pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Pozdravček Posavke ! Sicer nisem noseča (imam pa že dva škratka, stara tri leta in pol in leto in pol), imam pa korenine v Posavju . Zdaj sicer že celih 13 let (hm, sem morala prav preračunat) živim v LJ, ampak še vedno ponosno povem, da sem drugače iz KK. In ko sem zagledala tole vašo temo, sem prav z veseljem kliknila nanjo, čeprav nisem noseča, niti nimam več v planu kakšne nosečnosti . Mogoče pa kakšno od vas celo poznam (glede na to, da imam par prijateljic, za katere bi že bil čas, da postanejo ). Uživajte s trebuščki! No, pa sva že dve "auslenderki", hehe.... Ja, jaz sem tut ponosna Posavka in še vedno z veseljem pogledam za avtom, ki ima KK registracijo . Še sama sem hotla, ko sm lani avto kupla, da bi imela to srečo in imela registrsko MB, pa potem grb, pa potem KK črki in potem številke.... Ker sm vidla, da je bla ena taka serija, sam žal ne takrat, ko sm jaz hotla . No, mi KK registracije nimamo, imamo pa zato NM. Je fajn krinka, če se kje kaj z avtomobilom po LJ motoviliš in te vsak prizanesljivo pogleda v smislu "naj ti bo, ker niste navajeni po takih "velemestih" vozit" . Drugače pa tudi jaz za vsakim avtom s KK registracijo pogledam in optimistično upam, da bo kdo, ki ga poznam .
|