Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 8:03:16
|
|
|
|
arabela*
|
Babe...kolk časa prej je treba torto naročit?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 8:14:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe...kolk časa prej je treba torto naročit? Kake tri dni prej sigurno.Odvisno,kje jo naročiš,lahko pa samo dan prej.
< Sporočilo je popravil matcar -- 25.8.2009 8:15:10 >
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 8:42:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Dobro jutro! Juheejjj, mala Gloria je doma. Super!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 8:43:13
|
|
|
|
marta82
|
Jutro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 8:44:14
|
|
|
|
marta82
|
Lepo se načvekajte danes. A za četrtek vseeno velja?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 8:59:16
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Dobro jutro! Juheejjj, mala Gloria je doma. Super! In kaj so ti rekli? Bo morala v LJ? Ja, naslednji četrtek gre v Lj, imamo biopsijo črevesja in nato bo operirana.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 9:14:29
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 9:15:34
|
|
|
|
ly117
|
Ch.21 S uper za Glorijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 9:16:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Lepo se načvekajte danes. A za četrtek vseeno velja? Ja seveda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 12:41:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe...kolk časa prej je treba torto naročit? odvisno kje jo naročiš..nekje 1dan prej, drugje pa več.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 12:58:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Lepo se načvekajte danes. A za četrtek vseeno velja? Ja seveda. Normalno! Sploh ni debate!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 13:01:03
|
|
|
|
matcar
|
Mi2 s Taso pa sma se vse za nazaj načvekale,smo bili dobri 2 uri na kavici in je bilo prav fajn.Sma se o tisti zadevi pogovarjale in je tudi sama že o tem razmišljala,kar pomeni,da je za stvar .Tako,da moram začet migat glede tega nekaj. Otrokom in mojemu sem pa špinačo naredla pa pire,pa gov.juhico z knedli.Kak sta mazala!Jaz pa sem imela danes solato z tunino. Zdaj pa gremo malo počivat,ker je pol fitnes ns sporedu.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 13:30:18
|
|
|
|
marta82
|
Mmmmmmmmm špinača pa pire Si mi lušte naredila. Bom jaz tud v kratkem naredila. Danes imamo pa kitajsko. Pride še moja mami, ker bo potem čuvala Tineja. Midva greva pa v kino. Imava obletnico najinega prvega "zmenka".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 14:03:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mmmmmmmmm špinača pa pire Si mi lušte naredila. Bom jaz tud v kratkem naredila. Danes imamo pa kitajsko. Pride še moja mami, ker bo potem čuvala Tineja. Midva greva pa v kino. Imava obletnico najinega prvega "zmenka". uživajta MAXIMALNO !!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 14:04:54
|
|
|
|
tasa_m
|
matcar a sem ti lušte nardila s špinačo pa pirejem, da si to skuhala? Jaz pa sem kr zelenjavne zrezke in solato nardila za naju z T. za Lijo pa juhico (iz telečjih kosti) z grisekom in korenčkom. Zdaj pa sem si kafe nardila, te pa grem mal ležečki. Lija tud že panča dobrih 15 min.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 14:38:33
|
|
|
|
arabela*
|
dan.... meni se bo zmešalo....sem se spravla palačinke pečt....pa zgleda da mi ne bo ratalo....M je taka tečka,da mi iz stolčka visi...da jo moram držat zraven...če jo dam v stajico,se na glavo meče ...drugje pa je ne morem imet...samo hodla bi naokol,mi ne da sekunde miru Na kavici se nisem mogla pridružit,je M zaspala in smo šle ob pol enajstih ven...smo pešačle do mestnega parka,pa do treh ribnikov...bilo je super,pa vreme tud ......tam ja faj zrak in steza,da je M hodila,A pa mi je voziček peljala..drugače bi tak lahko dušo spustila.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 15:05:41
