Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:55:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 joj joj dejmo pregnat te slabe stvari stran... Po dežju vedno posije sonček sva istih misli A si jih dobro zalila, vaše lumpe ma maja sm mu dol pustila...jaz pa tlele ljubi mir
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:58:12
|
|
|
|
Dudica1
|
grem tud jaz ven....byyyy
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 9:59:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
zdej sem pa samaaaa grem pa še jaz ven. Jaka čofota, ga grem mal zalit
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 10:00:58
|
|
|
|
lake
|
Pokica Kdaj si pa vstala da si že vse to nardila? Pa a tkole bi ti, jst ti svojga posodim, ti pa tvojga ne. A kr dva bi mela?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 10:03:47
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo mi smo iz sprehoda so zumaj tko zakurli da ni bit za zun sploh pa ne otroc tako da sve kr v hiši ostale, do ene petih pol pa spet mal vn
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 10:12:14
|
|
|
|
meduzica
|
naš se je pa komaj zdej uspaval, revež prav hud je bil name ker sva vaje delala fizioterapevtka to veliko bolj obvlada .. pri njej komaj kaj zajavka, pri meni pa skoz dežujejo solze sem vidla posnetek od blueeyes ... tamala je prav carica naš se čist drugač skuša na trebuh dat (s trebuhom naprej) .. jasno da mu ne bo uspelo ker se tako ne more na bok dat sploh, pa še rokice mu v napoto hodijo ... mu ne smem dovolit se zvijat s trebuhom naprej ... sam kaj ko skoz to počne ....... pri nas bo še MNOGOOO vode preteklo predno se bo sam obračal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 10:36:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica naš se je pa komaj zdej uspaval, revež prav hud je bil name ker sva vaje delala fizioterapevtka to veliko bolj obvlada .. pri njej komaj kaj zajavka, pri meni pa skoz dežujejo solze Revež... On bi se zabaval, ne pa vaje delal. Mora bit kar stresno tole zate, ane. Saj bo, poskušaj se v tem zabavati če se da, da dobro voljo tudi nanj preneseš- upam pa, da bo čimprej bolje Danes sem pa fuč. Sam spat bi šla A je še katera taka?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 10:37:36
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! ste pa pridne, bomo do kosila na 3. temi moram spakirat, gremo mal na morje... spet vikend varjanta. še dobro, da se da hotele dobit, ko so očitno bolj prazni. mani, želim ti čudovit dan jutri! pa kak kos torte pošlji
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 10:39:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Danes sem pa fuč. Sam spat bi šla A je še katera taka? smo boljše spali kot včeraj, mali je potegnil do 9.30 sicer sem ga ob ene 6.30 previla, se je zbudil, ker so ga krči matrali, potem sva pa nazaj zaspala.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 10:45:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moram spakirat, gremo mal na morje... spet vikend varjanta. še dobro, da se da hotele dobit, ko so očitno bolj prazni. ooo...mi pa mogoče v nedeljo šibnemo spet mal na morje...čeprav se mi za 1 dan sploh ne ljubi hodit ker prideš čist fuč...ampak ne bi še rada zaključila za letos za drugo leto se pa že z enimi menimo za na pag
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 10:47:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: meduzica naš se je pa komaj zdej uspaval, revež prav hud je bil name ker sva vaje delala fizioterapevtka to veliko bolj obvlada .. pri njej komaj kaj zajavka, pri meni pa skoz dežujejo solze Revež... On bi se zabaval, ne pa vaje delal. Mora bit kar stresno tole zate, ane. Saj bo, poskušaj se v tem zabavati če se da, da dobro voljo tudi nanj preneseš- upam pa, da bo čimprej bolje Danes sem pa fuč. Sam spat bi šla A je še katera taka? ja jaz sem tud taka...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 10:50:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moram spakirat, gremo mal na morje... spet vikend varjanta. še dobro, da se da hotele dobit, ko so očitno bolj prazni. ooo...mi pa mogoče v nedeljo šibnemo spet mal na morje...čeprav se mi za 1 dan sploh ne ljubi hodit ker prideš čist fuč...ampak ne bi še rada zaključila za letos za drugo leto se pa že z enimi menimo za na pag moj bi sel v nedeljo pa ne vem kaksno vreme bo...se zmer gruntam kaj uzet za tamalo sabo...hb sem pa sla kupit prejsni teden svecke z vrocino zbit ce bi blo slucajno kej po vsem tem kar ste govorile jih je dobr met vsaj sabo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 10:55:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moram spakirat, gremo mal na morje... spet vikend varjanta. še dobro, da se da hotele dobit, ko so očitno bolj prazni. ooo...mi pa mogoče v nedeljo šibnemo spet mal na morje...čeprav se mi za 1 dan sploh ne ljubi hodit ker prideš čist fuč...ampak ne bi še rada zaključila za letos za drugo leto se pa že z enimi menimo za na pag moj bi sel v nedeljo pa ne vem kaksno vreme bo...se zmer gruntam kaj uzet za tamalo sabo...hb sem pa sla kupit prejsni teden svecke z vrocino zbit ce bi blo slucajno kej po vsem tem kar ste govorile jih je dobr met vsaj sabo mogoče, če nam rata, bomo šli še enkrat v jeseni na pravi dopust. moj pravi, da bo mel cajt, sam potem pa mi gre projekte naštevat... japaja, lih za silvestrovo bo mel čas
