Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina* Kakšne izjave ulla80... vidiš, to je pa od preveč pojedenih trupelc... No, saj vem, da ne razumeš, kaj ti želim povedat... jst jem meso enkrat na teden, al pa še tist ne....da nauš prepametna mene,pa to ,čisto nič ne moti,če je kdo vege ali vegan,ali presnojedec,vsak dela po svoji presoji,če bo pač otrok rabil meso,ga bo pa dobil,bo že našel način brez skrbi,poglejte naše možeke,če hočejo dober šnicel,kaj vse nardijo zanj OMG sej ne vem kaj nej - a nej se smejem al jočem...in kaj bo naredu otrok, če bo rabu meso, da bo pršu do njega? pri prijatlu na skrivaj kradu hrenovke iz hladilnika? si ustrelil kaj? me res zanima.....pa tud to me zanima, kaj vse naredijo vaši možeki za dober šnicl...k moj recimo ne naredi ma prov nič.... in pol so moje izjave glupe, đizskrajst, pa kje jst živim prepričanje,da je pa življenje brez mesa nezdravo,je pa a sm kje jst to rekla? nasprotno, vegetarjanstvo je meni čist ok in kul izbira, tud če kdo to izbere za otroka, načeloma nimam nič proti, dokler otrok uživa mleko, mlečne izdelke in jajca, pa če v vrtcu je meso, je pa sploh super, ker je to čist dovolj. med veganstvom in vegetarjanstvom je pa veliiiiika razlika, mal se izobrazite prej, preden pišete bedarije. in vsiljevanje take prehrane otroku je nasilje nad njim. pika. in preden se spet oglašate, kot sem rekla, mi pojemo zelo malo mesa, sploh jaz, kupujem ga izključno od malih kmetov, kjer vem kako se z žvalmi ravna inkako so hranjene, nikoli v trgovini, ker ne podpiram farmske reje itd. itd. sam moti me pa skrajnost. kakršnakoli. in veganstvo je skrajnost - pa še enkrat zganjajte jo nad sabo, otroke pa pri miru pustite.
|