|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
13.8.2009 8:53:19   
Jančika_
Teta beta, hvala, jo bom poklicala. Zdaj spet imam avto (mater, si zmišljuje tale dec).

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
13.8.2009 17:55:57   
Naty*Taja
E jaz sem danes zbluzila jutri pa nimam avta.
Skuštrana - za sling ni panike, pošlji, ko boš. Čeprav ima naš Erik že 6600g in Janji roke dol visijo!! user posted image Aja - pa takele otroke nam tudi rata kdaj nardit! Tadruga in tatretji sta približno taka, Skor nič dela. ...ŠE!
Mastitis - baje, če imaš prvič kje zastoj, je treba pri vsakem naslednjem dojenju pazit, ker se rado ponovi na isih mestih - nekakšna kronična okvara vodov, al neki takega je meni babica razlagala.
E zdej pa grem za našimi na igrišče...

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
13.8.2009 21:08:02   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Ahoj
se vas nekako ju3 pričakovala, lahko pa tudi konec tedna uletite, ko bom imela M mimo in bom malo manj tečna...

Jančoka.se mi je zdelo, da sem nekaj komantirala in odgovarjala....user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
14.8.2009 15:02:12   
žanek
Pozdravljene.
Mi smo se ponoči vrnili z morja, ker nam je N. zakuhala v sredo ponoči user posted image . In ker se full bojimo uroinfekta in teh reči pri njej, nismo reskirali in se takoj odpravili domov. Danes smo že obiskali zdravnika in ni nič hujšega. Dobila je neke spuščaje in afte v ustih.

user posted image Tiste z izkušnjami glede aft, mi lahko kej napišete prosim, sej grem sama iskat po netu, sam sem še tok lena, ker smo se celo noč vozili.

V Omišu je pa full lepo in fajn, mi se bomo še vrnili in ga priporočom.
Se oglasim še zvečer, grem spat user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 14.8.2009 15:04:07 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
15.8.2009 10:16:19   
Jančika_
O, Žanek, jaz sem pa včeraj ful mislila na vas, kako uživate še zadnji danuser posted image . A pol je dol fajn? No, saj se kaj slišiva. Glede aft se mi pa ne sanja, žal oz. na srečo, ker pač nimamo nobenih izkušenj.

Moj heroj danes piči že opoldan na eno fantovščino, tak da bom skoz sama in brez avta. Če se katera nima kam dat in ji ni žal, da se otroc umažejo ko pujsiuser posted image , vabljene!

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
15.8.2009 11:09:28   
Bonnie_RR
Joj, včeraj sva dala malega na počitnice do nedelje in se dobesedno nisva imela kam dat.user posted image J. je imel namreč same neke veleumne predloge povezane s hrano (ob 9h zvečer!), tako da sem se, v boju proti pridobivanju odvečnih kg, iz varnostnih razlogov spravla kar v posteljo. user posted image user posted image

No, danes pa so že narejeni plani...user posted image Zdejle grem nardit zgodnje kosilo, J. bo medtem pokosil travo, potem se bova pa do MB zapeljala, malo po trgovinah pofirbcat, zvečer bomo pa s kolegi pekli koruzo... Njami!user posted image

Afte... Joj, Nik jih je imel kakšni 2 leti nazaj in je bil ful bogi. Kak teden je komaj kaj dal v usta, pa še to same take bolj hladne in spasirane stvari ala jogurt, puding in podobno. Nama takrat zdravnica ni nič dala (sva šla bolj pozno k njej in je rekla da gre že na bolje), samo opozorila, da če ne bo v nekaj dneh bolje, naj prideva nazaj in bo dobil Daktarin gel. No, ni bilo potrebno. Je pa sodelavka imela pred kakima 2 mesecema tamalega z aftami in je v lekarni vzela nek gel (mislim, da Cikaflak ali nekaj takega) in je baje ful pomagal...

Jančika... Hvala za tist!user posted image

No, grem zdej kuhat..

