Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 12.8.2009 8:33:04
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo fige in mleko? eeeh, pomoje ni panike. fige edino rade napenjajo, tak da jutri pričakuj, da bo prdela ko velka ... najprej zdravje, potem kultura...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 8:38:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 8:41:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 9:03:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 9:10:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 9:23:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 9:26:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 9:27:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 12.8.2009 9:28:32
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa morem se pohvalit, sem tolk hepi kavbojke, ki jih nisem niti čez bedre potegnila, če mi je pa še ratalo, nisem mogla niti pod razno zapret, danes oblečem in zaprem normalno. sicer še gleda neki čez pas odvečnega, ampak pustmo to ker mi doma govorijo, da se še ne pozna, ampak zgleda da to ni merilo. sej še sam 30 kil bravoooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 12.8.2009 9:28:58
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Jutro! Danes imam nuhalno! Sem ful živčna, vse me zvija od treme... Držte pesti (ob 12.30)! jupi! držimo pesti!!! sporoči kako je bilo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 9:29:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 12.8.2009 9:32:09
|
|
|
|
Inigo
|
umpa, ful si pridna. čestitam! sm ful ponosna nate!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 9:36:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 10:11:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 12.8.2009 10:38:56
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Jutro! Danes imam nuhalno! Sem ful živčna, vse me zvija od treme... Držte pesti (ob 12.30)! držim pest...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 10:44:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 12.8.2009 10:46:02
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška sem bila na razgovoru, sem jim povedala da imam 1 leto starega otroka in da nisem dobila vrtca, sem jim povedala, da je velika verjetnost da se bomo meseca junija selili, sem jim povedala da nimam avta....in oni so rekli da ustrezam njihovemi profilu in da lahko s 1.9. začnem delat.... KAJ PA ZDAJ=????? jaz nimam varstva za malo, pišem diplomo, rada bi se vpisala v popoldansko šolo a oni me hočjo na šiht...nimam pojma kaj naredit... o joj! nimam pojma! kakšno delo pa ti ponujajo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 10:49:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 12.8.2009 10:51:45
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška sem bila na razgovoru, sem jim povedala da imam 1 leto starega otroka in da nisem dobila vrtca, sem jim povedala, da je velika verjetnost da se bomo meseca junija selili, sem jim povedala da nimam avta....in oni so rekli da ustrezam njihovemi profilu in da lahko s 1.9. začnem delat.... KAJ PA ZDAJ=????? jaz nimam varstva za malo, pišem diplomo, rada bi se vpisala v popoldansko šolo a oni me hočjo na šiht...nimam pojma kaj naredit... o joj! nimam pojma! kakšno delo pa ti ponujajo? zavarovalnega agenta....prvi teden v septembru me nebi bilo od 8h do 18 ker bi bila v lj na izobraževalnih seminarjih, delo brez urnika....čez eno leto lahko grem delat pa licenco za zavarovalniškega zastopnika....v bistvu vsiljevanje folku zavarovanja.... vse skupi mi smrdi, ker sem jim povedala o vse pa me še vedno hočejo zaposlit...mislim....ne štekam... poznam to ja... nikoli nebi tega delala. tko kot si rekla: posiljevanje folka. hmm... kaj pa če se odjaviš z zavoda?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 10:52:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 12.8.2009 10:54:29
|
|
|
|
ksenci
|
dan! danes sem bol v gužvi- doma žagajo les, mami in sestra na polno vlagata pridelke z vrta, jaz pa skrbim, da bodo želodčki polni kr nas bo dans kr velik bo kr ornk nedeljsko kosilo, pa še eno pecivo morm spečt, kr imamo polno sadja za porabit. hd- oh, si pa v težki situaciji a veš kaj, boš pač šla v bolniško! če ne gre z lepa gre pa z grda! se boš pač delala, da si bolna in ne moreš to delat, in se te bojo kr kmal rešli. jz tud nebi bla zavarovalni agent, se mi zdi da je 3/4 takih ki vsiljuje in nateguje folk, sam da oni kaj zaslužjo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 12.8.2009 10:55:38
|
|
|
|
Inigo
|
glupo od njih se mi zdi, da bi te kr zaposlili, kljub temu, da si jim povedala kako gledaš na ta job...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 10:59:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 11:00:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 12.8.2009 11:02:58
|
|
|
|
Senci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška sem bila na razgovoru, sem jim povedala da imam 1 leto starega otroka in da nisem dobila vrtca, sem jim povedala, da je velika verjetnost da se bomo meseca junija selili, sem jim povedala da nimam avta....in oni so rekli da ustrezam njihovemi profilu in da lahko s 1.9. začnem delat.... KAJ PA ZDAJ=????? jaz nimam varstva za malo, pišem diplomo, rada bi se vpisala v popoldansko šolo a oni me hočjo na šiht...nimam pojma kaj naredit... o joj! nimam pojma! kakšno delo pa ti ponujajo? zavarovalnega agenta....prvi teden v septembru me nebi bilo od 8h do 18 ker bi bila v lj na izobraževalnih seminarjih, delo brez urnika....čez eno leto lahko grem delat pa licenco za zavarovalniškega zastopnika....v bistvu vsiljevanje folku zavarovanja.... vse skupi mi smrdi, ker sem jim povedala o vse pa me še vedno hočejo zaposlit...mislim....ne štekam... Sori, ker kar tako uletavam v debato... A si jim rekla, da nimaš varstva? Ker če nimaš varstva plus prevoza pol zgleda res ful rabijo te gnjavatorje oziroma zavarovalne agente. Good luck, upam, da te ne bojo vzel A mislijo, da boš cel dan zdoma, doma pa imaš majhnega otroka. Svašta!
< Sporočilo je popravil Senci -- 12.8.2009 11:04:56 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?