Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 13:55:40
|
|
|
|
ly117
|
Saj ni tak daleč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 13:56:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj ni tak daleč. kak..ne.. ...upam da imajo pakring....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 13:58:48
|
|
|
|
ly117
|
Sej je Spar tam majo sigurno parking. Te pa ob 16-ih tam?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 14:20:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sej je Spar tam majo sigurno parking. Te pa ob 16-ih tam? kaki špar...če je rekla da je na B..... ulici...... daj mi prosim razloži kam moram sploh it ker se mi ne sanja.....lahko tud na zs...............
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 14:49:47
|
|
|
|
ly117
|
Kolko jaz vem je rekla da dela tam ko so novi bloki na Taboru ko je Špar. Jo bompoklicala pa ti sporočim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 14:57:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kolko jaz vem je rekla da dela tam ko so novi bloki na Taboru ko je Špar. Jo bompoklicala pa ti sporočim. daj mi sporoči ja.........
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 15:05:02
|
|
|
|
ly117
|
Sem jo klicala pa je ne dobim. Samo sem 99% da je tam. Zato pa sem ti rekla da ni daleč. Malo naprej od gostilne Lokomotiva če ji slučajno poznaš. Ke tam se začne Betnavska. Saj mislim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 15:08:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem jo klicala pa je ne dobim. Samo sem 99% da je tam. Zato pa sem ti rekla da ni daleč. Malo naprej od gostilne Lokomotiva če ji slučajno poznaš. Ke tam se začne Betnavska. Saj mislim. ne vem kje,vem samo kje bi naj ta novi špar bil.....tam se dobima okej...če ti je prav???
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 15:11:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem jo klicala pa je ne dobim. Samo sem 99% da je tam. Zato pa sem ti rekla da ni daleč. Malo naprej od gostilne Lokomotiva če ji slučajno poznaš. Ke tam se začne Betnavska. Saj mislim. ne vem kje,vem samo kje bi naj ta novi špar bil.....tam se dobima okej...če ti je prav??? Ti še greš vedno z avtom? Ker meni je Luka zaspal pa se bojim da bom malo bolj pozna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 15:16:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem jo klicala pa je ne dobim. Samo sem 99% da je tam. Zato pa sem ti rekla da ni daleč. Malo naprej od gostilne Lokomotiva če ji slučajno poznaš. Ke tam se začne Betnavska. Saj mislim. ne vem kje,vem samo kje bi naj ta novi špar bil.....tam se dobima okej...če ti je prav??? Ti še greš vedno z avtom? Ker meni je Luka zaspal pa se bojim da bom malo bolj pozna. ja z avtom grem...ne bom A peški matrala..... me se gremo zdaj rihtat... ja kdaj boš tam??
< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.8.2009 15:17:44 >
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 15:17:16
|
|
|
|
arabela*
|
Ly..saj ti malečkega lahko prestaviš v voziček in ti dalje spi...ko imaš tako fajn košaro...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 15:19:40
|
|
|
|
ly117
|
Se je zdaj zbudil pa se grema oblečt. Te pokličem ko pridem prek mosta velja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 15:21:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se je zdaj zbudil pa se grema oblečt. Te pokličem ko pridem prek mosta velja. okej važi..jaz bom tam pri šparu...če ga najdem...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 15:28:45
|
|
|
|
ly117
|
Spar je v Jezdarski ko je ZD.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 15:30:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Spar je v Jezdarski ko je ZD. okej..pokliči me ko boš v bližini,me se bomo tam sparkale...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 15:33:02
|
|
|
|
ly117
|
Vredu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 21:52:55
|
|
|
|
arabela*
|
čer...ne bomo preveč kloftale....da se ne bo matcar izgubila v branju....okejjjjjjjjj?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 21:54:28
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Samo da se malo javim, sem po dolgem času gledala film na Pop-u da nene vedno visim od 20-ih tu gor. Zdaj pa se grem malo žulit k mojemu, ko gleda nogomet. Lep preostanek večera vam želim in mirno noč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 8.8.2009 21:55:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer...ne bomo preveč kloftale....da se ne bo matcar izgubila v branju....okejjjjjjjjj? Saraya ti si prava skica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 9.8.2009 6:33:42
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 9.8.2009 6:37:05
|
|
|
|
matcar
|
Mogla sem vas prit pogledat,preden grem delat.Je blo ful fajn včeraj,sicer me danes noge ful bolijo,pa bom že zdržala ,za pare vse . Sem pa bla do 12-h,in je blo fajn,naplesala sem se malo ,pa malo našlukala ,mi ni žal,da sem šla delat.Še komliment sem dobila.Mi je en gost dal kuj 20 let .Te še pa tak ne zgledam tak slabo,ko sem mislila .Nič,moram it počasi.Se zvećer tipkamo! Fajn bodite,babike!Pa lep dan!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 9.8.2009 7:54:20
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 9.8.2009 8:54:03
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 9.8.2009 10:23:42
|
|
|
|
marta82
|
Jutro punce! Vas samo pozdravim in grem. Danes mamo roštiljado. Mmmmmmm Upam, da bo vreme, drugače bomo pa notri jedli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 9.8.2009 10:46:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan,dan. Javljam se, da smo prispeli živi in zdravi iz Dolenjske Zdaj pa si slike na FB nalagam pa mi nekaj ne gre moram po starem načinu nalagat..po 5. slik naenkrat in to traja po celo večnost
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......