|
|
|
|
elevitka
|
Tasa tnx za sms zjutraj sam nisem utegnila, sem bila v porodnišnici na kontroli zarad ostanka posteljice. Lahko rečeva za kako kavico ker drug dan dopoldan okoli 10 ure (ker naš otrok ne spi ponoči ampak čez dan - te jaz tud malo not spravim) dans že ceu dan spi... te že vem kako bo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 15:21:41
|
|
|
|
tasa_m
|
ooo elevitka. Tebe pa prav pogrešam. Zdaj ko pa sem videla slikice Taia pa si vaju res želim že zelo,zelo videt. Mali je tak sladkorček Ja, se lahko zmeniva za kak dan..npr. v čet., ti je OK?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 15:24:30
|
|
|
|
matcar
|
Ojla! Eleveitka,kaj si zrihtala v P?Škoda,da nisi mogla prit,te že fuuuul pogrešam in bi te res rada vidla,pa Taja tudi. Tasa,si rekla,da boš špinačo delala? Te pa sem preslišala,ker se ne spomnim tega.Lea je željo izrazla,pa sem ji ugodila. Saraya,kak je s fitnesom danes?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 15:30:11
|
|
|
|
elevitka
|
Tasa lahko ja v četrtek...sam res upam da se nebo naš otrok DRL Matcar nič nisem še zrihtala ker so loji, dobila sem neko zdravilo, jemati ga moram 14 dni (ubije vse živo je rekel dohtar - torej vse bakterije in viruse) meni pa ne gine še 14 dni nošenje vložkov, pa bog ne daj da pol ugotovijo da je še kaj not ostalo ker grem na čiščenje, a čišče je že blo fertik, pol pa tak menza že pride ... bemu mast ... kaj je že to ?????
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 15:32:02
|
|
|
|
matcar
|
Kaj pa popoldan maš kaj časa? Smo mariborčanke zmenjene v Kalvariji na kavi! Ob 4-h v četrtek!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 15:33:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Tasa lahko ja v četrtek...sam res upam da se nebo naš otrok DRL Matcar nič nisem še zrihtala ker so loji, dobila sem neko zdravilo, jemati ga moram 14 dni (ubije vse živo je rekel dohtar - torej vse bakterije in viruse) meni pa ne gine še 14 dni nošenje vložkov, pa bog ne daj da pol ugotovijo da je še kaj not ostalo ker grem na čiščenje, a čišče je že blo fertik, pol pa tak menza že pride ... bemu mast ... kaj je že to ????? Superca,res. Ja,boš mogla potrpet,ne bo druge. Jaz sem imela čiščo 4 tedne po porodu,pol pa sem po dveh tednih menzo dobla,ki je trajala spet 3 tedne.Vložkov sem tolko porabla,kot prej celo leto nisem.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 15:35:03
|
|
|
|
elevitka
|
Odvisno kak kdaj. Mi imamo bolj pozna kosila (kuham ko mali spi) - tak da je to zelo relativna zadeva ... bom vidla če mi bo zneslo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 15:36:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Tasa lahko ja v četrtek...sam res upam da se nebo naš otrok DRL Matcar nič nisem še zrihtala ker so loji, dobila sem neko zdravilo, jemati ga moram 14 dni (ubije vse živo je rekel dohtar - torej vse bakterije in viruse) meni pa ne gine še 14 dni nošenje vložkov, pa bog ne daj da pol ugotovijo da je še kaj not ostalo ker grem na čiščenje, a čišče je že blo fertik, pol pa tak menza že pride ... bemu mast ... kaj je že to ????? Superca,res. Ja,boš mogla potrpet,ne bo druge. Jaz sem imela čiščo 4 tedne po porodu,pol pa sem po dveh tednih menzo dobla,ki je trajala spet 3 tedne.Vložkov sem tolko porabla,kot prej celo leto nisem. ja jaz sem že v nosečnosti zarad izcedkov zdaj pa še zarad teh vaginalet ... noro ... skor bi sponzora nucala
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 25.8.2009 15:36:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ... Vložkov sem tolko porabla,kot prej celo leto nisem. pr nam je bilo enako. Sem rekla, kolk sem prej v 9.mesecih prišparala, sem takrat vse not spravla.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......