Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.8.2009 11:15:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Draga tally! Vse kar upaš naj se izpolni, kar iščeš naj se odkrije, kar si želiš naj se uresniči, vse kar v srcu čutiš, naj se v srečo in ljubezen zlije. Vse naj naj za ... rojstni dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.8.2009 12:23:07
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Še zmeri nobene ? Nč, grem pa omakco dokončat. Aja, jeeee bravo jst 2800 postov mam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.8.2009 13:35:34
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hojla ženske! Me nič ne pogrešate, kaj? jaz vas vsak dan malo preberem..paa nekega hudega dela glih nimmam... parkrat zadnje dni, pa mi sploh ni šlo postov objavljat, in še zdaj ne morem na forum tako kot ponavadi Upam, da ste vse ok...pa da se bo kaj bolj čvekalo, ko minejo dopusti? evo, mi pičimo čez dva dni še malo v portorož potem pa še v bohinj...in konec za letos...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.8.2009 13:39:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Jutri gremo v Gardaland in pripravljam kramo za s sabo. Upam, da bo fino jeej! Sigurno se že imate krasno,špasno!!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.8.2009 13:40:00
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Draga tally! Vse kar upaš naj se izpolni, kar iščeš naj se odkrije, kar si želiš naj se uresniči, vse kar v srcu čutiš, naj se v srečo in ljubezen zlije. Vse naj naj za ... rojstni dan. Vse lepo pa da bo buši lepo rasel in z njim mala pikica! Lepo praznujj!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.8.2009 13:40:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Še zmeri nobene ? Nč, grem pa omakco dokončat. Aja, jeeee bravo jst 2800 postov mam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.8.2009 13:43:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hijenca- kaj pa se to med vama dogaja? Joj, samo ne se pustit tud njemu ne... po moje to ful ni lepo, da zato da te jezi odpisuje nazaj ne vem, sama najbolje veš..ampak... ne zameri,ampak s tem da bi ti njej sms poslala ne vem če bi kaj rešla... Verjetno/ mogoče ne poznam vse zgodbe,...ampak ona ni "nič" kriva v tem primeru...konec koncev je on tisti s katerim si ti v zvezi. ... Da pa ji manjka nekaj v glavi je pa itak očitno. SREČNO s tem in tudi glede službe!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.8.2009 19:50:55
|
|
|
|
aurora28
|
Tally vse najboljše . Špelin@ upam, da uživate v Gardelandu, joj jaz sem tam na zadnje bila v srednji šoli, to je skoraj pred 17 leti . Zdaj je že vse preurejeno in izpopolnjeno. Boš jutri poročala o vašem izletu. Čmrlika vi tudi uživajte v Portorožu in Bohinju. Moj dopust se je že zaključil v nedeljo. Anitka kako to misliš po 16 mesecih greš v službo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.8.2009 22:55:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Tally vse najboljše . Tudi z moje strani Anitka kako to misliš po 16 mesecih greš v službo Imela sem tri mesece podaljšan por. dopust, sedaj pa sem koristila še star dopust in začnem z novim šolskim letom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.8.2009 23:08:25
|
|
|
|
jana81
|
no pa da še jst kej povem.. Danes sva z dragim naredila generalko po hiši, valda nisva vse končala, ker je hiša ogromna, sva še dol pri mami pucala okna.. jutri nadaljuje sam, jst grem delat.. Drugače pa moj sonček uživa na morju, baje je zelo priden..bomo vidl kolk utrujena bosta prišla babi in dedi nazaj Midva sva si tud vzela včeraj čas samo zase, drgač naju skos obiski motijo , ker vedo da sva sama.. tally tud od mene vse najboljše !!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 8:07:03
