|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Angelček Zoja od Rubin.
20.8.2009 22:19:03   
petrazg
Iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 151
21.8.2009 7:38:39   
princ_princeska
iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 152
21.8.2009 7:57:01   
Volga
Rubin, dva večera zapored pri nas na terasi gori drobna svečka za tvojo malo punčko. In ne, nihče ne bi smel prestajati toliko gorja kot ga vi v tem času. Moje iskreno sožalje.

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 153
21.8.2009 8:34:05   
rosajelka
Iskreno sožaljeuser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
21.8.2009 9:11:07   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Zoji v slovo

draga moja hčerkica, rada bi ti povedala, da sem neizmerno hvaležna, ker si me izbrala za mamico. V tem svojem kratkem življenju si me naučila, kaj pomeni močna volja, borbenost za življenje. Dala si mi ogromno ljubezni in samo upam lahko, da sem je tudi jaz tebi vsaj delček. Kljub temu, da sem ti dala ime, ki pomeni življenje mi te je kruta usoda vzela. Vsak dan se sprašuje zakaj. Ni je večje bolečine, kot je izgubiti otroka. Tako si se borila, da bi ostala z nami, ampak to je bilo močnejše od tebe. Sem hvaležna, da sem lahko zadnje ure prebila s teboj in te držala za roko. Vsaj to sem lahko naredila za tebe. Jočem, vsi jočemo, zelo te pogrešam. Danes me je čisto sesulo, ko je bil tvoj inkubator prazen, še dva dni nazaj je bilo vse vredu, veselili smo se tvojega prihoda domov. Gaja je ostala sama. Draga Zoja prosim oprosti mi za vso bolečino, ki si jo morala prestati in obljubim ti da bom za tvoj grobek lepo skrbela, vsaj nekaj kar lahko naredim zate. Večno te bom imela rada, tvoja mami. 

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 155
21.8.2009 9:12:10   
lake
Joj oprosti to sm hotla citirat k naši temi z-majčic, pa mi ni uspelo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 156
21.8.2009 10:22:51   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
21.8.2009 10:25:58   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 10:26:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
21.8.2009 10:47:44   
Anonimen
Rubin. lepo si napisala svoji mali hčerkici. Solze kar tečejo, res še enkrat sožalje ob tako hudi izgubi!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
21.8.2009 10:53:42   
Zala01
Joj Rubin sem tako pretresena...sožalje tebi in vsem tvojimuser posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
21.8.2009 11:06:04   
eva Ana
rubin tudi iz moje strani iskreno sožalje user posted image user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 162
21.8.2009 11:43:41   
Raho
Draga Rubin!
Ni je besede, s katero bi bilo moč odvzeti bolečino, ko se poslovi nekaj, kar je naše, samo naše.  Verjemi, da bo čas omilil bolečino, a nikoli ti ne bo vzel spominov, ki jih boš nosila s seboj. Naj bo malemu angelčku mirno nebo. Ostani močna. Iskreno sožalje.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 163
21.8.2009 13:10:28   
snikolina
Iskreno sožalje družini. Nimam besed, samo solze me oblivajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 164
21.8.2009 14:43:59   
Anonimen
Rubin, ravno danes zjutraj sem razmišljala, tako z radostjo v srcu, da je od tvjega poroda preteklo že toliko časa, da je z malčicama gotovo vse v redu.

Potem pa odprem RR in zagledam tole. Kot prenos misli. Ampak žal se je končalo na najbolj žalosten možni način. Mislim nate, na tvojo družino in seveda na Zojo.

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
21.8.2009 15:07:23   
Lusa

Hudo,hudouser posted image ...RUBIN ostani močna še tako naprej...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 166
21.8.2009 15:37:10   
Urša
Zelo ganljivo pismo, ki vsakega spravi v jok.user posted image user posted image user posted image Nimam besed, izredno mi je hudo za vas. Zoja, prosim čuvaj svojo sestrico, da zdrži borbo in vsaj malo razveseli družino v teh težkih trenutkih. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 167
21.8.2009 16:22:06   
christiana21
Bila sem na grobu od Zoje. Nesla sem ji svečko in rjavega medvedka, grob je bil odprt, tako, da sem medvedka vrgla kar v jamo, da pazi na malega angelčka Zojo.
Ne morem vam opisati občutkov...oba, jaz in Bogdan sva jokala ob pogledu na tisto malo belo krsto (cca 60-80 cm) , bele venčke in ikebane, z napisi v slovo, ter male bele svečke, ki gorijo malemu angelu v spomin.

Zoja...počivaj v miru, pazi na sestrici in na starša.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 168
21.8.2009 16:26:14   
botrca
Kako ganljivo pismo, solze kar same tečejo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne znam si prestavljat kaj ti in tvoja družina prestajate te dni.

Za vas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 169
21.8.2009 16:37:00   
mml
...moje sožalje vsem, ki imate radi Zojo user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 170
21.8.2009 16:56:46   
lara light
Draga Rubin,
naše iskreno sožalje tebi, sestricama in vsem tvojim.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 171
21.8.2009 18:17:09   
buši2
Draga Rubin,

prejmi naše iskreno sožalje. Bodi močna.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 172
21.8.2009 19:28:43   
Pikica5
oooo Rubin, tako vesela je bila novica o pričakovanju dvojčkov, a sedaj žalostna vest, da odšla je tvoja mala hčerkica Zoja... Iskreno sožalje tebi in vsem tvojim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj vam luč dobrote, ljubezni in upanja stoji ob strani, da prebrotite vse hudo in naj tudi za vas posije sonček čez vse življenje in odžene temne oblake iz vaših poti. Vaš angelček Zoja pa naj vas spremlja in varuje povsod kam vas bo ponesla pot. Rubin močan objem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še enkrat iskreno sožalje user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 173
21.8.2009 21:34:43   
RAČKAPK
user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 174
21.8.2009 22:05:53   
lutiropan
iskreno sožaljeuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?