|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
11.8.2009 7:50:13   
arupnik3
mateja4 user posted image user posted image za takle porod

kako ste kaj ostale
nekatere so nas zapustile za kratek čas nekatere so na morju tko da se ne bo nič dogajalo po mojem user posted image
nosečke želim vam hiter porod

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
11.8.2009 13:42:57   
lucy86
hojla babike
ma je enim fajn na morju...
js pa še kr čakam na mojega sončekauser posted image , sicer imam čez tri dni rok ampak nič ne kaže da bi blo kajuser posted image
arupnik3 si že naredila test al pa je že prišla user posted image ? me firbec matra...
matejka4 user posted image ko bi pri meni šlo tak hitro...si pila malinov čaj?
lepo bodite pa uživajte

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
11.8.2009 14:23:10   
Mateja4
lucy86 ne čist nič nisem pila... vse je blo čist samo od sebe...

(odgovor članu lucy86)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
11.8.2009 14:24:07   
Mateja4
aja pa upam da tud tebi rata hitro in z čim manj bolečin. Pa da te tvoj user posted image ne bo pustil predolgo čakat

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
11.8.2009 15:52:47   
tinncyka
ojla bejbe!user posted image

sem vaš prišla malo pozdravit in sporočit da jutri odhajam na MORJEEE za en teden (v Bolgarijo)!

držim pesti da zagledate user posted image  ostale ki pa ste dobile user posted image  pa pošiljam velik user posted image user posted image

lep pozdravček

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
11.8.2009 16:13:22   
arupnik3
ojla
ja je pršla user posted image tko da ne bomo še enkrat certali no ja zaenkrat....

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
11.8.2009 16:23:50   
egleria
Mateja4 user posted image user posted image user posted image za tako hiter porod!
vse ki greste na morje pa uživajte..

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
11.8.2009 19:36:51   
Lun1ca
mateja4 tak porod pa bi si res vsaka želela user posted image Upam da bo pri meni šlo tut tak hitro.. ko bom tak daleč seveda.. Zaenkrat upam da zagledam po 17.8. user posted image  user posted image

Ah vse nekam na dopust šibate.. za mene pa že konc za letos user posted image sm kr fauš malo! Meni je čist prehitro minlo morje

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
12.8.2009 7:49:42   
arupnik3
ojla
kako ste
me je včeraj pičla osa in mam zelo otečeno roko dobr da je leva pa tut tamalo ne morm dvignt me ful boli in srbi sam če ne bo bolš bom šla pa h zdravniku ka s temle letošnjemi osami se ni za hecat
lepo bodite

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
12.8.2009 9:49:39   
nincy29
uf ose znajo kar hude bit ja..
ah..mi dneve odštevamo user posted image user posted image
še malo pa bo jasno če smo ta mesec pridelali kaj user posted image
moram pa povedat da z razliko prejsnega meseca lepo mirno čakam 18.8...
polna energije in mi res ni problema čakat 1. dneva menstruacije za test delat...
sem pa od ponedeljka usaki dan bl u mozoljih..prav fuul..že dolgo časa tak nism bla..
na wc hodim cca. na 2 ure..tudi če nič ne pijem(namreč fuul malo pijem)...če pa kaj popijem sem u cca 20 min takoj na wcju user posted image
hm..joškice so bolj napete..lih lih da jih v moderček spravim user posted image
usako tolko me u spodnjem delu trebuha mal zaboli..pa učiri ko sem na postelji ležala sem tak "krč" dobila v levem delu trebuha...haha
eh itak na znake se nič ne zanašam..prejšni mesec so me prvič v življenju joškice bolele pa je menstra pršla..tak da..
lp

