Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:12:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps sem mislila,da bo že katera napisala vtise o pikniku za tiste,ki nas ni bilo... jaz tudi! vse je na FB
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:13:02
|
|
|
|
pocka
|
felix - ful dobre majčke evo mi kopiramo slike, saj sva delala tako kot piše,ampak nam je malo drugače odprlo stran na začetku in pol ni bilo opcije paste ...pol je pa moj nekako drugače odprl stran, booo, ne razumem toliko...važno,da zdaj dela... ...in še vedno bluzim tu gor namesto,da bi šla spat ...jutri grem pa obleko probat kokica - uživajte maximalno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:17:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kokica dober avatar je ne? Malo za foro!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:17:55
|
|
|
|
ema tiara
|
se vam na hitro malo javim...vse po starem...naš se še noče obrnit na trebušček mu je na hrbtu kar lepo mene mantrajo vse običajne tegobe-beri veselja-nosečnic ...še sreča da mam takega zlatega možeka da opravlja vse namesto mene,se dobesedno ko cota...pa še nek izcedek rjavi sem dobla pa jem tablete...bomo vidli kaj bo iz tega...lepo da se uživale na pikniku,upam da nam bo uspelo kdaj priti da vas vidim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:18:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 hvala ideje pa običajno dobim sredi noči v postelji, ko ne morem spat, ker mož preveč naglas diha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:20:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara se vam na hitro malo javim...vse po starem...naš se še noče obrnit na trebušček mu je na hrbtu kar lepo mene mantrajo vse običajne tegobe-beri veselja-nosečnic ...še sreča da mam takega zlatega možeka da opravlja vse namesto mene,se dobesedno ko cota...pa še nek izcedek rjavi sem dobla pa jem tablete...bomo vidli kaj bo iz tega...lepo da se uživale na pikniku,upam da nam bo uspelo kdaj priti da vas vidim Hello, Ema Tiara! A so se že začele nosečniške tegobe? Upam, da ne bo prehudo...A nam boš ti bušija vsak mesec pokazala? Da se malo spomnimo, kako je bilo, ko je rastel?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:22:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
Spps, jutri pa TI MORAM pesti držati, ne? Kako si? Si fejst živčna?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:27:44
|
|
|
|
ema tiara
|
zjutraj je hudo,potem gre...sem nehala kavo pit pa se taaaak zaspana...trebuh mam pa tak napihnjen ko da sem že v petem mesecu ...se karera spomni če so se njej tud tak svinj...lasje mastili?vsak dan bi si jih lahko prala...pri zadnjih dveh nisem mela teh problemov...pa ne bom vas več utrujala z nosečniškimi tegobami...grem še malo na fb,potem pridem malo nazaj...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:28:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica32 - tebi še zaželim srečno pot in lep dopust.Pa lupčka za skokico .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:30:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara zjutraj je hudo,potem gre...sem nehala kavo pit pa se taaaak zaspana...trebuh mam pa tak napihnjen ko da sem že v petem mesecu ...se karera spomni če so se njej tud tak svinj...lasje mastili?vsak dan bi si jih lahko prala...pri zadnjih dveh nisem mela teh problemov...pa ne bom vas več utrujala z nosečniškimi tegobami...grem še malo na fb,potem pridem malo nazaj... Pri meni je bilo prav nasprotno...imela sem ful sveže, voljne in bujne lase (takrat so bili daljši kot sedaj)...mastijo se mi pa zdaj, kot že pred nosečnostjo. Meni nič ne težiš z noseč. tegobami...meni je fajn to brat in se spominjati.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:31:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica32 - tebi še zaželim srečno pot in lep dopust.Pa lupčka za skokico . HVALA, Persida! Valentin pa pošilja tvojima bavcema in seveda njuni mami!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:39:35
|
|
|
|
ema tiara
|
pravijo če se lasje masijo in ma ženska nečisto kožo bo punčka...javite se vse s punčkami...mi bo mij vsaj mir dal če bo pupa se pa ne spomnim pri hčerah je že cela večnost...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:40:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka kokica dober avatar je ne? Malo za foro! ja, meni je tudi takoj v oči padel
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:40:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ...in še vedno bluzim tu gor namesto,da bi šla spat ...jutri grem pa obleko probat oooooooo, to je pa tok luštno vsaj meni je bilo, haha, sem imela pol po svoji poroki kar mal krize zaradi dejstva, da se poročiš samo 1x no, lahko se večkrat, ampak v takem stilu najbrž samo 1x
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:40:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara zjutraj je hudo,potem gre...sem nehala kavo pit pa se taaaak zaspana...trebuh mam pa tak napihnjen ko da sem že v petem mesecu ...se karera spomni če so se njej tud tak svinj...lasje mastili?vsak dan bi si jih lahko prala...pri zadnjih dveh nisem mela teh problemov...pa ne bom vas več utrujala z nosečniškimi tegobami...grem še malo na fb,potem pridem malo nazaj... jaz sem imela z lasmi glih kontra - take lase, da dol padeš. No, sej zdej je to minilo, zdaj pa izpadajo kot zmešani. Čeprav se mi zdi, da zadnje 3 dni malo manj, upam, da se bo tole izpadanje umirilo... Sicer pa upam, da boš imela čim manj nosečniških tegob!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:44:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka kokica dober avatar je ne? Malo za foro! ja, meni je tudi takoj v oči padel
