Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 20:47:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer vsem skupaj! Pridem malo kasneje nazaj,grem na en čvek k sosedi. Se tipkamo čez kake 2 uri ce še bom gor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 20:49:21
|
|
|
|
tasa_m
|
tud pr nam grmi, ampak če bo zdaj dež me nebo motlo,sem pod streho
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 20:54:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m tud pr nam grmi, ampak če bo zdaj dež me nebo motlo,sem pod streho pa še za Lijo in za Tomaža če si zasluži.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 20:57:13
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa že pri nas tudi dežuje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 21:34:35
|
|
|
|
marta82
|
Večer. Tinej je imel tudi danes posvetovalnico in cepljenje. Ima 9 kg in 70 cm. Glede spanja je pediatrinja svetovala, da se preseliva v drugo sobo, ker ga mogoče moti ko naju sliši in čuti. Tako, da se začasno seliva v dnevno. Probat ni greh. Bogec. Mu slina teče v potokih, tak ga zobi matrajo pa dlesni ima čisto napete tak da upam, da čimprej pridejo ven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 21:40:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tako, da se začasno seliva v dnevno. kak to misliš?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 21:43:28
|
|
|
|
ly117
|
Bogi Tinej, upam da zobki pridrjo čim prej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 21:45:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tako, da se začasno seliva v dnevno. kak to misliš? Ja Tinej bo spal tam kot do sedaj - v spalnici v svoji posteljici, midva z možem pa v dnevni sobi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 21:45:58
|
|
|
|
tasa_m
|
za Tineja, da čimprej zobki pokukajo na plano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 21:58:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m za Tineja, da čimprej zobki pokukajo na plano se podpišem..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:01:19
|
|
|
|
ly117
|
Glede na to da se tu toliko dogaja grem spat. Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:01:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glede na to da se tu toliko dogaja grem spat. Nočko! hehe. Nočko Ly
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:01:59
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tako, da se začasno seliva v dnevno. kak to misliš? Ja Tinej bo spal tam kot do sedaj - v spalnici v svoji posteljici, midva z možem pa v dnevni sobi. Kak si pa ti mislila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:02:04
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo bili danes kar leteči. Celo dopoldan smo po opravkih laufali,pa še A je imela zobarja...in je bila fulll pridna...je plombico dobila. Popoldne pa smo šli pod Pohorje,so full poštimali,zgoraj pri Areni imajo tam v gostilni super poštimano za otroke igrala,pa tud za malo manjše....pa tam na zelenici so trampolini in še ostala igrala...res super.. M ga biksa zadnje noči...se mi vseda nonstop in govori mamamama..hoče k meni in tao naprej..za znoret.... Grem si zdaj rolado privoščit...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:02:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tako, da se začasno seliva v dnevno. kak to misliš? Ja Tinej bo spal tam kot do sedaj - v spalnici v svoji posteljici, midva z možem pa v dnevni sobi. Kak si pa ti mislila? jaz sem mislila,da bo zdaj sam spal prvič...nisem vedela da je že bil v sobi prej...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:03:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glede na to da se tu toliko dogaja grem spat. Nočko! lepe sanje
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:03:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa smo bili danes kar leteči. Celo dopoldan smo po opravkih laufali,pa še A je imela zobarja...in je bila fulll pridna...je plombico dobila. Popoldne pa smo šli pod Pohorje,so full poštimali,zgoraj pri Areni imajo tam v gostilni super poštimano za otroke igrala,pa tud za malo manjše....pa tam na zelenici so trampolini in še ostala igrala...res super.. M ga biksa zadnje noči...se mi vseda nonstop in govori mamamama..hoče k meni in tao naprej..za znoret.... Grem si zdaj rolado privoščit... Potem bi se pa lahko kdaj tam dobile.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:08:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa smo bili danes kar leteči. Celo dopoldan smo po opravkih laufali,pa še A je imela zobarja...in je bila fulll pridna...je plombico dobila. Popoldne pa smo šli pod Pohorje,so full poštimali,zgoraj pri Areni imajo tam v gostilni super poštimano za otroke igrala,pa tud za malo manjše....pa tam na zelenici so trampolini in še ostala igrala...res super.. M ga biksa zadnje noči...se mi vseda nonstop in govori mamamama..hoče k meni in tao naprej..za znoret.... Grem si zdaj rolado privoščit... Potem bi se pa lahko kdaj tam dobile. ja res je fajn...se spodaj parkiramo in gremo gor malo na sprehod...pa fajn trava za malečke je in vse...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:10:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tako, da se začasno seliva v dnevno. kak to misliš? Ja Tinej bo spal tam kot do sedaj - v spalnici v svoji posteljici, midva z možem pa v dnevni sobi. Kak si pa ti mislila? jaz sem mislila,da bo zdaj sam spal prvič...nisem vedela da je že bil v sobi prej... Ja saj bo prvič sam v sobi. Prej sva spala v spalnici v "ta veliki" postelji on pa meter stran v svoji posteljici, zdaj bo pa on ostal tam, midva pa greva v dnevno sobo, ker že 14 dni praktično nič ne spimo, on bi se igral in pogovarjal, če ga ignorirava se pa konkretno dere. Pediatrinja pravi, da možno, da se zbudi, ker sliši naju, ko se kaj premikava po postelji, smrčiva ipd. in se zato zbudi. Pravi, da je ona pri svojih otrokih tako rešila to težavo, da so dobili svojo sobo. Tako da bova poskusila, če bo boljše spal, drugače greva pa nazaj v spalnico.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:12:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glede na to da se tu toliko dogaja grem spat. Nočko! Nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:14:26
|
|
|
|
marta82
|
Grem tudi jaz počasi v mižule. Nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:24:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja res je fajn...se spodaj parkiramo in gremo gor malo na sprehod...pa fajn trava za malečke je in vse... ja, se popolnoma strinjam. Full so porihtali. V miru piješ kavico, tamali pa se igrajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:24:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Grem tudi jaz počasi v mižule. Nočko. nočko marta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 10.8.2009 22:44:58
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene! Pa res me ni blo 2 uri .Pa vse ste splinle že,te pa še bom jaz.Aja,sem pozabla,če je katera na nedonošenčkih bla,se je stanje pupik od Rubin ful porihtala. Nič,šibam,ju3 pa bo občutno več čveka tukaj ! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 7:02:00
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......