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
12.8.2009 9:51:03   
Lun1ca
Ampak letos se je osam res zmešalo! Prav napadalne so! Kr rine, rine in rine v tebe.. po možnosti se še kr vsede pa noče nikamor it. In to je za mene največja nočna mora.. namreč sm alergična na pike in me je 2x že pičla ko sem bla mala in mam zdaj nekak fobijo na ose, čebele in vse podobno! user posted image

arupnik3 to če maš fejst otečeno pa te fejst srbi pojdi k zdravniku, kr to je alergična reakcija in nebo hitro bolše, če neboš šla. Tam pa ti bo dala kako tableto clartitine al pa flonidan in bo čist super v kratkem. Drugače pa pomaga če si malo podrgneš tam ko te je pičla z mrzlim, zrelim paradižnikom! Pa Kamagel kremica je tut dobra za take stvari, jo dobiš v vsaki lekarni in je še za 1000 drugih stvari user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
12.8.2009 9:54:01   
Lun1ca
nincy29 ti maš vsaj neke znake.. jaz nimam nič.. še tistih ne ko jih običajno dobim pred user posted image (sicer je res da je za te še malo prezgodaj kak dan ali dva).
Jaz sm se pa odločla da če do 20. ne bo user posted image pol delam test, prej pa ne. Ker mi zna včasih tut zamujat in bom počakala te 3 dni! user posted image Upam da mi uspe počakat no user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
12.8.2009 10:00:23   
nincy29
jah sam rajši nebi imela nobenih znakov..tudi prejšni mesec sem se zanašala na boleče joškice..pa nič...tak da
prvo sem mislila da bom spet unet mehur imela ker hodim tak pogosto na wc(imam ful probleme z unetjem) ampak me tudi po cca. pol dnevu peč začne ko grem na wc...zdaj pa me ne...pa tudi celo noč mi mehur ne zdrži..ker če sem ok ni problema..tak da..hm kar bo bo..jaz pa sem rekla da 18. delam ker imam točne menstre tak da..še 6 dni until testing user posted image user posted image
pa moj pravi da tolk kok sva bla ta mesec aktivna morjo trojčki bit user posted image user posted image
je pa prvič da sem ovulacijo zadela..sva 2 dni točno pred ovulacijo in na dan ovulacije user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
12.8.2009 11:04:26   
arupnik3
drage moje vse ste bel kot ne na tekočem glede teh ovulacij jst o tem nimam pojma kdaj imaš ovulacijo????? ok štekam da če maš redne user posted image ne pa ker maš neredne ???? jst mam sicer redne in neredne tko da me zanima???? ko bomo delali na dugem user posted image  user posted image

ja še zmeraj mam zaotečeno in nikoli res nikoli nism bla alergična na kakršnekoli pike tko da sm že namazala z kremicami takimi in drugačnimi pa taki in drugačni obkladki pa je oteklina še zmeraj tukaj in bolečina tudi tko da bom šla do zdravnika v kratkem

lp

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
12.8.2009 11:36:15   
nincy29
ma pri meni je tako da imam ful sluzi..ampak je drugačna kot beli tok..drugače nekatere imajo bolečine v jajčnikih..pa bazalna temperatura se poviša..pa tak..prejšni mesec jaz nisem točno opazla kdaj jo mam...ta mesec pa je bila sluz tako očitna..ampak ti povem da najboljši recept je čimveč user posted image user posted image in je...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
12.8.2009 17:19:26   
pinky86
Juhej user posted image za vse nas, ki pridno delamo in smo letos že pokoristile svoj dopust user posted image smrk

Vidim, da ste zelo potrpežljive in čakate na testke - držim pesti za lun1co in nincy29 da bo uspelo.

OSE - obupne so!! Pri nas so prejšni teden pičile 3 otroke v vrtcu, eno punčko na sprehodu, fantka in drugo punčko pa na terasi pred igralnico. Prav agresivne so in silijo vate...zdaj so me spremenile v pravo ubijalko os, ker jih ne morem tam gledat, kako okrog otrok letajo user posted image in jih lepo s cicidoji tolčem user posted image

Moj dragi je pa postal prav sentimentalen zdaj, kar se otročka tiče mislim...se resno pogovarjava, če ne bi že kar zdaj začela delati na user posted image pravi, da me gleda kako tukaj po ringaraji brskam, pa na forumu pa tako, je čist notr padu user posted image sem prav vesela, ker se je samo še on obotavljal, da bi počakala zaradi službe in šole, potem sem se pa še jaz zasekirala user posted image no ja, mogoče se vam kmalu pridružim v pričakovanju + ta mesec sva tako ali tako že zamudila O hehe

Lepo bodite pa-pa

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
12.8.2009 17:23:00   
pinky86
Arupnik 3 tabeto aspirina na pik - baje zelo pomaga, samo to bi morala takoj, ko te je pičila dati na pik...zdaj ne vem če bo še kaj zaleglo?!?! Se pa strinjam z ostalimi glede zdravnika, pojdi pa Claritin.

