Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 22:53:09
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara saj vas ne folgam niti brat več ko končam je čas za spanje sem vam hotela sporočiti -kot prvim-razen možu- da je tester pokazal ,tak da če se bo obdržalo bomo aprila spet zibali ...če pravim zaradi ss pred leti in se ne veselim prehitro...vseeno pa sem veselaaaa ČESTITAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMM ČEEEEESTITKEEEEEEE ......TOLE PA JE BRZINSKO.........ŠE KIRA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 22:53:57
|
|
|
|
cvetka.marjetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara saj vas ne folgam niti brat več ko končam je čas za spanje sem vam hotela sporočiti -kot prvim-razen možu- da je tester pokazal ,tak da če se bo obdržalo bomo aprila spet zibali ...če pravim zaradi ss pred leti in se ne veselim prehitro...vseeno pa sem veselaaaa Čestitke! Pa držim pesti, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 22:54:50
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Pocka...super dnevna...morem mojemu pokazat "gugalnico" ...midve tudi razmišljava o gradnji...da končno poštimamo to našo hišo in da jaz končno dobim TERASO!!!! a že mate parcelo? Ne...se nekako odločava, da bi zdraven zidala-prizidek, pol pa našo hišo porušila in jo na novo sezidala, tako bi pridobili eno garažo, večji delavnici, stanovanje za oddajat in vsak svojo sobo ...ampak, to sanjava zdaj, ko je tašča že en teden na dopustu in je milina...sej ob prvi priliki bova spet vsa neumna iskala parcelo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 22:58:51
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara saj vas ne folgam niti brat več ko končam je čas za spanje sem vam hotela sporočiti -kot prvim-razen možu- da je tester pokazal ,tak da če se bo obdržalo bomo aprila spet zibali ...če pravim zaradi ss pred leti in se ne veselim prehitro...vseeno pa sem veselaaaa Ma bravo...oh, bo pa luštno....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 23:04:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Resno, a Persida pride? rekla je da ja,če pa bo pa bomo videli itak da bo, ker odpovedni rok je potekel
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 23:04:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Pocka...super dnevna...morem mojemu pokazat "gugalnico" ...midve tudi razmišljava o gradnji...da končno poštimamo to našo hišo in da jaz končno dobim TERASO!!!! a že mate parcelo? Ne...se nekako odločava, da bi zdraven zidala-prizidek, pol pa našo hišo porušila in jo na novo sezidala, tako bi pridobili eno garažo, večji delavnici, stanovanje za oddajat in vsak svojo sobo ...ampak, to sanjava zdaj, ko je tašča že en teden na dopustu in je milina...sej ob prvi priliki bova spet vsa neumna iskala parcelo toplo priporočam... glede na tvojo taščo boš večno hvaležna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 6:40:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Jaz sem kot zombi, vso noč smo bile gor, ker se gospodični ni dalo spat . Ma sem upala, da bo zdaj zaspala, pa že cvili v spalnici. Danes pa nama nebo lahko pa še ponedeljek je. Dobro sva začeli teden
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 7:06:39
|
|
|
|
pocka
|
jutro še od nas, noč je bila bljak, ali je Taja rabila vodo, ali Blaž zizo, ostali čas pa je pesa lajala kot nora, ker smo jo pustili zunaj čez noč, ker je fuuul smrdela zvečer po nečem in ob 10 zvečer je res nismo mogli kopat. Blaž je že od 6 pokonci in jamra na ves glas, moj je pa zbolel in ima sumljive simptome, močno upam,da je od klime in ni gripa, ker z njegovo službo ima idealne možnosti za jo dobiti. No dosti jamranja z en post... Tasa imamo tudi mi fajn začetek tedna.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 7:08:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka jutro še od nas, noč je bila bljak, ali je Taja rabila vodo, ali Blaž zizo, ostali čas pa je pesa lajala kot nora, ker smo jo pustili zunaj čez noč, ker je fuuul smrdela zvečer po nečem in ob 10 zvečer je res nismo mogli kopat. Blaž je že od 6 pokonci in jamra na ves glas, moj je pa zbolel in ima sumljive simptome, močno upam,da je od klime in ni gripa, ker z njegovo službo ima idealne možnosti za jo dobiti. No dosti jamranja z en post... Tasa imamo tudi mi fajn začetek tedna. zate in za tvojga,da ne zboli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 7:38:33
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, no mi smo pa naspani; Lea je zaspala snoči ob 21:30 in spala vse do 6:30, ko je rabla cicko in zdaj še kr dremlje naprej.... jaz sem si pa kr zunaj na svežem zraku privoščla, pa cunje sem že dala sušit, zdaj pa grem WC zglancat; se je nabralao praha zdaj ko nas ni blo - to je prednost šume v kateri živimo..... dopust: smo se imeli OK, malo pohajali, malo delali in tako; no vreme nam je tudi malo ponagajalo ma ni blo hudo..... GH: mi smo tudi že probale z korenčkom, robidami, banano pa nam nekako ne gre; noče niti čaja, ne vode samo joško tako da se včasih čez dan dojiva tudi na dve uri; edino kar poje je Hippov gres, ma ga ne dajam vsak dan... zobki: nič na vidiku, se pa slini za znoret vsem, ki ste imeli mini RD, čestitke pa dobrodošle nove čveke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 7:38:42
