|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
7.8.2009 17:50:17   
*anč*
eee35  moja ginekologinja ni dobila niti enega šivčka, ko je rodila z medenično vstavo user posted image , tko da upanje ostaja. 

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
7.8.2009 17:56:40   
aprilčica07
drnula: čestitke za malo Hano, lepo se rihtajte!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa super ime ste zbraliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejči: glede gibov, kaj vem, meni se kr premika, so sicer taki  gibi, kot neko valovanje, ampak čutim pa še kr intenzivno...  če pa je kašen dan da je bolj mirno, pojem kašno sladkarijo, se uležem na hrbet in pol počasi začne bejba migat... če ne bi en cajt nič čutla bi se pa itak šla pokazat....
eee35: a pol bo? če čutiš, da se dogaja?
anč: jst te kr vidim kako dobra babica boš..user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa letos očitno leto babnic, no...user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
7.8.2009 18:00:37   
Anonimen
Evo novičke še od žive user posted image user posted image user posted image

No jaz sem spet na E oddelku, kjer so mi dolgoročni inzulin zamenjali s kratkoročnim. Zdravnica pa je rekla: "Inzulin vam bomo zamenjali danes, pa malo cukerčke pogledali, jutri pa vam damo svečko.... Aja... Jutri je sobota user posted image . No potem pa v ponedeljek!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Vikend sem torej še tukaj 2v1, v ponedeljek pa naj bi bla akcija... Upam da bo res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
7.8.2009 18:02:08   
Anonimen
ojoj, ziva......jst bi sla na tvojem mestu na pohod po porodnisnici pa nekje svecko izpulit!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
7.8.2009 18:06:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sej ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No ampak vseeno sem pa v 4.nadstropju in hoja po stopnicah upam da bo kaj zalegla user posted image user posted image user posted image   Doma sem namreč v 1.nad in tukaj je to kar ORNK telovadba zame, če hočem do vrha pridt user posted image user posted image user posted image   Danes mi je enkrat že uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
7.8.2009 18:16:52   
Anonimen
ej, ma kako pa si ti zdaj na netu, ce si v porodnisnici??? a mas notebooka pa instant net, al kako? ker jst bi tud mela net v Puser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2931
7.8.2009 18:34:22   
zima07
Čestitke Ayo, Romana in Drnula user posted image user posted image user posted image

...Fino se crkljajte s svojimi princeskami...

Pri nas nič novega, edino mene trga, seka in boli tam spodaj...Prvič res nisem nič takega čutiila, sedaj se pa telo noro pripravlja na akcijo..Ne vem, katera je opisovala bolečino desno od popka navzdol-enako boli mene od včeraj in danes cel dan...Upam, da so res samo vezi in mišice...Sicer imam pa itak jutri pregled...Me pa tolk boli, da če ga ne bi imela, bi se šla že danes pokazat...

Se beremo ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
7.8.2009 18:35:06   
hel32
OJLA, SEM ŠE TU,

Pri meni se pa res nič od nič še ne dogaja in mislim, da bom kr še kakih 14 dni čvekala, no
sicer pa nikoli ne veš, kaj se lahko pride vmes,
no sicer pa mislim, da še ne bo kaj, ker se mali še močno premetava in dela akrobacije, da jih orng čutim, se mi je pa trebuh že malo nizko spustil
in lahk res računam na 14 dni še!user posted image user posted image

Sem prej nalimala slikice od sobice v album, ko vas je tako zanimalo!

Vidim, da smo danes dobili 3 nove dojenčice:  Ayo, Drnula, Romana24 user posted image user posted image user posted image user posted image  za pupike, čimhitrejše okrevanje in veliko cartanja!

Nisem bla tle cel popoldan, ker sem bila zunaj, mi je soseda plela vrt, jaz sem pa zraven čičala.

Glede prereza presredka, jaz sem 1x bila rezana 3 mali šivčki, vozel odpado 2 dan, zdaj je pa fantek, pa zna bit malo večji, no pa vseeno upam, da ne bi bila, sicer je pa odvisno od babice,
v MB imajo enga dobrega babičarja, je skoraj sosed in z mojim se poznata, upam, da bo takrat delal, ko rodim!! Želje pa take!!

Miška, a ti greš jutri rodit, potem pa srečno!user posted image
Alisa, uživaj na morju, upam ,da boste hitro prispeli.
Živa, si doma? Al imaš net v P?
Ee35 mislim, da boš tudi ti počasi v Rim šla!
Tejči, če te res tako skrbi glede gibov, jaz se po navadi vležem na hrbet, takrat začne telovadit, pa zdaj, ko pišem tudi telovadiuser posted image user posted image

Se še javim po večerji!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
7.8.2009 18:45:33   
lucy86
ojla punce
čestitke vsem novim mamicam in veliko cartanja...user posted image user posted image
js vas vsak dan pridno prebiram vendar nikoli nič ne spravim skupaj...danes pa sem se odločla da vam malo potožim, ker bi vse dala samo da bi čim prej šla v Rim...
miška vidim da si ti tut zelo odločena da greš jutri...js tutuser posted image
sem danes pila ricinusa pa čakam zej na akcijouser posted image
a je še katera se lotila kakšne alternative?

