|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
24.8.2009 7:11:12   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Ženske moje, pomoč rabim. Koliko časa naj še čakam, da pride M? Snifam suprefact in že 14 dni nič. Test sem naredila, kot mi je svetoval dr. R, ampak M pa še od nikoder. Sem upala, da bom skozi vse faze postopka do novega šolskega leta, pa iz te moke ne bo kruha?

Bozza, evo meneuser posted image ....ko je ravno mismis, ki ima neuradno tale strokovni del čez, na morju.... Si ti mislila na začetek šolskega leta za tiste tavelike? Na 1. oktober? Ker do takrat bi ti pa pomoje moralo prav lepo znest, z user posted image  vred. Suprefact ti lahko zamakne menstruacijo, tega je menda kar precej in načeloma ni razloga za preplah.

Hvala ti. Mislila sem na 1. september, ker sem v učiteljskih vodah. Ampak tvoje razumevanje mi je pa še bolj všeč. Jutri bom klicala dr, če se do takrat nič ne bo zgodilo.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.8.2009 7:22:59   
Reby
bibek - saj veš, zdej jem in pijem zaenkrat še za dva, kakšen bo pa potem izgovor, pa ne vem user posted image  
bozza - kot je biba rekla, Suprefact lahko povzroči, da pride M prej ali kasneje
Nč, grem na sprehod. Sej ne vem, kaj naj delam in kam se naj dam user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 627
24.8.2009 7:26:46   
sonček33
Reby  slončkaj!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.8.2009 7:28:31   
loremi
Dobro jutro,

Reby, kako ne veš, kam se dat in kaj počet? Ja rodit pejt user posted image ! Drugač pa, ja pri tvoji hiperaktivnosti ti je zgleda res težko dopovedat, da mal počivaj in lenari user posted image , uf jaz bi na tvojem mestu.

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 629
24.8.2009 7:30:22   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Reby  slončkaj!

user posted image  user posted image  user posted image  Pa bi mogoč res dons mal probala...

loremi - verjemi, da ne bi lenarila, ker ne moreš. Še bolj te vse boli, če ležiš... No, zdej pa res grem user posted image
Hedi - mogoče prletim mimo!!! Te prej pokličem user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 24.8.2009 7:32:01 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 630
24.8.2009 7:43:04   
arneja
Reby, R O D I T ! ! ! user posted image

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 631
24.8.2009 7:45:56   
loremi
Aha, ja, sej to pa tud verjamem.
Ja nč, pol pa kr rodit user posted image .
Kaj pa drugač počet, hm, pa zdej težko rečem.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 632
24.8.2009 7:48:34   
BarbiG
Dobro jutro.

Reby vidm, da nisem nič zamudila čez vikend. A sem prav prebrala, da se še a ma čist nč ne dogaja? Se pridružujem Bibi, slončkaj. Pa čaj iz malinovih listov začni pit. Pol pa ni hudič, da bo dete hotlo pridt ven na svetlo.

Loremi, tvoji glavoboli so minil? Upam, da.

Biba, kakšno je stanje pri tebi?n Stiskam pesti za en velik user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 633
24.8.2009 8:29:16   
loremi

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Lahko rečem, da je boljš, edin v soboto me je spet neki po malem matral, ampak je blo mal, skor zanemarljivo. Drugač pa, uf, kolk je fajn, kadar glava ne boli. Hvala user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 634
24.8.2009 10:48:32   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Lahko rečem, da je boljš, edin v soboto me je spet neki po malem matral, ampak je blo mal, skor zanemarljivo. Drugač pa, uf, kolk je fajn, kadar glava ne boli. Hvala user posted image

Super. Samo da se je poštimal. Sej zdej, ko prihajajo malo hladnješi dnevi tud klime ne bodo več tko uporabljene, pa bo sploh bolje. user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 635
24.8.2009 10:50:46   
BarbiG
Pri nas se pa počasi začenja predšolska mrzlica, ker gre naš sonček v prvi razred. Madona, glih dans mi je kapnil, da sem točno pred sedmimi leti klicala za datum začetka ICSI postopka, oktobra pa zagledala user posted image . In sem posledično spet malo nestrpna, ker sredi oktobra začnem s ponovnim postopkom. Pa upam, da bo tudi tako uspešen kot je bil pred 7 leti. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 636
24.8.2009 11:48:31   
biba007

Pri nas se pa počasi začenja predšolska mrzlica, ker gre naš sonček v prvi razred. Madona, glih dans mi je kapnil, da sem točno pred sedmimi leti klicala za datum začetka ICSI postopka, oktobra pa zagledala user posted image . In sem posledično spet malo nestrpna, ker sredi oktobra začnem s ponovnim postopkom. Pa upam, da bo tudi tako uspešen kot je bil pred 7 leti. user posted image

Barbika, super, iz vrtičkarstva ste torej že diplomiraliuser posted image .  Čestitam za sedemletko, in user posted image za oktobrskeuser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 637
24.8.2009 11:50:35   
biba007
Babuške drage, Bibona pa tole peglanje kavča počasi začenja najedat... TV dolgčas, filmčkov mam zadosti, in zdaj..evo preblisk....bi kakšno DOBRO KNJIGO. Torej, drage moje, išče se feel-good buklca, malček duhovita, dober jezik, in strastno berljiva. Zaželjeno vse v isti pakungiuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 638
24.8.2009 11:58:14   
nokes

