Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 20:51:54
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem se nadelala danes konkretno,najprej na šihtu,pol pa še doma,sem omare in oblačila v red spravla.Za prat mam spet goro cot.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 20:53:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se nadelala danes konkretno,najprej na šihtu,pol pa še doma,sem omare in oblačila v red spravla.Za prat mam spet goro cot. To še mene čaka. Samo drugi mesec, proti koncu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 20:55:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha, jaz sem spet med živimi Ooooooooo, Tasa tebe smo pa mal pogrešali, vsaj jaz. sva bila z T. ma bojni nogi in iz ipike nisem šla na računalnik od srede! Ja, zgodil se je čudež danes pa se nisem mogla več zadrževat..vas preveč pogrešam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 20:55:58
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se nadelala danes konkretno,najprej na šihtu,pol pa še doma,sem omare in oblačila v red spravla.Za prat mam spet goro cot. To še mene čaka. Samo drugi mesec, proti koncu. Mene tudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 20:56:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se nadelala danes konkretno,najprej na šihtu,pol pa še doma,sem omare in oblačila v red spravla.Za prat mam spet goro cot. jaz pa sem včeraj to nardila..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 20:57:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha, jaz sem spet med živimi Ooooooooo, Tasa tebe smo pa mal pogrešali, vsaj jaz. sva bila z T. ma bojni nogi in iz ipike nisem šla na računalnik od srede! Ja, zgodil se je čudež danes pa se nisem mogla več zadrževat..vas preveč pogrešam Ja ženska ipika je huda reč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 20:57:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha, jaz sem spet med živimi Ooooooooo, Tasa tebe smo pa mal pogrešali, vsaj jaz. sva bila z T. ma bojni nogi in iz ipike nisem šla na računalnik od srede! Ja, zgodil se je čudež danes pa se nisem mogla več zadrževat..vas preveč pogrešam zakaj pa je to dobro misli...kaj ima tvoj fajt veze z računalnikom?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 20:58:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se nadelala danes konkretno,najprej na šihtu,pol pa še doma,sem omare in oblačila v red spravla.Za prat mam spet goro cot. jaz pa sem včeraj to nardila.. jaz pa danes...in vsake toliko naredim..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 20:59:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj pa je to dobro misli...kaj ima tvoj fajt veze z računalnikom? Mogoče pa sta se zaradi tega fajtala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:01:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj pa je to dobro misli...kaj ima tvoj fajt veze z računalnikom? Mogoče pa sta se zaradi tega fajtala. ja...saj zato sem dala smajla.... ma meni moj nonstop teži..i za to i za FB i za fitnes i za vse.....jaz pa se mu režim in mu rečem,če mu kaj ne paše...je milijon drugih..žensk na tem svetu še...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:02:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj pa je to dobro misli...kaj ima tvoj fajt veze z računalnikom? je bilo povezano z računalnikom oz. skregala sva se zarad računalnika. Zato nisem šla gor, ne dop. ne pop. Ja, ampak sem zato danes dobila izlet v IKEO , ker se mi je nekako mogel opravičit Se je splačala bit trmast.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:02:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, ampak sem zato danes dobila izlet v IKEO , ker se mi je nekako mogel opravičit Se je splačala bit trmast.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:03:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj pa je to dobro misli...kaj ima tvoj fajt veze z računalnikom? Mogoče pa sta se zaradi tega fajtala. ja...saj zato sem dala smajla.... ma meni moj nonstop teži..i za to i za FB i za fitnes i za vse.....jaz pa se mu režim in mu rečem,če mu kaj ne paše...je milijon drugih..žensk na tem svetu še... Ja ja, zdaj si glasna, pol bi ga pa pogrešala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:03:26
|
|
|
|
arabela*
|
madonca..grmi...nevem...če bi spet izklopla za nekaj časa
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:04:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja ja, zdaj si glasna, pol bi ga pa pogrešala. itak da bi ga..... samo naj na teži...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:04:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj pa je to dobro misli...kaj ima tvoj fajt veze z računalnikom? je bilo povezano z računalnikom oz. skregala sva se zarad računalnika. Zato nisem šla gor, ne dop. ne pop. Ja, ampak sem zato danes dobila izlet v IKEO , ker se mi je nekako mogel opravičit Se je splačala bit trmast.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:04:34
|
|
|
|
tasa_m
|
Ma sva bila tudi v TOYS'R'US pa sem blazno razočarana. Cene nabite tak da glava boli,. izbire pa tud nikakšne. Imeli so 2. različni barvi nogavičk za Lijo pa še to samo cifro 74-80
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:05:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma meni moj nonstop teži..i za to i za FB i za fitnes i za vse.....jaz pa se mu režim in mu rečem,če mu kaj ne paše...je milijon drugih..žensk na tem svetu še... Meni pa nič. Mater je moj fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:05:21
|
|
|
|
matcar
|
Super,da si spet z nami. Jaz sem te tudi pogrešala.Je pa tak,da jaz pa ne genem od rač. stran,pa da je bog.Dokler net plačujem in je na mene,ni šanse,lahko samo poka pa gre.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:06:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Super,da si spet z nami. Jaz sem te tudi pogrešala.Je pa tak,da jaz pa ne genem od rač. stran,pa da je bog.Dokler net plačujem in je na mene,ni šanse,lahko samo poka pa gre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:06:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma sva bila tudi v TOYS'R'US pa sem blazno razočarana. Cene nabite tak da glava boli,. izbire pa tud nikakšne. Imeli so 2. različni barvi nogavičk za Lijo pa še to samo cifro 74-80 Pa ful me čudi to,ker drugače so kr založeni,sploh za pupe imajo izbiro.Si naletela tak,kot me zadnjič.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:07:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma meni moj nonstop teži..i za to i za FB i za fitnes i za vse.....jaz pa se mu režim in mu rečem,če mu kaj ne paše...je milijon drugih..žensk na tem svetu še... Meni pa nič. Mater je moj fajn. ja..saj moj meni tud ni.....zdaj ko pa nonstop nekje skačem,pa namest da bi se menla z njim tu visim...pa je začel....AMPAK...še vse v meji normale...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:07:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma meni moj nonstop teži..i za to i za FB i za fitnes i za vse.....jaz pa se mu režim in mu rečem,če mu kaj ne paše...je milijon drugih..žensk na tem svetu še... Meni pa nič. Mater je moj fajn. za tvojega! Ko bi več takih na svetu blo!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:07:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Dokler net plačujem in je na mene,ni šanse,lahko samo poka pa gre. ti si šele faca....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 22.8.2009 21:08:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj pa je to dobro misli...kaj ima tvoj fajt veze z računalnikom? Mogoče pa sta se zaradi tega fajtala. ja...saj zato sem dala smajla.... ma meni moj nonstop teži..i za to i za FB i za fitnes i za vse.....jaz pa se mu režim in mu rečem,če mu kaj ne paše...je milijon drugih..žensk na tem svetu še... Ja ja, zdaj si glasna, pol bi ga pa pogrešala. Itak!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......