Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 21:40:19
|
|
|
|
Olivija*
|
aja, v pondelk....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 21:42:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Fiši, lepo praznujte jutri! Ma se mi je zdelo, da nima jutri rojstni dan... sem mogla prow seznam it poiskat.... Ne samo praznovanje Jaz ravno razmišljam, da bi mi točno na RD praznovali. Lepo popoldan povabim na tortico in to je to. Praznovanja s prijateljčki letos še ne bo, potem pa že pridejo dvojna praznovanja
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 21:45:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dajte mi prosim povedat, kdaj približno (datumsko) ste limale gor torte s Hello Kitty Bom potem sama poiskala za nazaj. očitno sem bila jaz takrat na morju, ker se ne spomnim (glej med 18. in 27. julijem) kaj pa tole: hello kitty prvi roj. dan prvi roj. dnevi
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 21:47:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dajte mi prosim povedat, kdaj približno (datumsko) ste limale gor torte s Hello Kitty Bom potem sama poiskala za nazaj. očitno sem bila jaz takrat na morju, ker se ne spomnim (glej med 18. in 27. julijem) kaj pa tole: hello kitty prvi roj. dan prvi roj. dnevi Ne, ne..... že doooooolgo nazaj, takrat so bili krsti
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 21:51:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem že nekaj pogooglala, zdaj pa še bolj ne vem, katera mi je všeč Bubiki je itak vseeno, glavno da bo lahko roke not zasadila Aja, pol ne sme bit prekrita z maso
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 21:53:08
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ne, ne..... že doooooolgo nazaj, takrat so bili krsti aja...takrat še nisem bila zasvojena z rr s temle ti sigurno ne spodleti. najbolje, da kupiš, potem pa ostalim septembrkam naprej prodajaš... dokler, da ga bomo mi rabili, bo že 10x preizkušen
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 21:57:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober predlog, Olivija Ampak jaz imam že slaščičarno nagledano, kjer mi bodo torto spekli Joj, ko 1x tole kupiš, mora bogo dete vsako leto imet enako torto 1x roza mašla, drugič rdeča.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 21:58:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Al pa celo otroštvo take palačinke jest:
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 21:59:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst sem tudi mislila Lariki Kitty naredit... ma zdej je pa že prav povsod ta mačka.... tudi sladoled.... Ji bom kr Nemota naredila.... pa še dost barv ne bo treba mešat..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 21:59:30
|
|
|
|
Olivija*
|
ja, zato sem pa rekla, da naprej prodaš...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 22:01:37
|
|
|
|
Olivija*
|
meni se pa sploh še ne sanja, kaj bo.... mogoče kakšna pikapolonica...al pa ježek ah, vprašanje, kakšne ideje še dobim do takrat Lara, a ti ne boš naredila Croftove ???