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Kavica Mi2 z Vidkom sva po konc že od mal pred 5h. Po noč je skoz neki jamral, pa vsake tolk mal pojokal, pa kašlajl. Pol sm ga vzela k seb, je bil ful vroč. K je moj vstal za v šiht, sva vstala tud mi2 in sva šla zmerit vročino (37,9C), pa sm mu dala kr vseen daleron sirup. Pol je blo bolš sam sitn je bil pa k . Uf,...pa sva šla v dnevno, pred TV, pa ni pomagalo...on bi, da ga bi jst v naročju držala pa stala, ja pa jade . Če sm se hotela vsest je začel tulit, nč mu ni blo prav. Dns je prvič v vrtcu k sm odšla jokal za mano. Ne vem kaj ga daje. Nč, grem mal pospravljat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 8:14:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Kavica Mi2 z Vidkom sva po konc že od mal pred 5h. Po noč je skoz neki jamral, pa vsake tolk mal pojokal, pa kašlajl. Pol sm ga vzela k seb, je bil ful vroč. K je moj vstal za v šiht, sva vstala tud mi2 in sva šla zmerit vročino (37,9C), pa sm mu dala kr vseen daleron sirup. Pol je blo bolš sam sitn je bil pa k . Uf,...pa sva šla v dnevno, pred TV, pa ni pomagalo...on bi, da ga bi jst v naročju držala pa stala, ja pa jade . Če sm se hotela vsest je začel tulit, nč mu ni blo prav. Dns je prvič v vrtcu k sm odšla jokal za mano. Ne vem kaj ga daje. Nč, grem mal pospravljat. Jutro in hvala za kavico Ja kaj pa revčka muči, upam, da ne bo kaj zbolel Mi smo pa imeli to noč mirnejšo proti prejšnji. Zdaj čakam, da Gal vstane, potem šibava pa na kavo, popoldne pa si grem uredit tale moj narastek na glavi po dolgem času. Je že skrajni čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 10:31:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Kavica Mi2 z Vidkom sva po konc že od mal pred 5h. Po noč je skoz neki jamral, pa vsake tolk mal pojokal, pa kašlajl. Pol sm ga vzela k seb, je bil ful vroč. K je moj vstal za v šiht, sva vstala tud mi2 in sva šla zmerit vročino (37,9C), pa sm mu dala kr vseen daleron sirup. Pol je blo bolš sam sitn je bil pa k . Uf,...pa sva šla v dnevno, pred TV, pa ni pomagalo...on bi, da ga bi jst v naročju držala pa stala, ja pa jade . Če sm se hotela vsest je začel tulit, nč mu ni blo prav. Dns je prvič v vrtcu k sm odšla jokal za mano. Ne vem kaj ga daje. Nč, grem mal pospravljat. Jutro in hvala za kavico Ja kaj pa revčka muči, upam, da ne bo kaj zbolel Mi smo pa imeli to noč mirnejšo proti prejšnji. Zdaj čakam, da Gal vstane, potem šibava pa na kavo, popoldne pa si grem uredit tale moj narastek na glavi po dolgem času. Je že skrajni čas. Ej, nimam pojma kaj mu je. Vse je možno, sam upam, da ne bo zbolel. Bojim se kaj bo danes po noč, upam da ga ne bojo kake more tlačle k je tolk jokal. Lepo se mejta na kavici in pr frizerju. Jst bi se tud mogla it kej porihtat pa ne morem k nimam več €. Slaba plača za 4h delavnik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 10:41:20
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Tilen spi,pa imam malo časa. Včeraj smo dobili obvestilo iz vrtca,v kateri skupini bo Tilen in da imamo 31.8 srečanje za oba.Tako da bomo šli komplet familija v vrtec .Tilen bo mucek .Mu prav paše,pa kot nalašč je zadnjič teta prinesla puzzle z motivom mucka. Moram pa vzeti fotoaparat s sabo.Hvala Srčekgirl za idejo.Pa za Vidka,da ne bo kaj zbolel.Koliko pa dobiš plače,če ni skrivnost? Jaz imam sicer minimalca,ampak za malico in vožnjo ter stimulacijo dobim toliko,da normalno shajamo Anitka...uživaj na kavici in pri frizerju Ali vaši otročki vse že sami jedo,ali jim pomagate? Tilen je nekam hudo navdušen nad žlico,sploh mi ne pusti,da bi mu jo držala.Pa kar naj je in paca sam,ker še ene napake ne mislim narediti,tako kot pri Nejcu,ko sem ga prav dolgo futrala.Danes sem Tilnu kupila plastični slinček,da ne bo ves napacan.Ali kaj veste,ali imajo v vrtcu svoje slinčke ali jih moramo mi prinesti?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 11:19:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Tilen spi,pa imam malo časa. Včeraj smo dobili obvestilo iz vrtca,v kateri skupini bo Tilen in da imamo 31.8 srečanje za oba.Tako da bomo šli komplet familija v vrtec .Tilen bo mucek .Mu prav paše,pa kot nalašč je zadnjič teta prinesla puzzle z motivom mucka. Moram pa vzeti fotoaparat s sabo.Hvala Srčekgirl za idejo.Pa za Vidka,da ne bo kaj zbolel.Koliko pa dobiš plače,če ni skrivnost? Jaz imam sicer minimalca,ampak za malico in vožnjo ter stimulacijo dobim toliko,da normalno shajamo Anitka...uživaj na kavici in pri frizerju Ali vaši otročki vse že sami jedo,ali jim pomagate? Tilen je nekam hudo navdušen nad žlico,sploh mi ne pusti,da bi mu jo držala.Pa kar naj je in paca sam,ker še ene napake ne mislim narediti,tako kot pri Nejcu,ko sem ga prav dolgo futrala.Danes sem Tilnu kupila plastični slinček,da ne bo ves napacan.Ali kaj veste,ali imajo v vrtcu svoje slinčke ali jih moramo mi prinesti? Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog, neto 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (bruto okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit. ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 19.8.2009 11:26:47 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 11:28:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit. ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo. To je pa res za .Jaz dobim za 4 ure 570 eur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 11:39:07
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit. ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo. To je pa res za .Jaz dobim za 4 ure 570 eur Blagor teb. Kje pa ti delaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 11:54:05
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit. ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo. To je pa res za .Jaz dobim za 4 ure 570 eur Blagor teb. Kje pa ti delaš? imaš zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 12:08:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit. ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo. To je pa res za .Jaz dobim za 4 ure 570 eur Blagor teb. Kje pa ti delaš? SG 250 €Bruto??? si misla neto plus malca in prevoz, pa za izplačilo dobiš 344€ .. ker 250 e bruto je ful malo.. tilči a ti to bruto al neto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 12:09:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka popoldne pa si grem uredit tale moj narastek na glavi po dolgem času. Je že skrajni čas. uh jst sem ga tud mogla, sem bla že kot zelna glava..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 12:28:01
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit. ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo. To je pa res za .Jaz dobim za 4 ure 570 eur Blagor teb. Kje pa ti delaš? SG 250 €Bruto??? si misla neto plus malca in prevoz, pa za izplačilo dobiš 344€ .. ker 250 e bruto je ful malo.. tilči a ti to bruto al neto? Neto.Toliko dobim za izplačilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 12:31:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit. ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo. To je pa res za .Jaz dobim za 4 ure 570 eur Blagor teb. Kje pa ti delaš? imaš zs itak
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 12:39:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit. ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo. To je pa res za .Jaz dobim za 4 ure 570 eur Blagor teb. Kje pa ti delaš? SG 250 €Bruto??? si misla neto plus malca in prevoz, pa za izplačilo dobiš 344€ .. ker 250 e bruto je ful malo.. tilči a ti to bruto al neto? Lej, men na plačilni piše:sumarna bruto plača napr. (k je na vsaki mal drgače odvisno od meseca)325,61€, neto plača 253,65€, pol pa plus prevoz, pa malica in pride okrog 327€ ( včasih več, včasih manj), kle so tud norme štete, pa kolk je okvare,...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 12:41:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Tko, zdej pa šibam se v šiht pajsat. ČAWČ
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.8.2009 12:45:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Bruto je okrog 250 €, pol dobim pa še za prevoz in malico in skupaj mi nakažejo ( do zdaj je blo največ okrog 344€), za 4h. Za 8h pa ni kaj preveč višja plača (okrog 496€), pre malo. Si človk res ne more nč prvoščit. ŽALOSTNO, v trgovinah pa dražijo. SG 250 €Bruto??? si misla neto plus malca in prevoz, pa za izplačilo dobiš 344€ .. ker 250 e bruto je ful malo.. tilči a ti to bruto al neto? Lej, men na plačilni piše:sumarna bruto plača napr. (k je na vsaki mal drgače odvisno od meseca)325,61€, neto plača 253,65€, pol pa plus prevoz, pa malica in pride okrog 327€ ( včasih več, včasih manj), kle so tud norme štete, pa kolk je okvare,... ja takle pa bo že štimal..se mi je zdej da si se prej mal zatipkala..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?