Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 14:46:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: birdy Punce, držte pesti da se bo dal zrihtat da dobimo vrnjen denar za na morje ŽE DRŽIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stiskam... a se bomo pol 3-je avti skupi vozl? A se slišmo lohk kr zvečer? Zdele Nelči pride pa mamo pol pestro... Sicer mam zdele živ mir, pa bi kamot čvekala, sam telefona nimam Če boš še pokonc tam okol pol desete? Bomo, dokler nas ne boste prehitel Ne, zna bit da se bomo mi mogl za kak hranjenje al pa lulanje ustavt... velja... se zvečer slišmo.... sej se bomo tud mi mogl ustavljat a pol vzamem več stolov s sabo al boste vi mel vse svoje? verjetno bi raje bli mal posebej.... glede na to da greste družinsko.... lahko imamo šotore blizu pa smo pač skupaj ko nam paše drgač ste pa mal sami al pa smo skos skupi kakorkoli meni je vseeno in če bi radi bli mal stran vas razumem in podpiram.... bomo skupaj na plači in na sprehodih....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 14:48:28
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea HVALAAA KER STE DRŽALE PESTI ZAME V PONEDELJEK KAJTI Z VELIM VESELJEM VAM SPOROČAM, DA SEM NAREDILA IZPIT....... dan. vas že cel dan berem, pokomentirat pa nimam cajta; mami to, mami ono, pa dojenje, kosilo, cunje, pospravljanje....
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 14:49:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 evo mojo čopkico Pa malo afnanja Pa poljubček za vas dekleta Mihailo..Moja tudi že 2 dni štrajka z GH...Danes sem ji nardila zelenjavico... Evo posnetek, kako "je bilo dobro" no in potem sva pristale na mlekcu Lep dan vsem!!!
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 14:51:13
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kovca mož:) mu ful paše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 14:52:21
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: birdy Punce, držte pesti da se bo dal zrihtat da dobimo vrnjen denar za na morje ŽE DRŽIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stiskam... a se bomo pol 3-je avti skupi vozl? A se slišmo lohk kr zvečer? Zdele Nelči pride pa mamo pol pestro... Sicer mam zdele živ mir, pa bi kamot čvekala, sam telefona nimam Če boš še pokonc tam okol pol desete? Bomo, dokler nas ne boste prehitel Ne, zna bit da se bomo mi mogl za kak hranjenje al pa lulanje ustavt... velja... se zvečer slišmo.... sej se bomo tud mi mogl ustavljat a pol vzamem več stolov s sabo al boste vi mel vse svoje? verjetno bi raje bli mal posebej.... glede na to da greste družinsko.... lahko imamo šotore blizu pa smo pač skupaj ko nam paše drgač ste pa mal sami al pa smo skos skupi kakorkoli meni je vseeno in če bi radi bli mal stran vas razumem in podpiram.... bomo skupaj na plači in na sprehodih.... Pomoje bomo kr bolj skup, morm še mojga vprašat kaj misl... Moj ma rad družbo Stoli pa ne vem. Kok mate kej placa v avtu? Ker jst ugotavljam da ne vem kako bomo vse skup dol odpeljal Napisan mava drgač tud mizo in stole, če pa mate plac v avtu bi pa tebe al pa Majchy prosila. No, moj je sicer reku da bi mizo kr trogu s sabo, da je fajn če sta dve mizi, magar za kako đezvo gor postavt. Midva vsekakor morva met kohr vsaj za kafe, ker pred kafetom sem jst mrtva
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 14:55:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: birdy Punce, držte pesti da se bo dal zrihtat da dobimo vrnjen denar za na morje ŽE DRŽIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stiskam... a se bomo pol 3-je avti skupi vozl? A se slišmo lohk kr zvečer? Zdele Nelči pride pa mamo pol pestro... Sicer mam zdele živ mir, pa bi kamot čvekala, sam telefona nimam Če boš še pokonc tam okol pol desete? Bomo, dokler nas ne boste prehitel Ne, zna bit da se bomo mi mogl za kak hranjenje al pa lulanje ustavt... velja... se zvečer slišmo.... sej se bomo tud mi mogl ustavljat a pol vzamem več stolov s sabo al boste vi mel vse svoje? verjetno bi raje bli mal posebej.... glede na to da greste družinsko.... lahko