|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
8.8.2009 0:00:45   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

kaj je to feliša......zdej smo že na drugo mesto padli.....WTF???????!!!!!!!!KR NEKI!!!!!
Nas je Tjašika kar konkretno šišnilauser posted image user posted image user posted image

pa to ne morš vrjet......kr naenkrat.....še zjutri je biil Jurči prvi......zdej pa Tjaša......in potem ena Olga al pa še una tadruga neki komentirata.....ma dej nej kje drgje to pošlihtata......grrrrr......

hja... a ne? bi zdej rada vidla komentarje une mance user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.8.2009 0:01:49   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Evo mi smo doma, sam ne za dolgo, so se nam plani spremenil in gremo v nedeljo spet na morje, no midve z Tjašo, ker ati mora delatuser posted image

Tak da mogoč mogoč mogoč prideva na piknik, če mi ga uspe obrnituser posted image user posted image user posted image user posted image seveda če lahk.

aha pa še Jure je dobil moj glas

no, Lolita, nej ti bo, lahko prideš na piknik, k si glih ti user posted image user posted image user posted image  itaaaaaaaaaak, ti samo pridi, te že šibam v seznam prilepit. Zdej ko je Kokica žal odpovedala, a lahko tebe za kaj slanega zadolžim?

Jure se pa tudi zahvaljuje user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 252
8.8.2009 0:03:23   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps sem vidla, da si dala na forum. Super si! user posted image
malo tu malo tamuser posted image user posted image user posted image  upam,da bo kaj koristiuser posted image user posted image user posted image

Upam,da ostale ne bodo jezne,ker sem pač se osredotočila na felišinega Jureta...

KJE???? Iščem in ne najdem?????
user posted image user posted image user posted image Plis....Hvala! user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/Prosim_za_Klik/m_4399674/tm.htm tukaj sem dala link,sam ni kaj nič odziva,ker se je treba registriratuser posted image

BRAVO, spps!!! Dobra si! Pokazala si voljo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj na FB je tud link,pa  Najaa ga je tud prilepla,sam folk neki štrajka. Pa mal sem se šetala prej po forumu,ko mam tak super podpisuser posted image user posted image user posted image

pridne ste ful, sej mi je kar nerodno user posted image  me marčevke smo pa res ena velika družina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vas mam rada vse, Jure vam pa tudi pošilja slinaste lupčke user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.8.2009 0:04:02   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer.
Najprej hvala za čestitke.
Smo prišli z dopustauser posted image  ,kaj novega ,da gremo počasi na pijačo v izolouser posted image .

felix- povej nam kako se gre nepoštenosti ,da gremo spet na prvo mestouser posted image

tko to gre - samo enega moraš poznat, ki ima v kakšni večji firmi server čez, vse ostalo je pol šala mala user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 254
8.8.2009 0:04:44   
felix7

A mi lahko nekdo pove kako je zoja tak hitro prilezla odzadaj,joj ,pa skoz rečem ,da se ne bom več jezla.Škoda da nisem več noseča da bi imela čas za kompom sedetuser posted image .

Zoja je sestrična od Tjaše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 255
8.8.2009 0:06:33   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

No, pa da pokažem nekaj slikica naše nove dnevne:
user posted image

user posted image

user posted image

pa tole bi prosila,če zamenjate na seznamu, hvala!!!

user posted image

pocka, hudoooooooooooooo, res mi je ful všeč, sploh ko mate tok kamna. Dej spomni me, a je to novogradnja ali ste kaj obnavljali? Mi je všeč ta stil, pa parket je noro dober. Te bom čez kak mesec vprašala, kako ti je všeč, če se ti kej fejst prah pozna user posted image  Mi imamo tudi temnejši parket, sicer ne tako temen, pa so me ful strašili, kako grozno se bo prah poznal. Ker pa imamo mat parket (ni sijajno lakiran) se pa prah ful dobro skrije, nič ga ni videt user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
8.8.2009 0:06:47   
felix7

pocka - super mate poštimano,kaj strojček za dnar delat dajete na izposojo?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 257
8.8.2009 0:07:11   
felix7

Nič najica moram te zapustit jutri gremo nekam v čudne kraje na piknik.Lepo mi bodi ,pa se tipkamo kaj.Nočko.

