|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
9.8.2009 22:53:09   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

saj vas ne folgam niti brat večuser posted image user posted image ko končam je čas za spanjeuser posted image sem vam hotela sporočiti -kot prvim-razen možu- da je tester pokazaluser posted image ,tak da če se bo obdržalo bomo aprila spet zibaliuser posted image ...če pravim zaradi ss pred leti in se ne veselim prehitro...vseeno pa sem veselaaaauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMM user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČEEEEESTITKEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image ......TOLE PA JE BRZINSKO.........ŠE KIRAuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 401
9.8.2009 22:53:57   
cvetka.marjetka

saj vas ne folgam niti brat večuser posted image user posted image ko končam je čas za spanjeuser posted image sem vam hotela sporočiti -kot prvim-razen možu- da je tester pokazaluser posted image ,tak da če se bo obdržalo bomo aprila spet zibaliuser posted image ...če pravim zaradi ss pred leti in se ne veselim prehitro...vseeno pa sem veselaaaauser posted image user posted image

Čestitke!user posted image user posted image user posted image Pa držim pesti, da bo vse ok. user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 402
9.8.2009 22:54:50   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Pocka...super dnevna...morem mojemu pokazat "gugalnico" user posted image  user posted image ...midve tudi razmišljava o gradnji...da končno poštimamo to našo hišo in da jaz končno dobim TERASO!!!!

user posted image user posted image user posted image a že mate parcelo?

Ne...se nekako odločava, da bi zdraven zidala-prizidek, pol pa našo hišo porušila in jo na novo sezidala, tako bi pridobili eno garažo, večji delavnici, stanovanje za oddajat in vsak svojo sobo user posted image ...ampak, to sanjava zdaj, ko je tašča že en teden na dopustu in je milina...sej ob prvi priliki bova spet vsa neumna iskala parcelo user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 403
9.8.2009 22:58:51   
Piruri

Ma bravo...oh, bo pa luštno....user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 404
9.8.2009 23:04:02   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Resno, a Persida pride?
rekla je da ja,če pa bo pa bomo videli user posted image

itak da bo, ker odpovedni rok je potekel user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 405
9.8.2009 23:04:06   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Pocka...super dnevna...morem mojemu pokazat "gugalnico" user posted image  user posted image ...midve tudi razmišljava o gradnji...da končno poštimamo to našo hišo in da jaz končno dobim TERASO!!!!

user posted image user posted image user posted image a že mate parcelo?

Ne...se nekako odločava, da bi zdraven zidala-prizidek, pol pa našo hišo porušila in jo na novo sezidala, tako bi pridobili eno garažo, večji delavnici, stanovanje za oddajat in vsak svojo sobo user posted image ...ampak, to sanjava zdaj, ko je tašča že en teden na dopustu in je milina...sej ob prvi priliki bova spet vsa neumna iskala parcelo user posted image user posted image user posted image

toplo priporočam... glede na tvojo taščo boš večno hvaležna user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 406
10.8.2009 6:40:43   
tasa_m
Dobro jutro.
Jaz sem kot zombi, vso noč smo bile gor, ker se gospodični ni dalo spat user posted image . Ma sem upala, da bo zdaj zaspala, pa že cvili v spalnici. Danes pa nama nebo lahko user posted image pa še ponedeljek je. Dobro sva začeli teden user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 407
10.8.2009 7:06:39   
pocka
jutro še od nas, noč je bila bljak, ali je Taja rabila vodo, ali Blaž zizo, ostali čas pa je pesa lajala kot nora, ker smo jo pustili zunaj čez noč, ker je fuuul smrdela zvečer po nečem in ob 10 zvečer je res nismo mogli kopat.user posted image
Blaž je že od 6 pokonci in jamra na ves glas, moj je pa zbolel in ima sumljive simptome, močno upam,da je od klime in ni gripa, ker z njegovo službo ima idealne možnosti za jo dobiti.user posted image No dosti jamranja z en post...user posted image user posted image user posted image

Tasa imamo tudi mi fajn začetek tedna.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 408
10.8.2009 7:08:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

jutro še od nas, noč je bila bljak, ali je Taja rabila vodo, ali Blaž zizo, ostali čas pa je pesa lajala kot nora, ker smo jo pustili zunaj čez noč, ker je fuuul smrdela zvečer po nečem in ob 10 zvečer je res nismo mogli kopat.user posted image
Blaž je že od 6 pokonci in jamra na ves glas, moj je pa zbolel in ima sumljive simptome, močno upam,da je od klime in ni gripa, ker z njegovo službo ima idealne možnosti za jo dobiti.user posted image No dosti jamranja z en post...user posted image user posted image user posted image

Tasa imamo tudi mi fajn začetek tedna.user posted image

user posted image user posted image zate in user posted image user posted image za tvojga,da ne zboli.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 409
10.8.2009 7:38:33   
mama_milchy
Jutro,
no mi smo pa naspani; Lea je zaspala snoči ob 21:30 in spala vse do 6:30, ko je rabla cicko in zdaj še kr dremlje naprej....
jaz sem si pa user posted image kr zunaj na svežem zraku privoščla, pa cunje sem že dala sušit, zdaj pa grem WC zglancat; se je nabralao praha zdaj ko nas ni blo - to je prednost šume v kateri živimo.....

dopust: smo se imeli OK, malo pohajali, malo delali in tako; no vreme nam je tudi malo ponagajalo ma ni blo hudo.....

