|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
14.8.2009 11:41:03   
netki
kaj boste danes kuhale??????

jst nimam pojma

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 651
14.8.2009 11:41:44   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis
 A je možno da ji je posteljici prevroče? Ker ko jo odložim k nama ali b njeno posteljico se po 56 sekundah zbudi, če jo pa potem dvignem in odnesem v dnevno, položim na sedežno in spi negibno dalje user posted image Kdo bi to vedu?

Čist je možno da ji je vroče... Če je kar se tega tiče po tebi, ji je definitivno vročeuser posted image .

Almera, uživajte user posted image . A v pondelk začneš pa delat?

Neposredna povezava do sporočila: 652
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 11:42:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
14.8.2009 11:43:33   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: netki

kaj boste danes kuhale??????

jst nimam pojma

Jaz ne bom ničuser posted image . Bo pa po moje moj naredu pizzouser posted image .

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 11:59:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 12:00:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 656
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 12:00:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 12:01:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
14.8.2009 12:01:39   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Almera
delim s tabo mnenje okoli klošarjev. Ne me popljuvat, a jaz pravim, da je vsak klošar po svoji krivdi. Če je človek zdrav, se delo vedno najde (pa četudi ceste pometat). In če delaš pa se vsaj kakšna sobica kje najde, če je stanovanje predrago. Mislim, da je problem alkoholizem.

Najbrž bodo punce tudi mene popluvale, ampak – ne samo, da so sami krivi, eni se dejansko odločijo, da bodo klošarji. En tak primer je bil oče ene moje kolegice – starša sicer nista živela skupaj, ona je bila vsa leta pri mami; ampak fotr se je dejansko lepega dne odločil, da gre na ulico in da bo živel od nafehtanega denarja.  

In ja, zmeraj se najde delo … se še danes spomnim, ko sem pred veliko leti čakala pred Komuno na karte, ko je eden prišel fehtat denar. In mu ženska pred mano reče, da lahko pri njej kaj naredi – mislim da je rekla travo pokosit – in da mu bo plačala za to. Se je tip kaj hitro pobral! Potem je še glasno komentirala, da mora tudi ona za svoj denar delat in se strinjam s tem. Najlažje je nič delat in drugim rečt za denar user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 14.8.2009 12:02:34 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 659
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 12:01:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 660
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 12:04:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 12:07:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 662
14.8.2009 12:10:02   
neboglasnica
Populis: a nisi ti že pred kako uro napisala, da moraš samo še sebe opicanit, pa si za med ljudi? Mi tenamreč čakamo s pico, za Laro bi se pa tudi našlo še nekaj bolognese omake. Staš bo namreč jedel kar oboje. aja, pa še polnjene paprike čakajo v hladilniku.

Almera:
srečno pot domov!

Lavita: hoj hoj. Tekmovanje bo tretji vikend v spetembru. Prideš?

Neposredna povezava do sporočila: 663
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 12:10:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 664
14.8.2009 12:14:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Populis: a nisi ti že pred kako uro napisala, da moraš samo še sebe opicanit, pa si za med ljudi? Mi tenamreč čakamo s pico, za Laro bi se pa tudi našlo še nekaj bolognese omake. Staš bo namreč jedel kar oboje. aja, pa še polnjene paprike čakajo v hladilniku.

a lahko nehaš, pliz user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 665
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 12:20:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 12:24:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
14.8.2009 12:25:29   
neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

a lahko nehaš, pliz user posted image

Same dobrote! Nehaj lušte delat. user posted image

A to pomeni, da ne smem povedati, kaj sem za sladico pripravila?? user posted image Prav, pa ne bom. Sorči, to je posledica mojih gospodinjskih napadov zadnji teden.

