Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:15:51
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sam mal... Jst ponižno sporočam, da se ne grem več te igrce k me trebuh boli za crknt!!! Morm še tamaučku za ponoč skuhat... Če se morje umiri, pridem nazaj, drgač vam pa želim mirno plovbo... a vidva na žlico ponoč jesta Noup.... Sam ADC mu moram z riževo sluzjo zgostit!!! a maš aptamil adc...papije to...ker smrdi kt hudič...a maš na recept
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:15:52
|
|
|
|
Onasiss
|
sunny je že šla , ostalim pa tudi želim veliko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:15:58
|
|
|
|
Katjusa
|
balonchy moj že računa sem poiskala prejšne poste na 136 strani so če bo še koga zanimal:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:15:59
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Nč, punce in fantje.... Sex on the beach je začel popuščat... grem pod tuš in spat. Pri nas ne bo nič ker imamo obiske.... ajde čaw čauči Tanči - miren let domov želim... Jadrnica je pa na sidru... tko, da ni panike... gremo jutri naprej...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:16:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea sunny je že šla , ostalim pa tudi želim veliko kaj nam želiš da nas po hrbtu počoha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:17:28
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Nč, punce in fantje.... Sex on the beach je začel popuščat... grem pod tuš in spat. Pri nas ne bo nič ker imamo obiske.... ja ja ne laž vsak izgovor je dober tvoj ostržek k ga tak čuvaš spi Nč ne spi.... jaz mu sam pokažem, pa že začne lagat..... in to ZELOOOO.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:17:59
|
|
|
|
mirojp
|
Punce...lahko noč in lepo spite
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:18:00
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sam mal... Jst ponižno sporočam, da se ne grem več te igrce k me trebuh boli za crknt!!! Morm še tamaučku za ponoč skuhat... Če se morje umiri, pridem nazaj, drgač vam pa želim mirno plovbo... a vidva na žlico ponoč jesta Noup.... Sam ADC mu moram z riževo sluzjo zgostit!!! a maš aptamil adc...papije to...ker smrdi kt hudič...a maš na recept Ja itak, da ga pije... Sej boljšga okusa zanj ni, ker ga pije (poleg mojega mleka) celo življenje. Tko, da druzga ne pozna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:18:45
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea sunny je že šla , ostalim pa tudi želim veliko kaj nam želiš da nas po hrbtu počoha Katjusa to je stoječki od vzadaj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:19:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Punce...lahko noč in lepo spite Lahko noč....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:19:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Nč, punce in fantje.... Sex on the beach je začel popuščat... grem pod tuš in spat. Pri nas ne bo nič ker imamo obiske.... ja ja ne laž vsak izgovor je dober tvoj ostržek k ga tak čuvaš spi Nč ne spi.... jaz mu sam pokažem, pa že začne lagat..... in to ZELOOOO. ti se kr tolaž.... lahko noč punce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:20:16
|
|
|
|
Balonchy
|
Tanci - na recept ga je imel... Zdej ga pa kr lep čas že kupujemo... Sam sept. dobim potrdilo za nazaj in upam, da bo ZZZS dal kak ojro...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:20:22
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sam mal... Jst ponižno sporočam, da se ne grem več te igrce k me trebuh boli za crknt!!! Morm še tamaučku za ponoč skuhat... Če se morje umiri, pridem nazaj, drgač vam pa želim mirno plovbo... a vidva na žlico ponoč jesta Noup.... Sam ADC mu moram z riževo sluzjo zgostit!!! a maš aptamil adc...papije to...ker smrdi kt hudič...a maš na recept Ja itak, da ga pije... Sej boljšga okusa zanj ni, ker ga pije (poleg mojega mleka) celo življenje. Tko, da druzga ne pozna a ga dobiš na recept
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:21:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea sunny je že šla , ostalim pa tudi želim veliko kaj nam želiš da nas po hrbtu počoha Katjusa to je stoječki od vzadaj.... hmmm lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:22:24
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Tanci - na recept ga je imel... Zdej ga pa kr lep čas že kupujemo... Sam sept. dobim potrdilo za nazaj in upam, da bo ZZZS dal kak ojro... ne vem sicer kako tio gre...jest sem dobla recept sam bi mogla it še tja potrdit, sam zdej ga itak noče več jest pa uporabljam riževo mleko, tko da če lohk kej skombiniramo ti dam recept
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:22:53
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sam mal... Jst ponižno sporočam, da se ne grem več te igrce k me trebuh boli za crknt!!! Morm še tamaučku za ponoč skuhat... Če se morje umiri, pridem nazaj, drgač vam pa želim mirno plovbo... a vidva na žlico ponoč jesta Noup.... Sam ADC mu moram z riževo sluzjo zgostit!!! a maš aptamil adc...papije to...ker smrdi kt hudič...a maš na recept Ja itak, da ga pije... Sej boljšga okusa zanj ni, ker ga pije (poleg mojega mleka) celo življenje. Tko, da druzga ne pozna a ga dobiš na recept Beri mal višje A ti ga maš na Rp?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:23:22
|
|
|
|
sunny24
|
sunny še tle...Smo bli na čiku...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:23:49
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 sunny še tle...Smo bli na čiku... ja ja sej ti verjamem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:24:08
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Tanci - na recept ga je imel... Zdej ga pa kr lep čas že kupujemo... Sam sept. dobim potrdilo za nazaj in upam, da bo ZZZS dal kak ojro... ne vem sicer kako tio gre...jest sem dobla recept sam bi mogla it še tja potrdit, sam zdej ga itak noče več jest pa uporabljam riževo mleko, tko da če lohk kej skombiniramo ti dam recept Za kolk časa pa so ti dal Rp? Ja, če vam ne pride vpoštev, se toplo priporočam..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:24:48
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 sunny še tle...Smo bli na čiku... Sam je bil pa dolg... ČIK mislim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:24:52
|
|
|
|
sunny24
|
Če smo pa res bli...Ker tako kratki pa tudi nismo ko gremo v akcijo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:25:34
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Tanci - na recept ga je imel... Zdej ga pa kr lep čas že kupujemo... Sam sept. dobim potrdilo za nazaj in upam, da bo ZZZS dal kak ojro... ne vem sicer kako tio gre...jest sem dobla recept sam bi mogla it še tja potrdit, sam zdej ga itak noče več jest pa uporabljam riževo mleko, tko da če lohk kej skombiniramo ti dam recept Za kolk časa pa so ti dal Rp? Ja, če vam ne pride vpoštev, se toplo priporočam.. za tri mesce...sam je že iher en okol...ne vem pa a se to šteje od tega k neseš potrdit al od izdaje recepta...zdej po ta novem ga moraš itak pol plačat pol pa oni dajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:27:03
|
|
|
|
tanci29
|
aja sem dobla za 30 škatel...za tri mesce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:30:08
|
|
|
|
Balonchy
|
Dej a te lahk jutri pokličem, pa se zmenimo, če si za??? Pa ti res ne bi blo odveč, če bi mi šla iskat???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:32:55
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Dej a te lahk jutri pokličem, pa se zmenimo, če si za??? Pa ti res ne bi blo odveč, če bi mi šla iskat??? ja komot ti dam sam morm it potrdit še ta recept...sam zdej je treba pol plačat tko da lohk greva skp...ajde se čujemo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?