veselka
|
jutro, včeraj nisem nič napisala... enostavno ni šlo, ker sva bla z mojim žalostna in zaskrbljena. v glavnem na pregledu je ginekologinja ugotovila, da ima moja prepoln mehur. nakar me je poslala za pol ure hodit in potem nazaj. ampak je blo vse nespremenjeno, na uz je zelo težko videla, ker je plodovnice že manj in na koncu ni vedela a je mehur, al še kej drugega. dala mi je napotnico za porodnišnico za ultrazvok, da oni pogledajo. seveda jaz vsa zmedena kličem v Lj P in mi dajo datum v četrtek, ker imam pač rok naslednji ponedeljek, oni pa gužve, da se vn ne vidjo. moj je bil čist iz sebe in se je kr iz službe spokal, nato pa dobil idejo, da me kar takoj pelje v Postojno, ker on do četrtka ne more čakat in v najslabšem primeru naju pač odklonijo in dobiva datum za UZ. v Postojni je blo že dežurstvo in so me takoj vzeli. Dežural je dr. Merlo. najprej me je pregledal, če sem kej odprta, da vidijo sploh kakošno je stanje in sem odprta za 1 prst, potem so me dali na CTG, ki je pokazal popadke, kar je za tak čas normalno, srček moje rožice dela BP. vmes je imel dr. še en CR, potem pa smo šli na UZ. je izmeril mojo , glava je že tako nizko, da je komaj izmeril obseg glavice, ampak mere so vse za 39 t. tko da tukaj je vse ok. pregledal organe, vse ok, tudi ledvičke, kjer bi se najprej videle težave z odvajanjem, ampak pri tisti zadevi se je pa spet zataknilo. pač zelo nejasno. napisal je "poln mehur (ker je bilo tisto še kar tam) ali hidroureter?". v četrtek dopoldne imam kontrolo - UZ, moram bit tešča, če bo potrebno kej sprožit (ne arzumem čist zakaj tešča, ampak to zdej ni pomembno). je rekel da nekaj vitalnega ne more biti, ker so ledvičke tako lepe, je pa fino, da se ve, ker bodo otročku takoj po porodu UZ naredili, kjer bo jasno kako in kaj in v najslabšem primeru potrebna manjša operacija , lahko pa da ne bo treba nič. tudi pri dojenčku se bo videlo, kako lula. v glavnem, midva sva še kar čist zmedena. pač takoj ko je samo možnost da pri otroku nekaj ne štima, te kr stisne. in zdej res upam, da čimprej rodim, da se zadevi čim prej pride do dna. je pa moja še kar aktivna, tko da me tolaži. bom pa te dni štela gibe.
< Sporočilo je popravil veselka -- 25.8.2009 8:41:21 >