|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
7.8.2009 20:37:28   
Čebel@
piškot.......si mi napisala za martinauser posted image user posted image user posted image user posted image sem napisala za druge da ne bojo spregledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image si za to da napišemo stan in datum poroke?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
7.8.2009 20:38:22   
Čebel@

user posted image QVEŠČEN!!!user posted image

-Ali bi na kakšen seznam  napisale še rojstne dneve vaših starejših otrok?Če ste za,mi napišite otrokovo ime in rojstni datum!

-Lahko bi recimo napisale še stan(poročene-datum, ali koruznik)?

To so samo ideje,če boste zainterisirane,je ok in mi napišite,ne pa me ignorirat!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
7.8.2009 21:05:26   
Čebel@
imam samogovore-spet.......gremo se kopat in spat.......čaooooooo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
7.8.2009 21:16:08   
Onasiss
Nč, ni nobene tukaj, kuhamo in pečemo koruzo... si še pir odprem pa bo....

Onasis je popoldne odpelu otroke ven, da sem imela mir... sem delala za faks in bi prosila tiste (ne vem katere) da malo prečekirajo maile in mi čimprej posredujejo odgovore.

Mejte se, mogoče se še kaj oglasim....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
7.8.2009 22:12:56   
tanci29
čao

kako ste kaj...mi smo bili na vrhniki...otroci so ful užival...zdele sta že pošlihtana po postlah...možek je šel pa danes venuser posted image user posted image user posted image ...končno po nevem kok cajta...tko da sem home alone...mi kar sede...

sem mal dons razmišljala da sem zadnjič čist zabluzila kdaj sem dala erika v avto sedež, ker ko smo šli na morje lan je bil še v lupinici, tko da je bil star ene 11 mesecev al pa kak teden manj....joj emšo emšo

majchy-stan poročena...7.10.2006

barbara-ja pravoslavni krst je to...jaz sem sicer katoličanka ampak moj je pravoslavec in sva otroke dala tako krstit...meni osebno veliko lepši krst...pa všeč mi je ko je za enega otroka krst, ker tuki pr nas na vrhniki jih nabijejo ene 15 tko da en po drugmu hodjo...čist adijo

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
7.8.2009 22:14:06   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Nč, ni nobene tukaj, kuhamo in pečemo koruzo... si še pir odprem pa bo....

Onasis je popoldne odpelu otroke ven, da sem imela mir... sem delala za faks in bi prosila tiste (ne vem katere) da malo prečekirajo maile in mi čimprej posredujejo odgovore.

Mejte se, mogoče se še kaj oglasim....

o tole se sliši pa ful dobro...jest jo obožujem...uživajte

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
7.8.2009 22:15:14   
tanci29
aja sem pozaba še neki povedat...ko sem prišla domov je možek že skuhal za jutri kosilo...pa sej sem skor na rit padla...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
7.8.2009 22:19:54   
tanci29
erik se je odloču da ne bo spal...ajde se grem z avtočki igrat...tukile itak ni nobene

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
7.8.2009 22:21:39   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

aja sem pozaba še neki povedat...ko sem prišla domov je možek že skuhal za jutri kosilo...pa sej sem skor na rit padla...

user posted image user posted image user posted image
majcy... mi smo na koruzi, roj. datumi otrok pa so spodaj user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
7.8.2009 22:27:20   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image QVEŠČEN!!!user posted image

-Ali bi na kakšen seznam  napisale še rojstne dneve vaših starejših otrok?Če ste za,mi napišite otrokovo ime in rojstni datum!

-Lahko bi recimo napisale še stan(poročene-datum, ali koruznik)?

To so samo ideje,če boste zainterisirane,je ok in mi napišite,ne pa me ignorirat!!!!

majchy - stan poročena 02.06.2007

drugih otrok pa nimam.

Ni punce zdj grem pa spat, nik že tudi spi.

Lahko noč.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
7.8.2009 22:28:21   
Onasiss

erik se je odloču da ne bo spal...ajde se grem z avtočki igrat...tukile itak ni nobene

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A je tvoj Erik že gledu risanko Avtomobili????

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
7.8.2009 22:30:17   
kayica24
večer..

Mi smo tudi koruzniki, sicer pa sva zaročena od 1.5.2008

Drugih otrok pa še nimamo...

