|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.8.2009 19:55:39
|
|
|
|
mavo
|
O, helou, tudi jaz sem še med živimi. Smo dans prišli z morja, pa sem malo prečekirala, kaj se tu dogaja. Ja, hudič je ta služba, človek sploh nima za nič več časa, po mojem je ful cajta minilo od takrat, ko sem se zadnjič tu javila. Vmes se je tudi en par stvari zgodilo...stanovanja ne bo v Lj tako kot smo upali, ampak so nam ga namesto tega dodelili na Vrhniki. Smo se odločili, da ga ne vzamemo in bomo raje jeseni še enkrat dali vlogo. Ja, pa še ena malenkost se nam je zgodila... povečali se bomo za še enga člana. Sem pa v tej drugi nosečnosti, komaj 12 tdnov trajajoči, že doživela kup šokov. Pri prvem odvzemu krvi sem bila pozitivna na toksoplazmozo. ki je pri prvi nosečnosti nisem imela. Madona, me je skoraj kap trofla, vendar pa so pri drugem odvzemu ugotovili, da je bila okužba pred nosečnostjo in da ni problematična za plod. V glavnem, to je to za začetek. Zdaj grem ležat, ker mi hoče glavo raznest, jutri pa na šiht. Kar sem hotla komentirat, sem pa itak pozabla. Aja, edino to, da je naš Matevž tudi afte fasal in to tik pred morjem. Tri do štiri dni je bil ful bogi, ni jedel, ni pil, potem se je pa popravilo, kot da ni blo nič. Mazala sem ga z Gengigelom, ki sem ga dobila v lekarni, ker drugega ti itak ne morejo dati. No, zdaj pa res grem, me je še lakota zagrabla...ojoj, zdaj se pa lahko zvagam, ko sem doma. Ma, se bom raje zjutraj, bom imela še zadnjo večerjo...
|