|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
17.8.2009 10:41:23   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

.. kako se pa vid, kako je s postlco? men ni čist nč omenjala nobene zrelosti user posted image

Bom probal s filmčka izrezat slikco posteljce....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
17.8.2009 11:37:32   
Serendipity
Ojla,

še tu user posted image user posted image user posted image
Je bilo naše detece včeraj ponoči taaak živahno - od pol desetih do cca enih, da me je skoraj dobesedno v lufte metalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Po moje je samo hotelo nakazati, da bo še en čas uživancija v mama hotelu user posted image user posted image

Ma, reby vidim, da je še tu, kruce family še tudi ni nič prehitela, obi še tudi vztraja... user posted image user posted image user posted image

Naslednji CTG imamo pa jutri - 18.8.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
17.8.2009 11:49:41   
miska73
A sploh misli kera še avgusta rodit?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
17.8.2009 15:53:00   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image

Ma, dobro vprašanje, ni kaj...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
17.8.2009 16:16:21   
sonček33
Reby Gloria sporoča. da misli nate in stiska pesti. Je na dopustu pa brez neta.

jaz pa stiskakm pesti še za vse ostale zraven ... Seren ... objmček...saj veš, za stare čase.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
17.8.2009 16:29:29   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Reby Gloria sporoča. da misli nate in stiska pesti. Je na dopustu pa brez neta.

O, hvala, lepo jo pozdravi nazaj. Se mi je zdel, da bo neki takega, ker je nič ni user posted image  

Če je pa prevroče.... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
17.8.2009 17:30:52   
zarja1
še nič akcije......no pridem pa jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
17.8.2009 17:42:37   
Serendipity
Ah, reby - daj no! Vsaj ti se že enkrat spakiraj nekam! user posted image Saj za obe (oz še kakšno zraven) ne bodo mogli vsi dihat naenkrat...

ps: Ma a nimate klime v P? user posted image  user posted image  user posted image

sunshine - hugs back to you! Kak je naš sonček?

zarja - ma, kot kaže bo tu brezvetrje še kar nekaj časa user posted image user posted image No, za vsak slučaj pa vseeno pridi pogledat user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 17.8.2009 17:45:16 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
17.8.2009 17:56:58   
protina

miklarom hvala ti za odgovore.Sem pa bila prepričana, da so ti jo naredili, ker si pisala, da ti jo bodo preventivno naredili. No saj boljše,če je vse v redu.Ko bomo prišle tja do 30.tedna bo lažje.

Počutje razen bolečin v križu super. LP

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
17.8.2009 19:27:38   
Bumo

Halo dečve pa Kruci

user posted image user posted image user posted image tota je pa dobra Miška, si me nasmejala user posted image user posted image
Babe in Krucekova, a ste čule.....kaj čakate....če sem jaz bla prehitra, še n epomeni, da lahko ve zamujate user posted image user posted image user posted image

Obika moja, mi je ful hudo zate, da te tak zob mantra sirota. Sem dala 1x skozi, sem bla pametna, pa rekla, da naj počaka, ker moram izpit it pisat. Pa sem ga šla napisat in še isti večer sem pol pakirala iz Lj. pravac domu k fotri zobari, ker ni blo za zdržat, pa sem bla na pejnkilerjih....au,au,au...
punca, upam, da boš zdržala to in ,da te bodo popravli in boš kmalu brez bolečin....zobi pa uha....to taaak zna boletuser posted image user posted image user posted image

Se...preveč ne sanjaj o klimi v naši P....sicer se nekaj pozna, da jo imajo ker, ko sem šla iz otroškega nazaj v P je bla kar fino razlika ampak, če boš mela svojo pižamo mej nekaj fulll lahkega, ker te zna biti vroooočeee...pač so otročki tudi tamuser posted image

A za kolike te zanima, kako smo se jih lotili (zdaj moram portkat na les, da ne bo ponoči krčkov)
popoldan in ponoči ji dajem namesto sovjega mlekca Novalac proti kolikam, kupim pa ga kar v Avstriji v lekarni. Sem pač še tiste šole, da je tisto od prek boljše...ne vem, mogoče moja kaprica ampak dejansko sem večkrat zasledila, da je full razlika med proizvodnjo v državah ,ki delajo za naš V trg in pa proizvodnjo, ki je namenjena Z trgu. Smo se že naučili pri pasjih briketih, da Madžarska pa Češka proizvodnja ni enaka Ameriški, Nemški al pa Italianski proizvodnji.....

