Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.8.2009 7:50:13
|
|
|
|
arupnik3
|
mateja4 za takle porod kako ste kaj ostale nekatere so nas zapustile za kratek čas nekatere so na morju tko da se ne bo nič dogajalo po mojem nosečke želim vam hiter porod
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.8.2009 13:42:57
|
|
|
|
lucy86
|
hojla babike ma je enim fajn na morju... js pa še kr čakam na mojega sončeka , sicer imam čez tri dni rok ampak nič ne kaže da bi blo kaj arupnik3 si že naredila test al pa je že prišla ? me firbec matra... matejka4 ko bi pri meni šlo tak hitro...si pila malinov čaj? lepo bodite pa uživajte
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.8.2009 14:23:10
|
|
|
|
Mateja4
|
lucy86 ne čist nič nisem pila... vse je blo čist samo od sebe...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.8.2009 14:24:07
|
|
|
|
Mateja4
|
aja pa upam da tud tebi rata hitro in z čim manj bolečin. Pa da te tvoj ne bo pustil predolgo čakat
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.8.2009 15:52:47
|
|
|
|
tinncyka
|
ojla bejbe! sem vaš prišla malo pozdravit in sporočit da jutri odhajam na MORJEEE za en teden (v Bolgarijo)! držim pesti da zagledate ostale ki pa ste dobile pa pošiljam velik lep pozdravček
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.8.2009 16:13:22
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla ja je pršla tko da ne bomo še enkrat certali no ja zaenkrat....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.8.2009 16:23:50
|
|
|
|
egleria
|
Mateja4 za tako hiter porod! vse ki greste na morje pa uživajte..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.8.2009 19:36:51
|
|
|
|
Lun1ca
|
mateja4 tak porod pa bi si res vsaka želela Upam da bo pri meni šlo tut tak hitro.. ko bom tak daleč seveda.. Zaenkrat upam da zagledam po 17.8. Ah vse nekam na dopust šibate.. za mene pa že konc za letos sm kr fauš malo! Meni je čist prehitro minlo morje
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.8.2009 7:49:42
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla kako ste me je včeraj pičla osa in mam zelo otečeno roko dobr da je leva pa tut tamalo ne morm dvignt me ful boli in srbi sam če ne bo bolš bom šla pa h zdravniku ka s temle letošnjemi osami se ni za hecat lepo bodite
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.8.2009 9:49:39
|
|
|
|
nincy29
|
uf ose znajo kar hude bit ja.. ah..mi dneve odštevamo še malo pa bo jasno če smo ta mesec pridelali kaj moram pa povedat da z razliko prejsnega meseca lepo mirno čakam 18.8... polna energije in mi res ni problema čakat 1. dneva menstruacije za test delat... sem pa od ponedeljka usaki dan bl u mozoljih..prav fuul..že dolgo časa tak nism bla.. na wc hodim cca. na 2 ure..tudi če nič ne pijem(namreč fuul malo pijem)...če pa kaj popijem sem u cca 20 min takoj na wcju hm..joškice so bolj napete..lih lih da jih v moderček spravim usako tolko me u spodnjem delu trebuha mal zaboli..pa učiri ko sem na postelji ležala sem tak "krč" dobila v levem delu trebuha...haha eh itak na znake se nič ne zanašam..prejšni mesec so me prvič v življenju joškice bolele pa je menstra pršla..tak da.. lp
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.8.2009 9:51:03
|
|
|
|
Lun1ca
|
