Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.8.2009 9:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 ojla cveka jst sm tut jezna ko pajk sm šla dons v štacuno in jo je moj merku in jo je takoj tašči poturil on je šou pa nekam z avtom pridem domov njega in tamale nikjer sm ga klicala se sploh ni oglasu pride tašča da je tamala dol jo grem iskat ...... pride dec ga napizdim kaj se gre da tut za tamalo ne more poskrbet..... pa ni nč reku tko da zdej je šou in bova cel dan same jutr grem pa tut sama na petkovcdomu na južno pol pa na veselico ka bo on tm v paradi...... ne sekiraj se nisi edina drnula čestitke pol se bove pa vidle
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 8.8.2009 9:15:15 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.8.2009 9:17:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ja nimaš kej, take dece smo si izbrale moj je še tojk len da se mu ne da niti tamale preoblečt, sam za tavlzga ima čas zame in za niko pa ga nikol nima klinc pa deci
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.8.2009 9:37:55
|
|
|
|
Anonimen
|
iščem pograd a kej vesta kje bi ga lahko dobila kakšnega rabljenega in pocen
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.8.2009 9:42:48
|
|
|
|
Anonimen
|
nč šibam, mi je mulc niko zbudu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.8.2009 12:13:09
|
|
|
|
arupnik3
|
oj za pograde nimam pojma nism še tok deleč na veselici se vidmo obvezno dedce smo si pa res same zbrale zato.... ah mal mormo pojamrat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.8.2009 12:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
itak zato pa so forumida si lahko kej povemo jutr se pa vidmo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.8.2009 8:07:01
|
|
|
|
arupnik3
|
cveka maš lepo pupiko pa najbrž pridna po mamici tavelik sinko je pa itak cotkan
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.8.2009 8:14:16
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene na raport....se sem tuki! pa dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.8.2009 8:52:22
|
|
|
|
arupnik3
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.8.2009 7:46:53
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla kako ste me je včeraj osa pičla in mam tko zatečeno roko da ne morm nč delat še tamalo težko dvignem dobr da je leva nč fajn bodte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.8.2009 7:51:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jutroooo...o boga arupnik jst letim na pregled. upam da bo kaj onvega. vceraj meje kar dobro zvilo. ko sva pa hotla ze startat, pa se je s5 ustavilo, zdaj pa mam fuuul neke cudne obcutke. pa pocutim se ko da bi me ponoci na kol nasadili!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.8.2009 10:57:52
|
|
|
|
arupnik3
|
držim pesti zate miška če bo pa kej hujšga pa hitr šibaj v porodnišnco
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.8.2009 20:00:15
|
|
|
|
arupnik3
|
a kera ve če je na rudniku v lj kaka papirnica ali knjigarna???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.8.2009 20:16:30
|
|
|
|
Anonimen
|
evo me. sem bla v porodnisnici na pregledu. sve ok. in ocitno bomo cakali do roka:D
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.8.2009 6:44:38
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce evo konec počitnic miska_ saj bo kmalu a ne samo še en teden pa bo! pa vso srečo danes na P. sem prebrala na forumu nosečnost.... arupnik upam da je osji pik če usahnil, ja te ose so letos prov tečne no sam tojk da sem se javila, ker mi gremo tud v LJ. k logopedu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.8.2009 7:40:57
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla ja osji pik je mal bolš sam je roka še zmeraj zaotekla sm šla do Z in mi je dala neke tablete in nekaj za mazat in je rekla da je zaoteklo lahko do 6 dni sm se pa že navadla delat ..... ja kmalu bo konec počitnic ampak po mojem jih bo zame začetek novembra ko mi poteče porodniška to gre tako hitro nč popoldne letim v Lj mal nabavlat lepo bodte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.8.2009 17:08:44
|
|
|
|
janja*
|
Lepo pozdravljene punce.Javljam se vam z prelepega Paga,kjer sem že kar dolgo časa.Naš Nik zelo uživa tako,da sploh nevem kako se bo navadil nazaj na hribovsko življenje.Bo že nakakako.Še malo pa bo konec počitnic.Čisto prehitro mineva čas,samo ne moremo nič pomagat. lepo se imejte in se še kaj javim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.8.2009 17:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
o janja lepo da si se javila in da uživaš
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.8.2009 17:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
oj miska_ kako je blo na pregledu????
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.8.2009 7:04:13
|
|
|
|
Dudica1
|
janja kako?...ja počitnice se iztekajo,kmalu bo že šola in podobne stvari
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.8.2009 8:29:30
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla janja živjo veš da se bo nik navadil na hribovsko življenje nič se ne boj kje je buksi ????? na FB je velikokrat prisotna a se je ustrašla unga anonimnga zadnč ??? nč u nedelo bo spet piknik tko da bo spet žur lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.8.2009 8:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 oj miska_ kako je blo na pregledu???? nič...vse ok. bp...sam mala je ful micena okol 2500g, sam da ni panike, ker jst oocitno male bejbije rojevam. sem pa se cist zabetonirana. nic odprta. ceprav se mi je vceri s5 zdelo, da mi gre cep. sam nisem zihr, ker sem mela ene pisane gate! jutr bomo sli verjetno na masun. pa me bo faaaaajn pretreslo. pol pa bo po mojem. ker je makadamska pot , skor 1 uro dolga!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.8.2009 12:45:45
|
|
|
|
Dudica1
|
ja tud jaz sm se že spraševala kje je BUKSI MISKA lepo da sta ok
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.8.2009 7:21:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 oj miska_ kako je blo na pregledu???? nič...vse ok. bp...sam mala je ful micena okol 2500g, sam da ni panike, ker jst oocitno male bejbije rojevam. sem pa se cist zabetonirana. nic odprta. ceprav se mi je vceri s5 zdelo, da mi gre cep. sam nisem zihr, ker sem mela ene pisane gate! jutr bomo sli verjetno na masun. pa me bo faaaaajn pretreslo. pol pa bo po mojem. ker je makadamska pot , skor 1 uro dolga! no super da ste OK! upam da boste danes uživali, lepo se imejte mi smo včeraj bili na morju, je ful toplo, tak da smo uživali tudi mi danes pa smo doma ker ima moj možek ta teden nočno pa še avto nam je včeraj krepnu tak da smo mel vul ibunge no pa HB poznamo avto vleko in nas je hitro domov zategnu oz. mene in otroka je pršla iskat kr svakinja ki je bila HB doma in je imela čas
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.8.2009 7:23:03
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro.... se smo tukaj! jutri imam pregled v porodnisnici. bomo vidli kaj bojo rekli.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?