Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:54:26
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy A ma kera vozni red od našga kulikopterja??? Dans je Tanci v nočni al ma fraj??? tanci neki štrajka Sam res... Tanci pogrešam tvoje divje vožnje...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 21:54:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:55:59
|
|
|
|
Balonchy
|
Sam zdej pa mal resnosti noo... VESTE KOGA JST FULL POGREŠAM - SHUKO in njenga PTIČKA!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:56:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy A ma kera vozni red od našga kulikopterja??? Dans je Tanci v nočni al ma fraj??? tanci neki štrajka Sam res... Tanci pogrešam tvoje divje vožnje... čaki da prebere 20 strani za nazaj al je pa helikopter crknil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:56:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sam zdej pa mal resnosti noo... VESTE KOGA JST FULL POGREŠAM - SHUKO in njenga PTIČKA!!! malo pred srečanjem se je nazadnje javila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:56:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy kufer je že na strehi a bi imele kako kolo jst sem rekla, da ne rabmo k tak mame vozičke a si ti že vse spakirala jaz bom jutri nč nimam sam v torbi imam nekaj svojih stvari pa kopalke imam na kupu, da jih ne pozabim k drgač vas pelem v fkk ja,važne so kopalke ............sem se mojmu delala norca da bom poročno rinko doma pustila,pa mi je v šusu hotel narediti flek na vrat sej se lahko nardiš da si jo zgubla... jst moje še nisem našla.... ja no si bom pa lahko na morju kej več prvoščla.... boš pa ti otroke merkala:)))) aja,zato me sabo vlečeš,da ga boš žurala,jaz ti bom pa otroke čuvala kako lahko kej takega pomisliš s sabo te vlečem da bom lahko hodla ponoč na wc
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:57:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tancy pride ponavadi k se odpira Šampanjc...ob polnoči ...dons mislm d ugotavla kako daš nutelo 200g. na 2 dela Baloncy i tebi dober večer....Sunny, kdaj mate miting ....mi uletimo u pondelek al pa torek, ne vem kako se je tastar zmenu za dopust. uletite k nam v valkanelo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:57:57
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tancy pride ponavadi k se odpira Šampanjc...ob polnoči ...dons mislm d ugotavla kako daš nutelo 200g. na 2 dela Baloncy i tebi dober večer....Sunny, kdaj mate miting ....mi uletimo u pondelek al pa torek, ne vem kako se je tastar zmenu za dopust. Kwa pa če b ga dans mal prej odprli??? YUST 4 U tanci.... zlata penina...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:58:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy kufer je že na strehi a bi imele kako kolo jst sem rekla, da ne rabmo k tak mame vozičke a si ti že vse spakirala jaz bom jutri nč nimam sam v torbi imam nekaj svojih stvari pa kopalke imam na kupu, da jih ne pozabim k drgač vas pelem v fkk ja,važne so kopalke ............sem se mojmu delala norca da bom poročno rinko doma pustila,pa mi je v šusu hotel narediti flek na vrat sej se lahko nardiš da si jo zgubla... jst moje še nisem našla.... ja no si bom pa lahko na morju kej več prvoščla.... boš pa ti otroke merkala:)))) aja,zato me sabo vlečeš,da ga boš žurala,jaz ti bom pa otroke čuvala kako lahko kej takega pomisliš s sabo te vlečem da bom lahko hodla ponoč na wc te bom štopala kok časa boš na WC-ju,da se ne boš v kakšen drug šotor spravila "prespat"
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:58:41
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, mi gremo dol v pondelk zjutri, tako da po moje mse dobimo v torek...Vse je odvisno od katjuse in majchy...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:58:46
|
|
|
|
tanci29
|
tanči is here kje je sex on the beach oz. jest mam raj o f.u.c.k. podabla kaku se imenuje...joj morm mal vn da preberem menuje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:59:37
|
|
|
|
Čebel@
|
balonchy........a za ostale pa nič penine????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:00:08
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo sej ga ne rabiš zraven raje kero iz rr prpel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:00:20
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tanči is here kje je sex on the beach oz. jest mam raj o f.u.c.k. podabla kaku se imenuje...joj morm mal vn da preberem menuje Sam ti pa kolubmo mate res dobr nos... Takoj zavohate kdaj teče beseda o vaju!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:01:15
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 balonchy........a za ostale pa nič penine???? ne ne sam zame
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:01:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 balonchy........a za ostale pa nič penine???? kr nej jo majo sem me se tud ne bomo namest njih namakal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:01:52
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 balonchy........a za ostale pa nič penine???? Ne... To je sam za tanči. Me mamo še od zadnč u kulikopterju borovničke sprawlene...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:02:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 balonchy........a za ostale pa nič penine???? ne ne sam zame smrk smrk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:02:06
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tanči is here kje je sex on the beach oz. jest mam raj o f.u.c.k. podabla kaku se imenuje...joj morm mal vn da preberem menuje Sam ti pa kolubmo mate res dobr nos... Takoj zavohate kdaj teče beseda o vaju!!! piska piska samo da se vriska
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:02:30
|
|
|
|
Katjusa
|
ka bomo juttin RD zafeštale:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:02:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 balonchy........a za ostale pa nič penine???? kr nej jo majo sem me se tud ne bomo namest njih namakal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:02:55
|
|
|
|
Balonchy
|
Kwa pol tanči - si frej dans al boš zakurblala mašino???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:03:06
|
|
|
|
Katjusa
|
jst bom vozla k ne pijem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:03:20
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PIŠKOT ČE ŠE RABŠ KLOBUČEK......jst sm zanč kupovala za Roksota pa ni blo za fante nč pa sm na "punčkasti" strani vela enga rjavega z roza sloni, rumenimi levi...skratka ena đungla...št 74.....je še listek gor, Rokso ga pol ni mel......prlet na kavo u Zbilje ti ga šenkam....loh že jutr k gre tastar spet u kromper. hja, nasa mala glava ima se 68. vem pa katerega opisujes, ampak ko sem jaz gledala so imeli samo vecje stevilke. sem pol enega kupila v BC, tko da mamo pisker pokrit. ce ga bos preč metala, pa povej da se slučajno takrat mim pripeljem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:03:25
|
|
|
|
Katjusa
|
kam gremo bosna al valkanela
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?