placa al bom pa se bolj letala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:52:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
vam prilimam posnetek kako kobaca al se odriva (kot pravi mlea) mIHAILO
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:52:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Saj res črticaa, a nisi rekla, da boš šla včeri v Celovc? A bo kera šla v prihodnje??? Mam ta nov katalog pa bi neko stvar naročila? Sori ampak temu sm se pa nasmejala........slovenščina mooja doma Ja kao včeri. Kako pa bi ti rekla????? Če je rekla, da bo šla pa ni?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:53:20
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea No, tkole kuhinja je lepa, sijoča.... Zdaj se bom mogla še na knjižnji regal spravt. Smo zadnjič pri babici pokojni stanovanje pospravljali, pa sem en kup knjig podedovala. Aja pa še gorenjski sklednik s skledami. Zdaj sam rabm nekoga, da mi ga namontira. Waaa super za knjige ........upam da se najde kakšna zanimiva-da ni sam kuharija in štrikanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:55:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:55:29
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea No, tkole kuhinja je lepa, sijoča.... Zdaj se bom mogla še na knjižnji regal spravt. Smo zadnjič pri babici pokojni stanovanje pospravljali, pa sem en kup knjig podedovala. Aja pa še gorenjski sklednik s skledami. Zdaj sam rabm nekoga, da mi ga namontira. Waaa super za knjige ........upam da se najde kakšna zanimiva-da ni sam kuharija in štrikanje Se tudi to najde..... Sem podedovala eno o domači slovenski kuhinji.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:56:05
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Saj res črticaa, a nisi rekla, da boš šla včeri v Celovc? A bo kera šla v prihodnje??? Mam ta nov katalog pa bi neko stvar naročila? Sori ampak temu sm se pa nasmejala........slovenščina mooja doma Ja kao včeri. Kako pa bi ti rekla????? Če je rekla, da bo šla pa ni????? tricky questin A nisi za včeraj rekla da greš v Celovec? Ah pa ta moj dolg jezik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:56:28
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Faca....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:56:32
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Saj res črticaa, a nisi rekla, da boš šla včeri v Celovc? A bo kera šla v prihodnje??? Mam ta nov katalog pa bi neko stvar naročila? Sori ampak temu sm se pa nasmejala........slovenščina mooja doma Ja kao včeri. Kako pa bi ti rekla????? Če je rekla, da bo šla pa ni????? kaj pa bi rada,...jz sm ga tud naročila,..ga še čakam,....a majo kej pametnga,....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:56:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
Sam tu je ze full zaspan...gremo mal vozickat da bo spal na luftu...se tipkamo..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:57:50
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO pilotirat zna tud
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:58:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mlea a mislis da bo kmalu zacl puzat?z nogicam skoz brca sam v luftu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 9:58:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO pilotirat zna tud kaj topomen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 26.8.2009 10:00:04
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea No, tkole kuhinja je lepa, sijoča.... Zdaj se bom mogla še na knjižnji regal spravt. Smo zadnjič pri babici pokojni stanovanje pospravljali, pa sem en kup knjig podedovala. Aja pa še gorenjski sklednik s skledami. Zdaj sam rabm nekoga, da mi ga namontira. Waaa super za knjige ........upam da se najde kakšna zanimiva-da ni sam kuharija in štrikanje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?