Lep vikend!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
15.8.2009 15:17:37   
marjanaR
Žanek, če sem prav razumela, ste dobili afte. Pri nas smo bili v 14 dneh dvakrat na morju in smo domov prišli obakrat s spuščaji v ustih, podobnimi aftam. Začelo se je z vročino , potem pa naslednji dan drobne pikice v ustih z rumeno sredino. drobne pikice so se pojavile tudi po telesu, vendat šele en tretji dan, pa še to le po podplatkih in rahlo na dlaneh. Prvič sem šla z N. k zdravniku - belezen ust, dlani in podplatov.  Mine pa v kakih štirih dneh.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
15.8.2009 15:19:55   
marjanaR
Aja, Žanek, jaz sem N. spirala z žajbljem (čaj), kar z žlico poknila v usta, je tako ali tako pljunila ven, ker je žajbelj ful grenek. Tudi pri K. sem to počela, takoj, ko se je malo pokazalo, da bo, pa je kar nekako izzvenelo. srečno.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
15.8.2009 16:55:57   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

potem se bova pa do MB zapeljala, malo po trgovinah pofirbcat...

Najdem pa res pravi dan...user posted image Itak, sva že v štartu videla, da je danes VSE zaprt...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
15.8.2009 17:02:08   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaR

Žanek, če sem prav razumela, ste dobili afte. Pri nas smo bili v 14 dneh dvakrat na morju in smo domov prišli obakrat s spuščaji v ustih, podobnimi aftam. Začelo se je z vročino , potem pa naslednji dan drobne pikice v ustih z rumeno sredino. drobne pikice so se pojavile tudi po telesu, vendat šele en tretji dan, pa še to le po podplatkih in rahlo na dlaneh. Prvič sem šla z N. k zdravniku - belezen ust, dlani in podplatov.  Mine pa v kakih štirih dneh.

Ja, afte naj bi dobila. Sem res mal čuden napisala.
MarjanaR, kot da bi našo N. opisala, čisto isto se je zgodilo pri nas. Vročina, naslednji dan drobne pikice na podplatih, dlaneh, malo po telesu. Sedaj ima še pikice v ustih in ji mažemo z Daktarin gelom - nam je zdravnica predpisala, češ ima afte in to je vse user posted image pikice pripisuje aftam.
Sem pa sama brskala na netu vso noč in tudi sumim na tole bolezen ust, dlani in podplatov. Zanimivo, da naša zdravnica o tej bolezni ne ve nič user posted image Madoniš, včasih se mi zdi da več vem kot naša zdravnica user posted image Bo treba mal razmislit.
Naty-taja, kakšne so vaše izkušnje z zdravnico?
Včeraj zvečer nam je pa še Ž. zakuhal - vročina, bruhanje, driska user posted image .  Pri njemu ponavadi traja 2 dni in je ok. Upam, da bo tudi tokrat tako, drugače ga peljemo dežurnemu.

Punci HVALA!! Bom poskusila še s čajem.

< Sporočilo je popravil žanek -- 15.8.2009 17:03:18 >

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
15.8.2009 22:01:04   
Jančika_

potem se bova pa do MB zapeljala, malo po trgovinah pofirbcat...

Najdem pa res pravi dan...user posted image Itak, sva že v štartu videla, da je danes VSE zaprt...user posted image

Sem takoj trznila, ko sem videla prvi napisan postuser posted image . Pa ne bi sicer vedela, samo živimo zraven Marijine bazilike in so nam že ob pol sedmih zjutraj zagrenili lajf zvonovi. Ma resno, to tak tolčejo, da te je strah za šipe...no, saj popoldan je bilo OK, ampak zjutraj pa maša in zvočniki in cel žur. Pa zakurblani avtobusi tik pod oknom, da jim klima laufa med mašo, ker to pride ful romarjev sem...

Žanek, pozdravite se, potem se pa kaj vidimo. Do konca meseca sem itak spet praktično samohranilka...

Danes sem bila na enem pikniku pri moji sosedi skupaj s Skabi, ki je njena prijateljica. Mali so ful uživali in se igrali, midve sva se tudi fajn načvekali. Lepo je bilo, res. Dec je pa že od popoldneva na fantovščini.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
16.8.2009 8:30:47   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Si si že sama odgovorila na vprašanje. Sej je ful vredu človek, sam diagnozo moreš pa ponavadi sam povedat, še posebej pri otrocih, potem pa ti napiše zdravila al pa napotnice brez problemov. Je pa fajn, ker naše vedno da na pregled krvi in ne kr brezveze antibiotika predpisuje. Al pa te kr na pediatrijo pošlje, kar je tudi bolj ziher, kot če bi se delala pametno in da ve, če ne! Tako, kot nekateri drugi zdravniki.