imamo šotore blizu pa smo pač skupaj ko nam paše drgač ste pa mal sami al pa smo skos skupi kakorkoli meni je vseeno in če bi radi bli mal stran vas razumem in podpiram.... bomo skupaj na plači in na sprehodih.... Pomoje bomo kr bolj skup, morm še mojga vprašat kaj misl... Moj ma rad družbo Stoli pa ne vem. Kok mate kej placa v avtu? Ker jst ugotavljam da ne vem kako bomo vse skup dol odpeljal Napisan mava drgač tud mizo in stole, če pa mate plac v avtu bi pa tebe al pa Majchy prosila. No, moj je sicer reku da bi mizo kr trogu s sabo, da je fajn če sta dve mizi, magar za kako đezvo gor postavt. Midva vsekakor morva met kohr vsaj za kafe, ker pred kafetom sem jst mrtva lej če bomo skupaj imam tak jst kuhalnik (indukcijsko) pa 2 mizi bom vzela v vsakem primeru da ne bomo na tleh kuhal bomo na eno dal tole indukcijsko.... mi2 z majcchy sme se tud že zmenle kaj bomo jedl in kaj mrmo kupit oz. kaj imamo doma.... drgač pa placa imam bolj malo dol bomo šli z 2 avtim nazaj pa same torej bo v avtu 5 oseb in bi blo fino da si vi vsaj stole vzemete.... no vsekakor se zmente, da se zmenmo pol kaj vzame kdo seboj za jest in kaj je treba kupit....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 14:56:05
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša............. nimam pojma kdaj sem prišla čez 7000 maksi......tega z dohodnino nisem vedela,zato sem pa prilepila link-si splača zapomnit mlea.......ČESTITAM!!!!!!! kayica.......vav kakšne ustnice ima Marinela-prava bejba birdy.........super za morčita kok časa bo pa pol tvoj dol?.........upam da dobite dinarčke nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 14:56:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Ojla punce :) Sem vas full pogresala :). Smo bli pri tasci in tastu, pol pa pridem domov in net ne dela. Grrrrr . Pa sem se ze tako veselila, da vas malo berem. V glavnem mi smo vredu, ce odstejem to, da se mi je zacela zbujat na uro in pol ponoci. Za znoret. Pa bo tudi to mimo. Poskusali smo Gh korencek in krompircek in vse je taksen blekh, da se skoro davi zraven. Komaj cakam, da sprobamo se sadje. Ce pa bo se to blekh, pa res ne vem kaj bomo hehe. Ocitno je bolj po mamici, ki ji lezijo mlecne stvari hehe. Zdaj pa si moram vzet malo casa in vas prebrat za nazaj! lp pri nas je ista pesem. a jih luna nosi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 14:56:50
|
|
|
|
Katjusa
|
tvoj bo mel žensko družbo razn mojih 2 fantov.... upam, da se rad igra z avtomobilčki dežja pol ziher ne bo:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 14:57:34
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy prid na gmail
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 14:58:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: birdy Punce, držte pesti da se bo dal zrihtat da dobimo vrnjen denar za na morje ŽE DRŽIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stiskam... a se bomo pol 3-je avti skupi vozl? A se slišmo lohk kr zvečer? Zdele Nelči pride pa mamo pol pestro... Sicer mam zdele živ mir, pa bi kamot čvekala, sam telefona nimam Če boš še pokonc tam okol pol desete? Bomo, dokler nas ne boste prehitel Ne, zna bit da se bomo mi mogl za kak hranjenje al pa lulanje ustavt... velja... se zvečer slišmo.... sej se bomo tud mi mogl ustavljat a pol vzamem več stolov s sabo al boste vi mel vse svoje? verjetno bi raje bli mal posebej.... glede na to da greste družinsko.... lahko imamo šotore blizu pa smo pač skupaj ko nam paše drgač ste pa mal sami al pa smo skos skupi kakorkoli meni je vseeno in če bi radi bli mal stran vas razumem in podpiram.... bomo skupaj na plači in na sprehodih.... Pomoje bomo kr bolj skup, morm še mojga vprašat kaj misl... Moj ma rad družbo Stoli pa ne vem. Kok mate kej placa v avtu? Ker jst ugotavljam da ne vem kako bomo vse skup dol odpeljal Napisan mava drgač tud mizo in stole, če pa mate plac v avtu bi pa tebe al pa Majchy prosila. No, moj je sicer reku da bi mizo kr trogu s sabo, da je fajn če sta dve mizi, magar za kako đezvo gor postavt. Midva vsekakor morva met kohr vsaj za kafe, ker pred