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 10:58:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moram spakirat, gremo mal na morje... spet vikend varjanta. še dobro, da se da hotele dobit, ko so očitno bolj prazni. ooo...mi pa mogoče v nedeljo šibnemo spet mal na morje...čeprav se mi za 1 dan sploh ne ljubi hodit ker prideš čist fuč...ampak ne bi še rada zaključila za letos za drugo leto se pa že z enimi menimo za na pag moj bi sel v nedeljo pa ne vem kaksno vreme bo...se zmer gruntam kaj uzet za tamalo sabo...hb sem pa sla kupit prejsni teden svecke z vrocino zbit ce bi blo slucajno kej po vsem tem kar ste govorile jih je dobr met vsaj sabo kam pa bi šli?? če gremo za en dan ne vzamem nič drugega kot za preoblačit in rokavčke,obroč...brisače
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 11:07:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katmat, sam ne paničari zdaj Calpol je čist OK, če ga imaš za zbijat vročino.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 11:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, sam ne paničari zdaj Calpol je čist OK, če ga imaš za zbijat vročino. flaška pri nas ni nikoli pri tavelkem pomagal calpol, tako da smo mu vedno mogli dat svečke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 11:12:46
|
|
|
|
lake
|
Tud midva bova šla najbrž šele pozimi na dopust, če bo šlo tko naprej Sva ble v trgivini, je vroče k Sm srečala sosedo in dokler sm nazaj jst voziček peljala se ji je skoz smejala, ko sm ga pa njej dala je bla pa čist resna, in skoz mene gledala. Pa kmal bo treba voziček zamenjat, ker ji je košara že skor premajhna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 11:16:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moram spakirat, gremo mal na morje... spet vikend varjanta. še dobro, da se da hotele dobit, ko so očitno bolj prazni. ooo...mi pa mogoče v nedeljo šibnemo spet mal na morje...čeprav se mi za 1 dan sploh ne ljubi hodit ker prideš čist fuč...ampak ne bi še rada zaključila za letos za drugo leto se pa že z enimi menimo za na pag moj bi sel v nedeljo pa ne vem kaksno vreme bo...se zmer gruntam kaj uzet za tamalo sabo...hb sem pa sla kupit prejsni teden svecke z vrocino zbit ce bi blo slucajno kej po vsem tem kar ste govorile jih je dobr met vsaj sabo mogoče, če nam rata, bomo šli še enkrat v jeseni na pravi dopust. moj pravi, da bo mel cajt, sam potem pa mi gre projekte naštevat... japaja, lih za silvestrovo bo mel čas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 11:17:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moram spakirat, gremo mal na morje... spet vikend varjanta. še dobro, da se da hotele dobit, ko so očitno bolj prazni. ooo...mi pa mogoče v nedeljo šibnemo spet mal na morje...čeprav se mi za 1 dan sploh ne ljubi hodit ker prideš čist fuč...ampak ne bi še rada zaključila za letos za drugo leto se pa že z enimi menimo za na pag moj bi sel v nedeljo pa ne vem kaksno vreme bo...se zmer gruntam kaj uzet za tamalo sabo...hb sem pa sla kupit prejsni teden svecke z vrocino zbit ce bi blo slucajno kej po vsem tem kar ste govorile jih je dobr met vsaj sabo kam pa bi šli?? če gremo za en dan ne vzamem nič drugega kot za preoblačit in rokavčke,obroč...brisače na krk....U PRIKOLCO
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 11:18:14
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, sam ne paničari zdaj Calpol je čist OK, če ga imaš za zbijat vročino. JA SEJ CALpol mam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 11:20:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, sam ne paničari zdaj Calpol je čist OK, če ga imaš za zbijat vročino. JA SEJ CALpol mam calpol pri nas vedno prime...k sreči ga ne rabimo dostkrat tako da ga mam za enkrat in ga vžem stran...svečke so pa tako...primejo če otrok veliko pije drugače pa ne,tako so meni rekli. zdej se ne mormo odločit glede morja a bi šli sli ne...ker v sept. ali okt. gremo še v toplice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 11:23:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo mene nazaj s sprehoda.... pa vzun je že savna... kako more bit šele v ljubljani na betonu... adijo pamet IZVIRNO SPOROČILO: meduzica sem vidla posnetek od blueeyes ... tamala je prav carica he he jz pa doma nimam nič za zbijanje vročine... kaj sem slaba mami ... morm jt v lekarno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 11:29:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, sam ne paničari zdaj Calpol je čist OK, če ga imaš za zbijat vročino. flaška pri nas ni nikoli pri tavelkem pomagal calpol, tako da smo mu vedno mogli dat svečke Ja, samo to vidiš z uporabo. Na začetku bi jaz tko probala, šele če ne pomaga kaj močnejšega. No, pri nas samo hladni obkladki res pomagajo Niti svečke. Voltaren ga pa skor podhladi- pol pa bodi pameten
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 21.8.2009 11:31:34 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 11:31:00
|
|
|
|
KatMat
|
dej blue ne klamfaj neumnosti o slabi materi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.8.2009 11:32:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dej blue ne klamfaj neumnosti o slabi materi Itak, kake slabe mame neki no. Jaz moram tut še calpol dobit za tamalo, bom naslednjič P rekla da mi da recept.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?