Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:04:06
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, pa še zadnji niz mojih ustvarjanj Pri bodijih najbrž ne rabite podnapisov, ne? Platno je pa za našega prijateljčka, h kateremu gremo jutri na prvi rojstni dan bravo, super si tole ustvarila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:04:49
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, moram vam pokazat zmagovalno fotografijo dneva (spps, upam, da ne boš huda ), to je namreč Larisa od spps, fotograf - moj mož uaaauuu, ful dobra fotka, pohvale fotografu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:05:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak pa se klofuti po dolenjsko reče? Zdaj je pa felix na vrsti. bolj njen mož
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:05:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Danes je dan D. tudi mene zanima zakaj.. A pride Tija domov??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:06:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Danes je dan D. tudi mene zanima zakaj.. A pride Tija domov?? Ne še. haha Na dieto grem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:10:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Danes je dan D. tudi mene zanima zakaj.. A pride Tija domov?? Ne še. haha Na dieto grem. ti pa res ne rabiš diete..!! Si čist OK !
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:15:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ti pa res ne rabiš diete..!! Si čist OK ! Ja... Hvala za tolažbo, ampak ni čisto tako. Si grem že na živce. V omari me čaka en kup cunj, da jih nekoč spet navlečem na sebe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:25:42
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ti pa res ne rabiš diete..!! Si čist OK ! Ja... Hvala za tolažbo, ampak ni čisto tako. Si grem že na živce. V omari me čaka en kup cunj, da jih nekoč spet navlečem na sebe. go najaa, go najaa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:26:16
|
|
|
|
PERSIDA
|
Samo to sem vam prišla povedat: otroka kot ,da sta danes drogirana ,spita in jesta,bravo za tiste čudne kraje .A bo v kratkem kaj podobnega ?Madona kaki užitek je to ko obadva spita.Danes bi še leona špricnila v pridnosti .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:26:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ti pa res ne rabiš diete..!! Si čist OK ! Ja... Hvala za tolažbo, ampak ni čisto tako. Si grem že na živce. V omari me čaka en kup cunj, da jih nekoč spet navlečem na sebe. Saj te razumem. Tudi mene, sploh kavbojke. Ampak jaz imam izgovor-dojenje, tak da dokler se dojimo nebo diete.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:27:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Samo to sem vam prišla povedat: otroka kot ,da sta danes drogirana ,spita in jesta,bravo za tiste čudne kraje .A bo v kratkem kaj podobnega ?Madona kaki užitek je to ko obadva spita.Danes bi še leonarda špricnila v pridnosti . Bravo bauca!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:29:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - sem že včeraj spraševala ,če dobena ne gre na hujšajmo skupaj ,pa ni bilo posebnega zanimanja mislim jaz itak ne grem ,ker zdaj počasi bosta začela hodit tak ,da posebne diete po mojem ne bom rabla .Samo ,če ,pa bi mi kdo 50kg špeha dol zrezo ,pa tudi nebi nič rekla ,samo pol ne verjamem ,da bi bila tak veseljak ,ker bi skoz o hrani študirala .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:31:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - sem že včeraj spraševala ,če dobena ne gre na hujšajmo skupaj ,pa ni bilo posebnega zanimanja mislim jaz itak ne grem ,ker zdaj počasi bosta začela hodit tak ,da posebne diete po mojem ne bom rabla .Samo ,če ,pa bi mi kdo 50kg špeha dol zrezo ,pa tudi nebi nič rekla ,samo pol ne verjamem ,da bi bila tak veseljak ,ker bi skoz o hrani študirala .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:32:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasi - ti ,pa tak ne moreš hujšat ,ker baje za lijo še pride nekdo .Nosečnice ,pa itak nesmejo hujšat.Zdaj ,pa da neboš kaj jamrala ,ker sem jaz včeraj to slišala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:34:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj pa moja lija danes dela?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:35:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - ti ,pa tak ne moreš hujšat ,ker baje za lijo še pride nekdo .Nosečnice ,pa itak nesmejo hujšat.Zdaj ,pa da neboš kaj jamrala ,ker sem jaz včeraj to slišala. jaz nič ne vem o tem.. vem, pa da zdaj bo nekaj časa pauza
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:36:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj pa moja lija danes dela? trenutno spi. Ma je nekam tečna danes..moraš frajlo po rokah nosit da zaspi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 11:47:36
|
|
|
|
monika1
|
zivjo!Kako ste kaj?Najaa a tebi ze gre na shrani.si?Meni se vedno ne.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 12:10:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ti pa res ne rabiš diete..!! Si čist OK ! Ja... Hvala za tolažbo, ampak ni čisto tako. Si grem že na živce. V omari me čaka en kup cunj, da jih nekoč spet navlečem na sebe. Saj te razumem. Tudi mene, sploh kavbojke. Ampak jaz imam izgovor-dojenje, tak da dokler se dojimo nebo diete. Pri nas se dojenje zaključuje. Za ponoči upam da še bo nekaj časa, podnevi je pa sam cartanje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 12:11:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - sem že včeraj spraševala ,če dobena ne gre na hujšajmo skupaj ,pa ni bilo posebnega zanimanja mislim jaz itak ne grem ,ker zdaj počasi bosta začela hodit tak ,da posebne diete po mojem ne bom rabla .Samo ,če ,pa bi mi kdo 50kg špeha dol zrezo ,pa tudi nebi nič rekla ,samo pol ne verjamem ,da bi bila tak veseljak ,ker bi skoz o hrani študirala . Persida, priduži se. Sicer maš pa prav, da ko bosta začela hodit, bo več akcije. Kaj prideš na piknik marčevk? Mogoče jima bo pa ljubljanski zrak tud pasal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 12:16:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: monika1 zivjo!Kako ste kaj?Najaa a tebi ze gre na shrani.si?Meni se vedno ne. ne, ne gre. bo katera druga naredila. MaJaLE, Ko pride.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 12:17:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pri nas se dojenje zaključuje. Za ponoči upam da še bo nekaj časa, podnevi je pa sam cartanje. škoda.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 12:45:34
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ti pa res ne rabiš diete..!! Si čist OK ! Ja... Hvala za tolažbo, ampak ni čisto tako. Si grem že na živce. V omari me čaka en kup cunj, da jih nekoč spet navlečem na sebe. go najaa, go najaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.8.2009 14:43:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pri nas se dojenje zaključuje. Za ponoči upam da še bo nekaj časa, podnevi je pa sam cartanje. škoda. Ja, pa sej vsaj do 5m sem jo večinoma dojila. Nekaj je že.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
REAKCIJA NA CEPLJENJEnataly33Ali je imel vaš otrok (dojenček) reakcijo po cepljenju?DA (
38%)
NE (
62%)
Število vseh glasov: 169Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!