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:50:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, da vam pomagam pri downloadanju slik z mojega računalnika s slikovnim prikazom 1. korak: Potem računalnik od vas zahteva geslo in uporabniško ime, ki sem ju napisala na FB... da se ne bo katera zmotila in ju tu objavila, haha 2. korak (nekaterim tega ne bo treba): 3. korak: 4. korak: 5. korak: 6. korak: Tako Na isti način potem naložite svoje slike v mapico, ki je pripravljena za vas. Npr. Julija odpre mapico Julija, poišče slike na svojem računalniku in jih prilepi v to mapico Uf, a se mi vidi, da mam računalničarja doma? Kaj pa če imaš mozzilo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:50:42
|
|
|
|
julam
|
Ojla! Da mal v kader padem. Ja, vem, sem IZBRISANA, ampak napišem pa vseen lahko kej, a ne . Sem vidla, da smo zamudil en ornk piknik. Škoda, res! Čeprav moj možek ni glih za te fore, ampak že zarad otrok bi bilo fino. No, upam, da drugič ne spregledam. Za nazaj brat nimam časa, tako da ne morem nobene modrosti dodat . Mi smo sicer OK, dopustov je konec. Letos je bil zelo drugače, smo bili najprej 1 teden v avstrijskih hirbih ( ), potem pa še z avtodomom do nemškega Legolanda in potem Gardskega jezera. Lepa tura, lepo potovanje, glede na to, da je bilo za nas premierno, je bilo super. Pupka raste, jeva že kar nekaj stvari. V povprečju poje 100ml sadne kašice dop, pop zelenjavice in zvečer kašice/polente. Če rabi katera kakšno idejo (brez zamire, nočem bit pametna): naša ima zelo rada kompot s polento. Ko bo malo večja, pa bom naredila tudi sadje z ajdovo kašo oz proseno kašo. No, samo ideja... No, tolk za zdaj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:52:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara pravijo če se lasje masijo in ma ženska nečisto kožo bo punčka...javite se vse s punčkami...mi bo mij vsaj mir dal če bo pupa se pa ne spomnim pri hčerah je že cela večnost... Meni so se nekje do polovice nos. res lasje mastili in kožo sem imela ko tahuj najstnica. Drugo polovico pa sem imela kožo kot dojenčkovo ritko. in to 3x - in 3x je bila punčka!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:52:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka kokica dober avatar je ne? Malo za foro! ja, meni je tudi takoj v oči padel Super je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:54:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka kokica dober avatar je ne? Malo za foro! ja, meni je tudi takoj v oči padel Super je! Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:54:36
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara zjutraj je hudo,potem gre...sem nehala kavo pit pa se taaaak zaspana...trebuh mam pa tak napihnjen ko da sem že v petem mesecu ...se karera spomni če so se njej tud tak svinj...lasje mastili?vsak dan bi si jih lahko prala...pri zadnjih dveh nisem mela teh problemov...pa ne bom vas več utrujala z nosečniškimi tegobami...grem še malo na fb,potem pridem malo nazaj... jaz sem imela z lasmi glih kontra - take lase, da dol padeš. No, sej zdej je to minilo, zdaj pa izpadajo kot zmešani. Čeprav se mi zdi, da zadnje 3 dni malo manj, upam, da se bo tole izpadanje umirilo... Sicer pa upam, da boš imela čim manj nosečniških tegob! jaz sem si dala skoraj nakratko porezat tak so mi izpadali...sem misla da bom pleško postala pa sem mela skoraj do pol hrbta...pa mi je všeč malo spremembe,sem mela dvajset let več al manj isto frizuro...pa sem baje zdej lepša vsaj mož in otroci so to rekli...saj drugo boljše da niso rekli če bi še radi jedli in meli oprane cote mož pa še kdaj sicer zdaj zarad izcedka ne smeva jaz pa tak bi...hormoni...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:56:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ecco, punce moje...jaz grem...grem na morje... !!! UŽIVAJTE TUDI VE! Se vidimo kmalu!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:56:56
|
|
|
|
Najaa
|
Zdaj pa še dober večer. KOKICA vidim, da še kar tule bluziš, namesto, da bi že šla na moooooooorje! felix, majčki sta res lepiiiiiiii! Mi smo šele dobro domov prišli. Punci sva takoj že pri tašči stuširala, da sta potem zaspali v avtu in sva ju samo prestavila v postelje. Imeli smo se super, sam prekratko je bilo in mogoče res preveč gužve, ker bi se z vsakim kaj pomenil pa enostavno nisi mogel. Vseeno sem zelo vesela, da sem vas spoznala tiste, ki vas še nisem. Super ste punce, ful ste fajn vse po vrsti! Žal je Nika bila zaspana in v gužvi ni mogla spat tako da je bila ves čas sitna. Tija se je zabavala po svoje s svojo družbo (in novim lover boyem ), možek pa si je tud našel mođko družbo. Žal mi je le, da tud enga pira nisem spila! Ga bom pa zato zdajle!
|
|
|
Ime za fantkamegiTTKatero ime bi izbrali?Matija (
30%)
Uroš (
13%)
Blaž (
30%)
Jure (
27%)
Število vseh glasov: 532Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!