|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 22:54:21
|
|
|
|
tims
|
Čer, dons je pa en tak lep petek . V službi sem vse podelala, bila zunaj z mojimi tremi, doma mam vse pospravljen, polikan, jagode so obrane , zdej grem pa lahko spat IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Neboglasnica, a dons sta se pa vidva z mojmu kej zmenila okol kosila? Drugač mi pa s tvojga menija najbolj paše desert . Mi gremo pa dons lahko prej domov, ker je jutri praznik . blagor vam ... z mojim pa normalno ostaneva, ker sva kasneje prišla na šiht a ste plačo že dobil? Jap, dobil, pa še nagrado za 60let najboljšga soseda. Sicer ni ne vem kaj, neki malga pa vseeno Domov smo pa lahko šli ob enih Vonji kmetije - mi smo živel na Vrhniki-Verd in je bilo kar nekaj kmetij okoli nas. Včasih je bilo nevzdržno, je pa tako, kot pravi Zimska, da ima pa kmetija svoje čare. Btw Zimska, za šoping. Cunje so prav eno nujno zlo. Lahko bi bilo to ful pocen Mojcek, naša je dobila poganjalčka za roj. dan, pa ni videt kej dost navdušena nad njim Netki, za drisko daj kakšne slane palčke, pa prepečenc. Romana, to je pa super, da nisi bila nič šivana. Se mi zdi, da so ti šivi hujš k dest porodov skup. Ksenci, meni je bil drugi porod veliko, veliko lažji. Mam pa na sumu naše RR-jevke, da je bilo tako. Pa to čist resno mislim. Bila sem psihično tok pripravljena, da bo bolel ko in da bom prtiskala k pr norcih,... Pogovor tukaj na rr, mi je pa pomagal tud zato, ker smo se bodrile in tiste zgodbice, koliko časa je kakšna rojevala, mi je dal eno dodatno energijo. V smislu: če so vse tok hitr rodile, bom pa jest tud. In je tko tud bilo . Majuska, mislim da je naša že zdavnaj izpolnila bonus ene kile svinjarije Rebeca, upam, da bo mala prespala noč. . Pa upam, da boš mela hitr spakirano. Drugače pa lahko Almero pokličeš na pomoč. Boš imela v pol ure vse spakirano Vidim, da vse nekam greste jutri. Mi bomo pa verjetno kar doma. Mogoče bo kakšen obisk padel, pa sprehod, ... Nič pretresljivga nimamo v planu. Bi pa šla na morje, sam za en dan se mi ne da cijazit. Mogoče bazen ?
< Sporočilo je popravil tims -- 14.8.2009 22:59:47 >
|
|
|