|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
23.8.2009 22:12:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: spps

sem mislila,da bo že katera napisala vtise o pikniku za tiste,ki nas ni bilo... user posted image

jaz tudi! user posted image

vse je na FBuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
23.8.2009 22:13:02   
pocka
felix - ful dobre majčkeuser posted image user posted image user posted image

evo mi kopiramo slike, saj sva delala tako kot piše,ampak nam je malo drugače odprlo stran na začetku in pol ni bilo opcije pasteuser posted image ...pol je pa moj nekako drugače odprl stran, booo, ne razumem toliko...važno,da zdaj dela...

...in še vedno bluzim tu gor namesto,da bi šla spatuser posted image ...jutri grem pa obleko probatuser posted image

kokica - uživajte maximalno

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
23.8.2009 22:14:01   
pocka
kokica dober avataruser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
23.8.2009 22:17:02   
KOKICA32

je ne? Malo za foro! user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
23.8.2009 22:17:55   
ema tiara
se vam na hitro malo javim...vse po starem...naš se še noče obrnit na trebušček mu je na hrbtu kar lepouser posted image user posted image user posted image mene mantrajo vse običajne tegobe-beri veselja-nosečnicuser posted image ...še sreča da mam takega zlatega možeka da opravlja vse namesto mene,se dobesedno ko cota...pa še nek izcedek rjavi sem dobla pa jem tablete...bomo vidli kaj bo iz tega...lepo da se uživale na pikniku,upam da nam bo uspelo kdaj priti da vas vidimuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
23.8.2009 22:18:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

hvala user posted image   ideje pa običajno dobim sredi noči v postelji, ko ne morem spat, ker mož preveč naglas diha user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
23.8.2009 22:20:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

se vam na hitro malo javim...vse po starem...naš se še noče obrnit na trebušček mu je na hrbtu kar lepouser posted image user posted image user posted image mene mantrajo vse običajne tegobe-beri veselja-nosečnicuser posted image ...še sreča da mam takega zlatega možeka da opravlja vse namesto mene,se dobesedno ko cota...pa še nek izcedek rjavi sem dobla pa jem tablete...bomo vidli kaj bo iz tega...lepo da se uživale na pikniku,upam da nam bo uspelo kdaj priti da vas vidimuser posted image

Hello, Ema Tiara!
A so se že začele nosečniške tegobe? Upam, da ne bo prehudo...A nam boš ti user posted image bušija vsak mesec pokazala? Da se malo spomnimo, kako je bilo, ko je rastel? user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
23.8.2009 22:22:46   
KOKICA32
Spps, jutri pa TI MORAM pesti držati, ne? user posted image Kako si? Si fejst živčna?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
23.8.2009 22:27:44   
ema tiara
zjutraj je hudo,potem gre...sem nehala kavo pit pa se taaaak zaspana...trebuh mam pa tak napihnjen ko da sem že v petem mesecuuser posted image ...se karera spomni če so se njej tud tak svinj...lasje mastili?vsak dan bi si jih lahko prala...pri zadnjih dveh nisem mela teh problemov...pa ne bom vas več utrujala z nosečniškimi tegobami...grem še malo na fb,potem pridem malo nazaj...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
23.8.2009 22:28:56   
PERSIDA
kokica32 - tebi še zaželim srečno pot in lep dopust.Pa lupčka za skokicouser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
23.8.2009 22:30:19   
KOKICA32

zjutraj je hudo,potem gre...sem nehala kavo pit pa se taaaak zaspana...trebuh mam pa tak napihnjen ko da sem že v petem mesecuuser posted image ...se karera spomni če so se njej tud tak svinj...lasje mastili?vsak dan bi si jih lahko prala...pri zadnjih dveh nisem mela teh problemov...pa ne bom vas več utrujala z nosečniškimi tegobami...grem še malo na fb,potem pridem malo nazaj...

Pri meni je bilo prav nasprotno...imela sem ful sveže, voljne in bujne lase (takrat so bili daljši kot sedaj)...mastijo se mi pa zdaj, kot že pred nosečnostjo. Meni nič ne težiš z noseč. tegobami...meni je fajn to brat in se spominjati. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
23.8.2009 22:31:27   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica32 - tebi še zaželim srečno pot in lep dopust.Pa lupčka za skokicouser posted image .

HVALA, Persida! user posted image user posted image Valentin pa pošilja user posted image user posted image tvojima bavcema in seveda njuni mami! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
23.8.2009 22:39:35   
ema tiara
pravijo če se lasje masijo in ma ženska nečisto kožo bo punčka...javite se vse s punčkami...mi bo mij vsaj mir dal če bo pupauser posted image user posted image user posted image se pa ne spomnim pri hčerah je že cela večnost...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
23.8.2009 22:40:26   
felix7

ja, meni je tudi takoj v oči padel user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
23.8.2009 22:40:30   
felix7

...in še vedno bluzim tu gor namesto,da bi šla spatuser posted image ...jutri grem pa obleko probatuser posted image

oooooooo, to je pa tok luštno user posted image user posted image user posted image  vsaj meni je bilo, haha, sem imela pol po svoji poroki kar mal krize zaradi dejstva, da se poročiš samo 1x user posted image  no, lahko se večkrat, ampak v takem stilu najbrž samo 1x user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
23.8.2009 22:40:31   
felix7

jaz sem imela z lasmi glih kontra - take lase, da dol padeš. No, sej zdej je to minilo, zdaj pa izpadajo kot zmešani. Čeprav se mi zdi, da zadnje 3 dni malo manj, upam, da se bo tole izpadanje umirilo... Sicer pa upam, da boš imela čim manj nosečniških tegob! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2616
23.8.2009 22:44:45   
KOKICA32

user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
23.8.2009 22:50:14   
Najaa

evo, da vam pomagam pri downloadanju slik z mojega računalnika s slikovnim prikazom user posted image

