|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
25.8.2009 23:18:45   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

v glavnem mamice noččččččččččččkauser posted image user posted image user posted image

full ste danes zgoovrne... :)

Nočko..

Sej grem jst tut...
Ta glavne čvekulje so na morju, pomožne se pa stiskajo dons al kaj??

verjetno da res... :)

boma2 :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
25.8.2009 23:19:14   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

punce tiste ki jim dajete mlečne kašice za jest, katere pa imate ???

Js mu zaenkrat sam mleko dam, pa bi mu mogoče še kaj zraven dala, da bi se bolj najedu.

Sem danes naredila še en izpit z 10 in sem res ful vesela, zdej me čaka pa še samo eden.

PIFLARKA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke brkn... Res si pridna... user posted image user posted image user posted image

ej nisem mislila, da bo takšna ocena. Se je pa splačalo dva dni mal dlje bedeti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piflarka si pa konc!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

se podpišem... :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
25.8.2009 23:33:54   
BarbaraGS
boma2 jaz sem ji kupila od Holle zelenjavne kasice za probat, ker Holle ima demeter pridelane surovine. Tudi jaz sem mnenja, da moram imet kaj taksnega v rezervi, se posebej ce se gre kam kjer ne mores kuhat. Nismo pa jih se probali, ker doma kuham.

brkn jaz imam Hipove probiotic kasice, ker ji te fajn na prebavo delujejo. Imam pa navaden gris, pa lahko noc okus jabolko, pa breskvin gris (se nismo probali). Imam pa tudi od Holle pirino in proseno kasico, ki ju zmesam z navadnim grisom od Hipa. Vse imajo ze dodano mleko, tako da ni packanja.V mleko zvecer ji pa dodam hipovo lahko noc okus jabolko - zlicko.

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 25.8.2009 23:35:33 >

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
26.8.2009 2:20:17   
Ajvy

ojla... mamice... :)

A mi lahko poveste, a da katera od vas kdaj kuhano zelenjavo kupljeno? Hipp ali pa frutkove kašiče?

lp

Frutek...ker Frutek še nikoli ni vrnil pošiljke hrane nazaj v tovarno, češ da je prišlo do napake...Hipp pa je...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
26.8.2009 2:20:26   
Ajvy

punce tiste ki jim dajete mlečne kašice za jest, katere pa imate ???

Js mu zaenkrat sam mleko dam, pa bi mu mogoče še kaj zraven dala, da bi se bolj najedu.

Sem danes naredila še en izpit z 10 in sem res ful vesela, zdej me čaka pa še samo eden.

MIlupa...riževo, pirino, gres...keksolino....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
26.8.2009 7:20:53   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
26.8.2009 7:22:16   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
26.8.2009 7:23:27   
Onasiss
Jaz sem se dones fulllll naspala. Sem šla Vitu zvečer knjigo brat in sva oba zaspala.... Ob enih sem se preselila v spalnico in spala naprej..... Joj kok sede...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
26.8.2009 7:26:19   
Onasiss
Evo jaz sem spet na dieti, drugi dsn... Bi želela izgubiti vsaj 4 kg, potem bom pa lahko svoje najljubše hlače oblekla....

Vesnozaver-kako ti napreduješ??????

brkn-ma res si pilarka user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A to si dodoplomec??????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
26.8.2009 7:46:07   
Urša08
jutro

mlea hvala za zajtrkuser posted image Superca za tok dolg lepotni spanecuser posted image glede hujšanja pa ne vem kam misliš hujšatuser posted image sej si čist suha

Tudi mi smo dons spali do pol osmih - no Žigec se je mal pogovarjal, Nejc pa še spi. Noč je bila kar solidna, ne smem preveč jamrat sam men še vedno manjka spancauser posted image Si grem eno kavico skuhat da jo v miru popijem in me zbudi.

Tamika hvala za odgovore (včeraj), si lepo napisala user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
26.8.2009 7:47:30   
MIHAILO
Jutro...Mlea hvala za kofi in zajtrk,sem ze plazmo z mlekom pojdela...pri men je Mihailo celo noc uzaljeno jokal ,ker se mu je nekaj sanjalo...pa sem skoz vstajala in dudo devala in je blo ok ob 7h sva pa vstala...
BRKN v mulerju kupim od milupe kasice ...cestitke za izpit user posted image user posted image user posted image
Zelenjavne kasice-moj jih noce ne od mene pripravljene ne iz trgovine(se manj) sem probala ,ker me je zanimal ,ce bo te jedel...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
26.8.2009 7:50:49   
Urša08
Mihailo dobro jutro user posted image A si probala zelenjavco malce solit in začinit? A tudi tako ne je?

