|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rojstni dan - darilo - mnenje
1.6.2005 19:11:44   
Anja
Torej moja frajla je bla povabljena k prijateljici uz vrtca na rojstni dan. zinski prijatelji, oz. se poznamo samo z Dober dan. Darilo sva nabavili v vrednosti 3.000 sit. (Kvalitetne barvice, silcek, blok in sladkarije). In pol padem okol:zmeden2:

Darila, ki jih je slavljenka dobivala od sovrstnic iz vrtca so bila za moje pojme pretirana: baby born, tista glava za sminkanje, ipd. :zmeden:

Men se zdi to prevec.
A sem samo jaz tako prtegnjena pa skrtuh, al kaj je ?

skopuska??? Anja
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.6.2005 19:16:01   
baguSka
ja men si še ti preveč kupla :zmeden::ups:

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2005 19:16:43   
teta beta
Meni se zdi še 3.000 zgornja meja oz. preveč za enga otroka, ki ga sploh ne poznaš oz. ti on ali pa njegovi starši niso nič kaj blizu.

Pa nisem skopuh, rada podarjam, ampak kar brezveze pa ne.

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2005 19:17:18   
Anonimen
No zdej ti bomo pa Gorenjke povedale, kene :)
Men je tudi to bilo čez glavo dost.

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2005 19:17:36   
Grascakinja
A je folk čist poblesavu???? Itak pa so barvice ziher najbl pametno darilo od vse tiste draginje...

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2005 19:18:27   
Annny
Meni se pa ravno tvoje darilo zdi fajn.
Jaz ne bi hotela, da moja hčerka dobiva taka darila kot so glava za šminkanje..to mi je čisto mimo..bomo videli, kaj bo čez nekaj let.
Jaz pravim, da otroku res ni treba kupiti vsake neumnosti, tudi če imaš dovolj denarja.
Najbolj zagovarjam to, da se denar nalaga na otrokov račun oz. v vzajemne sklade na njegovo ime, če bi kdo rad dal koristno darilo (mislim, od sorodnikov).
Izbrala si pravo darilo- upam, da je kdo to znal ceniti.
lp

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2005 19:22:56   
Anonimen
Me je že zdaj strah, ko se bodo začela ta glupa vrtčevska povabila :ups:

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2005 19:24:08   
baguSka
Ah zakwa pa strah. Kupš po svoji presoji. Briga te za ostale.

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2005 19:25:29   
Anonimen
To že, kurent, sam veš, kolk se jih kar naenkrat nabere...no vsaj pri moji sestri vidim, da imajo vsak mesec najmanj en rojstni dan, če ne dva. Ma dva froca.

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2005 19:27:31   
Pia73
Anja ni panike. Saj sigurno niso bila vsa darila tako bogata. Moj je tudi večkrat povabljen,.........

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2005 19:28:28   
baguSka
uuu marija a resno??8) pol pa vsakmu eno liziko pa je

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2005 19:31:01   
.ču
No Gorenjke pa dejmo eno po naše:)
Ej,tud men so mem taka darila,dons je res že vsega preveč in se samo tekmuje kaj bo kdo prnesu,....otroku je pa tko vsaka stvar zanimiva samo kadar je čist nova in poj se vse samo valja naokrog,..
..in tko pride do tega s čimer se je enkrat Pika Božič na eni oddaji hvalila,da ma njena hčerkica 40 barbik:zmeden::zmeden::zmeden:halooooooooooooo,men to ni normaln
Jes bi že vsem naprej povedala,da naj mi ne nosjo več "te šare" in kaj naj dela otrok s 40imi barbikami:zmeden:
Pa tud sama sem svojim domačim povedala,da bolje da jih ne vidim na vratih z nekimi ogromnimi škatlami,ker jih bojo samo s sabo odnesl:(sej bo rekla kera,da sm smotana,....mi je pa že bl koristna kakšna fletna knjigca,al pa barvice in blok,mogoče CD z otroškimi pesmicami,....

Ah,ta darila,večni problem:ups:kaj pa včasih,ko vsega tega nismo imeli,a smo zato kaj drugačni dons:zmeden:

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2005 19:37:11   
Anja
Ja, sem se tolazla, da je dala ena mami samo 5.ooo za barby plavutke pa dihalko in podvodna ocala... 8)

Sma sli prvic, zadnjic in nikoli vec... Ker ne mislim na takih zadevah kesa proc metat...Moram malo vzgojiteljico potipat, ce je bil kak komentar (s strani slavljenke - jaz :hudicek: )

Hvala za tolazbo

Anja :sloncek: - slonica

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2005 19:38:50   
Anonimen
Jest zmeri nesem tamaučkom od prjatlc, barvice, pa tiste lončkaste barvice ali plastelin ali kaj tackga. Sem bla zmiri bl ustvarjalne sorte. In mi je to potegnilo. Knjige tudi rada nosim, sam se bojim, da bo ktera ratala duplikat. :zmeden:

Aja mogoče pa Pika B. zbira barbike?:zmeden: A ni njena tamala mal premajhna za barbike?:zmeden: Pa pripomočki in dodatki so mal majhni za take majhne otroke, se mi zdi ne vem no...:zmeden: nimam otrok...:((

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.6.2005 19:49:05   
ZARA
Anja,men se tud zdi čist OK darilo,za tak denar...
Baby born??
A ni to precej drago??

