Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 13:11:35
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa MOJE DRAGE RR-JEVKE,... A SE JE ŽE KERA SPOMNILA DA GRE Z MANO POGLEDAT NA MORJE MAJČI, KATJUŠO IN BIRDY,...KER SAMA ZIHER NE GREM,.... zakaj pa nebi šla sama? že zarad vožnje,..pa družbe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 13:12:21
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BALONCY TAKOJ K MEN NA KAVO SM US PUT!!!!!!!!!!!!!!!!!! poj pa še k men ti bom povedala kje je HM
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2009 13:13:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 13:49:55
|
|
|
|
črticaa
|
živjo birdy a ne pakiraš za na morje,...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 13:59:35
|
|
|
|
TAMIKA3
|
OJLA! počivajo ,atija ni , mami pa na rr visi ej ste ene čveke, vas sploh ne dohajam. ko sem jaz kle ni nobene, ko me ni pa man 30 strani branja
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:01:17
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ŽIGA,TIA,PATRICIJA-->vse najlepše za mini rojstni dan poljubčki
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:01:19
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 OJLA! počivajo ,atija ni , mami pa na rr visi ej ste ene čveke, vas sploh ne dohajam. ko sem jaz kle ni nobene, ko me ni pa man 30 strani branja sm jz mam približno isto zgodbo,..samo da mam še tavelikega ki neuspešno dela za šolo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:02:30
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 OJLA! počivajo ,atija ni , mami pa na rr visi ej ste ene čveke, vas sploh ne dohajam. ko sem jaz kle ni nobene, ko me ni pa man 30 strani branja sm jz mam približno isto zgodbo,..samo da mam še tavelikega ki neuspešno dela za šolo kdo a tvoj . mater sem firbčna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:04:09
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa živjo birdy a ne pakiraš za na morje,... Vse že spakiran. Zdej ma pa moj operacija: spraviti vse v avto K cigani bomo, ajme Jst pa uživam, obe tamali spita pa ju čuvam (beri: čakam da se zbudita )... Sej ne da mava dve varuške, pa bi ju kamot po varuški pred bajto poslušala, sam ni ga čez kamot Baba trapasta, dec se matra, jst pa na netu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:04:54
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 OJLA! počivajo ,atija ni , mami pa na rr visi ej ste ene čveke, vas sploh ne dohajam. ko sem jaz kle ni nobene, ko me ni pa man 30 strani branja sm jz mam približno isto zgodbo,..samo da mam še tavelikega ki neuspešno dela za šolo kdo a tvoj . mater sem firbčna ne moj dragi je na šihtu, njegov starejši sin (9 let)pa trmari namesto da bi že vse skupaj rešil
< Sporočilo je popravil črticaa -- 22.8.2009 14:05:36 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:06:28
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 birdy..........jutri ob 6.00 je pri nas zbor A gre Katjuša istočasno?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:06:46
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: črticaa živjo birdy a ne pakiraš za na morje,... Vse že spakiran. Zdej ma pa moj operacija: spraviti vse v avto K cigani bomo, ajme Jst pa uživam, obe tamali spita pa ju čuvam (beri: čakam da se zbudita )... Sej ne da mava dve varuške, pa bi ju kamot po varuški pred bajto poslušala, sam ni ga čez kamot Baba trapasta, dec se matra, jst pa na netu ja to je edin pametno,..sj kdaj se pa lah tud mi mal spočijemo,.... a nimate truge,.......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:07:50
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: črticaa živjo birdy a ne pakiraš za na morje,... Vse že spakiran. Zdej ma pa moj operacija: spraviti vse v avto K cigani bomo, ajme Jst pa uživam, obe tamali spita pa ju čuvam (beri: čakam da se zbudita )... Sej ne da mava dve varuške, pa bi ju kamot po varuški pred bajto poslušala, sam ni ga čez kamot Baba trapasta, dec se matra, jst pa na netu ja to je edin pametno,..sj kdaj se pa lah tud mi mal spočijemo,.... a nimate truge,....... Oooo, mava trugo, mava... Pa je robe vseen preveč
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:11:44
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: črticaa živjo birdy a ne pakiraš za na morje,... Vse že spakiran. Zdej ma pa moj operacija: spraviti vse v avto K cigani bomo, ajme Jst pa uživam, obe tamali spita pa ju čuvam (beri: čakam da se zbudita )... Sej ne da mava dve varuške, pa bi ju kamot po varuški pred bajto poslušala, sam ni ga čez kamot Baba trapasta, dec se matra, jst pa na netu ja to je edin pametno,..sj kdaj se pa lah tud mi mal spočijemo,.... a nimate truge,....... Oooo, mava trugo, mava... Pa je robe vseen preveč ja madona,...kaj pa nesete vse sabo aja saj res šotor pa vse,..pozabila sm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:18:30
|
|
|
|
črticaa
|
birdy imaš zs
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:25:12
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa birdy imaš zs Tud ti...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:29:43
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: črticaa birdy imaš zs Tud ti... si ga že nazaj dobila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:34:11