Janči, a Skabi se sploh ne misli več prikazat na RR?

MONTIGNAC

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
16.8.2009 9:38:31   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Janči, a Skabi se sploh ne misli več prikazat na RR?

Še vedno nima neta. Je rekla, da ji je že ful tečno to. Bi rekla, mater. Saj še vremenske napovedi ne moreš pogledat.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
16.8.2009 11:27:01   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Si si že sama odgovorila na vprašanje. Sej je ful vredu človek, sam diagnozo moreš pa ponavadi sam povedat, še posebej pri otrocih, potem pa ti napiše zdravila al pa napotnice brez problemov. Je pa fajn, ker naše vedno da na pregled krvi in ne kr brezveze antibiotika predpisuje. Al pa te kr na pediatrijo pošlje, kar je tudi bolj ziher, kot če bi se delala pametno in da ve, če ne! Tako, kot nekateri drugi zdravniki.

Ja Naty, to je pa res, je full vredu človek, ne pametuje, vedno brez problemov napiše napotnico, recept, ... , samo to me jezi, ko moram vedno sama postavit diagnozo user posted image .

Drugače je pa pri nas že vse po starem, maladva sta že ok in mi že delata sive lase user posted image . N. še ima pikice, samo je ne gane preveč, nagaja vseeno user posted image .
Sedaj pa že razmišljamo, da bi se septembra vrnili na morje user posted image . Kakšne so vaše izkušnje septembra na morju, se da kopat (tam po 12.9.)?

Neposredna povezava do sporočila: 4714
16.8.2009 19:55:39   
mavo
O, helou, tudi jaz sem še med živimi. Smo dans prišli z morja, pa sem malo prečekirala, kaj se tu dogaja. Ja, hudič je ta služba, človek sploh nima za nič več časa, po mojem je ful cajta minilo od takrat, ko sem se zadnjič tu javila.
Vmes se je tudi en par stvari zgodilo...stanovanja ne bo v Lj tako kot smo upali, ampak so nam ga namesto tega dodelili na Vrhniki. Smo se odločili, da ga ne vzamemo in bomo raje jeseni še enkrat dali vlogo. Ja, pa še ena malenkost se nam je zgodila... povečali se bomo za še enga člana. Sem pa v tej drugi nosečnosti, komaj 12 tdnov trajajoči, že doživela kup šokov. Pri prvem odvzemu krvi sem bila pozitivna na toksoplazmozo. ki je pri prvi nosečnosti nisem imela. Madona, me je skoraj kap trofla, vendar pa so pri drugem odvzemu ugotovili, da je bila okužba pred nosečnostjo in da ni problematična za plod.

V glavnem, to je to za začetek. Zdaj grem ležat, ker mi hoče glavo raznest, jutri pa na šiht. Kar sem hotla komentirat, sem pa itak pozabla. Aja, edino to, da je naš Matevž tudi afte fasal in to tik pred morjem. Tri do štiri dni je bil ful bogi, ni jedel, ni pil, potem se je pa popravilo, kot da ni blo nič. Mazala sem ga z Gengigelom, ki sem ga dobila v lekarni, ker drugega ti itak ne morejo dati.

No, zdaj pa res grem, me je še lakota zagrabla...ojoj, zdaj se pa lahko zvagam, ko sem doma. Ma, se bom raje zjutraj, bom imela še zadnjo večerjo...user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
16.8.2009 21:51:57   
Jančika_
Mavo, super, da si se javila, sem precej mislila nate in kako je s selitvijo. Fajn, da si se javila, pa škoda za stanovanje. Za nosečnost pa velike čestitkeuser posted image user posted image user posted image ! Tokrat je ratalo hitreje, ne?

Jaz sem danes dopolnila 25 tednov. Joj, kako gre to hitro!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 16.8.2009 21:52:17 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
16.8.2009 23:04:26   
žanek
Ooooo Mavo, iskrene čestitke za user posted image !