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.6.2005 19:51:00   
lin
Jaz pravim takole,če je to prijatu iz vrtca(čeprav mi nismo še v tej fazi)eno malenkost,drugače če pa je otrok od kakšnih prijatlov pa nešparam ,ampak zmeraj kupim kakšno uporabno darilo

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.6.2005 20:05:16   
Annny
Jaz tudi tako mislim...saj človeka niti ne poznaš- ne vem, zakaj bi mu 'nekaj dokazovala' z nekim pretirano dragim darilom.

Zakaj odrasli sploh ne pomislijo, da gora enih takih brezveznih igrač otroka zmede?? Saj se bo pokazalo, kakšne bodo te generacije čez 20 let- kako bo tako preobilje psihično vplivalo nanje.

Meni so pa res najlepše lesene igračke, barvice, kocke ipd.

Lp

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.6.2005 20:23:02   
Pia73
Anja, čisto v redu si kupila

Se mi zdi pa zelo narobe, da tamale zato ne bi več pustila na roj. dan. Vsaj za mojega sina lahko trdim, da so mu praznovanja rojstnih dni nekaj najljubšega v življenju.

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.6.2005 21:21:31   
Anja
PIA, SAJ NE DA JE NE BI PUSTILA ups, samo se bova zahvalili za vabilo, sploh pri takih , ki jih ne poznam...

se mi zdi, da se ne zna nic pametnega s tega razviti... Nekak mi ni v interesu, da se druzim s takimi, ki se tok preseravajo...

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.6.2005 21:54:12   
Pia73
Jaz pa se sploh ne sekiram. Imamo par takih in jaz kupim po občutku pa se sploh ne sekiram. Važno, da je mojemu sinu lepo. Saj oni potem to vidijo pa oni tudi kupijo mojemu za približno enako vrednost do cca 5.000 SIT, pa smo kvit. Tamal pa uživa, da ni lepšega,... Ja, saj vem, da lahko uživa tudi na druge načine a rojstni dnevi so zanj trenutno res NAJ, NAJ, NAJ,... Že sedaj vsak dan govori o svojem roj. dnevu, ki ga bo imel oktobra. Vsak dan mu moram najmanj 3x povedat, da se bo bratec prej rodil, preden bo imel roj., dan, to mu nekako ni razumljivo glede na to, da razume, da bo bratec mlajši. Roj. dnevi so zanj res nekaj posebnega.

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.6.2005 22:06:33   
Anonimen
Pri moji sestri pa vsi otroci nosijo na rojstne dneve približno taka darila, kot si ga ti. Zdaj, ko so že malo večji, pa kakšne špangice za v lase ali kakšen pisarniški priboljšek (punce). Saj veš, kakšni cort svinčniki, blokec, kakšen obesek za ključe ali za na torbo ali kaj takšnega. Pa so otroci ful veseli. Sestrini vedno vsem sorodnikom potem nosijo kazat, kaj so od sošolcev dobili. TO je meni lepo, da so veseli takih malenkosti, ne pa baby borni. Bljak.
Pa pri nas v vrtcu imam občutek, da je tudi večina bolj skromnih. Hvala bogu.

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
1.6.2005 22:08:13   
Gina
Ja, mene je vedno na rit vrglo, ko sem še v Lj. stanovala, za kako velik denar kupijo sošolcem otroci (njihovi starši seveda) darila. Ko sem kupila za 3000, je bilo to daaaaleč najcenejše darilo. Ljudje so kupovali za 5000 in več (smajli, ki bruha)

Potem sem se preselila ven iz Lj. in glej ga čudo....otroci so dobivali darila za jurja, dva. Nihče ni kupil za 3000.- Jaz sem tako vesela, ker so ljudje tukaj normalni.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.6.2005 22:24:23   
Pupica
Ja nič se ne sekiraj. Mogoče so se pa z ostalimi malo bolje poznali:ups:
Jaz za prijatelje kupim uporabno in predvsem praktično darilo, sicer čez 3000 sit(ampak saj redko katera stvar stane manj). za znance ki se poznamo na DOber dan,pa je 3000 vrh glave!!!:)

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.6.2005 6:03:17   
Mojca20
Preveč, sigurno!

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.6.2005 7:28:43   
Taša
No pri nas kupujem vtčevskim otrokom darilo nekje v vrednosti okrog 2.000 SIT..., včasih več včasih manj..Odvisno kaj najdem.... Je pa tako..pri Niki v vrtcu so kar naprej rojstni dnevi in kar naprej je povabljena.. Jaz bi lahko bankrotirala na račun teh rojstnih dnevov.. Mi je pa čisto vseeno kakšna darila drugi prinesejo.. Midve imava takšen dogovor in tako je .. Kupujem pa predvsem uporabna in praktična darila....(milo za telo, puzle,včasih kakšno pižamco-če dobim kje kakšno poceni npr. v H&M)....

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?