|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 7:38:24
|
|
|
|
tims
|
Doooobrooooo jutrooooo. Z eno instant vam jest postrežem, za zajtrk bo pa Majuska poskrbela. Upam, da kmal, ker sem že kr lačna Kok je pa dons lep dan . Tok sem vesela da sem prestala zobarja, da se mi še vedno kr smeji. Je moj dons zjutraj reku, da je 100% razlika od včeraj in danes . Pa to ponavad res vsi porajtajo, da je, tisti dan, ko imam zobarja, nekaj narobe z mano. Čist sem zategnjena, slabe volje, vsaka stvar me razpi***, ko sem pa fertik, sem pa spet tista stara. Skratka, prov fajn se počutim danes . Včeraj sem tudi končno zrihtala na banki spremembo naslova, ker sem pošto še vedno dobivala k tašči, pa mal sem se mogla pozanimat, če imajo kakšno fajn varčevanje za otročke. Zvečer sem pa spet zakomirala, kokr sem dolga in široka. Samo uležem se z Nino, al pa s Timom in že me zmanka. Prej pa ni šans, da bi zaspala pred polnočjo. Ja, tale služba mi je zjeb*** ritem . Metuljček, srečno danes v službi 3jeMi, kje so zdej moje nalepkice ? Mi je zobarca dva zoba popravla, pa čist pridna sem bila, nič jokala . Babice,dedki - je res, da ko to postanejo, da so bolj občutljivi, kot pa takrat, ko so sami imeli svoje otroke. Pa tud bolj otročji .Je moj zadnjič čist znoru, ko smo bili pri tastu na kosilu. Ja, madona, je tast cel cajt neki govoru, pa se afnal, pa grimase delal in seveda je potem Tim ponavljal. Mu je moj potem že kar jezno reku, da naj da zdej mir, ko se je in da naj se spomni, kako je bilo, ko je bil on majhen (mož namreč), da je mogu čist pr mer sedet pa lepo jest in nobenga afnanja vmes. Pa je bilo kakšno minuto mir, pol je pa spet začel. Huj k Tim . Rebeca, a sem lahko od tvojga prjatelca ? Zimska, jooooj kašen cortek je Lan . Kok se lepo stiska . Pridem mal k vam na obisk, da vidim kako to zgleda, sem že kr mal pozabla Majuska, no, HB, sam da je boljš z Aleksandrom in da bo tako ostalo Neboglasnica, si se napočivala? Te je mož presenetu, pa on pospravu stanovanje? Almera, sem si kr predstavljala kakšni ste mogl bit, tam v peskovniku z vodo . Sam men tud ni nikol panike, če so moji otroc umazani. Jih nikol ne maltretiram, da morjo pazit, da se ne bojo umazal. Mi gre to prav na k**** k slišim kakšne mame:" Na, poglej zdej kakšen si? Kaj bojo pa ljudje rekl?" Pa sej opereš une cune. Nej otrok uživa. Sej ju ne oblečem v "tamašne gvante" k gremo ven. Oh, ja. Zdej pa spet delat. Dons je že četrtek
< Sporočilo je popravil tims -- 20.8.2009 7:39:02 >
|
|
|