Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 8:39:42
|
|
|
|
Anonimen
|
številka nogice - se strinjam to je najtežje napovedat. Kljub temu se jest vzela številko 22.5. Če razmišljam, tristan je imel ko je shodil 21, pa je bil star manj kot eno leto. Torej, drugo leto takle čas bo Oskar stra dobro eno leto, kar pričakujem tudi večjo številko. Poleg tega so tevice spredaj odprte, tako da ga tiščalo ne bo. Da pa bi mu bile full prevelike, pa tudi težko dvomim. Sicer pa, a se zmenimo, če bodo drugo leto kakšnemu izmed naših čevelj prevelik, premajhen, da si jih zamenjamo ? Govorim o teh tevicah in o temu nakupu, da ne bo pomote. Tristan ima recimo številko noge danes 28 in sem mu za drugo leto kupila številko 30. Lani je imel takle čas 26. Ah kar bo bo, če mu ne bodo prav, jih bom prodala, če pa mu bodo, sem pa naredila goood deal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 8:53:35
|
|
|
|
lake
|
Jst sm prebrala v neki knjigi da se duša naseli v otroku v tretjem mesecu, v šestem je že mal pozno pomoje. O bioenergiji ma pa itak vsak svoje mnenje. KatMat No se poboljšuje, samo da se ne bo pokvaru. Meteorskega dežja se ni pa nič vidl , je preveč luči v Ljubljani. Taja je omagala, seveda ko je prezgodej vstala. Men je pa neki slabo, upam da ne bom kej zbolela, noseča pa močno upam da nisem, sicer pa po enem tednu najbrž človeku še ne more bit slabo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 8:59:32
|
|
|
|
KatMat
|
naso tako zvija....ucer ni kakala pa jo tok napenja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:02:34
|
|
|
|
lake
|
Naša je kakala navzezgodej, ker tud včeri ni, zato pa pomoje ni mogla več spat. Momacus Bi ti pomagala pa nimam facebooka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:06:44
|
|
|
|
momacus
|
lake kaj pa če se prijaviš samo za glasovanje
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:07:49
|
|
|
|
OliveOyl
|
momacus kako so fletkani..sem ti dala glas.. tevice a se fajn nosjo,a žulijo kaj tisti paski?meni se une dopadejo-bolj losos barve so..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:09:56
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro... Perem, likam k nora že od 7ih zjutraj... Zdej se je pa Hana zbudila in itak ne morem nič z eno roko..No, ja, tipkam lahko Pa čist smo hladilnik spraznil,da ne bo kej zgnilo med dopustom-zdej pa nimam kej jest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:10:37
|
|
|
|
OliveOyl
|
Mož gre drug teden na zavod,a moram kaj na občino pa CSD sporočit,al mi ni treba? Ponavadi iz dohodkov iz preteklega leta računajo ven-za doklade pa vrtec mislim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:11:05
|
|
|
|
momacus
|
Olive.oil hvala !!! to pa sta 2 bratranca pa 2 sestrični :)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:12:30
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus Olive.oil hvala !!! to pa sta 2 bratranca pa 2 sestrični :) Lepi so.. Naša se tudi dere,sam sem gor grem pa se zbudi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
tevice so zakon.....mi jih nosimo VSI .... sem pa za oskarja tele kupila http://www.superge.si/html/svn/2067661-AA.shtml za drugo leto, kose bomo učili hoditi, za boso nogo bo pa še premrzlo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:16:59
|
|
|
|
momacus
|
lina tudi jaz sem gašperju kupila iste čakam da mi jih dostavijo za facebook pa se lahko prijaviš kadarkoli
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:23:22
|
|
|
|
maja1488
|
JUTROOOOO! Sam na hitro napišem včerajšnji report: Zarja je bla pridna (šoping), je pa 5x kakala . In to sam dopoldan. Zvečer pa taki krči kot še nikoli do zdaj. Sumim Bio Gaia, ker je to edina nova stvar, ki sem ji dala. Da o svojem jedilniku ne govorim. Jest ne smem skor nič, ker jo vse tako zakrči da kr res ni. Mleko, sadje, zelenjava...pozabi. Bučke pa pelati še nekako gredo, ostalo je pa kriza. Ne vem al nej jo peljem prej k peiatru al nej čakam na posvetovalnico 26 avgusta. Bom danes probala brez Bio Gaie. No včerej sm kupla par majčk zase in puder (daleč najdražja investicija ). Za mašo dve krilci in par majčk, za zarjo pa sam ene škorence za pozimi (take mehke). Zdej pa letim v DM po plenice in v hofer po kaslc, da bomo končno pošto dobivali v svojo hišo in ne k sosedovim. No kat, kaj si si kupila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:26:42
|
|
|
|
girly
|
dobro jutro še od mene! no, mi smo imeli predvčerajšnim pregled kolkov, vse ok, oba kolka 1a, kot jih je Kris imel že ob rojstvu. sem ga pa zdej prve 3 mesece povijala plenička za enkratno + povijalna plenica, ker so mi tko rekli na pediatriji v bolnici.baje naj bi blo to zdej t.i.široko povijanje.sem pa slišala ja, da so po nekaterih porodnišnicah in patronažah še kar za široko povijanje z dodatno tetra plenico .meni patronažna ni nikoli rekla,naj drugače povijam...no sedaj pa smo opustili tud povijalno plenico... včeraj smo imeli tudi posvetovalnico pri 3 mesecih in smo veliki že 64,5 cm, težki 6540g OG 41cm. smo bili tudi cepljeni in razen tega, da je več spal,druge reakcije ni bilo je bil pa tko priden, da ni čisto nič jokal, še vedu ni,kdaj je blo kaj brazilska: ni zame, raje kar britvica no,pa lep dan vsem