Brkn uvau 10 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
26.8.2009 7:51:50   
Urša08
Ajvy vidim da si bila spet nočna ptička user posted image A se ti uspe čez dan kej naspati? Kako si se pa glede Tarje in pleničk odločila - se odvajata? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
26.8.2009 7:53:00   
Urša08
Jaz mam kavico že pred sabo, Žigec uživa v dnevni na igralniuser posted image

A vodo vse še prekuhavate al je katera že nehala?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
26.8.2009 7:55:20   
Urša08
Balonchy super za seznam, bo majchy zadovolna, ker si ji delo prišparala.user posted image A lahko nove mere tebi povem?

6,5m - 7450g in 67,5 cm, naslednji pregled 4.11

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
26.8.2009 7:57:11   
Urša08
Mlea sta že izbrala avto?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
26.8.2009 7:57:40   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo dobro jutro user posted image A si probala zelenjavco malce solit in začinit? A tudi tako ne je?

Brkn uvau 10 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

sem probala...tko poje 5 zlick-to je bilo spinaca in pire...sem ga snemala in je moj moz rekel da kaj jamram ,sej je pojedel 5 zlick,pol je pa nakazoval da bo bruhaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
26.8.2009 8:00:35   
Onasiss

Jaz mam kavico že pred sabo, Žigec uživa v dnevni na igralniuser posted image

A vodo vse še prekuhavate al je katera že nehala?

To tudi mene zanima.... Jaz jo še.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
26.8.2009 8:01:22   
Urša08
Mihailo a nobene zelenjave noče? Žigu ni kej preveč cvetača všeč ostalo pa je. Kaj pa kaka zelenjavna juhica al pa mešana zelenjava s polento?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
26.8.2009 8:01:33   
Onasiss

Mlea sta že izbrala avto?

Ja, enga... Verjetno Clio...Potem bova pa še družinskega zamenjala, ga moram pa jaz izbrat, ker ga bom jaz vozila...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
26.8.2009 8:03:13   
Onasiss

Mihailo a nobene zelenjave noče? Žigu ni kej preveč cvetača všeč ostalo pa je. Kaj pa kaka zelenjavna juhica al pa mešana zelenjava s polento?

Tiste kupljene zelenjavne kaše so res zanič. Je pa vse odvisno od priprave-jaz ji solimm s himalajsko soljo in dodam mleko in je še men zelo dobr.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
26.8.2009 8:03:21   
Urša08
mlea jaz jo tud še prekuhavam. Pojma nimam kdaj sem jo pri Nejcu nehala sam vem, da sem enkrat ful hitela flašo delat in sem pomotoma kr vročo vodo s pipe nalila in je blo vse ok.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
26.8.2009 8:08:19   
MIHAILO

a ga lahko das na tla na igralni center...jaz ce ga dam gre na busija in je ze na laminatu...ko mu pa glavica postane teska pa butne z njo v tla in se pol udariuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
26.8.2009 8:11:43   
črticaa

ojla... mamice... :)

A mi lahko poveste, a da katera od vas kdaj kuhano zelenjavo kupljeno? Hipp ali pa frutkove kašiče?

lp

jz,..samo hippovih ni vmes ker so dražje,..... zakaj,,............aja sam sadje,..ker zelenjavne pa un meso se mi zdi odvratno

jz mu dajem že rižolino, grisolino, medolino, keksolino, frutolino,...mam pa od alete eno (k se z vodo dela) pa jo podarim

dasnašnji čudeži
1) adrian je prvič od kar ga poznam spal do 8ih user posted image user posted image user posted image user posted image

2) dominik je učeraj spustil večerni obrok (okol 9ih) in je spal od 19.00 do 8 ih,....zanimivo,...sm bla
prepričana da bom ponoči vstajalauser posted image  

dobro jutro in sončen dan vsem

če bom pridna se bom šla dons vpisat v šolouser posted image  upam da mi bo uspelo pridt do keuser posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
26.8.2009 8:16:50   
črticaa
učeraj sva na veliko zapravljala,....

u leclercu sm kupla podloge,..slinčke, vrečke,..pa malinovc,...pa za mamico panascheuser posted image user posted image user posted image

poj sva bla pa še u harvyu, city parku, u lidlu sva kpla mesečno zalogo skutk in jogurtov, .............
pa take hude ribice k jim rep miga, pa voda se sliš pa vibrirajo sm kupla,..kot dariloo za 1 rojstni dan,..aja pa eno ITAK za dominka

pa sm bla še kr šparavna,..ne vem če sm zapravla 150 eur

aja u pikapolonci majo odprodajo poletnega programa -40%,....jz sm kupla takega velikega delfina za napihnt,...pa zih bom šla še po komplet za v mivko,...(kanglca, lopatka,...)raj dam zdj 5 eurov kt polet 15 eur

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?