Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 6:50:36
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! danes sem pa zgodnja...kot da bi si za službo budilko naštimala
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 6:51:39
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Dobro jutro jst sm pa že v službi
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 6:51:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ......praznovanje uspelo, vreme služilo, več pa ob priliki..... super! še slikce (tukaj pride tisti sarayin smajli, ki prosi)
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 6:52:20
|
|
|
|
Olivija*
|
o, račka,si pa zgodnja! kdaj pa začneš delat?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 6:52:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
JAKA vsenajboljše in najlepše za tvoj prvi rojstni dan čestitke tudi mamici
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 6:53:21
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* o, račka,si pa zgodnja! kdaj pa začneš delat? hja takle čas pribljižno dons sm mal prej še ni nobenga ....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 6:54:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
in evo dons je moj prvi delovni dan čakam MTY da se javi če je že prišla v službo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 6:54:43
|
|
|
|
Olivija*
|
aja, račka...zato še maš čas za rr, ko si prva Jaka
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 6:56:12
|
|
|
|
Olivija*
|
kaj pa delaš, račka, če ni skrivnost? boš imela isto delo, kot pred ? jaz bom dobila čist ene nove stvari...čist nov začetek
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 8:43:15
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro babike!! Prvo moram obvezno Jaku zaželet VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 8:45:58
|
|
|
|
petra1978
|
No, pa so se začeli prvi rojstni dnevi in prve službe. Kako čas hitro mine. Me kar stiska pri srcu, ko gledam kako hitro se približuje konec moje porodniške. Gal je spet atija odpeljal k tašči, jaz grem pa pogledat, če še znam kaj fizike in kemije.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 9:01:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no, samo na kratko..... ......praznovanje uspelo, vreme služilo, več pa ob priliki..... aja bubi...torta je bila pa iz Pekarne Težak iz Zreč..... dostavili so jo pa v našo trgovino tu v P..... sem vzela tisto srednjo za 25-30 kosov...pa mi je skoraj sfalila no, šibam zdaj... super čakamo priliko Zdaj pa ne vem - je bila torta tako majhna ali tako dobra? Al pa je vas bilo več kot 30
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 9:04:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Pikec, V S E N A J B O L J Š E ! ... ti želi bubika z bubijem, mamico in atijem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 9:23:50
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro ...me je telefon zbudil... ...ta mali slavljenec še spi....... ...slikice bodo..samo ne še zdaj zjutraj .... hvala vsem za čestitke..... bubi torta je bila zgleda tak dobra , ni nas bilo 30...bli smo samo ta ožji domači, pa...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 9:32:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Dobro jutro jst sm pa že v službi kako je bilo....se od doma spravit? ..... naj ti hitro mine.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 9:39:18
|
|
|
|
arabela*
|
Jaka...vse najboljše ob tvojem prazniku,prav tako čestitke tud mamici......
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 9:44:31
|
|
|
|
arabela*
|
za nami je spet ena nesprespana noč...M je celo noč biksala,se prebujala,jamrala..... Danes pa ima moj RD,tako da bomo bolj na izy.... Gremo potem malo v park......na svež zrak....zdaj že iščemo varjante,da se M nahodi oz.sprehodi......ko bi rada bila nonstop na nogah.... Včeraj sem jo učila kako it iz postelje,pa se ji je tak dopalo.... Najraje pa ima hojo po stopnicah.......gor in dol.... Pa čeveljčke sva včeraj kuple,sem skoraj dušo zraven spustila,preden sma kaj našle......za tiste taprave je še premala in so prebikasti...tako da sva na koncu kar v pikapolonci ene vzele,sicerr ni čist trd opetnik ampak za začetek bo vredu; pa itak še je večji del bosa.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 10:05:02
|
|
|
|
Alenka_
|
dober dan punce! po dooolgem času mi je uspelo mal sm gor pokukat... vas berem in spremljam in se veselim z vami in napredkom vaših sončkov JAKA IN MAMICA VSEEEE NAJBOLJŠE!!! SREČNO IN ZDRAVO OTROŠTVO ŠE NAPREJ!!! morm spet šibat... Sara spi, mami pa gre za knjige... matematika... bljak! lep dan vsem!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 10:32:11
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Dobro jutro jst sm pa že v službi kako je bilo....se od doma spravit? ..... naj ti hitro mine..... kakšno uro in pol prej sem bila že budna potem pa ni blo tko težko HB pa saj je šele ponedeljek težko vstajanje pričakujem proti koncu tedna
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 10:33:21
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kaj pa delaš, račka, če ni skrivnost? boš imela isto delo, kot pred ? jaz bom dobila čist ene nove stvari...čist nov začetek jst imam opravka s financami tko da me je počakalo staro delovno mesto vsaj zaenkrat......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 10:48:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes pa ima moj RD,tako da bomo bolj na izy.... ...kaj sta mogoče z mojim skup v bolnici ležala al sta pa mami skup pritiskali tam
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 10:50:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kaj pa delaš, račka, če ni skrivnost? boš imela isto delo, kot pred ? jaz bom dobila čist ene nove stvari...čist nov začetek jst imam opravka s financami tko da me je počakalo staro delovno mesto vsaj zaenkrat...... mislim, da bo tak tudi ostalo...... kje pa naj dobijo kakega boljšega
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 10:51:03
|
|
|
|
gold fish
|
račkapk - veš, da se ful spomnim tvojih klicev pred enim letom...kot da bi se včeraj pogovarjale
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 10:51:23
|
|
|
|
ključek
|
ojla!! samo na hitro pozdravim, imam ravno malico, pa imam še par minutk frej.....in visim na RR........... ...........tko, prvi dan službe je tu...........ln je v vrtcu.....ah ja....same spremembe....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 17.8.2009 10:52:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaka...vse najboljše ob tvojem prazniku,prav tako čestitke tud mamici...... čestitke še od mene...........
|
|
|
nosečnosttanjusiAli se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?da (
26%)
ne (
74%)
Število vseh glasov: 243Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!