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
17.8.2009 7:28:33   
Naty*Taja
Ja Mavo bravo!!!user posted image A potem ste še kr v Celju, al kako? Zdej bomo pa lahko kej se dobile, ko boste spet zibali. A boš kr delala, al boš šla kej na bolniško.
Ja, Janči, nimaš časa potem vse tole tolk spremljat in si kr naenkrat na koncu! user posted image Pa potem tudi mesci letijo ko hudič! Naš mali bo jutri že dva meseca dopolnil.

Gremo danes s tamlalimi v mesto...ima ktera čas za kako kavico? Pa verjetno bomo še v Tuš zavile, ker moram v trgovino.

< Sporočilo je popravil Naty-Taja -- 17.8.2009 7:29:43 >

MONTIGNAC

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
17.8.2009 20:39:27   
Janeja
Mavo, čestitke za  user posted image . Uživa.
Pa držim pesti, da vama na naslednjem razpisu uspe dobit želeno stanovanje.

Jančika, a že 25 tednov. user posted image   Pa kam gre čas....

Jaz sem se med dopustom pa z branjem "okužila". user posted image Zdaj pa nehat ne morem in grem zvečer rajši za knjigo kot za računalnik. Mi prav paše. Pa saj se tukaj itak nič ne dogaja. Je še pravo dopustniško vzdušje...

Neposredna povezava do sporočila: 4719
17.8.2009 20:55:09   
migulja
Mavo, čestitke za user posted image !!! Super, prav vesela sem zate.

Mi smo dobili prostor v vrtcu Anice Černejevo v Plavi laguni (komaj, komaj user posted image ), pa me zanima, kakšne vzgojiteljice so tam. Upala sem, da bomo dobili kje bližje, do tam imamo kar pošten sprehod, ampak zdaj se pa res ne bom pritoževala, ker sem že iskala varuško pa mi je vrtec vseeno bolj všeč.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
17.8.2009 21:11:27   
barika
helov, tudi jaz še diham in migam ...komaj user posted image
Mavo čestitke!!!!
user posted image user posted image user posted image

Naty-taja, danes si bila videna v BC, pa če ne bi rekla, da imaš nov vozek, ker je tastari prerastel prva dva, ne bi vedla, da si ti.user posted image

še dobre 14, pa grem user posted image

uživajte

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
17.8.2009 22:14:14   
HuAnita
Mavo - čestitke!!!!!user posted image

Babe, če me katera še ni našla, sem zadnji Zemljan na FB. Welcome!user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
17.8.2009 22:52:52   
jerebica
helou

Žanek pozdravite se, računam da bi se v četrtek oglasila, da vam zopet prinesem naše čudo od tehnike (PSP, moj GSM) v popravilo, če ti je prav?

Mavo BRAVO zauser posted image aliuser posted image

Migulja, se ti počasi izteka porodniška, morda pa uletim še na kakšen sprehod za savinjo jaz sem namreč še doma.

HuAnita, žal mi je da se vam tisti četrtek nisem uspela pridružit, vaša hiška me res firbec, sicer pa nisi prav zadnji zemljan na FB, tudi jaz ga šele čekiram.

Jaz sem pa zdejle dispozicijo za svoje diplomsko delo napisala, zdej me pa res čaka delo, upam da kmalu končam svoje stare grehe.

LP

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
17.8.2009 23:17:02   
Jančika_
Migulja, tega vrtca sicer ne poznam, ima pa Snorlax Timija tam in kolikor vem, je zadovoljna, vsaj ne spomnim se, da bi kdaj kaj pojamrala.

Mal sem zmatrana. Niti mislit se mi ne da več. Sem vlagala staraš po jerebičinem receptu.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
18.8.2009 8:09:32   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Naty-taja, danes si bila videna v BC, pa če ne bi rekla, da imaš nov vozek, ker je tastari prerastel prva dva, ne bi vedla, da si ti.user posted image

Si pa mogla konkretno zraven stat - kaj me pa nisi ruknla? Je bla od kolegice mala malo sitkana, pa nisem sploh okrog sebe vidla - pa sej verjetno potem tudi to veš, če si bla zraven. user posted image

Huanitka - jaz te pa nisem hotla potrdit, ker ene Ana-Marije pa jaz res ne poznam. Jančika mi jo pa vztrajno ponuja...user posted image No potem sem pa one orng slike pogledla in vidla Pino in Petjo, pa mi je bilo čist jasno!! Tak da se bereva tudi tam.

MONTIGNAC

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......