Ti bom dala čudne kraje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.8.2009 0:08:28   
felix7
aja, Najaa, še to ti moram povedat, da je men kar naenkrat začelo normalno citirat in spet normalno vidim vse smeške user posted image  probaj spet zalaufat IE, če se je tudi tebi kaj popravilo, slučajno...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 259
8.8.2009 0:09:49   
felix7
zdaj pa grem spat, jutri me bodo ene nore Štajerke predčasno vrgle iz postelje user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 260
8.8.2009 0:17:41   
felix7
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni:

trezika
(pivo) 2+1

Najaa
(sok in plastični kozarci) 2+2

cvetka.marjetka
(mufini) 2+2

felix7
(nektarine) 2+1

Cebeica Maja
(domače vino) 2+2

Piruri
(čokoladna potica) 2+2

Persida
1+2

Pupa7
(voda) 2+1

trinity22
(lubenica + nožuser posted image + pivo) 2+1+user posted image
MamaM 2+2

helimaša
(munchmellow) 2+2

pocka
(pecivo) 2+2

tasa_m (pivo) 2+1
yania
(sok) 2+2

steffi
(pivo) 2+1

dana (rogljički) 2+2
Lolita23 (slano pecivo) 2+1

sem pozabila še seznam prilepit user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 261
8.8.2009 7:29:04   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Dober večer.
Smo prišli z dopustauser posted image  ,kaj novega ,da gremo počasi na pijačo v izolouser posted image .

felix- povej nam kako se gre nepoštenosti ,da gremo spet na prvo mestouser posted image

tko to gre - samo enega moraš poznat, ki ima v kakšni večji firmi server čez, vse ostalo je pol šala mala user posted image

pa kaj me hecate? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj na tem svetu res ni več poštenosti????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 262
8.8.2009 7:52:22   
monika1
dobro jutro!Kako ste kaj?Vasi malcki so ze vstali?user posted image

Najina sreča Tijan 15.3.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 263
8.8.2009 7:53:24   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: monika1

Maruša še spi user posted image

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 264
8.8.2009 7:55:36   
pocka
dobro jutro!

glas oddanuser posted image , smo že bližje prvemu mestuuser posted image

danes nas čaka še en naporen dan, moramo otroško sobo preseliti...no, posteljo pa igrače....pol pa pride drugo sobo pobeliti, pol pa kooonecccc beljenja, pohištvo sestavimo naslednji teden in končno mir

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 265
8.8.2009 7:56:01   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dober večer.

pa kaj me hecate? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj na tem svetu res ni več poštenosti????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žal je takouser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 266
8.8.2009 7:56:36   
pocka

sem ti pozabila povedati, dobrodošla na čveku, pa čim več pišiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 267
8.8.2009 8:00:58   
pocka

No, pa da pokažem nekaj slikica naše nove dnevne:
user posted image

user posted image

user posted image

pa tole bi prosila,če zamenjate na seznamu, hvala!!!

user posted image

pocka, hudoooooooooooooo, res mi je ful všeč, sploh ko mate tok kamna. Dej spomni me, a je to novogradnja ali ste kaj obnavljali? Mi je všeč ta stil, pa parket je noro dober. Te bom čez kak mesec vprašala, kako ti je všeč, če se ti kej fejst prah pozna user posted image  Mi imamo tudi temnejši parket, sicer ne tako temen, pa so me ful strašili, kako grozno se bo prah poznal. Ker pa imamo mat parket (ni sijajno lakiran) se pa prah ful dobro skrije, nič ga ni videt user posted image
ne, tole je del hiše mojih staršev,,midva pa imava eno etažo,ki sva jo zdaj končno porihtala kot se zagre, do zdaj smo bili bolj po cigansko, tisto iz kamna je pa moj oči sam delal, ko je bil še med nami,  ...po tleh so pa ploščice in meni tudi moja mama pravi,da nam bo še žal,ker smo si take izbrali, ampak zaenkrat se mi ne zdi,da bi se grozno poznalo gor, no, nič več, kot se mi pozna notri po sobahuser posted image ...sicer pa itak vsako jutro najprej posesam,ker imamo psa in so dlake povsoooduser posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 8.8.2009 8:02:57 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 268
8.8.2009 8:17:58   
monika1
hvala za dobrodoslico.Jaz bi nekaj vprasala.Meni na shrani.si ne gre kopirati slikic.Pise,dazaradi stroge varnosti v Firefoxu dostop do odložišca trenutno ni mogoc.In se da se naj odpravim na neko stran in tam spremenim vrednost.Ima katera podobne izkusnje?