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara saj vas ne folgam niti brat več ko končam je čas za spanje sem vam hotela sporočiti -kot prvim-razen možu- da je tester pokazal ,tak da če se bo obdržalo bomo aprila spet zibali ...če pravim zaradi ss pred leti in se ne veselim prehitro...vseeno pa sem veselaaaa ma bravo, to je pa bla prava akcija, čestitke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 7:39:01
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara saj vas ne folgam niti brat več ko končam je čas za spanje sem vam hotela sporočiti -kot prvim-razen možu- da je tester pokazal ,tak da če se bo obdržalo bomo aprila spet zibali ...če pravim zaradi ss pred leti in se ne veselim prehitro...vseeno pa sem veselaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 7:39:44
|
|
|
|
trezika
|
aja, dobro jutro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 7:40:25
|
|
|
|
trezika
|
Maruša je že pokonci (že, ker ponavadi vstaja enkrat po osmi uri ) ... zdaj pa si prepeva na veliki postelji
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 8:22:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro še od mene. Trenutno tišina zato moram malo prste potrenirat .Kot sem že včeraj rekla je bila čudežna nedelja več ali manj jedla in spala ko sta ,pa bila budna ,pa kar jamrala ,če nista mogla takoj zaspat. No mami še upa na kak tak dan. ema tiara- čestitke Najaa - piknik seveda ,da jaz manjkam .Edino kaj prinesem še določite ,pa je.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 8:47:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ena slikca bebijev šašavk,haha , pa dajte mi povedati, kaj je to res na Europlakatu, al kaj???? NORO!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 8:47:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara saj vas ne folgam niti brat več ko končam je čas za spanje sem vam hotela sporočiti -kot prvim-razen možu- da je tester pokazal ,tak da če se bo obdržalo bomo aprila spet zibali ...če pravim zaradi ss pred leti in se ne veselim prehitro...vseeno pa sem veselaaaa VAU!!!!! ČESTITAM!!!!! P.s. Pa sta načrtovala? Ti ni treba odgovoriti, če nočeš....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 8:47:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Jaz sem kot zombi, vso noč smo bile gor, ker se gospodični ni dalo spat . Ma sem upala, da bo zdaj zaspala, pa že cvili v spalnici. Danes pa nama nebo lahko pa še ponedeljek je. Dobro sva začeli teden Ojoj, Tasa... . Jaz pa moram povedati, da je Valentin zaspal ob 19.30h in spal do 06h..se najedel in sedaj še vedno spi. REKORD!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 9:04:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ena slikca bebijev šašavk,haha , pa dajte mi povedati, kaj je to res na Europlakatu, al kaj???? NORO!!!!!!! Po dolenjskem jih že lepijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 9:45:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps ena slikca bebijev šašavk,haha , pa dajte mi povedati, kaj je to res na Europlakatu, al kaj???? NORO!!!!!!! na FB vse izveš :))) pa še več slikc je ,haha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 9:46:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika aja, dobro jutro daaaaaaaaaan
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 10:05:49
|
|
|
|
Najaa
|
Daaaaaaaaaaaaaan! Vsem, ki rabite danes energijo, pošiljava z Niko in . Mi smo spali dobro. Jedla ob 4h in spala do 9h, kaj čem lepšga? Zdaj pa odmor za jogurt (smuthie - felix, se vedno na tebe spomnem ) in kofe. Danes imam čistilno akcijo. pocka, upam da je res sam od klime.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 10:06:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps ena slikca bebijev šašavk,haha , pa dajte mi povedati, kaj je to res na Europlakatu, al kaj???? NORO!!!!!!! na FB vse izveš :))) pa še več slikc je ,haha Sam ta slika je pa res zaaaakon!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 10:10:31
|
|
|
|
mama_milchy
|
kaj danes, ko je ponedeljek, pa imamo vse neko čistilno akcijo? jaz perem že 3.stroj in zadnji za danes; je pa Lea spet nazaj stara Lea zdaj ko smo doma in je že debelo uro v svojem ležalniku in se igra z lokom; mami pa v akciji......
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 10.8.2009 10:11:28 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.8.2009 10:11:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps ena slikca bebijev šašavk,haha , pa dajte mi povedati, kaj je to res na Europlakatu, al kaj???? NORO!!!!!!! na FB vse izveš :))) pa še več slikc je ,haha Sam ta slika je pa res zaaaakon! super slika
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
brcanjelaura2010Kdaj ste prvič čutile brcanje otroka3.mesec (
19%)
4 mesec (
49%)
5 mesec (
20%)
ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!