Poleg tega ji dajem pred obrokom lepo po žlički kapljice Sab simplex in pa po hranjenju šetanje,šetanje,šetanje...grem kar lepo ven na vrt in se nosimo in nosimo, da se mala pošteno šankaško zriga, pa še kakega prdeca spusti....pa premeščam jo iz ene v drugo pozo v rokah, se mi zdi, da se tako lažje zriga.....jap...mi ne podiramo kupčkov ampak kar lepo pošteno rigamouser posted image user posted image in samo upam, da tako ostane in ,da nas res ne čakajo še tiste hude,hude kolike o katerih berem ,da jim starši niso kosuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
17.8.2009 20:31:12   
Reby
Mislim, halo user posted image
http://24ur.com/novice/svet/pricakuje-dvanajstercke.html

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
17.8.2009 21:18:16   
Bumo
človeška norost ne pozna meja, človeški ego pa želja po razpoznavnosti pa očitno še bolj ne...
bi dala zapret tega, ki je izpeljal postopek umetne!!!!user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
17.8.2009 21:50:20   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Mislim, halo user posted image
http://24ur.com/novice/svet/pricakuje-dvanajstercke.html

mislm...kako so jih pa sploh toliko vstavili, ma halo!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
18.8.2009 0:48:44   
Reby
Semper - sem se ti pridružla v nočni izmeni user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
18.8.2009 6:09:58   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
18.8.2009 6:12:17   
Reby
jona - fajn zrihtaj danes na pregledu user posted image  user posted image  user posted image

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
18.8.2009 7:20:21   
mojca976
Dobro jutro, mogoče za nekatere trapasto vprašanje,a vendar me zanima,ali bo kej narobe,če mi bo zmanjkal tablet Utrogestan. Namreč jemati ga moram do UZ,t.j. 24.8.,imela pa ga bom do tega četrtka zjutraj. Torej zmanjkal jih bo za cel vikend. Kaj pravite, pokličem na GK al ne bo nič narobe.
Ful hvala za odgovor in se še 1x opračujem za taka butasta vprašanja.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
18.8.2009 7:24:39   
Reby
mojca - po mojem ne bo nič narobe, je pa fino, da malo povprašaš, če ima slučajno katera viška, da ti pošlje. V katerem tednu pa si?

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
18.8.2009 7:40:33   
Goldy
Reby - kako kaj? Danes se podajaš na Štajersko?

Seren* - čakamo.., tvoj in Rebyin otoček, st aže zdaj mamina sinčka!!user posted image Ko nočeta ven!

mojca - se pridružukem mnenju od Reby.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
18.8.2009 8:05:38   
mojca976
V 6t1d,hvala za odg.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
18.8.2009 8:23:18   
jona3
ojla. se opravičujem pregled sem mela včeraj sam nisem mela časa nč sporočit. zaenkrat je vse v najlepšem redu naša pikica je precej živahna in lepo raste. sam ta nora vročina me ubija upam da pridem kmal do konca. ja reby a ti še kr nč. kam boš pa šla rodit?

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
18.8.2009 9:11:44   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mojca976

V 6t1d,hvala za odg.

Oj, potem je mogoče bolje, da si še zrihtaš tabletke, ker je fajn, če je vsaj do konca 12. tedna oz. nekje do 14. tedna...

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
18.8.2009 9:13:59   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

ojla. se opravičujem pregled sem mela včeraj sam nisem mela časa nč sporočit. zaenkrat je vse v najlepšem redu naša pikica je precej živahna in lepo raste. sam ta nora vročina me ubija upam da pridem kmal do konca. ja reby a ti še kr nč. kam boš pa šla rodit?

Super, da je vse ok user posted image .  Vročina pa je res zoprna, pa še cel teden bo tako vroče user posted image  Danes grem v CE in bom tam ostala, tako da bom najverjetneje kr tam rodila. Me je pa včeraj A. klicala, je rekla, da jo pridno obveščaš o vsem user posted image

Goldy - sva na vezi, te pokličem jutri po pregledu. Kdaj pa ti misliš hodit okrog?

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
18.8.2009 9:53:53   
lana70
nooo, pa vendarle bo.....torej Celje

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
18.8.2009 10:00:52   
Serendipity
Ojla, still  here - double packed ... user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Bumo - hvala za info, super način si našla. user posted image user posted image Se pa strinjam s tvojim mnenjem o teh pripravkih za različne trge ...

Reby hehe, saj veš ...  tamala nama že user posted image user posted image kažeta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?