kafetom sem jst mrtva lej če bomo skupaj imam tak jst kuhalnik (indukcijsko) pa 2 mizi bom vzela v vsakem primeru da ne bomo na tleh kuhal bomo na eno dal tole indukcijsko.... mi2 z majcchy sme se tud že zmenle kaj bomo jedl in kaj mrmo kupit oz. kaj imamo doma.... drgač pa placa imam bolj malo dol bomo šli z 2 avtim nazaj pa same torej bo v avtu 5 oseb in bi blo fino da si vi vsaj stole vzemete.... no vsekakor se zmente, da se zmenmo pol kaj vzame kdo seboj za jest in kaj je treba kupit.... moje mnenje:da katjuša dodatnih stolov in miz ne jemlje ker bo na koncu zmanjkalo prostora za domov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 15:03:59
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Naša se sama vsede in sedi toliko časa dokler se ne vstane. Vsede pa se tako, da ko jo dam ležat na hrbet se obrne na trebuh, gre v položaj za plazenje in se potem sama vsede. Vstane pa tako, da se nečesa oprime in potegne gor in lahko stoji kar nekaj časa. Se pa tudi že iz stoječega položaja vsede na rit, se da v plazeči položaj in se odplazi NOVIM DOGODIVŠČINAM naproti.... Sama sedi kolikor pač sama hoče.... carica, a si ziher, da ni več stara
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 15:07:54
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Slikca mojih treh srčkov .......kako je muckom ime? Ta temni je Tomi (7 let), sivi pa Mačo (8 let)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 15:09:09
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: timy Slikca mojih treh srčkov iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... pa kako lepo že sedi punca tvoja ja, je kar naenkrat začela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 15:13:56
|
|
|
|
črticaa
|
mi2 z adrianam greva pa zvezke kupt,... sam sm pomoje bl jz navdušena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 15:16:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa mi2 z adrianam greva pa zvezke kupt,... sam sm pomoje bl jz navdušena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 15:18:52
|
|
|
|
timy
|
katjuša naša se sama vsede, če ima pred ali ob sebi kakšno oporo, npr. ograjico od posteljice, držalo pri vozičku ... benjaminu pa tale frizurca res fuuul paše!!! kayica kakšne lepe slikce črticaa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 15:20:21
|
|
|
|
Katjusa
|
birdy pol se slišmo zvečer pa se vse zmenmo jst grem pa zdej neki za jest iskat za mojega malega postriženega ptičeka:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 15:58:45
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......malo me pa svetloba heca pa da naju bojo ostale najdle ko pridejo na obisk
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 20.8.2009 15:59:46 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 16:22:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......malo me pa svetloba heca pa da naju bojo ostale najdle ko pridejo na obisk morš dat aparat bolj daleč stran pa z zumom približat ampak dober se vidi, da bomo ob 4 zjutri vstajal ker je not verjetno bolj svetlo k zunaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 16:37:54
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy dobila sem pošto iz vrtca v ponedeljek ob 16:30 imamo sestanek in morem bit tam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 16:39:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy dobila sem pošto iz vrtca v ponedeljek ob 16:30 imamo sestanek in morem bit tam nč bat to je ponedeljek 31.8. do takrat bomo pa že menda ja doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 16:42:33
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-a Majchy loviš????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 16:42:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......malo me pa svetloba heca pa da naju bojo ostale najdle ko pridejo na obisk majchy a si novega fotkiča probala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 16:43:18
|
|
|
|
Onasiss
|
No, ko bota na dopustu vaju bomo druge prehitele v številih postov!!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?