Bumo
|
Halo dečve pa Kruci IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A sploh misli kera še avgusta rodit? tota je pa dobra Miška, si me nasmejala Babe in Krucekova, a ste čule.....kaj čakate....če sem jaz bla prehitra, še n epomeni, da lahko ve zamujate Obika moja, mi je ful hudo zate, da te tak zob mantra sirota. Sem dala 1x skozi, sem bla pametna, pa rekla, da naj počaka, ker moram izpit it pisat. Pa sem ga šla napisat in še isti večer sem pol pakirala iz Lj. pravac domu k fotri zobari, ker ni blo za zdržat, pa sem bla na pejnkilerjih....au,au,au... punca, upam, da boš zdržala to in ,da te bodo popravli in boš kmalu brez bolečin....zobi pa uha....to taaak zna bolet Se...preveč ne sanjaj o klimi v naši P....sicer se nekaj pozna, da jo imajo ker, ko sem šla iz otroškega nazaj v P je bla kar fino razlika ampak, če boš mela svojo pižamo mej nekaj fulll lahkega, ker te zna biti vroooočeee...pač so otročki tudi tam A za kolike te zanima, kako smo se jih lotili (zdaj moram portkat na les, da ne bo ponoči krčkov) popoldan in ponoči ji dajem namesto sovjega mlekca Novalac proti kolikam, kupim pa ga kar v Avstriji v lekarni. Sem pač še tiste šole, da je tisto od prek boljše...ne vem, mogoče moja kaprica ampak dejansko sem večkrat zasledila, da je full razlika med proizvodnjo v državah ,ki delajo za naš V trg in pa proizvodnjo, ki je namenjena Z trgu. Smo se že naučili pri pasjih briketih, da Madžarska pa Češka proizvodnja ni enaka Ameriški, Nemški al pa Italianski proizvodnji..... Poleg tega ji dajem pred obrokom lepo po žlički kapljice Sab simplex in pa po hranjenju šetanje,šetanje,šetanje...grem kar lepo ven na vrt in se nosimo in nosimo, da se mala pošteno šankaško zriga, pa še kakega prdeca spusti....pa premeščam jo iz ene v drugo pozo v rokah, se mi zdi, da se tako lažje zriga.....jap...mi ne podiramo kupčkov ampak kar lepo pošteno rigamo in samo upam, da tako ostane in ,da nas res ne čakajo še tiste hude,hude kolike o katerih berem ,da jim starši niso kos
|