Ampak letos se je osam res zmešalo! Prav napadalne so! Kr rine, rine in rine v tebe.. po možnosti se še kr vsede pa noče nikamor it. In to je za mene največja nočna mora.. namreč sm alergična na pike in me je 2x že pičla ko sem bla mala in mam zdaj nekak fobijo na ose, čebele in vse podobno! arupnik3 to če maš fejst otečeno pa te fejst srbi pojdi k zdravniku, kr to je alergična reakcija in nebo hitro bolše, če neboš šla. Tam pa ti bo dala kako tableto clartitine al pa flonidan in bo čist super v kratkem. Drugače pa pomaga če si malo podrgneš tam ko te je pičla z mrzlim, zrelim paradižnikom! Pa Kamagel kremica je tut dobra za take stvari, jo dobiš v vsaki lekarni in je še za 1000 drugih stvari
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.8.2009 9:54:01
|
|
|
|
Lun1ca
|
nincy29 ti maš vsaj neke znake.. jaz nimam nič.. še tistih ne ko jih običajno dobim pred (sicer je res da je za te še malo prezgodaj kak dan ali dva). Jaz sm se pa odločla da če do 20. ne bo pol delam test, prej pa ne. Ker mi zna včasih tut zamujat in bom počakala te 3 dni! Upam da mi uspe počakat no
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.8.2009 10:00:23
|
|
|
|
nincy29
|
jah sam rajši nebi imela nobenih znakov..tudi prejšni mesec sem se zanašala na boleče joškice..pa nič...tak da prvo sem mislila da bom spet unet mehur imela ker hodim tak pogosto na wc(imam ful probleme z unetjem) ampak me tudi po cca. pol dnevu peč začne ko grem na wc...zdaj pa me ne...pa tudi celo noč mi mehur ne zdrži..ker če sem ok ni problema..tak da..hm kar bo bo..jaz pa sem rekla da 18. delam ker imam točne menstre tak da..še 6 dni until testing pa moj pravi da tolk kok sva bla ta mesec aktivna morjo trojčki bit je pa prvič da sem ovulacijo zadela..sva 2 dni točno pred ovulacijo in na dan ovulacije
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.8.2009 11:04:26
|
|
|
|
arupnik3
|
drage moje vse ste bel kot ne na tekočem glede teh ovulacij jst o tem nimam pojma kdaj imaš ovulacijo????? ok štekam da če maš redne ne pa ker maš neredne ???? jst mam sicer redne in neredne tko da me zanima???? ko bomo delali na dugem ja še zmeraj mam zaotečeno in nikoli res nikoli nism bla alergična na kakršnekoli pike tko da sm že namazala z kremicami takimi in drugačnimi pa taki in drugačni obkladki pa je oteklina še zmeraj tukaj in bolečina tudi tko da bom šla do zdravnika v kratkem lp
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.8.2009 11:36:15
|
|
|
|
nincy29
|
ma pri meni je tako da imam ful sluzi..ampak je drugačna kot beli tok..drugače nekatere imajo bolečine v jajčnikih..pa bazalna temperatura se poviša..pa tak..prejšni mesec jaz nisem točno opazla kdaj jo mam...ta mesec pa je bila sluz tako očitna..ampak ti povem da najboljši recept je čimveč in je...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.8.2009 17:19:26
|
|
|
|
pinky86
|
Juhej za vse nas, ki pridno delamo in smo letos že pokoristile svoj dopust smrk Vidim, da ste zelo potrpežljive in čakate na testke - držim pesti za lun1co in nincy29 da bo uspelo. OSE - obupne so!! Pri nas so prejšni teden pičile 3 otroke v vrtcu, eno punčko na sprehodu, fantka in drugo punčko pa na terasi pred igralnico. Prav agresivne so in silijo vate...zdaj so me spremenile v pravo ubijalko os, ker jih ne morem tam gledat, kako okrog otrok letajo in jih lepo s cicidoji tolčem Moj dragi je pa postal prav sentimentalen zdaj, kar se otročka tiče mislim...se resno pogovarjava, če ne bi že kar zdaj začela delati na pravi, da me gleda kako tukaj po ringaraji brskam, pa na forumu pa tako, je čist notr padu sem prav vesela, ker se je samo še on obotavljal, da bi počakala zaradi službe in šole, potem sem se pa še jaz zasekirala no ja, mogoče se vam kmalu pridružim v pričakovanju + ta mesec sva tako ali tako že zamudila O hehe Lepo bodite pa-pa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.8.2009 17:23:00
