Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:05:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto mene Kaj zdaj pa bomo eno nočno vdarle ? Jap! Boš zdržala? Ne. Kaj ti se hecaš. Že zdaj tak da še malo pa bom monitor pojedla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:05:46
|
|
|
|
arabela*
|
sladoleda sem se prej najedla,bom poknila....hura za skrinjo
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:05:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto mene Kaj zdaj pa bomo eno nočno vdarle ? Jap! Boš zdržala? jaz bom gledla KROG 2 ob dvanajstih... Ti itak,na Ly sem mislila.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:06:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sladoleda sem se prej najedla,bom poknila....hura za skrinjo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:06:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto mene Kaj zdaj pa bomo eno nočno vdarle ? Jap! Boš zdržala? Ne. Kaj ti se hecaš. Že zdaj tak da še malo pa bom monitor pojedla. Sem si milsila,ja
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:06:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto mene Kaj zdaj pa bomo eno nočno vdarle ? Jap! Boš zdržala? Ne. Kaj ti se hecaš. Že zdaj tak da še malo pa bom monitor pojedla. ti si pa res ena zaspanka....taka sem jaz bila nekoč....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:07:09
|
|
|
|
ly117
|
Saraya boga A.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:07:14
|
|
|
|
matcar
|
Ko bi jaz barem velik hladilnik mela,bi že zmagala,kamoli skrinjo
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:07:52
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,čestitke k toliko objavam!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:08:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ti si pa res ena zaspanka....taka sem jaz bila nekoč.... Rabim najmanj 9 ur lepotnega spanca za normalno delovanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:08:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,čestitke k toliko objavam! ja hvala lepa...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:09:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,čestitke k toliko objavam! Še od mene klepetulja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:09:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ti si pa res ena zaspanka....taka sem jaz bila nekoč.... Rabim najmanj 9 ur lepotnega spanca za normalno delovanje. zato pa jaz nenormalno delujem ..že lep čas...ko tri ure na noč spim
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:09:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ti si pa res ena zaspanka....taka sem jaz bila nekoč.... Rabim najmanj 9 ur lepotnega spanca za normalno delovanje. Ti si tudi prava!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:10:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ko bi jaz barem velik hladilnik mela,bi že zmagala,kamoli skrinjo ja kaj nimaš?? jaz hvalabogu da imam še eno stanovanje gori fraj....za take kozlarije...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:10:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ti si pa res ena zaspanka....taka sem jaz bila nekoč.... Rabim najmanj 9 ur lepotnega spanca za normalno delovanje. zato pa jaz nenormalno delujem ..že lep čas...ko tri ure na noč spim Ja,kak pa sfolgaš? Mene bi pobralo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:11:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ko bi jaz barem velik hladilnik mela,bi že zmagala,kamoli skrinjo ja kaj nimaš?? jaz hvalabogu da imam še eno stanovanje gori fraj....za take kozlarije... Tak je mali,da enega poštenega nakupa ne dobim noter.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:11:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ti si pa res ena zaspanka....taka sem jaz bila nekoč.... Rabim najmanj 9 ur lepotnega spanca za normalno delovanje. zato pa jaz nenormalno delujem ..že lep čas...ko tri ure na noč spim moram....kofein me pokonci drži...pa tu in tak kak energijski... Ja,kak pa sfolgaš? Mene bi pobralo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:11:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ko bi jaz barem velik hladilnik mela,bi že zmagala,kamoli skrinjo ja kaj nimaš?? jaz hvalabogu da imam še eno stanovanje gori fraj....za take kozlarije... Tak je mali,da enega poštenega nakupa ne dobim noter. naš je tud miniaturn...heee
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:12:39
|
|
|
|
matcar
|
Jaz,trkam na les,sem se vedno bala,da ko bom otroke mela,da bojo uzbune čez noč.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:12:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ti si pa res ena zaspanka....taka sem jaz bila nekoč.... Rabim najmanj 9 ur lepotnega spanca za normalno delovanje. zato pa jaz nenormalno delujem ..že lep čas...ko tri ure na noč spim moram....kofein me pokonci drži...pa tu in tak kak energijski... Ja,kak pa sfolgaš? Mene bi pobralo. šmorn.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:13:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ko bi jaz barem velik hladilnik mela,bi že zmagala,kamoli skrinjo ja kaj nimaš?? jaz hvalabogu da imam še eno stanovanje gori fraj....za take kozlarije... Tak je mali,da enega poštenega nakupa ne dobim noter. naš je tud miniaturn...heee Pa zamrzovalnega dela nima,oz samo en mali predalček,noter pa ravno nič ne gre.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:13:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz,trkam na les,sem se vedno bala,da ko bom otroke mela,da bojo uzbune čez noč. jasz tud...jaz pa verjela nisem da je to možno dokler se M ni rodila...frajerka se kar vsede in sedi,pa si jucka sredi noči...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 7.8.2009 22:14:33 >
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:14:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ko bi jaz barem velik hladilnik mela,bi že zmagala,kamoli skrinjo ja kaj nimaš?? jaz hvalabogu da imam še eno stanovanje gori fraj....za take kozlarije... Tak je mali,da enega poštenega nakupa ne dobim noter. naš je tud miniaturn...heee Pa zamrzovalnega dela nima,oz samo en mali predalček,noter pa ravno nič ne gre. sladoled gre...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 7.8.2009 22:14:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz,trkam na les,sem se vedno bala,da ko bom otroke mela,da bojo uzbune čez noč. jasz tud...jaz pa verjela nisem da je to možnodokler se M ni rodila...frajerka se kar vsede in sedi,pa si jucka sredi noči... Jaz bi že pop...a,če bi mi kateri to delal.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......