Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 13:34:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ooo,ena izgubljena se je vrnila...virtualna, kak si? tud mene zanima...pozdravljena....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 14:37:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi smo pa danes praznovali 11 mesecev Larika, tudi tebi vse najboljše! Lepa punca.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 14:38:16
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft So poštekale, da z dvema dojenčkoma eden za drugim, prideta naenkrat tudi da pubertetnika....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 14:42:15
|
|
|
|
pf
|
Zdravo in adijo. Za čvekat ni nobene, zato grem raje posedat v miru na teraso, ker L spi. Najedli smo se, zlikala sem, obesila cote tudi in to bo to zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 15:04:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Zdravo in adijo. Za čvekat ni nobene, zato grem raje posedat v miru na teraso, ker L spi. Najedli smo se, zlikala sem, obesila cote tudi in to bo to zaenkrat. vse to po službi??? pa ti si supermami!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 15:07:22
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Zdravo in adijo. Za čvekat ni nobene, zato grem raje posedat v miru na teraso, ker L spi. Najedli smo se, zlikala sem, obesila cote tudi in to bo to zaenkrat. vse to po službi??? pa ti si supermami! Ja vse to po službi. Samo ne vprašaj kako sem utrujena. Zdajle se bo počasi miška zbudila in se greva še igrat in na sprehod. Saj tudi ne velja tak tempo, ker pol včasih komaj čakaš da je dneva konec. To pa ni vredu.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 15:11:06
|
|
|
|
amor real
|
ah, ja služba..... Meni pa v soboto poteče porodniška, gremo še za 14 dni na Pag in potem 7/9 začnemo HODIT v službo, ne delat, da ne bo pomote po 4 ure! Čestitke vsem sončkom, ki so že praznovali 1. rojstni dan!!! Nekaj sem gledala za nazaj po naši temi in moram priznat, da so naši sončki čudoviti. Provala sem prilimati še en video od našega Tomaža, sam ne vem če je ratalo....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 15:13:14
|
|
|
|
amor real
|
ratalo video namontirat.... BRAVO JAZ
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 15:15:16
|
|
|
|
amor real
|
jaz sem tudi vedno govorila, da bom imela najmanj 2 otroka, potem so nastopile težave z zanositvijo, sedaj pa mi nekam ni za imet takoj še enega (če bi ratalo npr. zanosit na hitro ), ker si ne predstavljam kako bi zgledalo imet dva divjaka doma . Leta pa počasi bežijo, še malo pa jih bo 38!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 16:19:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real ratalo video namontirat.... BRAVO JAZ Vsaj glas, da ti čujem.... Mali je pa ko kamikaza... Sliši nina nana in gre v spalnico?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 16:36:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma dejte no, kaj nej naredim..... Moja Lara skoraj nič čez dan ne spi, ker se stalno poseda.... in tudi po uro je v pojslici in ne zaspi.... vsako toliko grem tja in jo poležem, ma kaj, ko takoj vstane - se usede... sej meni to ni problem, ker se nič ne razburja... samo bejba nič ne spi.... potem po eni uri sicer zaspi, ma se hitro zbudi, ker je cajt za hrano... zdej, če do 17h ne zaspi pa jo bom tudi ven dvignila... pol je pa tečka.. Danes do 13.30 ni zaspala... in ob 14.30 se je že zbudila...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 18:11:01
|
|
|
|
Olivija*
|
torej je vstajanje že problem? saj sem ti rekla.... nisem ekspert za vzgojo, pa vseeno...jaz včasih kršim katero od mojih načel... npr. ker vem, da se ob flaški pomiri, ji dam malo soka v vodo in potem to lepo počasi pije, saj imamo še vedno cucelj št.2, ki naj bi bil za 6 mesecev al neki takega. včasih pomaga. sicer sem imela prej načelo, da ji bom dajala samo vodo za pit in se tega tudi še vedno držim, razen ko je izredno stanje. itak vem, da bo v varstvu dobivala sladke priboljške. če jih bom prepovedala, ji bojo pa skrivaj dajali... zakaj bi se torej jaz matrala s samo vodo, če bo čez 2 tedna tega konec
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 19:58:01
|
|
|
|
arabela*
|
Čer... no pa je minil dan....sem spert polna energije......čez dan pa sem bila tako utrujena,da sem komaj hodla....eh.. Otroci že spijo,jaz pa lepo uživam,sama....paše malo miru
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 19:58:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Nekaj sem gledala za nazaj po naši temi in moram priznat, da so naši sončki čudoviti. Provala sem prilimati še en video od našega Tomaža, sam ne vem če je ratalo....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 19:59:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Zdravo in adijo. Za čvekat ni nobene, zato grem raje posedat v miru na teraso, ker L spi. Najedli smo se, zlikala sem, obesila cote tudi in to bo to zaenkrat. bravo za super mami. ...me spominjaš name včasih....obvladala,poštimala vse.....je tako,ko si v elanu,gre vse lažje....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 21:56:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real ratalo video namontirat.... BRAVO JAZ bravo Tomaž in bravo mami
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 21:57:27
|
|
|
|
gold fish
|
...lepo čvekajte, šibam pakirat.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 22:07:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* torej je vstajanje že problem? saj sem ti rekla.... Ne, še ne vstane, poseda se.... namesto, da bi se obrnila na hrbet se vsede... Evo, malo prej se je zbudila, ker jo je motilo, da je spala na trebuščku.... namesto, da bi se obrnila na hrbet, se je usedla... tko pa ne more spat in je začela jokat... Ma ne, jst ji v pojslo ne bom nič dajala, sploh pa ne v flaški.... Zvečer je bila takooooo crkjena, da je v trenutu zaspala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 22:14:59
|
|
|
|
gold fish
|
...aja, sem skoraj pozabila... tia ..... hvala ........se javim, ko pridemo z morja...... pf - nisem še dobila pošte ..... mogoče se še jutri javim, če ne.... potem čez dober teden dni........ Lepo bodite in slavljenci lepo praznujte....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 22:15:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ima kdo Recaro sedež? Je OK?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 22:18:08
|
|
|
|
zband
|
dragi a temu tudi kvalitetni. adec jih ima že 10 leto na prvem mestu po testiranjih
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 22:24:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ima kdo Recaro sedež? Je OK? Poglej STM. So ekvivalent Recaru. Združene firme al nekaj takega. Mi imamo STM Starlight SP in sem ful zadovoljna. (9-36 kg) TOLE
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 20.8.2009 22:27:55 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 22:26:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband dragi a temu tudi kvalitetni. adec jih ima že 10 leto na prvem mestu po testiranjih Je tudi udoben? http://www.o-baby.de/agr/Recaro-Young-Sport_10608_3.html Kateri od teh je najboljši?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 22:31:23
|
|
|
|
zband
|
]Je tudi udoben?] še nobeden se ni pritožil,mislim pa da moja r..... ne bi pasala vanj. če imaš možnost ga kupi ker je gotovo najboljša kvaliteta neglede na ceno
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.8.2009 22:34:23
|
|
|
|
arabela*
|
sem še malo pokukat prišla....imam večerjo ...krožnik testenin....še od kosila ...vidim,da ničkaj ne dogaja.................... tako da nočka vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?