Ouje, sonček se je prikazal. Komaj čakam, da mularijo ven nagonim.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 14.8.2009 12:26:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 668
14.8.2009 12:28:17   
Majuska
GR, komot lahko poveš ... ampak pol bom najbrž začela tudi kulije grizt user posted image

Lumpa, ti si pa čist prava lumpa user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 669
14.8.2009 12:29:53   
neboglasnica

GR, komot lahko poveš ... ampak pol bom najbrž začela tudi kulije grizt user posted image

Od tega se ne moreš zrediti, user posted image . Kaj kmalu bom morala še jaz tole dieto s kuliji usekat.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 670
14.8.2009 12:31:00   
ksenci
hej! mi smo že obdelal cel citypark- mami spraznala skor cel budget za ta mesecuser posted image user posted image user posted image pa kupila fasngo, atiju 2je boksarc- so bile prikupne in se nism mogla upretuser posted image in aljažu 2ne športne hlače- nima zdaj skor nič dolgih hlač. no sebi pa nč kot ponovaduser posted image

jz danes ne bom nč kuhala, smo pri tašči v gosteh in bomo imel za kosilo ribice. mali zdaj spi, jzu i pa najraj tud eno kitico potegnala, sam se mi za 1 urco ne splača, kr grem pol k umpi na čvekuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 671
14.8.2009 12:31:21   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Almera
delim s tabo mnenje okoli klošarjev. Ne me popljuvat, a jaz pravim, da je vsak klošar po svoji krivdi. Če je človek zdrav, se delo vedno najde (pa četudi ceste pometat). In če delaš pa se vsaj kakšna sobica kje najde, če je stanovanje predrago. Mislim, da je problem alkoholizem.

Najbrž bodo punce tudi mene popluvale, ampak – ne samo, da so sami krivi, eni se dejansko odločijo, da bodo klošarji. En tak primer je bil oče ene moje kolegice – starša sicer nista živela skupaj, ona je bila vsa leta pri mami; ampak fotr se je dejansko lepega dne odločil, da gre na ulico in da bo živel od nafehtanega denarja.   In ja, zmeraj se najde delo … se še danes spomnim, ko sem pred veliko leti čakala pred Komuno na karte, ko je eden prišel fehtat denar. In mu ženska pred mano reče, da lahko pri njej kaj naredi – mislim da je rekla travo pokosit – in da mu bo plačala za to. Se je tip kaj hitro pobral! Potem je še glasno komentirala, da mora tudi ona za svoj denar delat in se strinjam s tem. Najlažje je nič delat in drugim rečt za denar user posted image

Mene če kdo fehta ne dam, ker v končni fazi od teh mojih 500 € hudičevo mal ostane da koga sponzoriram. Tle pri nas je en stari striček ki hodi dol in gor po cesti pa mu včasih dam sama od sebe, ponavadi pred kakimi prazniki.
Sem opazila da so se ti kralji ulic pred živilskimi trgovinami zabezecali in "prodajajo", tam prestojijo po cel šiht in še več, sam če ma za čike hudiča ma tud za jest

a ti to o Murgelskem Mercatorju... user posted image user posted image user posted image
tam se ponavadi kar šihtajo user posted image

jaz se jih kar izognem... moj pa ponavadi ne špara jezika in kar pove kakšno, za moje pojme, grdo besedo... če ima pa dober dan pa pokaže na Lovra in reče, da tudi on potrebuje euro ali dva, če bi slučajno on (klošar) njemu kaj dal... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 672
14.8.2009 12:34:08   
Majuska

Od tega se ne moreš zrediti, user posted image . Kaj kmalu bom morala še jaz tole dieto s kuliji usekat.

eh se ne splača ... meni ne gre nič dol user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 673
14.8.2009 12:34:44   
ksenci
bolš da jz ne povem, ka jsem že dons vse pospravlauser posted image , začela ob 7h zjutr s čokolinom, ob 10 sm se spomnla da ste včeri oenjale nutelo in hladno mleko, pol si je moj sendvič naredu-ki je dobu noge,...user posted image
tak da umpa nč ni treba za mene, hvala sm povnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 674
14.8.2009 12:35:35   
tims
Neboglasnica, a dons sta se pa vidva z mojmu kej zmenila okol kosila?user posted image  Drugač mi pa s tvojga menija najbolj paše desertuser posted image .

Mi gremo pa dons lahko prej domov, ker je jutri praznikuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?