|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
26.8.2009 8:16:57   
Urša08
Mihailo pod igralno mam eno veliko blazino al pa te penaste puzlr. Dej Mihailo naštimej kake blazine, te puzle naokoli in bo brez problema na tleh. Men je p. rekla naj bo čim več na tleh, se pa tud Žiga znajde sred dnevne kdajuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
26.8.2009 8:27:07   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo pod igralno mam eno veliko blazino al pa te penaste puzlr. Dej Mihailo naštimej kake blazine, te puzle naokoli in bo brez problema na tleh. Men je p. rekla naj bo čim več na tleh, se pa tud Žiga znajde sred dnevne kdajuser posted image

ja sej ze skoz hocem vas vprasat kaj daste spodaj da se e udarijo(ker mihailo butne z glavo ob tla) in bi se full udaril ,ce ni res kaj spodaj...kje kupite te puzle v bc?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
26.8.2009 8:28:08   
MIHAILO
men je tut p rekla naj bo cim ven na ravni povrsini,tko da sem ga imela najvec v posteljici sam ker se ze premika mu ni dost in pol pride do roba in joka ker ne more naprej...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
26.8.2009 8:30:35   
Urša08
Mihailo te puzzle dobiš skoraj povsod od merkatorja, špara, baby centra, pikapolonica,...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
26.8.2009 8:32:14   
MIHAILO
a tole je dovolj mehko'?http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162066

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
26.8.2009 8:32:58   
MIHAILO
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162066

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
26.8.2009 8:42:43   
Urša08
ja to so te puzzle, potem maš pa več vrst, abecedo, številke, živali,..

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
26.8.2009 8:50:24   
MIHAILO

in na tem ce bo glavo zabil v tla ne bo mocno bolelo...hvala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
26.8.2009 8:50:27   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Joooooj, jst upam, da majchy ne bo jezna k kr tko lepim seznamčke... ma ji hočem sam mal olajšat delo, k pride z morja, da ji ne bo treba iskat za nazaj podatkov in popravljat... user posted image  user posted image

No, mi smo bli v gozdu na hladu... Ko se je zbudil je spil eno flašo čaja in smo pičili... user posted image user posted image user posted image
Full je blo fajn... naju je peljal moj oče, zdaj smo pa nazaj.. Matic je na lepotnem spancu, jaz pa kje drugje kot na RR-ju user posted image

Ko se zbudi bo verjetn cuznu pol flaše mleka + piškotke, pol pa gasa dalje na giro... Upam, da se mal shadi zuni user posted image  user posted image

Tamika - nisem pekla torte... Nimam pojma kako bi se torte lotila user posted image  Pečem rada, sam torte pa ne znam... Morda se bom opogumila nardit tisto "od Kolumbice"... user posted image  Enkrat k bom velika... user posted image

dan.
vaja dela mojstra, če mojster dela vajo user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
26.8.2009 8:50:42   
claud
Jutro!

No mi smo se dons ponoč samo 2x zbudil...ma sm še kr ko zombi.....user posted image

Črtica super za čudežeuser posted image

mihailo-priporočam da ne kupuješ puzlov za na tla v bc-ju, ker pod 20 ojro ne boš pršla-pa maš ene 8 al 10 kosov.... v mercatorju jih maš po 6 ojro...10 kosov........jst sm vzela 2 paketa številk in enega z živalcamiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
26.8.2009 8:53:35   
lilcha
Ojla !

Da se na hitro javim in sporočim kako smo opravili včeraj na sistematskem pregledu.

MERE : 8180g, 66.9 cm
Napreduje lepo, cepljeni smo bili, prejšnji dan smo dali še kri in vodo in jo moram pohvaliti, da se ni nič jokala ko so ji jemali kri, polulala se je pa tud lepo v tisto vrečko, ki sem ji jo namestila gor. U glavnem jst sm tko ponosna na njo - lubico mojo malo. Izvidi so bli vsi o.k.

Naslednji sistematski imamo 25.11.