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:27:27
|
|
|
|
momacus
|
maja1488 a so to probiotične kapljice? kr če so , potem ne bi smelo krčiti. jaz sm dajala Gašperju Linex 1 kapsulo na dan 10 dni pa ni imel ne krčev ne nič
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:36:40
|
|
|
|
girly
|
Bio Gaja so probiotične kapljice ja.sem jih jaz tud krisu dajala in gas bimbi pa je imel vseeno krče.v bistvu ga še vedno napenja,ker ne odvaja blata vsak dan,ampak samo vsak 2 ali 3 dan enkrat.samo je pa full pomagalo,ko smo aptamil 1 zamenjali z aptamilom comfort,full ga manj napenja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:46:08
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Helou! Po doooooooolgem času se spet malo oglašam, da ne boste mislne, kam smo poniknili. Več ali manj smo od doma, malo pri mojih, malo na morju.....V glavnem, imamo se fajn. Zdaj odhajamo še na glavni dopust, pa nas ne bo do 5. septembra doma. Komaj čakam! Danes smo imeli prvo cepljenje. Ni bilo nobene panike, skoraj nič jokala. Hujše ji je bilo požirati cepivo za rota virus. Ampak ni blo hudga, ni na srečo nič zbruhala, tko da smo za danes opravili. Zdaj pa mere za na seznam - teža 7530g, velikost 68 cm, OG 43 cm! Res je velikanka. Imejte se fajn, pa se pišemo, ko pridemo iz morja. čau čau Aja, kar se pa tiče brazilske - NE HVALA!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:48:17
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: momacus tanja ne umivaj otroku očes z mlekom !!! je res da sprva zgleda boljše , ampak mleko je idealna hrana za bakterije - povedal oftalmolog, pa tudi kamilic ne uporabljaj kr so preveč agresivne! najbolje sterilna fiziološka in sterilna gaza. vsakič ko je kaj v učku očistiš.tako sm delala jaz in se je pozdravilo!!! včasih recepti stare mame niso dobri vidiš, na tole pa nisem pomislila,... To je čista resnica! Enako so povedali nam. Imamo vnet uček že od rojstva, pa umivamo le s fiziološko in brišemo s sterilnimi gazicami, nič drugega!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:49:31
|
|
|
|
lake
|
Na facebook se ne bom prjavla, se upiram, kljub temu da mi vsak dan najmanj trije rečejo naj se prijavim Bio Gaia ji dajem že od petega dneva dalje, pa o čist vredu. Zlikala sm pa jst tud že navsezgodej vse, zdej bo treba pa počlas kej jest, ker se mi zdi da mi je zarad tega slabo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:53:12
|
|
|
|
momacus
|
lake lej, se prijaviš, glasuješ in odjaviš ha ha ha če ga dobim te pejlem en giro
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:54:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 JUTROOOOO! Sam na hitro napišem včerajšnji report: Zarja je bla pridna (šoping), je pa 5x kakala . In to sam dopoldan. Zvečer pa taki krči kot še nikoli do zdaj. Sumim Bio Gaia, ker je to edina nova stvar, ki sem ji dala. Da o svojem jedilniku ne govorim. Jest ne smem skor nič, ker jo vse tako zakrči da kr res ni. Mleko, sadje, zelenjava...pozabi. Bučke pa pelati še nekako gredo, ostalo je pa kriza. Ne vem al nej jo peljem prej k peiatru al nej čakam na posvetovalnico 26 avgusta. Bom danes probala brez Bio Gaie. No včerej sm kupla par majčk zase in puder (daleč najdražja investicija ). Za mašo dve krilci in par majčk, za zarjo pa sam ene škorence za pozimi (take mehke). Zdej pa letim v DM po plenice in v hofer po kaslc, da bomo končno pošto dobivali v svojo hišo in ne k sosedovim. No kat, kaj si si kupila? nic se... predolgo sem se zadrzala pri inspektorju in sem utegnila samo kruh nabavit pol pa hitr dam se futrat....pol je bila pa taka huda sopara da sem bila raje doma...dons grem se enkrat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:54:05
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ a katera uporablja previjalne podloge za 1x uporabo?Katere mi priporočate?sem bla z DMovimi ful zadovoljna, pa jih spet nimajo. Ne vejo, kdaj bojo, jaz jih pa za na morje rabim. Muellerjeve so super! Drugače imamo pa mi tud podlogo v niveinem ruzaku, tako da s sabo ne jemljemo podlog za enkratno uporabo. Ampak za doma imamo pa muellerjeve.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:54:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: momacus tanja ne umivaj otroku očes z mlekom !!! je res da sprva zgleda boljše , ampak mleko je idealna hrana za bakterije - povedal oftalmolog, pa tudi kamilic ne uporabljaj kr so preveč agresivne! najbolje sterilna fiziološka in sterilna gaza. vsakič ko je kaj v učku očistiš.tako sm delala jaz in se je pozdravilo!!! včasih recepti stare mame niso dobri vidiš, na tole pa nisem pomislila,... To je čista resnica! Enako so povedali nam. Imamo vnet uček že od rojstva, pa umivamo le s fiziološko in brišemo s sterilnimi gazicami, nič drugega! a ni fizioloska ista sestavina k solza??
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?