Lepo ajajte punceuser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
7.8.2009 22:31:30   
Onasiss
Majchy- stan....samska mama samohranilka s 3 otroci....user posted image user posted image  Išče se MOŽ....user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci- obožujem koruzo...so me včasih hecal, da pojem tok koruze kot kaka kokoš in, da bi mogla jajca nest.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
7.8.2009 22:40:09   
Čer,

Tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa veselo igranje z avtomobilčki...

Punce moje jaz se poslavljam odhajam jutri zjutraj na zaslužen dopust škoda brez atija ampak upajmo da bo kljub temu lepo...Uživajte pa se javim ko prispemo nazaj to je pa drugo nedeljo...user posted image

Moj stan pa seveda koruznik pa še nekaj časa bom...rojstni podatki otrok seveda imam eno veliko princesko in seveda našo malo čebelico user posted image user posted image user posted image piše pa vse spodaj...uživajte...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
7.8.2009 22:41:29   
tanci29

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A je tvoj Erik že gledu risanko Avtomobili????

joj ne ampak sem jo jest ene trikrat...on še nima obstanka na mir sedet tolk cajta

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
7.8.2009 22:44:51   
tanci29
cita-uživajte na dopustu...zajak pa ati ne gre zraven...no vseeno se lepo imejte

mlea-koruza zakon...sploh pečena...jo zmer kupim na unih štantkih k jo pečejo...mnjami, pa še tolk lepo diši...k smo bli mulci smo jo pa robutat hodil pa pekl...o kje so te časi

brkn-lepo pančkejte

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
7.8.2009 22:46:05   
Onasiss

joj ne ampak sem jo jest ene trikrat...on še nima obstanka na mir sedet tolk cajta

Pol je tvoj Erik kot Žiga živc...user posted image user posted image user posted image

Jaz se grem umitt, pa stroj bom dala prat, je že cenejši tok, da zjutraj obesim in se dopoldne posuši... upam, da bom ta vikend likala user posted image , ker drugače bo moj likalnik postal "nabiralec prahu"user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
7.8.2009 22:48:33   

cita-uživajte na dopustu...zajak pa ati ne gre zraven...no vseeno se lepo imejte

mlea-koruza zakon...sploh pečena...jo zmer kupim na unih štantkih k jo pečejo...mnjami, pa še tolk lepo diši...k smo bli mulci smo jo pa robutat hodil pa pekl...o kje so te časi

brkn-lepo pančkejte

naš ati pa ne dobi odpusta ker so ga pošteno z.a.j.... ko je nastopo novo službo...drugo leto bo bolje...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
7.8.2009 22:49:15   
Onasiss
Ja ti cajti.... jaz sem šla prej kar z Vitom rabutat, spekla sem jo pa kar na šporhetu, je Onasis reku, da se na žaru predolgo peče...user posted image user posted image  Na morju pa otroc - ta veliki ogenj zakurjo in pol sedimo okrog ognja, pečemo koruzo, valda pijemo pir in se režimo....user posted image user posted image user posted image  Je bil enkrat moj fotr z nami na morju in je čist znoru ker ni mogu spat, ker smo bli preglasni....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
7.8.2009 22:49:57   
tanci29
joj spet ta likanje...dej že nehite...pa kdaj bo en pametnjakovič izumi neki da nau treba trajbat gore dole tole mašinco k ji rečemo likalnikuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
7.8.2009 22:50:52   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: cita

brkn-lepo pančkejte

naš ati pa ne dobi odpusta ker so ga pošteno z.a.j.... ko je nastopo novo službo...drugo leto bo bolje...

Banda pokvaaaaaaarjena....user posted image user posted image user posted image user posted image   Cita uživaj in daj se na off. user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
7.8.2009 22:51:15   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: cita

brkn-lepo pančkejte

o škoda...no pa drugič...biče bolje..vseeno uživajte na max

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
7.8.2009 22:51:44   
Onasiss

joj spet ta likanje...dej že nehite...pa kdaj bo en pametnjakovič izumi neki da nau treba trajbat gore dole tole mašinco k ji rečemo likalnikuser posted image

Sej imaš neki tazga k daš cote vmes in dol pritisneš...čaki bom poiskala.

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
7.8.2009 22:52:21   
tanci29
no da ne boste čakale kaj se bo zgodilo jutri lahko pošljete sms na 3883 in že danes zveste kaj se vam bo zgodilo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
7.8.2009 22:53:00   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?