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
12.8.2009 19:17:09   
arupnik3
oo
evo sm od zdravnika mi je dala ene tablete sam ni claritin se imenuje ****al pa eno mazilo za mazat je pa drugač vse ok ker tam kjer je oteklina ni nobenih lis.... lohk pa traja do 6 dni če pa ne bo bolš pa morm it nazaj

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
12.8.2009 21:53:42   
Lun1ca
Zgleda so Claritine že iz mode user posted image mene že dolgo ni pičla nobena osa (hvala bogu) tak, da nevem. Sicer pa sem itak alergična na vse kar se spomladi prebudi, tak da sem založena z zdravili tudi v primeru pika ose.
Letos so res agresivne ja. Sm prvo misla da se samo meni to dozdeva, ko itak ponorim zaradi straha, če pride kaka v mojo bližino, pa so drugi tut rekli da kr rinejo v njih. Zadnjič je ena celo mojega dragega lovila, tak da je priletel v bajto cel histeričn, osa pa itak za njim user posted image user posted image user posted image

pinky86 te kr potegne zraven tole ne? Hehe vem ja, mi2 z mojim sma prvo tut misla počakat še 2 mesca, pa zdaj nič več ne čakama user posted image Pa hvala ko držiš pesti in upam da ti bom oslugo lahko hitro vrnila user posted image

arupnik3 glede ovulacije.. jaz pojma nimam kdaj jo mam, nimam nobenih znakov, nikakršnih sprememb, skratka ničesat. Temperature telesne si pa ne merim. Je pa res da mam dokaj točno user posted image na 28 dni. Včasih je kak dan zamika in redno izpolnjujem na netu en klendarček (menstrualni), ki ti pokaže kdaj približno bi naj bila predvidena plodnost in O. ( http://menstruacija.si/login ) Je prav priročna stvarca tole in imaš vse pri roki kar potrebuješ user posted image Probaj pa ti morda zna kaj pomagat user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
13.8.2009 9:46:47   
nincy29
lun1ca kako smo kaj danes??
še malo še malo...pa bomo vedle al bomo aprilčke mele al ne :)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
13.8.2009 10:15:29   
IsabellaLana
Hellow! Jst sm pa kr na veliko uživala na morju, zato se nisem javila nekaj časa. M nisem pričakovala 9.8. ampak sem jo pa včeraj dobila, tko da grem v novi krog. Še vedno jemljem folno kislino in me zanima, če je pomembno koliko časa jo jemlješ, ko je več kot priporočene 3 mesece?

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
13.8.2009 10:24:18   
nincy29
eh pomojem ne..namreč itak so samo vitamnčki potrebni za telo..jaz ti predlagam da še kar naprej jemleš no...

bo treba seznamček obnov punce..kaj pravite?

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 13.8.2009 10:25:07 >

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
13.8.2009 10:33:50   
IsabellaLana
Bo treba, ja... Joj punce mene na vsake tok časa popade taka želja po jenčiju, da mi gre kr na jok...

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
13.8.2009 10:59:36   
nincy29
eh sva že 2 veš user posted image user posted image
učiri mi je sodelavka dala plišota konja samoroga za na ključe...rekla mi je da je slišala da prinašajo srečo in naj prinese meni srečo da čimhitreje zanosim..joj kako lepo od nje :)

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
13.8.2009 11:46:17   
Lun1ca
nincy29 jaz sem prav fajn, čeprav vedno bol napeta in živčna zaradi približajočega se dneva za testiranje user posted image Res upam da zagledam user posted image ! In ti? Že tudi kaj nervozna?

Upajmo da bo polno aprilčkov! user posted image user posted image user posted image

IsabellaLana  pogumno v naslednji krog! user posted image Kdaj pa ne pričakuješ user posted image zdaj?

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?