Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 11:41:03
|
|
|
|
netki
|
kaj boste danes kuhale?????? jst nimam pojma
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 11:41:44
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis A je možno da ji je posteljici prevroče? Ker ko jo odložim k nama ali b njeno posteljico se po 56 sekundah zbudi, če jo pa potem dvignem in odnesem v dnevno, položim na sedežno in spi negibno dalje Kdo bi to vedu? Čist je možno da ji je vroče... Če je kar se tega tiče po tebi, ji je definitivno vroče . Almera, uživajte . A v pondelk začneš pa delat?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 11:42:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 11:43:33
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki kaj boste danes kuhale?????? jst nimam pojma Jaz ne bom nič . Bo pa po moje moj naredu pizzo .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 11:59:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 12:00:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 12:00:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 12:01:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 12:01:39
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Almera delim s tabo mnenje okoli klošarjev. Ne me popljuvat, a jaz pravim, da je vsak klošar po svoji krivdi. Če je človek zdrav, se delo vedno najde (pa četudi ceste pometat). In če delaš pa se vsaj kakšna sobica kje najde, če je stanovanje predrago. Mislim, da je problem alkoholizem. Najbrž bodo punce tudi mene popluvale, ampak – ne samo, da so sami krivi, eni se dejansko odločijo, da bodo klošarji. En tak primer je bil oče ene moje kolegice – starša sicer nista živela skupaj, ona je bila vsa leta pri mami; ampak fotr se je dejansko lepega dne odločil, da gre na ulico in da bo živel od nafehtanega denarja. In ja, zmeraj se najde delo … se še danes spomnim, ko sem pred veliko leti čakala pred Komuno na karte, ko je eden prišel fehtat denar. In mu ženska pred mano reče, da lahko pri njej kaj naredi – mislim da je rekla travo pokosit – in da mu bo plačala za to. Se je tip kaj hitro pobral! Potem je še glasno komentirala, da mora tudi ona za svoj denar delat in se strinjam s tem. Najlažje je nič delat in drugim rečt za denar
< Sporočilo je popravil Majuska -- 14.8.2009 12:02:34 >
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 12:01:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 12:04:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 12:07:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 12:10:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
Populis: a nisi ti že pred kako uro napisala, da moraš samo še sebe opicanit, pa si za med ljudi? Mi tenamreč čakamo s pico, za Laro bi se pa tudi našlo še nekaj bolognese omake. Staš bo namreč jedel kar oboje. aja, pa še polnjene paprike čakajo v hladilniku. Almera: srečno pot domov! Lavita: hoj hoj. Tekmovanje bo tretji vikend v spetembru. Prideš?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 12:10:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 12:14:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Populis: a nisi ti že pred kako uro napisala, da moraš samo še sebe opicanit, pa si za med ljudi? Mi tenamreč čakamo s pico, za Laro bi se pa tudi našlo še nekaj bolognese omake. Staš bo namreč jedel kar oboje. aja, pa še polnjene paprike čakajo v hladilniku. a lahko nehaš, pliz
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 12:20:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 12:24:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 12:25:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Populis: a nisi ti že pred kako uro napisala, da moraš samo še sebe opicanit, pa si za med ljudi? Mi tenamreč čakamo s pico, za Laro bi se pa tudi našlo še nekaj bolognese omake. Staš bo namreč jedel kar oboje. aja, pa še polnjene paprike čakajo v hladilniku. a lahko nehaš, pliz Same dobrote! Nehaj lušte delat. A to pomeni, da ne smem povedati, kaj sem za sladico pripravila?? Prav, pa ne bom. Sorči, to je posledica mojih gospodinjskih napadov zadnji teden. Ouje, sonček se je prikazal. Komaj čakam, da mularijo ven nagonim.