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
7.8.2009 18:47:36   
Anonimen
lucy, kdaj imas rok? pa proooosim javi, ce je ricinus pomagal....

(odgovor članu lucy86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2935
7.8.2009 18:47:56   
tejči77
ojla, ne boste verjele, zdajle sem govorila s sosedo po telefonu eno urouser posted image , v živo se pa nikakor ne morva dobit. Ima rok en dan pred mano.user posted image

Novica pa je, da se je mali po medu res zbudu in se parkrat premaknil.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
7.8.2009 18:48:59   
Anonimen
Ja internet mam pa laptop user posted image user posted image user posted image

HB da mam vsaj to, sicer bi znorela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucy86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2937
7.8.2009 18:50:08   
Anonimen
kaksen net pa mas? instant al je kaka info tocka al wireless?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2938
7.8.2009 18:51:58   
Anonimen
Jst mam sicer instant, ampak menda je tudi Wireless tukaj... Samo meni ga Vista ne pusti aktivirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
7.8.2009 18:54:07   
Anonimen
aha cool. tolko da vem kako  se oborozit za u Puser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
7.8.2009 18:54:58   
aprilčica07
tejči: super, da je vse ok.. vidiš, da sladkiši delajo čudežeuser posted image user posted image user posted image
živa: a internet v bolnici? ma super, jst bi tudi takouser posted image user posted image
miska: a ti misliš jutri it?
lucy86: se mi zdi, da bi kr vse že šle taj rodit, ampak kaj čmo, kadar bojo otročki zreli se bo pač začelo dogajat, enim prej, drugim kasnejuser posted image
hel32: super, imaš pridno sosedo.. user posted image user posted image

Nič, jst moram naštimat večerjo za malga, sebi bom pa prvoščla  panin z pršutomuser posted image user posted image user posted image Njam, komaj čakam.. Pridem kasneje nazaj:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
7.8.2009 18:57:42   
Anonimen
miska: a ti misliš jutri it?

ma ja...najbols. al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2942
7.8.2009 18:57:52   
tulpek
Romana, čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
7.8.2009 19:00:14   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: sams

Britje: Čudno pa mi je, da mi sploh kocine na nogah ne rastejo, od spomladi sem si jih samo 2x obrila, ker res ni bilo potrebe.... Booooo, kdo bi razumel?!?

Podobno. Sicer se obrijem na 14 dni, ampak so zelo redke in svetle. Sicer sem se pa vsak 2 dan brila. To bi js kar obdržala, da se ne bi bilo potrebno toliko briti.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
7.8.2009 19:02:03   
tulpek
Drnula, še tei čestitam user posted image .

Pa so res same punčke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
7.8.2009 19:02:13   
lucy86
aprilčica vem jauser posted image , čeprav me je še vedno strah, ampak bo želja premagala vse
miška sedenje na wcju je že mimo, zej me kr konkretno šraufa na 15 minut, tak da upam da je uspeluser posted image user posted image user posted image
aja danes teden imam rok, ker je pač 14.8 lep datum mojemu ginekologu, po izračunu pa 12.8, baje 2 dni gor ali dol
živa to je pa luksususer posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2946
7.8.2009 19:06:25   
Joob
No, pa sem vas zgubila...enostavno več ne sledim, se vidi, da smo že nekaj časa na porodniški in da je ogromno časa za pisanje...user posted image .

Skratka, naj najprej vsem mamicam izrečem iskrene čestitke in veliko veselega cartanja.

Včeraj sem imela CTG in se našemu pobcu nikamor ne mudi...je pa toook aktiven, da tok kokr ga zdajle čutim, ga nisem nikoli prej...zdaj ga čutim čez cel dan...trebuh imam čisto nad desnim bokom, ponoči pa se tudi ni nič umiril. Kile stojijo, pregled imam naslednji četrtek 13.8.09, naredila mi bo ginekološki pregled...a katera kaj ve, kaj delajo na tem pregledu???

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
7.8.2009 19:08:44   
Anonimen
eeeeeeeeeeeeej, licy....cakiii, ne se jit. kje si ga pa kupila, po kolko si ga spila?

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 2948
7.8.2009 19:10:34   
Anonimen
joob, mislim da pogledajo ce si ze kaj odprta pa ce je ze kaj zmehcano. jst upam da me v sredo vaginalno pregleda.
eh, aja.....sj v sredo bove z niniko ze doma!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2949
7.8.2009 19:14:41   
lucy86
kolegica mi ga je šla iskat v lekarno, baje ga babice kupujejo za čiščenje hladilnikauser posted image spila sem ga ob 13.00 2 veliki žlici, pa sploh ni tolk ogabno da ne bi ga šlo spituser posted image
sem včeraj poskušala dragega prepričat z user posted image pa ni šlo, ga je strah da bi malemu kaj blouser posted image moški

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?