Babuške drage, Bibona pa tole peglanje kavča počasi začenja najedat... TV dolgčas, filmčkov mam zadosti, in zdaj..evo preblisk....bi kakšno DOBRO KNJIGO. Torej, drage moje, išče se feel-good buklca, malček duhovita, dober jezik, in strastno berljiva. Zaželjeno vse v isti pakungiuser posted image

čefurji raus - vojnović al pa vse od paasilina, glih fajn za pregurat do plusekauser posted image

nokes

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 639
24.8.2009 11:58:23   
gigi1
Ahoj pupike

Bibek - Senca vetra
http://www.emka.si/artikel/351043/Senca-vetra

ali Skrivnostna večerja
http://www.emka.si/artikel/345996/Skrivnostna-vecerja

Bozza žal se to dogaja in zavleče postopek user posted image ... Kakšen glaž Chiantija, aspirin in user posted image  zna pomagat, da prej pride user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 640
24.8.2009 11:59:29   
gigi1
Reby jaz stavim na jutri user posted image
Kdo pobira stave?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 641
24.8.2009 12:11:53   
miska73
Bibek če so ti všeč kej kriminalke (tko kot meni)...
Potem Henning Mankell in njegovi krimi romani z inšpektorjem Wallanderjem.
http://www.emka.si/artikel/350989/Bela-levinja
http://www.emka.si/artikel/350976/Na-napacni-sledi

Sem se pa jst zelo fajn zamotla med postopkom z branjem Harryja Potterja v angleščini.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.8.2009 12:14:57 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 642
24.8.2009 12:20:32   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Bibek če so ti všeč kej kriminalke (tko kot meni)...
Potem Henning Mankell in njegovi krimi romani z inšpektorjem Wallanderjem.
http://www.emka.si/artikel/350989/Bela-levinja
http://www.emka.si/artikel/350976/Na-napacni-sledi

Sem se pa jst zelo fajn zamotla med postopkom z branjem Harryja Potterja v angleščini.

Žižetka, Noki, moj lubi Ratatujček, thanks, že dala na seznamček. In ja, krimiči mi gredo dobro. Od začetka postopka prebrala Caroline Graham:  Umori v Jazbečevem dolu (v poklon izvrstnim BBCjevim Midsomer Murders, se razume), Agatha Christie: Five Complete Miss Marple Novels (očarljiv jezik angleškega podeželja), Ian Rankin: Skrivalnice (pravi Škotski dedci, njamiuser posted image ) in  James Patterson: Zbogom, dekleta (vse drugo zmanjkalo).

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 643
24.8.2009 12:23:56   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Že prebrala (kar je, btw, edina slaba reč HP, namreč, da jih zmanjka). Vse. V originalu in prevoduuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 644
24.8.2009 12:31:47   
miska73
Bibek glede na to, da ti ležijo krimiči... mogoče še probaš Minette Walters v angleščini. Se tudi super bere... pa vsaj pri meni malo dalj časa traja, če berem v izvirniku.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 645
24.8.2009 12:40:17   
nokes
pol pa nujno colina dexterja in njegovega morsa, všeč pa mi je bila tudi prva damska detektivska agencija: http://www.svetknjige.si/article.aspx?articleid=77708, pa še un camilleri, pa un inspettore iz benetk (donna leone)...

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 646
24.8.2009 12:42:00   
lana70

draga moja....Tek za papirnatim zmajem, mi je bila ena takoooo dobra knjiga, da po njej dogo nisem več dobila dobre knjige, so mi bile vse nekam kr neki.....
..in ja, držim pesti zate!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 647
24.8.2009 12:49:42   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

pol pa nujno colina dexterja in njegovega morsa, všeč pa mi je bila tudi prva damska detektivska agencija: http://www.svetknjige.si/article.aspx?articleid=77708, pa še un camilleri, pa un inspettore iz benetk (donna leone)...

Jaja, ravno pri nosečkicah delam reklamo, je namreč tudi BBC serija o Ma Ramotsve superca. http://www.bbc.co.uk/ladies/ 
Odlično za izležavanje in blagodejno za večje bušijeuser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 648
24.8.2009 12:57:06   
nokes

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

Jaja, ravno pri nosečkicah delam reklamo, je namreč tudi BBC serija o Ma Ramotsve superca. http://www.bbc.co.uk/ladies/ 
Odlično za izležavanje in blagodejno za večje bušijeuser posted image

no, gdobisimislu user posted image user posted image user posted image !!! sem ratala čista fenica bučk in rooibos čaja user posted image

nokes

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 649
24.8.2009 13:18:26   
Anonimen
biba, men je bila v zadnjem času ful všeč knjiga Divjakinje. Je sicer starejša, ampak res dobra - tak napet roman o preživetju petih žensk, ki se znajdejo sredi divjine in morajo preživeti. Ponavadi imajo takšne knjige preveč opisov in premalo dvogovora, vendar tale ni takšna. Meni je bila resnično ful všeč.

(odgovor članu nokes)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?