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 14.8.2009 12:26:48 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 12:28:17
|
|
|
|
Majuska
|
GR, komot lahko poveš ... ampak pol bom najbrž začela tudi kulije grizt Lumpa, ti si pa čist prava lumpa
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 12:29:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska GR, komot lahko poveš ... ampak pol bom najbrž začela tudi kulije grizt Od tega se ne moreš zrediti, . Kaj kmalu bom morala še jaz tole dieto s kuliji usekat.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 12:31:00
|
|
|
|
ksenci
|
hej! mi smo že obdelal cel citypark- mami spraznala skor cel budget za ta mesec pa kupila fasngo, atiju 2je boksarc- so bile prikupne in se nism mogla upret in aljažu 2ne športne hlače- nima zdaj skor nič dolgih hlač. no sebi pa nč kot ponovad jz danes ne bom nč kuhala, smo pri tašči v gosteh in bomo imel za kosilo ribice. mali zdaj spi, jzu i pa najraj tud eno kitico potegnala, sam se mi za 1 urco ne splača, kr grem pol k umpi na čvek
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 12:31:21
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: flower Almera delim s tabo mnenje okoli klošarjev. Ne me popljuvat, a jaz pravim, da je vsak klošar po svoji krivdi. Če je človek zdrav, se delo vedno najde (pa četudi ceste pometat). In če delaš pa se vsaj kakšna sobica kje najde, če je stanovanje predrago. Mislim, da je problem alkoholizem. Najbrž bodo punce tudi mene popluvale, ampak – ne samo, da so sami krivi, eni se dejansko odločijo, da bodo klošarji. En tak primer je bil oče ene moje kolegice – starša sicer nista živela skupaj, ona je bila vsa leta pri mami; ampak fotr se je dejansko lepega dne odločil, da gre na ulico in da bo živel od nafehtanega denarja. In ja, zmeraj se najde delo … se še danes spomnim, ko sem pred veliko leti čakala pred Komuno na karte, ko je eden prišel fehtat denar. In mu ženska pred mano reče, da lahko pri njej kaj naredi – mislim da je rekla travo pokosit – in da mu bo plačala za to. Se je tip kaj hitro pobral! Potem je še glasno komentirala, da mora tudi ona za svoj denar delat in se strinjam s tem. Najlažje je nič delat in drugim rečt za denar Mene če kdo fehta ne dam, ker v končni fazi od teh mojih 500 € hudičevo mal ostane da koga sponzoriram. Tle pri nas je en stari striček ki hodi dol in gor po cesti pa mu včasih dam sama od sebe, ponavadi pred kakimi prazniki. Sem opazila da so se ti kralji ulic pred živilskimi trgovinami zabezecali in "prodajajo", tam prestojijo po cel šiht in še več, sam če ma za čike hudiča ma tud za jest a ti to o Murgelskem Mercatorju... tam se ponavadi kar šihtajo jaz se jih kar izognem... moj pa ponavadi ne špara jezika in kar pove kakšno, za moje pojme, grdo besedo... če ima pa dober dan pa pokaže na Lovra in reče, da tudi on potrebuje euro ali dva, če bi slučajno on (klošar) njemu kaj dal...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 12:34:08
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Majuska GR, komot lahko poveš ... ampak pol bom najbrž začela tudi kulije grizt Od tega se ne moreš zrediti, . Kaj kmalu bom morala še jaz tole dieto s kuliji usekat. eh se ne splača ... meni ne gre nič dol
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 12:34:44
|
|
|
|
ksenci
|
bolš da jz ne povem, ka jsem že dons vse pospravla , začela ob 7h zjutr s čokolinom, ob 10 sm se spomnla da ste včeri oenjale nutelo in hladno mleko, pol si je moj sendvič naredu-ki je dobu noge,... tak da umpa nč ni treba za mene, hvala sm povna
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 12:35:35
|
|
|
|
tims
|
Neboglasnica, a dons sta se pa vidva z mojmu kej zmenila okol kosila? Drugač mi pa s tvojga menija najbolj paše desert . Mi gremo pa dons lahko prej domov, ker je jutri praznik .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?