GH: mi smo tudi že probale z korenčkom, robidami, banano pa nam nekako ne gre; noče niti čaja, ne vode samo joško tako da se včasih čez dan dojiva tudi na dve uri; edino kar poje je Hippov gres, ma ga ne dajam vsak dan...

zobki: nič na vidiku, se pa slini za znoret

vsem, ki ste imeli mini RD, čestitke user posted image pa dobrodošle nove čveke user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 410
10.8.2009 7:38:42   
mama_milchy

ma bravo, to je pa bla prava akcija, čestitke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 411
10.8.2009 7:39:01   
trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 412
10.8.2009 7:39:44   
trezika
aja, dobro jutro user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 413
10.8.2009 7:40:25   
trezika
Maruša je že pokonci (že, ker ponavadi vstaja enkrat po osmi uriuser posted image ) ... zdaj pa si prepeva na veliki postelji user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 414
10.8.2009 8:22:42   
PERSIDA
Dobro jutro še od mene.
Trenutno tišinauser posted image  zato moram malo prste potreniratuser posted image .Kot sem že včeraj rekla je bila čudežna nedelja več ali manj jedla in spala ko sta ,pa bila budna ,pa kar jamrala ,če nista mogla takoj zaspat.
No mami še upa na kak tak dan.

ema tiara- čestitke user posted image
Najaa - piknik seveda ,da jaz manjkam user posted image .Edino kaj prinesem še določite ,pa je. 

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 415
10.8.2009 8:47:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image   ena slikca bebijev šašavk,haha

user posted image user posted image user posted image user posted image , pa dajte mi povedati, kaj je to res na Europlakatu, al kaj???? NORO!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 416
10.8.2009 8:47:07   
KOKICA32

VAU!!!!! ČESTITAM!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.s. Pa sta načrtovala? Ti ni treba odgovoriti, če nočeš....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 417
10.8.2009 8:47:09   
KOKICA32

Dobro jutro.
Jaz sem kot zombi, vso noč smo bile gor, ker se gospodični ni dalo spat user posted image . Ma sem upala, da bo zdaj zaspala, pa že cvili v spalnici. Danes pa nama nebo lahko user posted image pa še ponedeljek je. Dobro sva začeli teden user posted image

Ojoj, Tasa...user posted image user posted image user posted image . Jaz pa moram povedati, da je Valentin zaspal ob 19.30h in spal do 06h..se najedel in sedaj še vedno spi. REKORD!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 418
10.8.2009 9:04:47   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image , pa dajte mi povedati, kaj je to res na Europlakatu, al kaj???? NORO!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolenjskem jih že lepijouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 419
10.8.2009 9:45:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

na FB vse izveš :))) pa še več slikc je ,haha

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 420
10.8.2009 9:46:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

aja, dobro jutro user posted image
daaaaaaaaaanuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 421
10.8.2009 10:05:49   
Najaa
Daaaaaaaaaaaaaan!

Vsem, ki rabite danes energijo, pošiljava z Niko user posted image in  user posted image . Mi smo spali dobro. Jedla ob 4h in spala do 9h, kaj čem lepšga?
Zdaj pa odmor za jogurt (smuthie - felix, se vedno na tebe spomnem user posted image ) in kofe. Danes imam čistilno akcijo.

pocka, upam da je res sam od klime.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 422
10.8.2009 10:06:19   
Najaa

Sam ta slika je pa res zaaaakon! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 423
10.8.2009 10:10:31   
mama_milchy
kaj danes, ko je ponedeljek, pa imamo vse neko čistilno akcijo?
jaz perem že 3.stroj in zadnji za danes;
je pa Lea spet nazaj stara Lea zdaj ko smo doma in je že debelo uro v svojem ležalniku in se igra z lokom; mami pa v akciji......

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 10.8.2009 10:11:28 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 424
10.8.2009 10:11:58   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sam ta slika je pa res zaaaakon! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super slika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

brcanje
laura2010

Kdaj ste prvič čutile brcanje otroka

3.mesec (19%)

4 mesec (49%)

5 mesec (20%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!