|
|
|
|
Jutta
|
Zdravo čveke! Ste pa imele pravo žurko včeraj. Sem komaj našla čas, da sem vse prebrala Najlepša hvala za vsa voščila Iz torte ne bo nič, ker imam zaradi Vida dieto brez mleka in jajc Sem pa kolegom v četrtek častila sladoled v čolnarni v Tivoliju. Familija pa pride na vrsto drug teden, ko pridejo z morja. Glede seznama - ne vem, a upoštevate, če se sam obrne na trebuh? Če to velja, potem, dajte slikco za kotaljenje, prosim.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:36:37
|
|
|
|
Jutta
|
Sem videla, da ste debatirale o receptih za Aptamil. A vam je te recepte napisal pediater? Kako to, da zavarovanje povrne denar? Namreč tudi jaz zaradi polivanja dodajam zgoščeno adaptirano mleko namenjeno alergikom, pa mi nihče ni rekel, da sem upravičena do vračila denarja ali do recepta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:39:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a lohk čist tko mim vrste vprašam kje si zaznala da se ne vmešavaj? dej plis mi povej ker jest nikjer nisem kaj takega zasledila in še nekaj ti povem da se me mamice februarčkov ful dobr štekamo in smo prav vesele tudi vsakega drugega ki se nam pridruži al pa nas kej pokomentira, tako da mi res ni jasno med katerimi vrsticami si to prebrala. tudi tistim ki se jim zdimo strašansko smotane in ne vem kaj ker imamo temo ptički in čebelice smo čist lepo povedale zakaj tako. in nikoli nismo nobenega kar takole odslovile. tako da ti kar še kej napiši. mene to prav nič ne moti, da ste mamice ptičkov in čebelic - se mi zdi prav lušno če sem pa čist iskrena, sta me zmotila posta od hedvige in majchy, ki sta bila za mano, pa sem se pol počutla kot vmeševalec- res, ker nobena ni komentirala mojega posta, je pa blo nekaj o teži in tko sem pomislila, da gre meni, naj se ne vmešavam res nisem mislila nič slabega vsem, ki odhajate na dopust, se fino imejte, ostale pa uživajte v porodniški, ker res hitro mine
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:52:04
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a lohk čist tko mim vrste vprašam kje si zaznala da se ne vmešavaj? dej plis mi povej ker jest nikjer nisem kaj takega zasledila in še nekaj ti povem da se me mamice februarčkov ful dobr štekamo in smo prav vesele tudi vsakega drugega ki se nam pridruži al pa nas kej pokomentira, tako da mi res ni jasno med katerimi vrsticami si to prebrala. tudi tistim ki se jim zdimo strašansko smotane in ne vem kaj ker imamo temo ptički in čebelice smo čist lepo povedale zakaj tako. in nikoli nismo nobenega kar takole odslovile. tako da ti kar še kej napiši. mene to prav nič ne moti, da ste mamice ptičkov in čebelic - se mi zdi prav lušno če sem pa čist iskrena, sta me zmotila posta od hedvige in majchy, ki sta bila za mano, pa sem se pol počutla kot vmeševalec- res, ker nobena ni komentirala mojega posta, je pa blo nekaj o teži in tko sem pomislila, da gre meni, naj se ne vmešavam res nisem mislila nič slabega vsem, ki odhajate na dopust, se fino imejte, ostale pa uživajte v porodniški, ker res hitro mine no me veseli da si se oglasila...mogoče sploh nista prej brale tvoja posta šele pol pa je mal čudno izpadlo...no sam da je zdej vse ok in brez zamer jaja porodniška gre pa hitro prehitro sploh tale tadruga se mi zdi da leti s svetlobno hitrostjo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:55:50
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Sem videla, da ste debatirale o receptih za Aptamil. A vam je te recepte napisal pediater? Kako to, da zavarovanje povrne denar? Namreč tudi jaz zaradi polivanja dodajam zgoščeno adaptirano mleko namenjeno alergikom, pa mi nihče ni rekel, da sem upravičena do vračila denarja ali do recepta jutta midve s hano sva bili napoteni na pediatrično zaradi polivanja, kjer so ji potem ugotovili alergijo na kravje mleko, tam so nama potem dali recept, mislim da ga kar tako pri pediatru ne moreš dobit. no jest jo dojim tako da sem na dieti sem pa vseeno šla po recept ker sem ji kašice delala s tem mlekom. sam zdej neki štrajka in noče jest tega tako da ji zdaj dela to z riževim mlekom, sam mislm da ji tud ta ni kej preveč ušeč..bom mal kombinirala pa da pol neki pogruntam. no zdej si pa mene predstavljej kako bom tole torto delala, bom mela kr mojga zraven da bo lizal namest mene
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 14:58:21
|
|
|
|
tanci29
|
taika-delam cigansko meso za večerjo sam namest česna bom uporabila čebulo in grah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 15:04:18
|
|
|
|
Jutta
|
Tanci, kdaj pa so ugotovili alergijo na mleko? Tudi Vidu so vzeli kri zaradi alergije na jajca in mleko, samo pri enem mesecu še ni nič pokazalo. Potem so mu vzeli spet kri pri petih mesecih, a še zmeraj nisva dobila izvidov in sem na dieti po zdravnikovem receptu samo iz preventive. Tudi meni umetno mleko smrdi po briketih, samo Vid ga ima pa ful rad. A so rekli, da bo alergija izzvenela čez čas? Ja tole s torto pa kar dobro razumem Tudi drugače sem morala najti druge načine sladkanja, ker sem po naravi kar velik sladkosned . Še posebej pogrešam Kinder Bueno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2009 15:12:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?