Drgač sm pa jst učeri pomoje sam od sekirancije k gremo k zdravniku, pa k smo mogl kri dajat pa to, kr neki zbolela. u grlu mam tak k da bi bla angina, pa sm se za dons popoldan kr naročila pr svoji zdravnici, če bo treba kak antibiotik, sam mi je ful bedno ga vzet, ker dojim in se že skoz izogibam vsem tabletam. Najbolj mi pa mori to, k gremo v soboto na dopust ( Pag - Šimuni - mobilna hiška), pa nebi bla rada neki bolana.
No upam, da ni nič hujšega in da bomo laho vseeno uživali. Kupila sva ji tudi Fredov obroč, pa me zanima, a ste vse ki ste ble na morju že dale svoje bejbije cele v vodo npr. v obroču?

Fajn bodte vse, itak ste CARICE.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
26.8.2009 8:53:57   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ja sej ze skoz hocem vas vprasat kaj daste spodaj da se e udarijo(ker mihailo butne z glavo ob tla) in bi se full udaril ,ce ni res kaj spodaj...kje kupite te puzle v bc?

Najcenejše imaš v Mercatorju..... Vprašaj Clau če so ok!!

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
26.8.2009 8:54:15   
claud
brkn čestitam za 10kouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
26.8.2009 8:55:51   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image

Sm že hotla napisat da si mi jih ti našla, pa bi pol preveč telepatsko izpadlo...user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
26.8.2009 8:56:15   
Onasiss

men je tut p rekla naj bo cim ven na ravni povrsini,tko da sem ga imela najvec v posteljici sam ker se ze premika mu ni dost in pol pride do roba in joka ker ne more naprej...

user posted image user posted image user posted image user posted image  bogi...

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
26.8.2009 8:57:16   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image user posted image

Sm že hotla napisat da si mi jih ti našla, pa bi pol preveč telepatsko izpadlo...user posted image user posted image

Sem šele pol vidla, da si napaisala.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
26.8.2009 8:58:25   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

punce tiste ki jim dajete mlečne kašice za jest, katere pa imate ???

Js mu zaenkrat sam mleko dam, pa bi mu mogoče še kaj zraven dala, da bi se bolj najedu.

Sem danes naredila še en izpit z 10 in sem res ful vesela, zdej me čaka pa še samo eden.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
26.8.2009 8:58:54   
Onasiss
mlea hvala za zajtrkuser posted image Superca za tok dolg lepotni spanecuser posted image glede hujšanja pa ne vem kam misliš hujšatuser posted image sej si čist suha

Ja, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma se me kile držijo kot prlimane, sem shujšala takrat do 66, zdaj se pa nikamor več ne premakne.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
26.8.2009 9:01:42   
claud
Tok sm lena.......sm še kr v postli, Larissa na tleh........ma ene čudne pogovore z gosenico....user posted image user posted image

Aja Larissa se je začela kao kobacat...al kako bi se temu rekl..ker gre namreč u rikvercuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
26.8.2009 9:03:11   
claud
Mlea jst bi z veseljem šla na 60, pa gre še kr na dol tko da sm že na 54user posted image .........se sprašujem do kam še lahko greuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
26.8.2009 9:06:14   
Vesnozaver
juhu,

sem hotela ze zjutraj nekaj napisat pa kavico skuhat, pa mi je internet nekaj zastekal, tako da sedaj drugi poskus!

brkn cestitke za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image

mlea moja dieta trenutno ni najbolj za pohvalit, shujsala sem nekaj cez 5 kg, zdaj pa kar nekaj gresim....drzim pesti da ti cimprej rata dobit dol zeljene kg!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
26.8.2009 9:13:45   
TAMIKA3

MI IMAMO DVE ABECEDI, PA STA PREMALI user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
26.8.2009 9:24:50   
Onasiss

Tok sm lena.......sm še kr v postli, Larissa na tleh........ma ene čudne pogovore z gosenico....user posted image user posted image

Aja Larissa se je začela kao kobacat...al kako bi se temu rekl..ker gre namreč u rikvercuser posted image user posted image

To še ni kobacanje, to je bolj ODRIVANJE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
26.8.2009 9:27:39   
claud

To še ni kobacanje, to je bolj ODRIVANJE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no hvala, to besedo sm iskalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
26.8.2009 9:27:46   
Urša08
Claud super za Larisso, zdej jo boš pa kmalu po stanovanju lovila user posted image user posted image user posted image

Vesnozaver saj bo šlo še dol boš vidla, sam obupat ne user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?