|
|
|
|
pinky86
|
Arupnik 3 tabeto aspirina na pik - baje zelo pomaga, samo to bi morala takoj, ko te je pičila dati na pik...zdaj ne vem če bo še kaj zaleglo?!?! Se pa strinjam z ostalimi glede zdravnika, pojdi pa Claritin.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.8.2009 19:17:09
|
|
|
|
arupnik3
|
oo evo sm od zdravnika mi je dala ene tablete sam ni claritin se imenuje ****al pa eno mazilo za mazat je pa drugač vse ok ker tam kjer je oteklina ni nobenih lis.... lohk pa traja do 6 dni če pa ne bo bolš pa morm it nazaj
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.8.2009 21:53:42
|
|
|
|
Lun1ca
|
Zgleda so Claritine že iz mode mene že dolgo ni pičla nobena osa (hvala bogu) tak, da nevem. Sicer pa sem itak alergična na vse kar se spomladi prebudi, tak da sem založena z zdravili tudi v primeru pika ose. Letos so res agresivne ja. Sm prvo misla da se samo meni to dozdeva, ko itak ponorim zaradi straha, če pride kaka v mojo bližino, pa so drugi tut rekli da kr rinejo v njih. Zadnjič je ena celo mojega dragega lovila, tak da je priletel v bajto cel histeričn, osa pa itak za njim pinky86 te kr potegne zraven tole ne? Hehe vem ja, mi2 z mojim sma prvo tut misla počakat še 2 mesca, pa zdaj nič več ne čakama Pa hvala ko držiš pesti in upam da ti bom oslugo lahko hitro vrnila arupnik3 glede ovulacije.. jaz pojma nimam kdaj jo mam, nimam nobenih znakov, nikakršnih sprememb, skratka ničesat. Temperature telesne si pa ne merim. Je pa res da mam dokaj točno na 28 dni. Včasih je kak dan zamika in redno izpolnjujem na netu en klendarček (menstrualni), ki ti pokaže kdaj približno bi naj bila predvidena plodnost in O. ( http://menstruacija.si/login ) Je prav priročna stvarca tole in imaš vse pri roki kar potrebuješ Probaj pa ti morda zna kaj pomagat
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.8.2009 9:46:47
|
|
|
|
nincy29
|
lun1ca kako smo kaj danes?? še malo še malo...pa bomo vedle al bomo aprilčke mele al ne :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.8.2009 10:15:29
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Hellow! Jst sm pa kr na veliko uživala na morju, zato se nisem javila nekaj časa. M nisem pričakovala 9.8. ampak sem jo pa včeraj dobila, tko da grem v novi krog. Še vedno jemljem folno kislino in me zanima, če je pomembno koliko časa jo jemlješ, ko je več kot priporočene 3 mesece?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.8.2009 10:24:18
|
|
|
|
nincy29
|
eh pomojem ne..namreč itak so samo vitamnčki potrebni za telo..jaz ti predlagam da še kar naprej jemleš no... bo treba seznamček obnov punce..kaj pravite?
< Sporočilo je popravil nincy29 -- 13.8.2009 10:25:07 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.8.2009 10:33:50
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Bo treba, ja... Joj punce mene na vsake tok časa popade taka želja po jenčiju, da mi gre kr na jok...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.8.2009 10:59:36
|
|
|
|
nincy29
|
eh sva že 2 veš učiri mi je sodelavka dala plišota konja samoroga za na ključe...rekla mi je da je slišala da prinašajo srečo in naj prinese meni srečo da čimhitreje zanosim..joj kako lepo od nje :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.8.2009 11:46:17
|
|
|
|
Lun1ca
|
nincy29 jaz sem prav fajn, čeprav vedno bol napeta in živčna zaradi približajočega se dneva za testiranje Res upam da zagledam ! In ti? Že tudi kaj nervozna? Upajmo da bo polno aprilčkov! IsabellaLana pogumno v naslednji krog! Kdaj pa ne pričakuješ zdaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?