Najina sreča Tijan 15.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 269
8.8.2009 8:29:56   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Evo mi smo doma, sam ne za dolgo, so se nam plani spremenil in gremo v nedeljo spet na morje, no midve z Tjašo, ker ati mora delatuser posted image

Tak da mogoč mogoč mogoč prideva na piknik, če mi ga uspe obrnituser posted image user posted image user posted image user posted image seveda če lahk.

aha pa še Jure je dobil moj glas

no, Lolita, nej ti bo, lahko prideš na piknik, k si glih ti user posted image user posted image user posted image  itaaaaaaaaaak, ti samo pridi, te že šibam v seznam prilepit. Zdej ko je Kokica žal odpovedala, a lahko tebe za kaj slanega zadolžim?

Jure se pa tudi zahvaljuje user posted image

No nekaj takega, mi daj da če slučajen moj kaj vmes dobi, še vedno ne fali

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 270
8.8.2009 9:01:43   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Maruša še spi user posted image

Nika tud. Je ob 8.30 mal popila in zadrnjohala nazaj. Naš zaspanec.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 271
8.8.2009 9:01:49   
Najaa

hvala za dobrodoslico.Jaz bi nekaj vprasala.Meni na shrani.si ne gre kopirati slikic.Pise,dazaradi stroge varnosti v Firefoxu dostop do odložišca trenutno ni mogoc.In se da se naj odpravim na neko stran in tam spremenim vrednost.Ima katera podobne izkusnje?

Ja, jaz. user posted image Ne vem, kaj je to.

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 272
8.8.2009 9:04:17   
Najaa

aja, Najaa, še to ti moram povedat, da je men kar naenkrat začelo normalno citirat in spet normalno vidim vse smeške user posted image  probaj spet zalaufat IE, če se je tudi tebi kaj popravilo, slučajno...

Sem probala in še vedno isto. user posted image Ma najbolj me jezi, da tud na tej Mozilli ne morem vseg delat. Slike ne morem prilepit. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.8.2009 12:12:39   
*MaJaLe*
Dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooouser posted image
spet nismo spali nič... Leon je neki nemiren.. en dan spi, en dan ne... kdo bi ga zastopuuser posted image
nima veze...enkrat bo žeuser posted image

drugače pa se opravičnjavam ker se včeraj nism kej dosti javljala, ma priprave na poroko so stekle 100/h, pa smo meli fuul frk z določenimi ljudmi tako da moramo en kup stvari spreminjat..ma bo že.. še točno 3 tedneee...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 274
8.8.2009 12:14:21   
*MaJaLe*

Čeeeer!

Vidim,da je bila debata o pici včeraj user posted image user posted image user posted image , ne boste verjele, ampak sem pomislila na to...če bi bil piknik na obali, bi jo sigurno prineslauser posted image user posted image user posted image

...nam so pa danes priklopili siol tv, po 30 letih vidim 300 programov, do zdaj nismo videli nič drugega kot slo1 in nova tv...kot bi živeli v tunguziji...če me nekaj časa ne bo na spregled, sem pred TV-jem, moram vse za nazaj not prinestiuser posted image user posted image user posted image

2x si me narežala - s pico in s 300 kanali! user posted image user posted image

BTW - kje naročate pico?

hehe, če je pa resuser posted image user posted image

pico pa naročamo v Santa Luciji, je reees najboljša

Kaj tudi vozijo? V Izolo?

ma mi smo v Kortah in imajo samo 4 km do nas, tako,da JAAAAuser posted image user posted image , v Izolo pa ne verjamem,da vozijo

a da ja?!!? vozijo do tebe?? pol bi mogli tudi do nas.. ma mi smo vedno sami hodli iskat.. nismo niti prašali ki smo misnli da itak ne vozijouser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kontracepcija
пеперутка16

Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?

Da, vsaj tri mesece prej. (83%)

Da, manj kot tri mesece prej. (0%)

Ne. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!