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 22:01:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Samo ta pa bi ful poceni prišla, pa še iz Britanije bi poslali:
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 22:05:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa saj jaz tudi nisem ziher, da bo Kitty. Saj sem že zadnjič napisala, da mi je postala všeč Krožničke in servietke sem take kupila
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 22:07:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Tak, zdaj pa res grem.... sem mislila že eno uro nazaj vgasnit, pa so me te torte not potegnile
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 22:19:47
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Boga Lara. user posted image Čim prej jo nauči, da spleza dol. Da se vleže na trebušček in najprej z nogicami. Verjemi, da razume in se bo hitro naučila. Ma ni več boga... tudi rdečina je čez noč izginila.. bolj, kot kej drugega, se je ustrašila... tudi ni čisto direktno priletela, je bil moj kroks tam, na srečo. Smo ji pa pokazali, da je treba rikverc... Našem bi lahko pokazala, pa bi še vedno pikiral na glavo. Predale je tudi naslednji dan odpiral ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 22:21:05
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Fiši, lepo praznujte jutri! joooj, se je že začelo...pihanje svečk! tudi midve z A vam želiva lepo praznovanje! Tudi midva
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 22:36:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Al pa celo otroštvo take palačinke jest: kje pa se to čudo dobi...? mi je všeč.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 22:37:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Fiši, lepo praznujte jutri! joooj, se je že začelo...pihanje svečk! tudi midve z A vam želiva lepo praznovanje! Tudi midva pa še jaz se tukaj podpišem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 22:49:32
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Fiši, lepo praznujte jutri! joooj, se je že začelo...pihanje svečk! tudi midve z A vam želiva lepo praznovanje! Tudi midva pa še jaz se tukaj podpišem tudi jaz se podpišem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 23:41:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Fiši, lepo praznujte jutri! Jaz sem tudi že nekaj malenkosti nabavila za praznovanje v Toysu. Pa svečko sem danes kupila, eno lepo št. 1. Se spomnim, da sem za bubija fuuuul iskala in sem enkico komaj dobila. Sem za ziher kar kupila in upam, da jo bom 4.9. našla hvala.... glede sveče... ....enkice modre ali vsaj nevtralne...ni ..... sem že skoraj obupala in mu roza barbie kupila (niti slučajno..)... ne sem pol raje tiste druge- pojoče za ziher kupila....se potožim možeku, on pa mimogrede domov zavije v neko trgovino v lenartu in tam dobi lepo enkico...in to čisto tako po mojem okusu....pa še modre barve zjutraj šibamo po tortico....ob 12 pa se že začne akcija ...... Sem mu malo kazala kak naj svečko pihne, pa si je po moje mislil...stara kaj te tebi je ...vedel pa tak ni kaj bi rada... ...no, upam, da nam bo vreme služilo...... Nikoli si pa nisem mislila, da bom imela doma dva leva, rojena na isti dan...pa da bosta to mož in sin. ...., .......no pa to nista edina leva pri hiši.....tud moj ata je, pa tud moj dedek je bil .....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 23:41:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Fiši, lepo praznujte jutri! joooj, se je že začelo...pihanje svečk! tudi midve z A vam želiva lepo praznovanje! hvala tud vama
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 23:43:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Fiši, lepo praznujte jutri! Ma se mi je zdelo, da nima jutri rojstni dan... sem mogla prow seznam it poiskat.... ima v ponedeljek .....pa med tednom polovice ljudi ni, drug vikend bomo pa na luštnem, pa tud jih nekaj ne bo, ker gredo v grčijo...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 23:48:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz ravno razmišljam, da bi mi točno na RD praznovali. Lepo popoldan povabim na tortico in to je to. Praznovanja s prijateljčki letos še ne bo, potem pa že pridejo dvojna praznovanja jaz sem tud hotela točno v ponedeljek.... pa moja mami ne more, ker je v službi, pa zaradi dopustov ni šans, da si menja. Ker pa sem hotela, da smo vsi bližnji in je pač en dan prej..... Bo pa tud bolj tak na izi....piknik, pa tortica, pa še nekaj malih zadevic...... bo kaka slikica kasneje.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 23:52:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dajte mi prosim povedat, kdaj približno (datumsko) ste limale gor torte s Hello Kitty Bom potem sama poiskala za nazaj. očitno sem bila jaz takrat na morju, ker se ne spomnim (glej med 18. in 27. julijem) kaj pa tole: hello kitty prvi roj. dan prvi roj. dnevi Ne, ne..... že doooooolgo nazaj, takrat so bili krsti imata jo pika nogavička in romansa v katalogu.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 15.8.2009 23:55:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst sem tudi mislila Lariki Kitty naredit... ma zdej je pa že prav povsod ta mačka.... tudi sladoled.... Ji bom kr Nemota naredila.... pa še dost barv ne bo treba mešat..
|
|
|
katero ime vam je bolj všečdiana3100katero ime vam je bolj všečniki (
25%)
lina (
32%)
taja (
43%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!