Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 17:00:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo znorela bom MAJKLA JE PIČLA OSA KAKO NEJ VEM, ČE JE ALERGIČEN HELP? vroč obkladek mu daj na pik!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2009 17:35:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 17:59:35
|
|
|
|
Deja
|
Ojla dekleta!!!! Mi smo doma.... morje bilo super, imeli smo se fajn, potem je Žiga zbolel včeraj ponoči prišli domov danes bili pri zdravniku diagnoza - viroza... Zdaj pa se borimo s čiščenjem noska... ah sej bo nekak - upam To je na kratko vse.... se še slišimo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 18:00:28
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.........držim pest da ni alergičen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 18:01:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Ojla dekleta!!!! Mi smo doma.... morje bilo super, imeli smo se fajn, potem je Žiga zbolel včeraj ponoči prišli domov danes bili pri zdravniku diagnoza - viroza... Zdaj pa se borimo s čiščenjem noska... ah sej bo nekak - upam To je na kratko vse.... se še slišimo.... bogi žigec .......naj gre viroza stran
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 18:31:07
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-pomoje bi začel zatekat če bi bil alergičen...kam ga je ubodla deja-wb, pa škoda da se je takole končalo, čimprej se pozdravite moja bejba je pa cel sprehod zdržala u vozičku...sva šetale uro pa pol ....majchy a lohk daš na seznam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 18:35:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo-pomoje bi začel zatekat če bi bil alergičen...kam ga je ubodla deja-wb, pa škoda da se je takole končalo, čimprej se pozdravite moja bejba je pa cel sprehod zdržala u vozičku...sva šetale uro pa pol ....majchy a lohk daš na seznam ....kamot
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 19:08:07
|
|
|
|
Katjusa
|
evo jst mam skor vse v avtu sma ene 2 ure pakirala ampak imam placa za hano in majci in njuno prtljago vsaj upam.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 19:09:06
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo če je alergičen bo zatekal ampak ful... florjana je zadnič piknla ga je na uho in je mel celo uho čist rdeče in veliko za 3 pa sem mu samo obhladke dajala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 19:16:00
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny kdaj se dobimo v sredo? kam že mormo prit?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 19:17:37
|
|
|
|
črticaa
|
majci za šolo dela zato da bo saj znal pisat 1.septembra,.... nism vidla seznama,..sam hvala ker si popravla,.... kolumbo pomoje da bi že vedla če bi bil alergičen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 19:28:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo jst mam skor vse v avtu sma ene 2 ure pakirala ampak imam placa za hano in majci in njuno prtljago vsaj upam..... tudi jaz to upam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 19:29:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majci za šolo dela zato da bo saj znal pisat 1.septembra,.... nism vidla seznama,..sam hvala ker si popravla,.... kolumbo pomoje da bi že vedla če bi bil alergičen aha......tenx za odgovor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 19:33:39
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majci za šolo dela zato da bo saj znal pisat 1.septembra,.... nism vidla seznama,..sam hvala ker si popravla,.... kolumbo pomoje da bi že vedla če bi bil alergičen aha......tenx za odgovor sm pogledala na seznamček,..pa da ti še mal dela nardim preden greš na morje,... naša teqilla se je skotila 30.4. aja a mi plis pošleš na zs tvojo in katjušino številko, če pridm za vm da vas lahko pokličem,..da nam k zgublen kuža letala po istri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 19:40:40
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PA TAKOJ POVEJ KERE BOŠ KUPILA Ojla... Evo mene... Nobena me ni poklicala za kofico... Zdej k sm pa nazaj, berem da me je kolumbica povabla... Sam takrat sm bla jst že na poti Kupli smo Safefix Plus - Benno - Römer in Priori XP - Roasted Brown - Maxi-Cosi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 19:49:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majci za šolo dela zato da bo saj znal pisat 1.septembra,.... nism vidla seznama,..sam hvala ker si popravla,.... kolumbo pomoje da bi že vedla če bi bil alergičen aha......tenx za odgovor sm pogledala na seznamček,..pa da ti še mal dela nardim preden greš na morje,... naša teqilla se je skotila 30.4. aja a mi plis pošleš na zs tvojo in katjušino številko, če pridm za vm da vas lahko pokličem,..da nam k zgublen kuža letala po istri danes ne bom popravljala več seznamov,ker imam drugega dela preveč-sem si pa zapisala in ko pridem nazaj,bom uštimala.......ti bom poslala ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 19:53:08
|
|
|
|
Čebel@
|
balonchy.........super nakup kok pa koštata?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 19:59:33
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy pol prtljažnika bo dost
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 19:59:39
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 balonchy.........super nakup kok pa koštata? Hvala... Romer = 369€, MC = 189€
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 20:01:38
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PA TAKOJ POVEJ KERE BOŠ KUPILA Ojla... Evo mene... Nobena me ni poklicala za kofico... Zdej k sm pa nazaj, berem da me je kolumbica povabla... Sam takrat sm bla jst že na poti Kupli smo Safefix Plus - Benno - Römer in Priori XP - Roasted Brown - Maxi-Cosi jz sm te hotla,..sam žal birdy nima več tvoje številke,...lah mi jo pa pošleš na ZS a lahko prašam zakaj 2 avtosedeža,..a amte 2 avtomobila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 20:03:35
|
|
|
|
črticaa
|
ojoj eno vprašaanje a za sedenje na seznamu je mišljen,..kokr da se sam tud dvigne in usede,..a samo to da brez vsake pomoči sedi če je sledno, naš že sedi,...sam mu morš dt prst da se gor potegne poj se pa že kr drži minutko,..vsakič mal dl
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 20:03:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy pol prtljažnika bo dost ajej upam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 20:04:45
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PA TAKOJ POVEJ KERE BOŠ KUPILA Ojla... Evo mene... Nobena me ni poklicala za kofico... Zdej k sm pa nazaj, berem da me je kolumbica povabla... Sam takrat sm bla jst že na poti Kupli smo Safefix Plus - Benno - Römer in Priori XP - Roasted Brown - Maxi-Cosi jz sm te hotla,..sam žal birdy nima več tvoje številke,...lah mi jo pa pošleš na ZS a lahko prašam zakaj 2 avtosedeža,..a amte 2 avtomobila Trenutno samo enega, ampak je drugi na poti... Upam, da ga dobim čez slab mesec... Pa babi in dedi sta tut Romerja kupla za njuna avta... Sam si ga bota menjavala, ker dveh pa res ne potrebujeta...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 20:05:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa ojoj eno vprašaanje a za sedenje na seznamu je mišljen,..kokr da se sam tud dvigne in usede,..a samo to da brez vsake pomoči sedi če je sledno, naš že sedi,...sam mu morš dt prst da se gor potegne poj se pa že kr drži minutko,..vsakič mal dl ko bo zdržal več kot minuto,dobi pingvinčka.....Hana tudi sedi kakšno minuto ampak to zame še ni to to
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 20:05:43
|
|
|
|
timy
|
Pozdravček, Evi sta danes na dan prikukala še 3. in 4. zobek Majchy za seznam pri hišnih ljubljenčkih mi dopiši še pritlikavega zajčka - Timy Zdaj pa vas grem še prebrati za nazaj
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?