Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:27:56
|
|
|
|
živa
|
Hoj! Ker moj skoraj dvoletnik nima dosti spodnjih delov trenirk za vrtec - torej hlač - me zanima, kje naj jih kupim čim bolj poceni. Rabim št. 92. Saj vem, da so recimo v h&m dokaj ugodne, ampak če jih kupim recimo 5, me pride 40 evrov, to se mi zdi pa že celo premoženje ... V Mani sem jih kupila res poceni, ampak ker je najmanjša številka 4, so mu še predolge in jih bo pač ponosil triletnik. V Kiku nisem našla nič, v C&A tudi ne (no ja, mogoče sem imela ravno smolo in niso imeli). Prosim za nasvete - in če veste še ceno, bi bila sploh vesela. Lp, živa
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:33:28
|
|
|
|
J.L.
|
probaj v NKDju, spada pod Mano.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:43:39
|
|
|
|
živa
|
Kje pa je to? Sem iz LJ, ampak pridem tudi na Gorenjsko . Lp, živa
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:46:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Hoj! Ker moj skoraj dvoletnik nima dosti spodnjih delov trenirk za vrtec - torej hlač - me zanima, kje naj jih kupim čim bolj poceni. Rabim št. 92. Saj vem, da so recimo v h&m dokaj ugodne, ampak če jih kupim recimo 5, me pride 40 evrov, to se mi zdi pa že celo premoženje ... V Mani sem jih kupila res poceni, ampak ker je najmanjša številka 4, so mu še predolge in jih bo pač ponosil triletnik. V Kiku nisem našla nič, v C&A tudi ne (no ja, mogoče sem imela ravno smolo in niso imeli). Prosim za nasvete - in če veste še ceno, bi bila sploh vesela. Lp, živa Jah, kaj čmo, otroci pač stanejo.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:47:44
|
|
|
|
tintin
|
Firma Idexe - stanejo ene 5 evr/komad. Trgovino imaš v Kranju (Tuš), v Lj. pa prodajajo Idexe v Nami. Sem bila ravno danes in imajo ful trenirk.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:47:52
|
|
|
|
kasso
|
kik
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:48:47
|
|
|
|
živa
|
Ok, Volga, vem, da otroci stanejo, ampak glede na to, da sem zadnjič v Mani za 5 spodnjih delov trenerk in 2 majici s kratkimi rokavi plačala 20 evrov, se mi zdi 40 veliko, sploh ker bodo najbrž v 3 mesecih strgane in popacane. J. L. in tintin, hvala. V Kiku pa jih nisem našla.
< Sporočilo je popravil živa -- 25.8.2009 12:49:40 >
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 12:57:54
|
|
|
|
svita
|
Meni pa se za 5 hlač od trenirke dat 40evrov pa to od h&m ne zdi drago,ker sem jih jaz že kupila pa so mi kar fajn kvaliteta.Od KIKA jih jaz ne bi kupovala ker mi od tam res ni nič všeč.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 13:00:50
|
|
|
|
emaa
|
Pa v Takko so po 7€, v Idexe bom šla jaz pogledat, ker pri dvojčkih, ki nosita isto številko zapravim za take stvari celo premoženje. Idexe je tudi v Domžalah.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 13:03:12
|
|
|
|
tintin
|
Idexe je meni kar fajn. Ni vse poceni, ampak enobarvni deli trenirk (imajo sive, rdeče, rjave in modre) so ok, dvodelne trenirke so od 12-16 evr. (hlače + jopica na zadrgo s kapuco ali pulover), majčke enobarvne 4,5evr, pisane pa od 6-9,5 evr. Kar ok.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 13:04:26
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa pri dvojčkih zapravim za take stvari celo premoženje Jaz tudi pri dveh fantih - zato se mi zdi pa 40 evrov veliko. In kar mali poverba, ima navadno že zaplate na kolenih ... Večji pri tej starosti ni hodil v vrtec, zato nam manjka teh številk. Morajo biti pa na elastiko, ker je mali že brez plenic in se mora čim lažje sleči, ko ga lulat.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 13:05:23
|
|
|
|
tintin
|
idexe so na elastiko.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 13:06:45
|
|
|
|
živa
|
super
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 13:53:08
|
|
|
|
Lari
|
Emaa, kje v DOmžalah pa je trgovina Idexe?
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 14:07:51
|
|
|
|
doroteja23
|
Kje pa je v MB Idexe?
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 14:41:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lari Emaa, kje v DOmžalah pa je trgovina Idexe? V centru mesta v Vele zgoraj (oz. po novem je to Tuš)
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 20:51:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doroteja23 Kje pa je v MB Idexe? Nazadnje je bil v Qlandiji in je ob zaprtju pisalo, da se selijo na Gosposko. Ampak tam jaz trgovine še nisem videla
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 20:59:47
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Spar, Tuš?
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 25.8.2009 21:02:20
|
|
|
|
tasa_m
|
Pol pa si verjetno v C&A res tak naletela. Mi smo naši tamali kupili sp. del trenerk-2kom.v kompletu za 7,99€, v H&Mu pa je sp.del trenerke 5,99€.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 26.8.2009 8:49:49
|
|
|
|
piko12
|
Jaz sem jih včeraj v šparu kupila po 5.99eur, velikost 92-98. Cene za večje nisem pogledala, so pa očitno glih robo dobili, tako da sem škrata opremila vsaj do pomladi.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 26.8.2009 9:21:03
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pol pa si verjetno v C&A res tak naletela. Mi smo naši tamali kupili sp. del trenerk-2kom.v kompletu za 7,99€, v H&Mu pa je sp.del trenerke 5,99€. Sklepam, da si kupovala za svojo polletnico? Za tako majhne imajo luštne in poceni, tudi po dvoje skupaj, za večje, od št. 92 dalje, pa ne več. In tudi h&m ima trenirke od 92 naprej po ok. 8 evrov in ne po 6. Sicer pa sem šla včeraj res v Namo in kupila 4 od Idexe po 5,90, hvala! Le da jih grem danes zamenjat, ker so tiste za 24 mesecev prav mojemu skoraj 4-letniku . Lp, živa
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 26.8.2009 9:57:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Hoj! Ker moj skoraj dvoletnik nima dosti spodnjih delov trenirk za vrtec - torej hlač - me zanima, kje naj jih kupim čim bolj poceni. Rabim št. 92. Saj vem, da so recimo v h&m dokaj ugodne, ampak če jih kupim recimo 5, me pride 40 evrov, to se mi zdi pa že celo premoženje ... V Mani sem jih kupila res poceni, ampak ker je najmanjša številka 4, so mu še predolge in jih bo pač ponosil triletnik. V Kiku nisem našla nič, v C&A tudi ne (no ja, mogoče sem imela ravno smolo in niso imeli). Prosim za nasvete - in če veste še ceno, bi bila sploh vesela. Lp, živa Za našo tavečjo sem kupovala spodnje dele trenerk predvsem v Kiku. Ti povem, da so ful že preprane, pa ne zgeldajo tako. Zgledajo prav dobro, ima jih pa za v vrtec drajsat. Cena je pa 2 evra. So take raztegljive, fajn material.
|
|
|
|
RE: poceni spodnji deli trenirk 26.8.2009 10:34:32
|
|
|
|
živa
|
Bom šla še v Šiško v Kik pogledat, ker na Rudniku res nisem našla niti enega kosa za fante. Lp, živa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?