1. korak:
user posted image

Potem računalnik od vas zahteva geslo in uporabniško ime, ki sem ju napisala na FB... da se ne bo katera zmotila in ju tu objavila, haha

2. korak (nekaterim tega ne bo treba):

user posted image

3. korak:

user posted image

4. korak:

user posted image

5. korak:

user posted image

6. korak:

user posted image

Tako user posted image
Na isti  način potem naložite svoje slike v mapico, ki je pripravljena za vas. Npr. Julija odpre mapico Julija, poišče slike na svojem računalniku in jih prilepi v to mapico user posted image

Uf, a se mi vidi, da mam računalničarja doma? user posted image

Kaj pa če imaš mozzilo?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
23.8.2009 22:50:42   
julam
Ojla! Da mal v kader padem. Ja, vem, sem IZBRISANA, ampak napišem pa vseen lahko kej, a ne user posted image .

Sem vidla, da smo zamudil en ornk piknik. Škoda, res! Čeprav moj možek ni glih za te fore, ampak že zarad otrok bi bilo fino. No, upam, da drugič ne spregledam.

Za nazaj brat nimam časa, tako da ne morem nobene modrosti dodat user posted image .

Mi smo sicer OK, dopustov je konec. Letos je bil zelo drugače, smo bili najprej 1 teden v avstrijskih hirbih (user posted image ), potem pa še z avtodomom do nemškega Legolanda in potem Gardskega jezera. Lepa tura, lepo potovanje, glede na to, da je bilo za nas premierno, je bilo super.

Pupka raste, jeva že kar nekaj stvari. V povprečju poje 100ml sadne kašice dop, pop zelenjavice in zvečer kašice/polente. Če rabi katera kakšno idejo (brez zamire, nočem bit pametna): naša ima zelo rada kompot s polento. Ko bo malo večja, pa bom naredila tudi sadje z ajdovo kašo oz proseno kašo. No, samo ideja...

No, tolk za zdaj...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
23.8.2009 22:52:03   
Najaa

pravijo če se lasje masijo in ma ženska nečisto kožo bo punčka...javite se vse s punčkami...mi bo mij vsaj mir dal če bo pupauser posted image user posted image user posted image se pa ne spomnim pri hčerah je že cela večnost...

Meni so se nekje do polovice nos. res lasje mastili in kožo sem imela ko tahuj najstnica. user posted image Drugo polovico pa sem imela kožo kot dojenčkovo ritko. user posted image in to 3x - in 3x je bila punčka!

Neposredna povezava do sporočila: 2620
23.8.2009 22:52:22   
Najaa

Super je! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
23.8.2009 22:54:33   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Super je! user posted image

Hvala!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
23.8.2009 22:54:36   
ema tiara

jaz sem imela z lasmi glih kontra - take lase, da dol padeš. No, sej zdej je to minilo, zdaj pa izpadajo kot zmešani. Čeprav se mi zdi, da zadnje 3 dni malo manj, upam, da se bo tole izpadanje umirilo... Sicer pa upam, da boš imela čim manj nosečniških tegob! user posted image

jaz sem si dala skoraj nakratko porezat tak so mi izpadali...sem misla da bom pleško postalauser posted image pa sem mela skoraj do pol hrbta...pa mi je všeč malo spremembe,sem mela dvajset let več al manj isto frizuro...pa sem baje zdej lepšauser posted image vsaj mož in otroci so to rekli...saj drugo boljše da niso rekli če bi še radi jedli in meli oprane coteuser posted image user posted image mož pa še kdajuser posted image sicer zdaj zarad izcedka ne smevauser posted image jaz pa tak bi...hormoni...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
23.8.2009 22:56:52   
KOKICA32
Ecco, punce moje...jaz grem...grem na morje... user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

UŽIVAJTE TUDI VE! Se vidimo kmalu! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
23.8.2009 22:56:56   
Najaa
Zdaj pa še dober večer. user posted image

KOKICA vidim, da še kar tule bluziš, namesto, da bi že šla na moooooooorje! user posted image

felix, majčki sta res lepiiiiiiii! user posted image

Mi smo šele dobro domov prišli. Punci sva takoj že pri tašči stuširala, da sta potem zaspali v avtu in sva ju samo prestavila v postelje.
Imeli smo se super, sam prekratko je bilo in mogoče res preveč gužve, ker bi se z vsakim kaj pomenil pa enostavno nisi mogel. Vseeno sem zelo vesela, da sem vas spoznala tiste, ki vas še nisem. Super ste punce, ful ste fajn vse po vrsti! user posted image Žal je Nika bila zaspana in v gužvi ni mogla spat tako da je bila ves čas sitna. Tija se je zabavala po svoje s svojo družbo (in novim lover boyem user posted image   user posted image ), možek pa si je tud našel mođko družbo. Žal mi je le, da tud enga pira nisem spila! user posted image Ga bom pa zato zdajle! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Ime za fantka
megiTT

Katero ime bi izbrali?

Matija (30%)

Uroš (13%)

Blaž (30%)

Jure (27%)

Število vseh glasov: 532

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!